Foto de Vakman

Foto de Vakman

4.2 reviewscore • 11 reviews
S

Uitstekende service bij Foto de Vakman

Recentelijk heb ik een camera aangeschaft bij Foto de Vakman, en ik ben uitermate tevreden over de geboden service. Wat deze winkel voor mij speciaal maakte, is dat ze de camera speciaal voor mij hebben vastgehouden. Helaas ondervond de camera binnen de garantieperiode enkele problemen. Ik was echter blij verrast door de snelheid en het gemak waarmee Foto de Vakman de reparatie heeft afgehandeld. Ze zorgden ervoor dat de camera snel werd opgestuurd voor reparatie en weer in goede staat naar mij werd teruggestuurd. Deze uitstekende service waardeer ik enorm en ik kan deze winkel ten zeerste aanbevelen aan anderen.

Sophie 27 okt 2023
Reageer
M

Geweldige ervaring met een dure aankoop

Onlangs heb ik online een behoorlijk prijzig apparaat aangeschaft, en aanvankelijk maakte ik me wat zorgen na het lezen van enkele negatieve recensies. Om mijn twijfels weg te nemen, besloot ik contact op te nemen met de winkel. Tot mijn opluchting werden al mijn vragen professioneel beantwoord. Bovendien werd het apparaat nog dezelfde dag verzonden en arriveerde het veilig bij mij op de volgende dag. Ik ben blij dat ik voor een scherpe prijs een hoogwaardig product heb kunnen kopen. Mijn ervaring met deze aankoop is absoluut positief en heeft mijn vertrouwen in de winkel hersteld.

Marloes 2 nov 2023
Reageer
D

Volste vertrouwen in Foto de Vakman

Foto de Vakman is voor mij een synoniem geworden voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Onlangs ben ik naar de winkel gegaan om een nieuwe Olympuslens aan te schaffen, en ik werd niet teleurgesteld. De deskundige uitleg en de vriendelijke service hebben mijn keuze bevestigd. Wat deze winkel echt onderscheidt, is hun reputatie voor uitstekende service in de regio. Als er ooit een probleem is, staan ze direct voor je klaar. Daarom blijf ik graag klant bij Foto de Vakman, wetende dat ik kan vertrouwen op hun expertise en hulpvaardigheid.

Daan 27 jan 2023
Reageer
J

De top in de branche!

Als professional die dagelijks met fotoapparatuur werkt, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Foto De Vakman echt de top is in de branche. Hun ongeëvenaarde snelheid, ervaring, vakkundigheid en persoonlijke aandacht maken hen tot de beste keuze voor fotografen. Wat hen echt onderscheidt, is hun toewijding om altijd klaar te staan om te helpen en de uitstekende service die ze bieden. Ik was zo onder de indruk van hun prestaties dat ik niet anders kon dan deze lovende recensie schrijven. Ze hebben mijn vertrouwen volledig gewonnen en ik ben een trotse klant.

Jasper 10 jan 2023
Reageer
L

Vertrouwen geschaad

Over het algemeen verliep mijn ervaring met Foto de Vakman soepel, maar er was een incident dat mijn vertrouwen enigszins heeft geschaad. Ondanks dat mijn bestellingen meestal correct werden afgehandeld, was er een moment waarop er iets misging bij mijn bestelling en de aangeboden oplossing niet bevredigend was. Ik had verwacht dat "de vakman" een betere klantenservice zou bieden. Volgende keer overweeg ik om mijn aankopen elders te doen, bij winkels als Cameranu of Kameraexpress, waar ik misschien betere ervaringen kan hebben.

Lucas 12 aug 2022
Reageer
T

Goede klantenservice

Ongeveer een jaar geleden kocht ik bij Foto de Vakman een CF Express Card Reader, die na verloop van tijd steeds langzamer werd. Ik stopte met het gebruik ervan en koos voor een snellere SD-kaart. Vorige week was ik toevallig weer in de buurt van de winkel en kocht ik een nieuwe tas en een accu. Toen ik het probleem met de Card Reader ter sprake bracht, boden ze direct aan om deze om te ruilen. Vandaag heb ik de nieuwe Card Reader ontvangen en deze werkt nu weer net zo snel als in het begin. Deze uitstekende klantenservice van Foto de Vakman heeft me opnieuw verrast en ik ben dankbaar voor hun hulp.

