Freedom24

Freedom24

3.8 reviewscore • 11 reviews
M

Uitstekende klantenondersteuning

Zodra ik een kleine hindernis in de app tegenkwam, veroorzaakt door mijn eigen gebrek aan kennis en ervaring, nam ik contact op met de klantenondersteuning van Freedom24. Hun reactie was onmiddellijk en ze boden uitgebreide uitleg en zeer behulpzame assistentie. Het probleem werd binnen enkele seconden opgelost. Dit geeft me het vertrouwen om Freedom24 als een betrouwbare optie te beschouwen.

Michelle 8 sep 2023
Reageer
T

Aangename verassing om Freedom24 te ontdekken

Geweldige klantondersteuning. Als Europeaan was ik op zoek naar een makelaar met lage kosten en een uitgebreide selectie van ETF's, inclusief Amerikaanse. Het was een aangename verrassing om Freedom24 te ontdekken. Ze hebben aan mijn verwachtingen voldaan en ik ben tevreden met hun service. Ik ga hier zeker nog een lange tijd bij genieten.

Thijs 30 aug 2023
Reageer
N

Opgelicht gevoel

Ik had het gevoel dat ik bedrogen werd. Zelfs tijdens de proefperiode van 30 dagen werden er kosten in rekening gebracht voor elke penny-aandeeltransactie, wat mijn saldo ernstig schaadde. Er was geen waarschuwing voor deze kosten. Misschien is het een goede app, maar in mijn geval werd deze gebruikt om geld te verdienen zonder duidelijke informatie.

Niels 18 aug 2023
Reageer
A

Onduidelijke serveruitval

Er zijn willekeurige serverstoringen zonder enige communicatie naar klanten toe. Er worden geen aankondigingen gedaan, en dit gebeurt zelfs tijdens de openingstijden van de markt. Onlangs raakte ik vast in een handelspositie omdat de website en app niet werkten, wat resulteerde in verlies van geld. Dit is buitengewoon frustrerend en riskant.

Arthur 7 aug 2023
Reageer
M

Als Griek vind ik het hier geweldig

Als Griekse burger maak ik al enkele maanden gebruik van Freedom24. Ik moet zeggen dat de klantenservice geweldig is! Het Griekse klantenserviceteam reageert direct en biedt gedetailleerde uitleg en hulp bij al mijn verzoeken en vragen. Hun support is ongeëvenaard en heb ik bij geen enkele andere partij kunnen vinden.

Marielle 1 aug 2023
Reageer
T

Uitstekende ondersteuning

Ik maak vaak gebruik van de ondersteuningsafdeling. Ik ben altijd tevreden over de hulp en informatie die ze verstrekken. Ze reageren snel en beleefd. Ik wil met name mevrouw Elena bedanken, die altijd uiterst behulpzaam is. Hun klantenservice verdient lof. Dit is een fijn bedrijf waar ik nog veel meer mee samen zal werken.

Timo 20 jun 2023
Reageer
C

Ik ben een langetermijn fan

Mijn ervaring betrof de conversie van ADR's naar originele aandelen. De procedure was complex, maar de klantenservice was zeer gemotiveerd om te helpen, ze waren geduldig en ondersteunend in elke stap. De toewijding aan het vervullen van klantverwachtingen is opmerkelijk en wordt gewaardeerd. Ik ga hier nog goed van genieten!

Charlotte 6 jun 2023
Reageer
J

Problemen voor Britse klanten

De Europese versie accepteerde geen Britse klanten, terwijl andere Europese gebruikers wel werden toegelaten. Dit lijkt een tijdelijke kwestie te zijn, mogelijk gerelateerd aan Brexit-licenties. Overweeg de wereldwijde versie van Freedom24 als alternatief om deze discrepantie te vermijden. Jammer dat het op deze manier moet, maar hopelijk gaat dit in de toekomst beter.

Johan 3 jun 2023
Reageer
V

Aandelen kopen

Ik wou al een langere tijd beleggen in aandelen en via een vriend kwam ik terecht bij Freedom24. Volgens hem is dit een goede plek om aandelen te kopen. Ik heb mij aangemeld en de app gedownload. De app kun je gewoon vanuit de App Store downloaden. De app is heel duidelijk wat absoluut een pluspunt is.
De tarieven van Freedom24 kun je bekijken op de tarieven pagina. Je kunt precies zien hoeveel provisie je over een aandeel betaald en hoeveel het kost om SMS-notificaties aan te zetten. Mensen die dit lezen raad ik wel aan om een creditcard te nemen, als je die niet al hebt. Volgens mij kun je niet met iDeal betalen. Wel d.m.v. een bankoverschrijving, maar dit kost meestal veel tijd. Met een creditcard betalen is heel eenvoudig.
Ik heb bij Freedom24 de aandelen kunnen kopen die ik al langere tijd wou kopen. Deze aandelen heb ik ook echt voor de langere termijn. Ik ben benieuwd hoeveel ze over 5 jaar waard zijn!

Veerle 1 jul 2022
Reageer
M

D-rekening met vast inkomen

De reden waarom ik gekozen heb om te beleggen bij Freedom24 is vanwege hun D-rekening. Dit is een soort spaarrekening, waarbij je 3% rente per jaar krijgt. Een hele zekere vorm van beleggen. Dit is wel in USD en niet in EUR. Naast deze D-rekening kun je ook gewoon normaal beleggen. Ik heb een bepaald bedrag vaststaan op mijn D-rekening en met de rest beleg ik zelf. De D-rekening biedt zekerheid, terwijl mijn andere beleggingen dat niet bieden. Je kunt dan ook niet beleggen met het geld wat je op je D-rekening hebt. Het is heel makkelijk om geld te storten op je D-rekening. Verder kun je een beetje hetzelfde verwachten als andere brokers.

Mike 8 jun 2022
S

Bevalt het nog steeds? ik ben benieuwd, ik sta op het punt een D-rekening te openen maar nog even voor de zekerheid checken bij gebruikers.
Alvast bedankt.
mvg,

SV 10 mei 2024
T

Beleggen in aandelen

Bij Freedom24 beleg ik in aandelen. Je kunt ook in EFT's, obligaties, futures en opties beleggen. De app van Freedom24 is heel goed. Duidelijk en overzichtelijk. Ook is de klantenservice goed, ondanks dat die niet Nederlandstalig is. Je kunt eenvoudig een rekening openen en beginnen met beleggen. Ik beleg bij verschillende brokers om zo mijn risico te spreiden. Freedom24 is hier één van. Je kunt hier zonder zorgen beleggen. Dit is een zeer betrouwbare broker.

Tom 23 apr 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juli 2024.

Over Freedom24

Er zijn 11 reviews geschreven over Freedom24 op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://freedom24.com
  • clients@freedom24.com