Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

3.8 reviewscore • 4 reviews
R

Diner

Diner.. uitgedroogde fish & chips, melig, diepvries lekkerbek en volledig verdroogd… rucola verlept, flesje tonic meegenomen terwijl er nog in zat, ook al kom je hier via Social Deal dan hoop je toch goed te eten. Droog en veel te zout. Menu voor een friet tent!!! Personeel te weinig, chaotische toestand. Vriendelijk zijn ze wel, misschien om het eten uit te keuken goed te praten… niet meer voor ons!

Roelse 10 nov 2022
Reageer
M

Strandvakantie

Wij zijn zondag thuis gekomen van Fletcher Zuiderduin Beachhotel. Qua weer hebben wij het wel getroffen. Vrijdag en zaterdag waren prachtige dagen en zondag iets minder. Het was wel druk op het strand maar dat is ook wel logisch. We hebben een paar dagen heerlijk op het strand gelegen. Als je een strandvakantie wilt, zit je in dit hotel zeker goed. Het ligt erg dichtbij zee.

Het personeel was vriendelijk en onze kamer was schoon. Wij hebben ook heerlijk gegeten in het restaurant. De menukaart is gevarieerd en er zit voor iedereen wel wat tussen. Wij denken er zelfs aan om deze zomer nog een keer terug te komen.

Merel 18 jun 2022
Reageer
M

Beachhotel

Als je naar een beachhotel gaat is het fijn dat het ook mooi weer is. Wij hebben helaas net de verkeerde periode uitgekozen. Wij hadden wel een paar mooie periodes, maar niet zoals afgelopen tijd. Dat was wel balen. Daarom gaan we nog wel een keer terugkomen en dan boeken we iets minder ver van te voren. Het hotel zelf was niks mis mee.

Monique 2 jun 2022
Reageer
M

Loopafstand van de zee

Hele fijne tijd gehad bij Fletcher Zuiderduin. Wij hadden een familieuitje en zaten dus in dit Beachhotel. Paar minuten lopen en je staat op het strand. Bij Beachclub Zuiderduin kun je heerlijk op het strand dineren. Wij hadden het geluk dat het die week erg warm was en konden dus ook heerlijk in het buitenzwembad zwemmen. Ook is er een sauna, zonnebank en zelfs een tennisbaan. Je hoeft je dus absoluut niet te vervelen in dit hotel. Wij hebben een heel geslaagd familieuitje gehad en iedereen was tevreden.

Manon 25 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Westkapelle.

Over Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Zuiderduin Beachhotel op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Westkapelle, Zeeland
  • https://www.zuiderduinbeachhotel.nl
  • info@zuiderduinbeachhotel.nl