Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

4.1 reviewscore • 4 reviews
T

Teleurgesteld

Erg uitgekeken naar paar dagen welnesshotel ivm onze 10-jarige trouwdag. We kwamen hier vroeger wel eens en hadden er fijne herinneringen aan.

Op zondag kwamen we aan en was het drukker dan we gewend waren bij de welness. We gingen er vanuit dat het op maandag vast minder druk zou zijn.

Maandag bleek het zo druk dat er geen ligbedden vrij waren. Kwartier voor tijd (als 2e) klaargestaan voor de opgieting. Maar toen het eenmaal zover was, was het stervensdruk en stormde iedereen naar binnen zodra het mocht.

Ik kan niet lang staan ivm een spierziekte. Dat kwartier heeft alles van mij gevraagd, maar ik stond buiten terwijl zij begonnen. Er werd gezegd dat er over een half uur een extra opgieting gedaan zou worden voor wie het te druk vindt. Weer een kwartier in dderbij biedt alleen geen garantie dat ik het dan wel win van de mensenmassa om me heen.

Emotioneel en fysiek gesloopt heb ik gevraagd of ik mijn massage even later kon afzeggen. Het is veel te druk, ik kan nergens blijven en de lol is eraf. Fletcher was bereid de massage om te boeken naar een andere dag, maar verder niet.

We zitten nu op onze hotelkamer de tijd uit te zitten. Ik had liever restitutie gehad zodat we elders nog iets van onze trouwdag hadden kunnen maken. Maar daar hebben we nu dus geen budget meer voor...

Trudy 27 nov 2023
Reageer
M

Heerlijke wellness beleving

Het hotel staat op een goede plek. Je loopt zo naar het centrum. Het ontbijt was ook goed en het personeel was vriendelijk. Er is bijna niks op aan te merken, alleen lag er wel wat stof op de kamer. We konden nog de kamer upgraden, zodat we een ruime kamer hadden met een heerlijk bad. Ook een heerlijke wellness beleving. Zeker een aanrader.

Miranda 29 dec 2022
Reageer
G

Hotel Bergen op Zoom

Paar daagjes heerlijk genoten in dit hotel in Bergen op Zoom. We waren wel verbaasd hoe mooi het hier eigenlijk is. Genoeg mooie natuur rondom Bergen op Zoom en bij de Binnenschelde is het ook erg mooi. Het hotel bevindt zich op loopafstand van een strandje. Erg leuk!

Het hotel was prima. Veel verschillende welness mogelijkheden, e-bike verhuur en een fitnessruimte. Wij waren ook tevreden met onze kamer. Wij hadden de comfort kamer. Niet heel bijzonder, maar goed genoeg. Meubilair sprak niet heel erg tot de verbeelding, maar dan hadden we misschien een duurdere kamer moeten nemen.

Wij zijn serieus aan het overwegen om hier nog een keer terug te komen.

Greetje 10 mei 2022
Reageer
E

Heerlijk genoten in Fletcher hotel stadspark

Een van de betere en fijnere Fletcher hotels van het land. Het hotel staat letterlijk aan een strandje en heeft heerlijke wellness opties gefaciliteerd. Er is tevens een binnen- en buitenzwembad, verschillende bubbelbaden, sauna's whirlpools en stoomcabines. Mijn vrouw en ik hadden ook een massagebehandeling gehad van een uur, heerlijk. Je krijgt bij het inchecken meteen bandjes voor het wellness gedeelte, hiermee kan je de kluisjes openen, daar hangen ook de badjassen waar je in principe de hele dag in kunt lopen. Wij hebben heerlijk genoten en komen hier zeker vaker.

Eagle eye 14 apr 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Bergen op Zoom.

Over Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Wellness-Hotel Stadspark op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Bergen op Zoom, Noord-Brabant
  • https://www.fletcherstadsparkhotel.nl
  • info@fletcherstadsparkhotel.nl