Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

3.9 reviewscore • 12 reviews
T

Teleurgesteld

Erg uitgekeken naar paar dagen welnesshotel ivm onze 10-jarige trouwdag. We kwamen hier vroeger wel eens en hadden er fijne herinneringen aan.

Op zondag kwamen we aan en was het drukker dan we gewend waren bij de welness. We gingen er vanuit dat het op maandag vast minder druk zou zijn.

Maandag bleek het zo druk dat er geen ligbedden vrij waren. Kwartier voor tijd (als 2e) klaargestaan voor de opgieting. Maar toen het eenmaal zover was, was het stervensdruk en stormde iedereen naar binnen zodra het mocht.

Ik kan niet lang staan ivm een spierziekte. Dat kwartier heeft alles van mij gevraagd, maar ik stond buiten terwijl zij begonnen. Er werd gezegd dat er over een half uur een extra opgieting gedaan zou worden voor wie het te druk vindt. Weer een kwartier in dderbij biedt alleen geen garantie dat ik het dan wel win van de mensenmassa om me heen.

Emotioneel en fysiek gesloopt heb ik gevraagd of ik mijn massage even later kon afzeggen. Het is veel te druk, ik kan nergens blijven en de lol is eraf. Fletcher was bereid de massage om te boeken naar een andere dag, maar verder niet.

We zitten nu op onze hotelkamer de tijd uit te zitten. Ik had liever restitutie gehad zodat we elders nog iets van onze trouwdag hadden kunnen maken. Maar daar hebben we nu dus geen budget meer voor...

Trudy 27 nov 2023
Reageer
M

Restaurant prima, kamers minder

Gisteravond verbleef ik samen met twee volwassenen en een meisje van negen maanden in het Fletcher Hotel in Bergen op Zoom. Aangezien we bij het reserveren geen optie hadden om een kinderbedje aan te geven, hadden we ons eigen bedje meegenomen. Helaas ging het bedje 's avonds kapot. Daarom ben ik naar de receptie gegaan om alsnog te vragen of er een babybedje beschikbaar was. De receptioniste gaf aan dat ze niet zeker wist of het hotel er een had, maar ze bood aan om te gaan controleren en beloofde dat ze me zou terugbellen op onze hotelkamer. Na een periode van dertig minuten heb ik zelf maar gebeld, aangezien de receptioniste al had gecontroleerd en aangaf dat er geen bedje beschikbaar was in het hotel. Het was echter opmerkelijk, aangezien we vorig jaar wel een kinderbedje hadden gekregen in hetzelfde hotel. Daarnaast was onze badkamer buitengewoon vies, met schimmel overal aanwezig! (Raadpleeg de bijgevoegde afbeeldingen.) Daarentegen is het restaurant uitstekend. Ik heb een glutenallergie en ze houden daar goed rekening mee, waarbij ze actief meedenken. Er waren tekortkomingen bij de inkoop voor het ontbijt, maar een medewerker heeft zich speciaal ingezet en is voor mij naar de winkel gegaan!

Mille 22 feb 2023
Reageer
M

Heerlijke wellness beleving

Het hotel staat op een goede plek. Je loopt zo naar het centrum. Het ontbijt was ook goed en het personeel was vriendelijk. Er is bijna niks op aan te merken, alleen lag er wel wat stof op de kamer. We konden nog de kamer upgraden, zodat we een ruime kamer hadden met een heerlijk bad. Ook een heerlijke wellness beleving. Zeker een aanrader.

Miranda 29 dec 2022
Reageer
W

Nog een keer zeker weer

Het hotel heeft een prachtige locatie in het centrum, een goede, maar eenvoudige menukaart. Ik wil specifiek het personeel prijzen dat ondanks een beperkt aantal collega's zeer gastvrij is en eventuele problemen adequaat oplost. De saunafaciliteiten zijn buitengewoon en het was een heerlijke ervaring in dit wellnesshotel. Het ontbijt was uitstekend verzorgd. We hebben er echt van genoten!

Willemijn 22 okt 2022
Reageer
G

Hotel Bergen op Zoom

Paar daagjes heerlijk genoten in dit hotel in Bergen op Zoom. We waren wel verbaasd hoe mooi het hier eigenlijk is. Genoeg mooie natuur rondom Bergen op Zoom en bij de Binnenschelde is het ook erg mooi. Het hotel bevindt zich op loopafstand van een strandje. Erg leuk!

Het hotel was prima. Veel verschillende welness mogelijkheden, e-bike verhuur en een fitnessruimte. Wij waren ook tevreden met onze kamer. Wij hadden de comfort kamer. Niet heel bijzonder, maar goed genoeg. Meubilair sprak niet heel erg tot de verbeelding, maar dan hadden we misschien een duurdere kamer moeten nemen.

Wij zijn serieus aan het overwegen om hier nog een keer terug te komen.