Thijs 29 jun 2022
Reageer
E

Snel bezorgde services!

De bezorgservice van Foto de Vakman was snel, maar ik merkte wel dat er €4 bezorgkosten in rekening werden gebracht. In vergelijking met het wachten van een maand via Amazon, was dit echter een snelle optie om mijn bestelling te ontvangen. Ik heb het cadeau nog niet geopend, maar de verpakking ziet er veelbelovend uit. Ik hoop dat de kwaliteit van het product net zo goed is als de snelle bezorgservice. Ik kijk uit naar het openen van het cadeau en ben tot nu toe tevreden met mijn ervaring.

Eline 20 jun 2022
Reageer
P

Uitstekende service voor mijn fotogear

Onlangs heb ik een gebruikte Tamron 100-400mm lens gekocht, waarvan de beschrijving en foto's geen melding maakten van een statiefgondel. Desondanks heb ik de lens besteld en deze twee dagen later opgehaald. Tot mijn verrassing was de lens als nieuw en zat er zelfs een originele statiefgondel bij. Ik was aangenaam verrast door deze snelle en positieve ervaring met de winkel. De lens werkt perfect en de afhandeling verliep vlot.

Pieter 29 jan 2022
Reageer
m

valse verwachtingen

de website geeft aan dat mijn artikel direct leverbaar is, volgende dag in huis geeft hij zelfs aan. Ik heb mijn item gisteren gekocht en vandaag kreeg ik een mail dat het niet op voorraad is en dat het wordt verzonden zodra het weer op voorraad is!!
Geen excuses en ook geen geschatte levertijd! Dit heb ik in lange tijd niet meegemaakt bij een online winkel, zet dan niet op je website dat het "direct leverbaar" is en ook nog eens "Morgen in huis" dit is niet zo gepast en wekt valse verwachtingen op bij de klant!

Zeer zeker niet tevreden en heb ook direct gemaild maar heb nog geen reactie mogen ontvangen...

mj 23 aug 2021
Reageer
M

Topservice! Aanbevolen!

Ik speelde al een tijdje met het idee om iets te doen met mijn interesse in de Eerste en Tweede Wereldoorlog en wilde een actioncamera van Sony kopen om dit project te realiseren. Hoewel ik oorspronkelijk van plan was om via Bol.com of Amazon te kopen, besloot ik uiteindelijk om Foto De Vakman te steunen. Helaas kreeg ik te horen dat de camera niet op voorraad was, wat me wat ongeduldig maakte. Gelukkig kreeg ik al snel een e-mail waarin stond dat de camera was verzonden. Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn ongeduld en waardeer de topservice die ik heb ontvangen. Foto De Vakman verdient zeker vijf sterren, en ik raad iedereen aan om hier te bestellen!

Maarten 17 mei 2021
Reageer
M

Mijn favoriete winkel voor fotospullen

Ik ben al vele jaren een tevreden klant van Foto de Vakman. Wat ooit begon als een fysieke fotowinkel heeft zich slim aangepast aan de online markt. Hierdoor bieden ze niet alleen scherpe prijzen, maar hebben ze ook een fysieke winkel waar je een persoonlijke relatie kunt opbouwen met het personeel. Service staat bij Foto de Vakman hoog in het vaandel en op dat gebied hebben ze me nooit teleurgesteld. Bovendien zijn ze pro-dealer voor meerdere merken, dus ik geef ze met plezier een dikke 10!

Martijn 9 mrt 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Foto de Vakman

Bij Foto de Vakman vind je alles op het gebied van fotografie en video. Van camera's en lenzen tot statieven en cameratassen. Met hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van fotografie staan ze altijd klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze. Naast de verkoop van producten biedt Foto de Vakman ook diverse diensten aan, zoals het ontwikkelen en afdrukken van foto's, het digitaliseren van oude foto's en het repareren van camera's en lenzen. Door hun persoonlijke aandacht en uitstekende service weten klanten zich bij Foto de Vakman in goede handen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.fotodevakman.nl
  • verkoop@fotodevakman.nl