Freedom24

Freedom24

4.25/5.00 • 3 reviews
V

Aandelen kopen

Ik wou al een langere tijd beleggen in aandelen en via een vriend kwam ik terecht bij Freedom24. Volgens hem is dit een goede plek om aandelen te kopen. Ik heb mij aangemeld en de app gedownload. De app kun je gewoon vanuit de App Store downloaden. De app is heel duidelijk wat absoluut een pluspunt is.
De tarieven van Freedom24 kun je bekijken op de tarieven pagina. Je kunt precies zien hoeveel provisie je over een aandeel betaald en hoeveel het kost om SMS-notificaties aan te zetten. Mensen die dit lezen raad ik wel aan om een creditcard te nemen, als je die niet al hebt. Volgens mij kun je niet met iDeal betalen. Wel d.m.v. een bankoverschrijving, maar dit kost meestal veel tijd. Met een creditcard betalen is heel eenvoudig.
Ik heb bij Freedom24 de aandelen kunnen kopen die ik al langere tijd wou kopen. Deze aandelen heb ik ook echt voor de langere termijn. Ik ben benieuwd hoeveel ze over 5 jaar waard zijn!

Veerle 1 jul 2022
Reageer
M

D-rekening met vast inkomen

De reden waarom ik gekozen heb om te beleggen bij Freedom24 is vanwege hun D-rekening. Dit is een soort spaarrekening, waarbij je 3% rente per jaar krijgt. Een hele zekere vorm van beleggen. Dit is wel in USD en niet in EUR. Naast deze D-rekening kun je ook gewoon normaal beleggen. Ik heb een bepaald bedrag vaststaan op mijn D-rekening en met de rest beleg ik zelf. De D-rekening biedt zekerheid, terwijl mijn andere beleggingen dat niet bieden. Je kunt dan ook niet beleggen met het geld wat je op je D-rekening hebt. Het is heel makkelijk om geld te storten op je D-rekening. Verder kun je een beetje hetzelfde verwachten als andere brokers.

Mike 8 jun 2022
Reageer
T

Beleggen in aandelen

Bij Freedom24 beleg ik in aandelen. Je kunt ook in EFT's, obligaties, futures en opties beleggen. De app van Freedom24 is heel goed. Duidelijk en overzichtelijk. Ook is de klantenservice goed, ondanks dat die niet Nederlandstalig is. Je kunt eenvoudig een rekening openen en beginnen met beleggen. Ik beleg bij verschillende brokers om zo mijn risico te spreiden. Freedom24 is hier één van. Je kunt hier zonder zorgen beleggen. Dit is een zeer betrouwbare broker.

Tom 23 apr 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2022.

Over Freedom24

Freedom24 is een online platform waar je flink kan gaan beleggen in aandelen, ETF's en obligaties. Open binnen enkele minuten een effectenregekening en ga gelijk aan de slag. Je kan het saldo zonder commissie aanvullen met je bankpas of bankoverschrijving. Op Freedom24 kan je handelen in vrijwel ieder aandeel van de belangrijkste Amerikaanse, Europese en Aziatische beurzen.

  • Nog niet geverifieerd