Freestoxx

Freestoxx

4.7 reviewscore • 3 reviews
S

Grote waardering voor Freestoxx

Grote waardering voor freestoxx vanwege de mogelijkheid om zonder commissie in opties van Amerikaanse aandelen te handelen. Het contact met de klantenservice, persoonlijk door de eigenaar verzorgd, is altijd direct en oplossingsgericht. Hun snelle en efficiënte aanpak bij problemen is een groot pluspunt. Ik kan niet anders dan freestoxx bij iedereen aanbevelen voor het handelen in Amerikaanse aandelen zonder verborgen kosten.

SoofH 9 feb 2024
Reageer
B

Super leuk handelen

Het handelsplezier bij freestoxx is ongekend! Zonder commissie en zonder aanpassingen in de spread, is het een unieke ervaring. De servicekosten van omgerekend 9,99€ zijn absoluut redelijk. Het directe contact met de klantenservice, zonder enige wachttijd, is verfrissend. Bovendien, de afwezigheid van commissiekosten op zelfs de kleinste winsten is fantastisch.

BasSs 14 dec 2023
Reageer
L

Snel en gemakkelijk opstarten

De klantenservice is uitmuntend. Hun dienstverlening is transparant en gebruikersvriendelijk. Nu is het moment van de waarheid: zal ik succesvol rendement behalen, of leer ik een harde les? Dat is uiteindelijk natuurlijk nooit een garantie. Hoe dan ook, freestoxx heeft tot nu toe een positieve indruk gemaakt.

Liselotte 6 dec 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Freestoxx

Freestoxx is een online beleggingsplatform dat beleggers toegang biedt tot verschillende beleggingsproducten, waaronder aandelen, opties, futures, ETF's en Forex. Het bedrijf is gevestigd in Luxemburg en biedt een krachtig, veilig en flexibel platform dat gebruikers toelaat om hun beleggingsportefeuille optimaal te beheren. Freestoxx stelt gebruikers in staat om hun handelsstrategieën te verfijnen, door middel van technische analyse en informatie over de markt. Ook geeft het aan geen enkele commissie te rekenen. Het bedrijf biedt een breed scala aan klantenondersteuning, waaronder educatieve materialen, klantadvies en technische ondersteuning. Freestoxx biedt ook verschillende handelsfuncties, zoals mobiele applicaties, trading alerts, real-time marktinformatie, marktanalyses en een krachtige handelsmotor.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.freestoxx.com/nl-lu/
  • info@freestoxx.com