Freewear

Freewear

2.3 reviewscore • 2 reviews
L

Duidelijkere beschrijving nodig

De panty die ik bij Freewear bestelde, bleek niet de verwachte zwarte kleur te hebben, maar eerder een bruine tint. Daarnaast viel het me op dat de voet van de panty dunner was dan ik had verwacht, wat resulteerde in een ongewenste uitstraling. Momenteel kan ik nog geen oordeel vellen over de klantenservice en de afhandeling van mijn retourzending, omdat ik nog wacht op de restitutie. Het feit dat zowel bezorgkosten als retourverzendkosten in rekening worden gebracht, komt op mij nogal fors over. Het zou klantvriendelijker zijn als Freewear een optie zou bieden voor gratis retourneren, bijvoorbeeld door middel van een antwoordnummer. Het is van groot belang dat webwinkels hun producten duidelijk beschrijven, zodat klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan en geen extra kosten maken bij het retourneren van items.

Laura 28 nov 2023
Reageer
P

Betere communicatie tijdens drukte gewenst

Onlangs plaatste ik een bestelling bij Freewear tijdens hun Sale. Helaas waren veel van de gewenste items al uitverkocht, dus koos ik voor wat nog beschikbaar was. Hoewel ik een bevestigingsmail van mijn bestelling ontving, bleef informatie over de verzending uit. Na vier dagen wachten, besloot ik zelf contact op te nemen via sociale media. Hierop kreeg ik wel meteen een reactie. Het bleek dat mijn bestelling niet meer voorradig was, op één kledingstuk na van de vier die ik had besteld. Dit werd toegeschreven aan de drukte tijdens de Sale. Gelukkig bood Freewear de keuze om het enige beschikbare kledingstuk alsnog te ontvangen of mijn geld terug te krijgen. Ik koos voor het laatste, en het geld stond de volgende dag op mijn rekening. Ondanks mijn begrip voor drukte, vond ik het jammer dat Freewear niet zelf contact opnam om deze situatie te melden. Een betere communicatie en proactieve benadering jegens klanten tijdens drukke periodes zouden de klanttevredenheid aanzienlijk verbeteren.

Pieter 28 nov 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Freewear

Freewear is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend begrip in de regio Utrecht, van een kraam op de markt naar maar liefst zeven winkels. Bij Freewear ben je welkom om te shoppen voor het hele gezin, ongeacht je stijl. Ze bieden kleding voor dames, heren, jongens, meisjes en zelfs voor dames met een maatje meer. In de winkels staat het team altijd klaar om advies en stylingtips te geven, en ze streven naar tevreden klanten. Kleding is echt hun passie, wat blijkt uit hun enthousiasme en inzet. Met een brede collectie van leuke merken en wekelijks nieuwe items, is er altijd iets nieuws te ontdekken. Hoewel de collecties in de winkels uitgebreider zijn dan op de webshop, kunnen de behulpzame medewerkers altijd bellen naar een ander filiaal om het gewenste item zo snel mogelijk voor je te reserveren of te bestellen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.freewear.nl
  • klantenservice@freewear.nl