Floryn

Floryn

4.7 reviewscore • 11 reviews
K

Een aanrader

Ons bedrijf bevindt zich momenteel in een fase van sterke groei, en als gevolg daarvan moeten we steeds meer goederen in het buitenland inkopen. De afgelopen jaren zijn steeds meer leveranciers vooruitbetalingen gaan eisen, wat betekent dat we behoefte hadden aan extra financiering. Om deze reden hebben we ons tot Floryn gewend. Na het lezen van louter positieve beoordelingen, werden we niet teleurgesteld. Nicole Bertens heeft ons op een zeer vriendelijke manier te woord gestaan en na een kort maar grondig gesprek, kwam ze snel bij ons terug met een positieve reactie. Het is als ondernemer erg prettig om te zien dat de benodigde financiering snel en zonder al te veel gedoe kan worden geregeld. Wij bevelen Floryn van harte aan!

Klaas-Jan 3 dec 2022
Reageer
P

Simpel en overzichtelijk

In de afgelopen periode zijn we als bedrijf geconfronteerd met de uitdagingen van de Corona-periode. We hebben te maken gehad met klanten die later betalen en opdrachten die werden afgeblazen of uitgesteld. Ondanks dat we al meer dan 25 jaar klant waren bij de Rabobank, wilden ze ons niet helpen met een tijdelijk krediet. Het enige advies dat we kregen was om een extra creditcard af te sluiten en we konden geen persoonlijk gesprek krijgen. In plaats daarvan werden we doorverwezen naar een onhandig online systeem dat constant vastliep. Bij Floryn hebben we een compleet andere ervaring gehad. Ze hebben zichzelf gepresenteerd als een geldverstrekker die begrijpt hoe ondernemers geholpen kunnen worden en die niet moeilijk doet. Hun aanpak sloot perfect aan bij wat ze zeiden en ze hebben niet veel informatie nodig om snel met een passende aanbieding te komen. Het salestraject verliep erg prettig en behulpzaam en het online systeem was simpel, snel en overzichtelijk. Hier kan de Rabobank nog wel iets van leren.

Peter Sloos 18 sep 2022
Reageer
R

Fijn kunnen regelen met Thijs

Het was een prettige ervaring om te communiceren met Thijs van Floryn! Nadat ik verschillende partijen had benaderd, kwam Floryn met het beste aanbod. Wat mij vooral beviel, was dat ze met me mee dachten en bereid waren het aanbod aan te passen om te concurreren met andere partijen die gunstigere voorwaarden boden. Hun flexibiliteit en klantgerichtheid hebben me geholpen de financiering te krijgen die ik nodig had.

Ruud Knoops 23 aug 2022
Reageer
J

Positieve ervaring

Bij elke financieringspartij is er wel sprake van bureaucratie en verschillende controles, en dat is begrijpelijk omdat het de stabiliteit van de financiële markt beschermt. Maar bij Floryn wordt dit hele proces op een persoonlijke en ontspannen manier uitgevoerd, wat heel prettig is. Ik had bij drie verschillende partijen een aanvraag ingediend voor een klein marketingbudget. Bij één partij kreeg ik helemaal geen reactie toen ik aangaf verder te kijken en een andere partij nam veel tijd en wees ons uiteindelijk af op iets dat ze al op dag 1 wisten. Bij Floryn merkte ik dat ze oprecht geïnteresseerd waren in onze werkwijze en structuur, en dat er geen "computer says no" mentaliteit heerste. Dit geeft me vertrouwen voor de toekomst, want het is belangrijk om een financieringspartner te hebben die je kunt benaderen bij zowel succesvolle als minder succesvolle momenten.

Jan Duijts 12 aug 2022
Reageer
D

Zeer tevreden met Floryn

Wij zijn enorm te spreken over de uitstekende service die we hebben ontvangen van Floryn. Het team was goed bereikbaar en de verstrekte informatie was heel duidelijk. Het was aangenaam om te ervaren hoe snel alles geregeld kon worden. Dit heeft ons veel tijd en moeite bespaard. We zijn zeer tevreden en zouden Floryn zeker aanbevelen aan andere ondernemers.

