Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

2.6 reviewscore • 9 reviews
D

Weinig sfeer

Weekend inclusief wellness. Binnenzwembad bij aankomst buiten gebruik. Slechte bedjes in stilteruimte en veel te veel licht.
Sauna's prima.
Hotelkamer en op de gang veel te warm , zelfs met ramen open. Restaurant gedeelte op zaterdagavond al dicht voor hapjes en drankjes, geen muziek, saaie sfeer daardoor. Wel lekker rustig als je daarvan houdt. Lekkere bedden en grote kamer. Ontbijtbuffet is erg goed en uitgebreid! Al met al een lekker ontspannen weekend gehad! Leuk voor een keer.

Deborah 11 feb 2024
Reageer
M

verblijf in kamperduinen 25 augustus 2023

Wij boekten 4 dagen in een luxe kamer in de Kamperduinen. Het is ons enorm tegengevallen als ik terugdenk aan de tijd toen dit hotel behoorde tot de Amadoregroep.
Het diner:de kabeljouwkibbeling smaakte niet naar vis, de sla die erbij was had geen dressing en was slecht gewassen, de frites was lauw!!!
Het ontbijt: het bruin brood, zowel als de petit pains bruin broodjes waren naar mijn mening fabrieksbrood, in ieder geval het bruin brood niet eigen gebakken, beide bleek van kleur en smakeloos!!!
Als laatste opmerkt 2 x een badhanddoek uitgereikt gekregen tot op de draad versleten met gaten.
Al met al was dit bezoek geen reden om te juichen!!!!
Wel nog een positieve opmerking het personeel was vriendelijk.

Mw. K. Quist 29 aug 2023
Reageer
R

Erg verslechterd!!!!

3 jaar geleden was het nog een leuk hotel, NU NIET MEER! Erg onvriendelijk, zeer slecht eten, je krijgt totaal iets anders dan op de menukaart staat aangegeven en het personeel bevestigd dit en zegt dat de oorzaak hiervan ligt bij het hoofdkantoor die nieuwe menukaarten te duur vindt... waardoor ook de allergenen-lijst niet meer klopt! Ronduit slecht en gevaarlijk! De kamers/appartementen zijn zeer veroudert, vies en veel dingen kapot, zoals de kluis, de zeepdispensers, de douche-deur en de bedden! Gordijnen sluiten niet volledig zodat je veel te vroeg wakker word van al het licht.
TOTAAL GEEN AANRADER!!

RiS 5 aug 2023
Reageer
L

Warme kamer en onvriendelijk personeel

Onlangs een verblijf van 2 nachten geboekt voor 395,- euro.

Na aankomst direct gemeld dat kamer 127 veel te warm was om uberhaupt te slapen. Hier was niets aan te doen, er waren geen andere kamers beschikbaar. Na een lange slapeloze nacht nogmaals beklag gedaan en er was niets mogelijk.

Er werdt dus niet naar mij geluisterd als gast en ik werd niet serieus gehoord.
Pas na een zeer onvriendelijk en onbeleefd telefonisch gesprek van mijn man was er opeens wel een andere kamer beschikbaar.

Bij het uitchecken nogmaals gemeld dat de eerste nacht totaal waardeloos was, echter weinig tot geen reactie. Nogmaals heeft mijn man telefonisch contant opgenomen en deze keer was het zo mogelijk nog onvriendelijker en was de hotel manager niet beschikbaar voor enig commentaar en moesten we het doen met de beslissing dat er niets aan te doen was, er stond in de boeking immers niet dat er een airco aanwezig zou zijn. Echter voor 395,- voor 2 nachten mag je toch aannemen dat een enigszins normale temperatuur aannemelijk is.

Kortom, kamer 127 is veel te warm, het personeel wimpelt gasten met een klacht af, er wordt niet naar mij geluisterd aan de balie, pas na een telefonisch gesprek door mijn man is er iets mogelijk.

Echt een hotel om heerlijk tot rust te komen ;-(

Loes 25 jun 2023
Reageer
R

Teleurstelling in Fletcher Kamperduinen.

Hotel is zeker geen 4 sterren waard. Luxe tweepersoonskamer geboekt, maar kregen kamer met vast paneel op twee meter van het raam, om zo het terras af te schermen wat de kamer heel donker maakte en je ook niet naar buiten kon kijken. Personeel aan balie mag ook wat vriendelijker. Bij het diner waren twee van de vijf gerechten niet beschikbaar. Dus ….. helemaal geen aanrader.

Roger 23 mei 2023
Reageer
G

Enorme tegenvaller

Wat een leuk een aangenaam verlengd weekend . Moest worden is enorm tegen gevallen.
Kamers waren groot maar beetje verouderd.
Gezin met 2 kinderen wilde genieten van mooie omgeving en mooi hotel.
Eenmaal aangekomen bleek dat kinderen niet in het zwembad/ welness mochten.

Niet onmiddellijk vermeld op site van booking.com.
Na 2 u rijden een teleurstelling voor de Kids. 400 euro voor een overnachting met ontbijt 2 volwassen en 2 kids ???
Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Bediening bar enkel Engelstalig en ik zal collega sturen.....
Voor terras verwarming ? Ik zal andere collega sturen...
Zeker niet professioneel.
Afruimen tafels bij opnemen bestelling kennen ze ook niet.

Zeker geen 4 sterren waard.

Gert 1 mei 2023
Reageer
F

Mooi Fletcher hotel

Ik kom wel vaker bij verschillende Fletcher hotels en ik heb geen klachten over Fletcher Kamperduinen. Het is een mooi en luxe hotel met allerlei verschillende faciliteiten. Er is tegen betaling een BLUE Wellness, een hele mooie bar, sportmogelijkheden en natuurlijk een goed restaurant, wat je gewend bent van Fletcher. De staat van andere Fletcher hotels laat nog wel eens wat te wensen over, maar dit is absoluut niet het geval bij Fletcher Kamperduinen. Je kunt hier echt zonder zorgen naartoe.

Frans 10 jul 2022
Reageer
C

Strandvakantie

Hele fijne vakantie gehad bij dit Wellness hotel van Fletcher. Kamperduinen is zeker een aanrader. Positieve punten zijn dat de entourage van het hotel erg mooi is, we een hele mooie kamer hadden, het ontbijt lekker en vers was, het personeel erg vriendelijk was en dat de omgeving perfect is voor een strandvakantie. Moet het natuurlijk wel mooi weer zijn, maar dat hadden wij gelukkig. Je kunt ook heerlijk wandelen over het strand. Wij houden allebei ook erg van de zee, dus wij zaten hier helemaal goed. Het enige nadeel is dat er verder niet veel valt te doen. Dan heb ik het niet over het hotel, maar in de omgeving.

Cora 1 jun 2022
Reageer
J

Luxe hotel en wellnessresort

Samen met een vriendin hebben wij een nachtje geslapen bij Fletcher Kamperduinen. Dit is een luxe hotel met prachtig wellnessresort. Wij hebben hier heerlijk genoten. Hier kun je echt even tot rust komen. Het hotel ligt aan de zee dus wij hebben natuurlijk ook een lange strandwandeling gemaakt. Echt genieten!! Wij komen zelf uit Rotterdam dus het was niet ver rijden, maar je hebt wel het gevoel dat je er echt even uit bent. Het was echt leuk!!

Jose 8 feb 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Kamperland.

Over Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

Er zijn 9 reviews geschreven over Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen op Reviews.nl. Met een 2.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Kamperland, Zeeland
  • https://www.wellnesshotelkamperduinen.nl
  • info@wellnesshotelkamperduinen.nl