Flinndal

Flinndal

4.5 reviewscore • 11 reviews
T

Diversiteit aan producten is geweldig

Ik ben onder de indruk van de diversiteit aan producten die Flinndal aanbiedt op hun website. Bovendien maakt de snelle levering die door de brievenbus gaat winkelen hier tot een absoluut gemak. Ook hun herhaalservice is zeer efficiënt, waardoor ik er zeker van kan zijn dat ik altijd mijn supplementen bij de hand heb zonder er moeite voor te doen.

Tim 9 sep 2023
Reageer
M

Uitmuntende producten!

Sinds ik de 50+ vitaminen van Flinndal ben gaan gebruiken, merk ik een wereld van verschil. De vermoeidheid en lusteloosheid die vroeger mijn dagen beheersten, hebben plaatsgemaakt voor hernieuwde energie en enthousiasme. Het lijkt wel alsof ik de klok jaren terug heb gedraaid zonder er veel moeite voor te hoeven doen.

Marijke 17 sep 2023
Reageer
J

Blij met flinndal

Flinndal heeft de afgelopen jaren mijn vertrouwen gewonnen door consistent kwaliteitsproducten te leveren met een snelle service. Het feit dat ze naast hun producten ook advies en tips geven over gezondheid toont hun toewijding aan de welzijn van hun klanten. De optie om herhaalbestellingen eenvoudig te wijzigen geeft me de flexibiliteit die ik nodig heb in mijn drukke leven.

Johan 17 sep 2023
Reageer
K

Zeer betrouwbaar

Ik ben altijd onder de indruk van hoe naadloos het bestelproces bij Flinndal is, of ik nu telefonisch of online bestel. Ze zorgen niet alleen voor een snelle levering, maar bieden ook een uitstekende en flexibele herhaalservice. Deze combinatie van efficiëntie en klantgerichtheid is zeldzaam om online te vinden.

Klaas 16 sep 2023
Reageer
J

Uitstekende klantenservice na geen bestelling

Toen ik merkte dat mijn eerste bestelling niet was geleverd, nam ik contact op met Flinndal. Hun reactie was prompt en effectief, en binnen de kortste keren had ik mijn pakket in handen. Deze ervaring bevestigde dat hun klantenservice van topklasse is. Bovendien maakt hun herhaalservice het leven zoveel gemakkelijker.

Joris 13 sep 2023
Reageer
A

Kwalitatieve vitamines bij flinndal

Flinndal staat voor mij synoniem aan kwaliteit. Hun breed scala aan vitamines voldoet aan al mijn behoeften. Wat ik vooral waardeer, is de moeiteloze levering die perfect past in mijn drukke schema. Het is geweldig dat ik niet thuis hoef te zijn voor de levering, omdat alles gewoon door de brievenbus past.

Anouk 13 sep 2023
Reageer
R

Snelle levering, maar enkele kanttekeningen

Mijn producten van Flinndal kwamen snel aan, wat ik zeer waardeerde. Echter, hoewel de levering snel was, had ik enige bedenkingen bij de grootte van de verpakkingen en was ik niet helemaal tevreden met de smaak van sommige producten. Ondanks deze kleine hobbels ben ik nog steeds tevreden met mijn aankoop.

Roos 11 sep 2023
Reageer
A

Regelmatige en betrouwbare levering

Het is zo geruststellend om te weten dat ik elke drie maanden kan rekenen op mijn vitaminelevering van Flinndal. De flexibiliteit om bestellingen aan te passen en het gemak waarmee alles verloopt, zijn gewoon uitstekend. En hun klantenservice is altijd vriendelijk en staat klaar om te helpen, wat het een all-round geweldige ervaring maakt.

Alice 11 sep 2023
Reageer
E

Online shoppen is simpel en efficient

Flinndal heeft het online winkelen tot een kunst verheven. Hun website is gebruiksvriendelijk, en het hele proces, van bestellen tot leveren, verloopt soepel en efficiënt. Hun producten zijn ook van hoge kwaliteit, en het feit dat ze altijd op tijd worden geleverd, maakt het hele ervaring nog beter. Ik haal hier al mijn supplementen!

Elise 10 sep 2023
Reageer
M

Kwaliteit af en toe slecht, wel breed assortiment

Ik waardeer echt het brede scala aan supplementen dat Flinndal biedt, en het feit dat de leveringen zo handig zijn. Maar ik was een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van de capsules, ze leken niet zo premium als ik had gehoopt. Gelukkig losten ze wel op in water, wat enige van mijn zorgen wegnam.

Mark 10 sep 2023
Reageer
E

Herhaalservice is top!

Flinndal onderscheidt zich door hun uitgebreide selectie van hoogwaardige supplementen. Hun herhaalservice is niet alleen kosteneffectief, maar ook uiterst handig. Het voorgeprogrammeerde meldingssysteem voor leveringen stelt me in staat om mijn bestellingen gemakkelijk te beheren, wat getuigt van hun uitstekende klantenservice. Dat niemand anders zo in mekaar steekt zegt wat, Flinndal goed bezig.

Esther 8 sep 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Flinndal

Er zijn 11 reviews geschreven over Flinndal op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.flinndal.nl
  • info@flinndal.nl