Fletcher Stadshotel Den Haag

Fletcher Stadshotel Den Haag

4.0 reviewscore • 3 reviews
D

Dagje Den Haag

Een dagje naar Den Haag is altijd leuk en wij doen dit ook wel vaker. Vaak gaan we dan naar Fletcher Stadshotel Den Haag. Echt een aanrader wat ons betreft. Het hotel bevindt zich niet heel ver van het centrum en staat in een leuke omgeving. Gezellige straat met een goede aansluiting op het openbaar vervoer. Dichtbij mooie parken en natuurlijk Scheveningen. Dat mag uiteraard niet ontbreken aan je bezoek aan Den Haag. Leuke stad is Den Haag en wij komen hier graag weer terug.

De Meijers 8 sep 2022
Reageer
P

Lekker voor een nachtje

Het hotel is een oudere stadshotel, gelegen dichtbij het tramstation, wat de locatie uitstekend maakt. Wij kregen een gratis upgrade en verbleven op de bovenste verdieping aan de voorkant met een prachtig uitzicht op het centrum. Hoewel de kamer gedateerd was, was het wel schoon en rook het naar citroen. De ontbijtruimte was naar onze mening wel gemoderniseerd en het ontbijt was voldoende. Over het algemeen was het een redelijk verblijf, maar zeker niet waardig voor 4 sterren. Het personeel was echter super vriendelijk en behulpzaam.

Pol 25 mrt 2022
Reageer
G

Behoorlijk prijzig

De kamer was ontzettend klein, waardoor er geen ruimte was om langs het bed te lopen als je 's nachts naar het toilet moest zonder de gordijnen open te schuiven. We vonden de prijs van €160, zelfs als aanbieding, niet in verhouding staan tot de kwaliteit van de kamer. Er was geen douchegordijn of -deur, waardoor de badkamer nat werd na het douchen en er geen manier was om het water weg te trekken. Dit resulteerde in een spekgladde vloer. Als klap op de vuurpijl vroegen ze €50 voor 2 dagen parkeren, terwijl we in de parkeergarage €21.00 kwijt waren. We vinden het heel jammer, maar dit hotel is voor ons niet geschikt voor een herhaling(iig niet deze)

Gonnie 25 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Den Haag.

Over Fletcher Stadshotel Den Haag

Fletcher Stadshotel Den Haag is een 4-sterren hotel, gelegen aan Laan van Meerdervoort 108 te Den Haag. Het hotel beschikt over 47 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, bar en meer. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Haag, Zuid-Holland