Fletcher Stadshotel Den Haag

Fletcher Stadshotel Den Haag

3.6 reviewscore • 12 reviews
M

Niet meer dan mooie wandelroute

Helaas is het hotel zwaar verouderd, vooral de badkamer is in slechte staat, met ducttape om de roest te verbergen. Ook het bed is dringend aan vervanging toe. Gelukkig was het personeel wel vriendelijk en behulpzaam. Wat misschien ook zal meevallen zijn de wandelroutes. Maar daar blijft dan weer bij. Niet meer voor mij.

Matthijs 23 apr 2023
Reageer
L

Uitstekend verzorgd

Het hotel heeft een klassieke uitstraling en is gelegen in het stadscentrum, op korte afstand van het tramstation, waardoor de locatie uitstekend is. We werden aangenaam verrast met een gratis upgrade en verbleven op de hoogste verdieping aan de voorzijde, waar we een prachtig uitzicht hadden over het bruisende centrum. De kamer heeft een klassieke uitstraling, maar was goed onderhouden en brandschoon. Wel hing er een sterke citroengeur in de ruimte. De ontbijtruimte had een eigentijdse inrichting en het ontbijt was uitstekend verzorgd.

Lexie 27 mrt 2023
Reageer
O

Ouderwetse uitstraling

Voor de prijs van slechts €25 per persoon per nacht was dit hotel een uitstekende keuze. Daarnaast was het ontbijt ook nog inbegrepen. De locatie was eveneens uitstekend, aangezien je gemakkelijk het centrum kon bereiken. Hoewel de kamers een wat ouderwetse uitstraling hadden, waren ze wel netjes en goed onderhouden. Ik ben vol lof!

Otto 8 mrt 2023
Reageer
J

Iets meer verwacht

Gezien de 4-sterren rating hadden we iets meer verwacht van het hotel. De kamer was duidelijk gedateerd en oogde niet erg fris. De vloerbedekking was erg vuil, je wilde er liever niet met blote voeten op lopen. De verlichting was gedeeltelijk defect, er waren schimmelige voegen in de badkamer en er waren haren in het toilet. Het was zelfs een royale kamer. De kamer was voorzien van een bad en een koffieapparaat (waar helaas geen cups bij waren inbegrepen). Wij zullen echter niet terugkeren.

Janne 1 mrt 2023
Reageer
D

Dagje Den Haag

Een dagje naar Den Haag is altijd leuk en wij doen dit ook wel vaker. Vaak gaan we dan naar Fletcher Stadshotel Den Haag. Echt een aanrader wat ons betreft. Het hotel bevindt zich niet heel ver van het centrum en staat in een leuke omgeving. Gezellige straat met een goede aansluiting op het openbaar vervoer. Dichtbij mooie parken en natuurlijk Scheveningen. Dat mag uiteraard niet ontbreken aan je bezoek aan Den Haag. Leuke stad is Den Haag en wij komen hier graag weer terug.

De Meijers 8 sep 2022
Reageer
J

Prijs niet gerechtvaardigd

We vonden de prijs van 168 euro voor 1 overnachting met ontbijt niet gerechtvaardigd. Er waren enkele minpunten, zoals een kapotte handdoek, vuile vloerbedekking in het restaurant, een kale hal bij de lift en veel beschadigingen in een opgeknapte kamer. Het personeel was uitermate hartelijk en attent. Dat vond ik heel leuk!
van 168 euro voor 1 overnachting met ontbijt niet gerechtvaardigd. Er waren enkele minpunten, zoals een kapotte handdoek, vuile vloerbedekking in het restaurant, een kale hal bij de lift en veel beschadigingen in een opgeknapte kamer. Het personeel was uitermate hartelijk en attent. Dat vond ik heel leuk!

Jessie 1 mei 2022
Reageer
P

Lekker voor een nachtje

Het hotel is een oudere stadshotel, gelegen dichtbij het tramstation, wat de locatie uitstekend maakt. De ontbijtruimte was naar onze mening wel gemoderniseerd en het ontbijt was voldoende. Over het algemeen was het een redelijk verblijf, maar zeker niet waardig voor 4 sterren. Het personeel was echter super vriendelijk en behulpzaam.

Pol 25 mrt 2022
Reageer
K

Teleurstelling

Een teleurstelling... onhygiënisch... koffievlekken in de gordijnen. De tapijten zijn afschuwelijk vuil. Het lawaai van de trams is onbeschrijfelijk storend. De toiletpot is veel te laag. Op het moment van vertrek werd ons meegedeeld dat "toevallig gisteren" verhoogde toiletbrillen waren gearriveerd. Haha, wat een kanjer van een smoes! Als we maar hadden gevraagd, toch? We hebben de hele avond gezocht naar receptiepersoneel om onze klachten op te lossen, maar niemand die kon helpen!

Klachten 19 nov 2021
Reageer
C

Vieze voegen en kitranden

We hadden een reservering gemaakt voor de periode van 16 tot 17 juni 2021. Na een lange tijd hebben mijn dochter van 20 en ik eindelijk weer een dagje uit kunnen plannen, maar we hebben zelfs niet de kans gekregen om te overnachten. Het hotel wordt geadverteerd als een gloednieuw 4-sterrenhotel, maar dat is absoluut niet het geval! Alle aspecten waren gedateerd en onhygiënisch (zoals gescheurde gordijnen, vieze voegen en kitranden in de badkamer, geen airconditioning).

Claire 13 aug 2021
Reageer
L

Kapot lampje

Het personeel was behoorlijk vriendelijk en ze deden hun best om problemen op te lossen. Zoals het vervangen van een kapot lampje. De afwerking van de kamer liet helaas veel te wensen over, met vlekken op de vloer en scheuren in de gordijnen, wat jammer was. De kitvoegen konden wel wat aandacht gebruiken. Eén van de kamers had een fijne douchestraal (alhoewel in een bad met douchegordijn, wat niet mijn voorkeur heeft), maar de andere kamer had een zwakke straal en de watertemperatuur wisselde continu van warm naar koud. Ook het toilet liep niet goed door.

Louen 9 aug 2021
Reageer
C

Echt kunnen genieten

Wat een geweldige ervaring in dit uitstekende hotel. De kamer was ruim en goed onderhouden, net als de rest van het hotel. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was ook voortreffelijk. De locatie was perfect, dichtbij alle bezienswaardigheden waarvan we echt hebben kunnen genieten. We zullen zeker terugkeren voor een volgend verblijf.

Cornelia 30 jul 2021
Reageer
C

Te veel gevraagd

De kamer was bijzonder compact; 's nachts naar het toilet gaan was een uitdaging omdat er nauwelijks ruimte was om langs het bed te lopen zonder de gordijnen open te schuiven. De prijs van €160 was het naar mijn mening niet waard, zelfs met de korting! De badkamer had geen afsluiting, waardoor er na het douchen water in de hele badkamer lag. Er was geen voorziening om het water weg te trekken, waardoor de vloer spekglad werd na het douchen.

Chris 17 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Den Haag.

Over Fletcher Stadshotel Den Haag

Fletcher Stadshotel Den Haag is een 4-sterren hotel, gelegen aan Laan van Meerdervoort 108 te Den Haag. Het hotel beschikt over 47 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, bar en meer. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Haag, Zuid-Holland
  • https://www.stadshoteldenhaag.nl
  • info@stadshoteldenhaag.nl