Folux

Folux

4.9 reviewscore • 10 reviews
M

Uitstekend geholpen met de juiste onderdelen

De service die ik van Bresser Benelux heb ontvangen, heeft me uitstekend geholpen met de juiste onderdelen voor mijn 7 jaar oude, defecte verrekijker. Eerdere pogingen bij een fotowinkel leverden geen bevredigend resultaat op, maar na contact met Bresser Benelux namen ze snel contact op met de leverancier in Schotland en stuurden ze mij de benodigde onderdelen kosteloos toe. Hierbij zat zelfs een instructievideo om mijn verrekijker gemakkelijk te repareren, wat mijn waardering voor deze geweldige service alleen maar vergroot.

Martijn 15 sep 2023
Reageer
A

Benadering van de klant maakte indruk

Toen ik in contact trad met dit bedrijf, maakte de benadering van de klant indruk op mij, evenals de bereidwilligheid en snelheid van de levering. De telefoniste was zeer behulpzaam bij het bestellen van de producten die ik zocht voor een sinterklaasviering, wat resulteerde in de ontvangst van de juiste cadeaus. De levering verliep efficiënt en was buitengewoon snel, wat mijn ervaring nog aangenamer maakte.

Annelies 17 nov 2023
Reageer
I

Apparaat presteert uitstekend

Hoewel de verzending van mijn bestelling iets langer duurde dan verwacht, presteert het apparaat uitstekend. Ik hoop dat het apparaat duurzaam is en voor langdurig plezier zal zorgen. Het zou echter helemaal perfect zijn als er een Nederlandse handleiding zou zijn bijgevoegd, want nu was het alleen in het Engels en dat is voor mij iets lastig.

Ingrid 16 nov 2023
Reageer
J

Service van dit bedrijf is uitermate positief

Geweldig! Mijn indruk van de service van dit bedrijf is uitermate positief. Het snelle telefonische contact, de vriendelijke en attente benadering, en de proactieve houding bij het begrijpen van mijn behoeften en het snel reageren op e-mails hebben me echt onder de indruk gebracht. De service is uitstekend en de levering verliep zeer vlot. Mijn oprechte waardering gaat uit naar Arjanne, Liesanne en hun collega's voor hun uitzonderlijke prestaties!

Joost 3 nov 2023
Reageer
R

Binnen een kwartier reactie!

Toen ik per e-mail informeerde naar de levertijd van een oculair voor mijn telescoop, ontving ik binnen een kwartier een reactie, wat me aangenaam verraste. Tijdens het bestelproces ontstond er door mijn fout een probleem, maar ik ontving onmiddellijk een vriendelijke reactie op mijn e-mail, samen met alternatieve oplossingen om mijn bestelling af te ronden. De volgende dag ontving ik mijn bestelling al, en het personeel benadrukte dat ze dergelijke snelle service als standaard beschouwen.

Richard 20 okt 2023
Reageer
L

Ge-wel-dige klantenservice die verder gaat!

Dit maakt me echt blij. Na 3 jaar begaf mijn Bresser Regenmeter het, ondanks de vermelde garantie van 2 jaar op de bon. Ik besloot een nieuwe te bestellen. Tot mijn verrassing merkte een attente medewerker mijn technische vraag en bestelling op en nam contact met me op. Deze medewerker informeerde me dat Bresser eigenlijk een garantie van 5 jaar biedt en stelde voor om het bedrag voor mijn nieuwe bestelling terug te storten. Deze buitengewone service verdient mijn oprechte waardering.

Laura 18 okt 2023
Reageer
H

Supersnel geleverd

Mijn bestelling van een Bresser 5-1 weerstation werd supersnel geleverd, namelijk binnen één werkdag. Het koppelen van de buitensensor aan het binnenstation verliep uiterst eenvoudig, en het binnenstation stelde automatisch de juiste tijd, datum en maanstand in. Dit gebeurde allemaal nadat ik de juiste taal (in mijn geval Engels) had geselecteerd. Bovendien was de prijs aanzienlijk lager dan hetzelfde station van Alecto (WS 4800). Folux b.v. heeft tot nu toe volledig aan mijn verwachtingen voldaan.

Hugo 23 aug 2023
Reageer
T

Garantie werkt hier nog gewoon!

Vorig jaar kocht ik een weerstation. Na een jaar begon het station problemen te vertonen. Na contact op te hebben genomen, werd ik snel en vriendelijk geholpen. Onder garantie ontving ik direct een nieuw exemplaar, wat ik als geweldige service beschouw. Bedankt dat jullie nog echt voor de klant werken en geen smoesjes verzinnen zoals de meeste bedrijven.

Tim 16 aug 2023
Reageer
P

Bresser is het juiste merk

Service staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Mijn weerstation op het dak werkte niet meer goed en ze hebben dit kosteloos vervangen. Toen bleek dat een van de monitoren niet compatibel was met het nieuwe weerstation, hebben ze deze ook kosteloos omgeruild. Dit is wat ik noem absolute topservice. Als je op zoek bent naar een nieuw weerstation, kijk dan eerst bij Bresser. Ze begrijpen ook de betekenis van ondersteuning. Een topbedrijf!

Petra 10 jul 2023
Reageer
E

Na 10 jaar de set met gemak omgeruild!

Ruim 10 jaar geleden kocht ik een statief waarvan nu de kop niet meer goed op het onderstuk paste. Na contact via e-mail bleek dat de koppen niet los te krijgen waren. Ze boden me een complete set aan met een aanzienlijke korting. Een dag later ontving ik een e-mail waarin stond dat ze nog een beschadigd exemplaar hadden met een goede kop. Dit werd kosteloos naar me opgestuurd. Dit is wat ik noem top service!

Elise 1 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Folux

Folux heeft een enorm assortiment aan producten, variërend van foto- en videocamera's tot metaaldetectoren en kampeeruitrusting. Het is duidelijk dat het bedrijf zich richt op outdoor- en hobbyliefhebbers die op zoek zijn naar de beste producten op de markt. Het aanbod van telescopen, microscopen, verrekijkers en spotting scopes is indrukwekkend, en het bedrijf biedt ook elektronica aan, zoals weerstations en observatiecamera's. Maar ook voor de liefhebbers van 3D-printing is er een ruime keuze aan printers en toebehoren beschikbaar. Het bedrijf lijkt erg klantgericht te zijn en biedt veel informatie en specificaties over de producten op hun website. Daarnaast biedt Folux een goede klantenservice en snelle verzending van de bestellingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.folux.nl
  • info@bresserbenelux.nl