Hotel

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Westkapelle, Zeeland

3 reviews
100% positief

Fletcher Zuiderduin Beachhotel is een 4-sterren hotel, gelegen aan De Bucksweg 2 te Westkapelle. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, buitenzwembad, tennis, meerdere wellnessfaciliteiten meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Fort Rammekens, Watersnoodmuseum en Reptielenzoo Iguana.

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen is van alle hotels omstreeks Westkapelle de beste keuze.

Bezoek Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen


Reviews (3)

 • Merel

  Strandvakantie

  Wij zijn zondag thuis gekomen van Fletcher Zuiderduin Beachhotel. Qua weer hebben wij het wel getroffen. Vrijdag en zaterdag waren prachtige dagen en zondag iets minder. Het was wel druk op het strand maar dat is ook wel logisch. We hebben een paar dagen heerlijk op het strand gelegen. Als je een strandvakantie wilt, zit je in dit hotel zeker goed. Het ligt erg dichtbij zee.

  Het personeel was vriendelijk en onze kamer was schoon. Wij hebben ook heerlijk gegeten in het restaurant. De menukaart is gevarieerd en er zit voor iedereen wel wat tussen. Wij denken er zelfs aan om deze zomer nog een keer terug te komen.

  Merel 20 jun 2022

 • Monique

  Beachhotel

  Als je naar een beachhotel gaat is het fijn dat het ook mooi weer is. Wij hebben helaas net de verkeerde periode uitgekozen. Wij hadden wel een paar mooie periodes, maar niet zoals afgelopen tijd. Dat was wel balen. Daarom gaan we nog wel een keer terugkomen en dan boeken we iets minder ver van te voren. Het hotel zelf was niks mis mee.

  Monique 2 jun 2022

 • Manon

  Loopafstand van de zee

  Hele fijne tijd gehad bij Fletcher Zuiderduin. Wij hadden een familieuitje en zaten dus in dit Beachhotel. Paar minuten lopen en je staat op het strand. Bij Beachclub Zuiderduin kun je heerlijk op het strand dineren. Wij hadden het geluk dat het die week erg warm was en konden dus ook heerlijk in het buitenzwembad zwemmen. Ook is er een sauna, zonnebank en zelfs een tennisbaan. Je hoeft je dus absoluut niet te vervelen in dit hotel. Wij hebben een heel geslaagd familieuitje gehad en iedereen was tevreden.

  Manon 25 mei 2022