D Ruiters 11 jul 2022
Reageer
F

Bedankt Luuk

Op woensdag hebben we voor het eerst contact opgenomen met Floryn en vandaag, slechts vijf dagen later, hebben we de lening al ontvangen. Het contact met Luuk verliep erg soepel en we zijn blij met de snelheid van de dienstverlening. We kijken ernaar uit om in de toekomst samen te werken met Floryn en vinden het zeker een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden.

Frans 28 mei 2022
Reageer
D

Eindelijk echte transparantie

Dit bedrijf is bereid om samen met jou de uitdaging van ondernemen aan te gaan. Ze communiceren duidelijk en snel over de mogelijkheden en geven persoonlijke aandacht en enthousiasme voor jou als ondernemer. Ook al is ons bedrijf nog maar kort bestaande, er is toch goed gekeken naar de beste mogelijkheden en kunnen we gezamenlijk met Floryn als partner groeien en ons bedrijf verder ontwikkelen.

Donkersman 10 apr 2022
Reageer
V

Positief

Onze samenwerking met Floryn is zeer positief begonnen. Het kredietproces verliep snel en efficiënt. Floryn was flexibel genoeg om aan onze specifieke kredietbehoeften te voldoen. De sales manager heeft ons gedurende het hele proces, van aanvraag tot uitboeking, op een kordate en vriendelijke manier bijgestaan. We zijn zeer tevreden over de service van Floryn en de manier waarop onze kredietbehoeften zijn vervuld.

Van Hemert 23 mrt 2022
Reageer
I

Vriendelijke en behulpzame klantenservice

We hebben een aanvraag ingediend voor een krediet en werden dezelfde dag nog gecontacteerd door Floryn. Het hele proces verliep vlot en het contact was uiterst vriendelijk en professioneel. Binnen 24 uur na het ondertekenen van het contract stond het geld al op onze rekening. We zijn zeer tevreden over de snelle en efficiënte afhandeling van de aanvraag en de vriendelijke service van Floryn.

Irene 13 feb 2022
Reageer
G

Erg tevreden

We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Floryn. In tegenstelling tot onze eigen bank, die ons een ingewikkeld proces en lange doorlooptijd bezorgde, werden we bij Floryn binnen een week geholpen. Het contact met Floryn is zeer goed en direct, waardoor we snel en duidelijk antwoord kregen op onze vragen. Kortom, we kunnen Floryn zeker aanbevelen voor ondernemers die op zoek zijn naar een soepel en snel kredietproces met goede en directe communicatie.

G. Versluis 6 nov 2021
Reageer
V

Fijne samenwerking

Wij groeien hard sinds onze start en waren op zoek naar een kredietverstrekker om onze groei te versnellen. Na het benaderen van verschillende partijen waren we geschrokken van de voorwaarden die ze boden. Gelukkig zijn we bij Floryn terechtgekomen en het aanvraagproces is soepel, transparant en duidelijk verlopen. Het was prettig om één contactpersoon te hebben die al onze vragen kon beantwoorden met betrekking tot de lening en overeenkomst. Het proces verliep snel en binnenkort kunnen we onze groei voortzetten. We willen Floryn bedanken voor hun samenwerking!

Verdonk 27 aug 2021
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van september 2023.

Over Floryn

Floryn is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van zakelijke financieringsoplossingen. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de branche. Floryn biedt een breed scala aan financieringsproducten en diensten, waaronder leningen, kredietlijnen en factoring. Bij Floryn kun je in 2 minuten een aanvraag indienen, waarna je binnen 24 uur een aanbod binnen hebt. De financieringsvormen lopen van 10.000 euro tot 3 miljoen. Er wordt gebruikt gemaakt van slimme technologiën, maar ze hebben toch een persoonlijk, vast contactpersoon voor elke klant. Floyn heeft sinds oprichting meer dan 60.000 bedrijven geholpen aan financieringen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.floryn.com
  • contact@floryn.com