Greetje 10 mei 2022
Reageer
E

Heerlijk genoten in Fletcher hotel stadspark

Een van de betere en fijnere Fletcher hotels van het land. Het hotel staat letterlijk aan een strandje en heeft heerlijke wellness opties gefaciliteerd. Er is tevens een binnen- en buitenzwembad, verschillende bubbelbaden, sauna's whirlpools en stoomcabines. Mijn vrouw en ik hadden ook een massagebehandeling gehad van een uur, heerlijk. Je krijgt bij het inchecken meteen bandjes voor het wellness gedeelte, hiermee kan je de kluisjes openen, daar hangen ook de badjassen waar je in principe de hele dag in kunt lopen. Wij hebben heerlijk genoten en komen hier zeker vaker.

Eagle eye 14 apr 2022
Reageer
C

Niet meer dan een nacht verblijven

De locatie ten opzichte van het centrum is gunstig. De kamer was prima, maar helaas erg warm. De vloerbedekking in de hal op de verdieping was vies. Het personeel bij de receptie was vriendelijk, maar het was duidelijk dat ze weinig interesse hadden in de gasten. De toeristenbelasting bedroeg 3 euro per persoon per nacht, wat bijna de helft van de kosten was. De eet- en drinkgelegenheid had een ongezellige sfeer. Voor een kort verblijf van één nacht was het prima, meer dan dit niet.

Clarita 6 mrt 2022
Reageer
S

laatste keer

Bij aankomst werden we naar een verouderde, kleine kamer gebracht. Na een klacht kregen we een zogenaamde "deluxe" kamer toegewezen, waar je gedwongen was om op het bed te zitten omdat de fauteuils achter het bed stonden en je niet kon zitten zonder je knieën tegen de radiator te stoten. Bovendien was er geen koelkastje aanwezig en de koffiemachine lekte harder dan dat hij warme koffie zette. Zelfs het comfort van het bed liet te wensen over; bij elke beweging waren de veren hoorbaar en voelbaar. We moesten een half uur wachten op drinken tijdens het diner en moesten de serveerster achterna lopen om iets te krijgen. Als reactie kregen we te horen dat ons drinken niet correct was ingevoerd in de computer door het personeelslid. Er wordt een toeslag gevraagd voor toegang tot het zwembad! De enige persoon die vriendelijk was, was de dame die in de bar en het restaurant werkte. Als je iets te drinken wilde, moest je het zelf ophalen in het restaurant, omdat de bar gesloten was vanwege een tekort aan personeel. Zelfs bij het uitchecken was er geen begroeting van "goedemorgen" of "hoe was uw verblijf". De prijs van het hotel is buitensporig hoog!

Steven 29 sep 2021
Reageer
B

Katy

De wellnessfaciliteiten waren absoluut geweldig! Het personeel was uiterst vriendelijk en ik heb genoten van een heerlijke massage. Het personeel van het hotel liet echter te wensen over qua vriendelijkheid. De kamers waren acceptabel, maar vertoonden wel tekenen van veroudering. De locatie van het hotel was uitstekend! We hebben helemaal niets te klagen over ons verblijf hier bij dit prachtige hotel.

Bertha 9 aug 2021
Reageer
M

Te veel geluid

We verbleven in het historische gedeelte van het hotel, dat werkelijk antiek was maar wel goed schoongemaakt. We werden zeker waar voor ons geld geboden en hebben de hele nacht volop genoten van onze kamer zonder een moment te willen missen. We hebben geen moment rust gehad vanwege het constante lawaai. Het leek alsof er een motor aan het draaien was, vergelijkbaar met het geluid van een wasmachine die aan het centrifugeren was, en dat ging de hele nacht door. Het was vreselijk en we zullen hier nooit meer verblijven. Het personeel bevestigde het, zeiden dat het hotel nu eenmaal oud is en dat geluidsoverlast onvermijdelijk is.

Margriet 29 jun 2021
Reageer
J

kunnen genieten van alle faciliteiten

Er is een aangename wellness met sauna faciliteiten beschikbaar. Het is aangenaam om daar te verblijven. De service was uitstekend en het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. De inrichting past niet meer in deze tijd. Al met al moeten we zeggen dat we aardig hebben kunnen genieten van alle faciliteiten. We denken dat we in de toekomst weer eens een kamer zullen boeken.

Jenner 11 mei 2021
Reageer
B

prachtig natuurgebied, omringd door parken

Het hotel heeft een gunstige ligging, waardoor je op korte afstand van het hotel verschillende leuke activiteiten kunt ondernemen. Daarnaast is er in de omgeving een prachtig natuurgebied, omringd door parken en water. Bovendien ligt het op loopafstand van het schilderachtige centrum van Bergen op Zoom. De kamer was comfortabel en het personeel was uiterst betrokken. De maaltijden waren smakelijk, maar hadden een opvallend gebrek aan groenten (echt te weinig).

Bastian 1 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Bergen op Zoom.

Over Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark is een 4-sterren hotel, gelegen aan Gertrudisboulevard 200 te Bergen op Zoom. Het hotel beschikt over 87 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kaasboerderij de Zuidgeest, Markiezenhof en ZOO Antwerpen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Bergen op Zoom, Noord-Brabant
  • https://www.fletcherstadsparkhotel.nl
  • info@fletcherstadsparkhotel.nl