Fletcher Wellness-Hotel Trivium

Fletcher Wellness-Hotel Trivium

3.6 reviewscore • 4 reviews
C

Voldoend maar zou veel beter kunnen

Kamer prima in orde, mooie badkamer, alleen irritant dat iedere keer het licht uitgaat wanneer je staat te douchen. De bedden liggen niet echt lekker. Er is geen stopcontact beschikbaar voor bijvoorbeeld telefoonlader. Op de kamers op de benedenetage kan er geen raampje open. Wel een deir, maar die kan niet on de nacht open blijven. Er is geen airco en de kamers zijn warm. Ontbijt was behoorlijk chaotisch, eerst een plaatsje zoeken terwijl je op een bepaalde tijd gereserveerd hebt ivm corona. Ons idee is dat het allemaal draait om de Wellness en het hotel er maar bij hangt. We konden niet in de bar nog iets drinken in de avond als hotelgast. Dat kon alleen als saunagast. Erg jammer. Voor het ontbijt moet je trap op trap af om bij het ontbijtgedeelte te kunnen komen. Voor deze prijs hadden we iets meer verwacht.

Corroe 13 jan 2023
Reageer
F

Dagje Breda

Wij hebben enorm genoten van ons dagje in Breda. Aangezien er al wat hotels vol zaten, hadden wij bij Fletcher Hotel Trivium geboekt. Breda is prima te doen met de auto vanaf dit hotel. We werden vriendelijk ontvangen, maar de kamer viel wel wat tegen. Het leek niet op wat wij geboekt hadden. Ook hadden wij een hele kleine tv en douche. Dit kon absoluut beter, maar verder wel een leuk hotel.

Frederick 20 jul 2022
Reageer
A

Wellness hotel

Super luxe wellness hotel in Etten-Leur. Ik heb hier heerlijk kunnen ontspannen. Dit had ik ook wel nodig na een drukke werkweek. Ik pak wel vaker een hotel in het weekend en deze keer was het Fletcher Trivium geworden. De wellness is heel uitgebreid. Je hebt o.a. een Turks stoombad, sauna, zonnebank en een voetenbad. Genoeg om heerlijk te kunnen ontspannen en weer fris aan de nieuwe week te beginnen. Mijn kamer was ook schoon en goed onderhouden. Echt een goed wellness hotel en ik zag hier zeker terugkomen.

Amber 17 jun 2022
Reageer
C

Weinig personeel in het restaurant verder prima

Fletcher Wellness Hotel Trivium in Etten-Leur heeft naast een prima hotel ook een wellness deel met zwembad, bubbelbad, etc. Is zeker goed vertoeven hier. Meteen bij binnenkomst werden we heel goed ontvangen en zagen we bij binnenkomst van de kamer dat we een heerlijk ligbad hadden. Kamer was verder prima met een klein tvtje. We vonden wel dat er wat weinig personeel in het restaurant was want het duurde erg lang voordat iemand onze bestelling kwam opschrijven. Er zaten ruim 70 klanten en we zagen maar 2 personeelsleden aanwezig dus dat kon beter. We denken ook dat er in de keuken te weinig personeel stond want het duurde erg lang voordat het hoofdgerecht en voorgerecht geserveerd werden. Het 'weinige' personeel bleef ondanks de druk vriendelijk en we hebben ze een beste tip gegeven. Fletcher mag hier echter wel wat aan doen.

Coeneke 6 apr 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Etten.

Over Fletcher Wellness-Hotel Trivium

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Wellness-Hotel Trivium op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Etten, Gelderland
  • https://www.fletcherhoteltrivium.nl
  • info@fletcherhoteltrivium.nl