Fletcher Landhotel De Borken

Fletcher Landhotel De Borken

3.8 reviewscore • 6 reviews
b

nieuwe kamer

we hadden een nieuwe kamer jammer dat er geen bureau is of side table
geen goed plakje naast je bed als er een boekje en bril ligt is het vol de rest op de grond nee dat kan anders .graag wat groter tafeltje deze staat al vol met koffie apparaat ,of iets dergelijks ,jammer dat je avonds op een rechte stoel zit om tv te kijken want alles is gesloten dan maar om half acht in bed .verder de badkamer netjes schoon maar ,gladde vloer geen douche mat wat je in andere hotels wel hebt .en de handdoek kun je op de wastafel leggen want de handdoek houder zit achter de deur .en je kan je nergens aan vast houden geen hand steun ..erg jammer slechte keuze....kamermeisje erg vriendelijk en behulpzaam .een pluim verdient .

berg 11 feb 2024
Reageer
M

Beschamend

De gordijnen die onhandig aan elkaar geknoopt zijn, talloze vlekken verspreid over de tapijtvloer, een onfrisse doucheruimte, en dit alles terwijl we de volledige prijs hebben betaald. Bij het aankaarten van het probleem wordt iedereen op de hoogte gebracht van toekomstige verbeteringen, maar ondanks dit besef wordt er geen actie ondernomen om daadwerkelijk verbeteringen door te voeren.

Mathias 15 jun 2023
Reageer
M

Bijzonder sfeervolle ambiance

Met een lichte zorg na het lezen van verschillende negatieve beoordelingen, hebben we echter vanaf het moment van aankomst tot het vertrek volop kunnen genieten. We waardeerden de esthetiek van de historische boerderij, alhoewel anderen dit mogelijk als te somber beschouwen. Voor ons was het echter een bijzonder sfeervolle ambiance. De locatie was werkelijk schitterend en het culinaire aanbod was uitstekend: zowel het ontbijt als het avondmaal.

Moesa 9 jun 2023
B

Zeer mee eens. Een unieke plek in het Drenthse landschap in het fraaie buurtschap LHEE bij Dwingeloo. Zwembad en sauna wat wil je nog meer.

Bertus ter Haar 16 okt 2023
R

Uitstekende accommodatie!

Feitelijk een uitstekende accommodatie! De uiterst negatieve beoordelingen op Zoover vind ik ongerechtvaardigd. Het enige aandachtspunt is de verwaarloosde staat van onderhoud. Vooral de vloerbedekking trekt de aandacht. Het personeel is foutloos. Ze zijn uiterst vriendelijk en uitermate hulpvaardig. Het restaurant biedt een uitstekende ervaring in lijn met de verwachtingen. Het ontbijt is op dezelfde manier bevredigend. De kamer is ruim, met degelijke slaapvoorzieningen.

Riff 3 mei 2023
Reageer
D

Nationaal Park Dwingelderveld

Dat het meubilair en aankleding enigszins verouderd is, was voor ons geen probleem. Wij waren tevreden met wat we kregen. De bedden waren goed en het personeel vriendelijk. Helaas waren er geen e-bikes te huur. Veel Fletcher hotels bieden deze service aan, maar dit hotel aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld vreemd genoeg niet. Dit is toch juist een locatie om e-bikes te verhuren, zal je zeggen.. De omgeving is erg mooi. Het hotel is gevestigd in een klein dorpje, vlakbij Dwingeloo. Het is een bosrijke omgeving met veel wandel en fietspaden. Desondanks dat wij geen fietsen hadden, hebben wij wel veel kunnen wandelen in deze mooie omgeving.

Dolf 6 mei 2022
Reageer
M

Review over Fletcher Landhotel De Borken

Het hotel van Fletcher in Dwingeloo, genaamd De Borken lijkt in eerste instantie op een soort boerderij. De lobby is heel sfeervol en er staat zo'n grote open haard waar je omheen kunt zitten. Er valt niet heel veel te doen rond Dwingeloo / Meppel dus het is wel fijn dat het hotel een binnenzwembad heeft met sauna en een whirlpool. We hebben twee keer gegeten in het restaurant die echt heerlijk voor ons had gekookt. Ook had mijn vrouw met haar vriendin een high tea gereserveerd, dit was zeer geslaagd zeiden ze, werden ook heerlijke hapjes geserveerd. In de middag een wandeling gemaakt in de buurt en toen we terug kwamen hadden we nog een heerlijk kopje koffie besteld. Dit hotel heeft de charme van een gezellig hotel en toch de functionaliteiten van het luxe leven.

Menso 22 apr 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Dwingeloo.

Over Fletcher Landhotel De Borken

Er zijn 6 reviews geschreven over Fletcher Landhotel De Borken op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Dwingeloo, Drenthe
  • https://www.hoteldeborken.nl
  • info@hoteldeborken.nl