Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Fletcher Wellness-Hotel Helmond

3.8 reviewscore • 4 reviews
E

Slecht

Slecht hotel !! Gehorig geen zwembad welke open was. Voor alles wordt extra geld gevraagd. Echt een tegenvaller !! Parkeerkosten koffie cups op de kamer alles erg duur . En geen mooie kamers ook geen bad aanwezig op de kamer. Boven ons kinderen die herrie maakte enzo. Echt niet prettig. Nooit meer terug komen. 😅😅

Eliaa 29 apr 2023
Reageer
M

Heel positief over Fletcher Wellness Hotel Helmond

We waren vooraf wat sceptisch, dit had te maken dat we ook beoordelingen hadden gelezen vooraf van anderen die niet heel positief waren. Onze mening is geheel anders, het hotel is vrij nieuw en ziet er geweldig uit. Er is zelfs een sauna waarbij je naar buiten kijkt. De kamer die wij hadden geboekt was heel fris en zag er verzorgd uit. Dus om eerlijk te zijn snappen wij de slechte beoordelingen niet, zag overigens wel dat de meeste nieuwe wel positief waren dus wellicht hebben ze wat aangepast in positieve zin. Wij gaan hier zeker nog eens boeken wanneer we naar Helmond gaan. Een geweldig wellness arrangement met ook een heerlijk ontbijt en een geweldige kamer, het kan niet veel beter. Ze hadden trouwens ook een bingo avond georganiseerd wat wel leuk was. Je komt er letterlijk echt tot rust.

Manon 31 mei 2022
Reageer
S

Luxe wellnessresort Helmond

Hotel bezoekje met een heerlijke wellness. Dat hadden wij wel verdiend, vonden wij zelf. Er zijn verschillende soorten sauna's, zwembaden, lounges, noem het maar op. Hier kun je echt even genieten! Het is ook mooi modern en de luxe straalt er van af. Helemaal geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.

Sarah 4 mei 2022
Reageer
H

Mooi hotel

Als je in Helmond moet wezen is dit een uitstekend hotel. Het is een wellness hotel. Dat betekend dat er allerlei welness faciliteiten zijn. Wat ik mij heb laten vertellen, is er zelfs een bowling baan! Ik heb het allemaal niet gedaan, mij ging het puur om de overnachting, maar het is zeker een pluspunt. Wat ook een pluspunt is, is dat het allemaal nieuw is. Het is gewoon een erg mooi hotel. Het ligt ook niet ver van het centrum af, dus qua locatie is het ook niet verkeerd. De medewerkers van Fletcher heb ik als zeer vriendelijk ervaren. Altijd bereid om te helpen. Mijn kamer was ook dik in orde. Kortom, een heel goed en fijn hotel.

Hans Peters 17 apr 2022
Reageer
Over Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Fletcher Wellness-Hotel Helmond is een 4-sterren hotel, gelegen aan Scheepsboulevard 2 te Helmond. Het hotel beschikt over 81 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, lounge/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, bowling en meer. In de omgeving van het hotel vind je Kunsthal Helmond, Dierenrijk en BestZOO.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Helmond, Noord-Brabant
  • https://www.wellnesshotelhelmond.nl
  • info@wellnesshotelhelmond.nl