Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

4.3 reviewscore • 3 reviews
G

Hotel Bergen op Zoom

Paar daagjes heerlijk genoten in dit hotel in Bergen op Zoom. We waren wel verbaasd hoe mooi het hier eigenlijk is. Genoeg mooie natuur rondom Bergen op Zoom en bij de Binnenschelde is het ook erg mooi. Het hotel bevindt zich op loopafstand van een strandje. Erg leuk!

Het hotel was prima. Veel verschillende welness mogelijkheden, e-bike verhuur en een fitnessruimte. Wij waren ook tevreden met onze kamer. Wij hadden de comfort kamer. Niet heel bijzonder, maar goed genoeg. Meubilair sprak niet heel erg tot de verbeelding, maar dan hadden we misschien een duurdere kamer moeten nemen.

Wij zijn serieus aan het overwegen om hier nog een keer terug te komen.

Greetje 10 mei 2022
Reageer
M

Heerlijke wellness beleving

Het hotel staat op een goede plek. Je loopt zo naar het centrum. Het ontbijt was ook goed en het personeel was vriendelijk. Er is bijna niks op aan te merken, alleen lag er wel wat stof op de kamer. We konden nog de kamer upgraden, zodat we een ruime kamer hadden met een heerlijk bad. Ook een heerlijke wellness beleving. Zeker een aanrader.

Miranda 29 dec 2022
Reageer
E

Heerlijk genoten in Fletcher hotel stadspark

Een van de betere en fijnere Fletcher hotels van het land. Het hotel staat letterlijk aan een strandje en heeft heerlijke wellness opties gefaciliteerd. Er is tevens een binnen- en buitenzwembad, verschillende bubbelbaden, sauna's whirlpools en stoomcabines. Mijn vrouw en ik hadden ook een massagebehandeling gehad van een uur, heerlijk. Je krijgt bij het inchecken meteen bandjes voor het wellness gedeelte, hiermee kan je de kluisjes openen, daar hangen ook de badjassen waar je in principe de hele dag in kunt lopen. Wij hebben heerlijk genoten en komen hier zeker vaker.

Eagle eye 14 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Bergen op Zoom.

Over Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark is een 4-sterren hotel, gelegen aan Gertrudisboulevard 200 te Bergen op Zoom. Het hotel beschikt over 87 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kaasboerderij de Zuidgeest, Markiezenhof en ZOO Antwerpen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Bergen op Zoom, Noord-Brabant