Fletcher Landhotel De Borken

Fletcher Landhotel De Borken

3.5 reviewscore • 15 reviews
M

Bijzonder sfeervolle ambiance

Met een lichte zorg na het lezen van verschillende negatieve beoordelingen, hebben we echter vanaf het moment van aankomst tot het vertrek volop kunnen genieten. We waardeerden de esthetiek van de historische boerderij, alhoewel anderen dit mogelijk als te somber beschouwen. Voor ons was het echter een bijzonder sfeervolle ambiance. De locatie was werkelijk schitterend en het culinaire aanbod was uitstekend: zowel het ontbijt als het avondmaal.

Moesa 9 jun 2023
B

Zeer mee eens. Een unieke plek in het Drenthse landschap in het fraaie buurtschap LHEE bij Dwingeloo. Zwembad en sauna wat wil je nog meer.

Bertus ter Haar 16 okt 2023
b

nieuwe kamer

we hadden een nieuwe kamer jammer dat er geen bureau is of side table
geen goed plakje naast je bed als er een boekje en bril ligt is het vol de rest op de grond nee dat kan anders .graag wat groter tafeltje deze staat al vol met koffie apparaat ,of iets dergelijks ,jammer dat je avonds op een rechte stoel zit om tv te kijken want alles is gesloten dan maar om half acht in bed .verder de badkamer netjes schoon maar ,gladde vloer geen douche mat wat je in andere hotels wel hebt .en de handdoek kun je op de wastafel leggen want de handdoek houder zit achter de deur .en je kan je nergens aan vast houden geen hand steun ..erg jammer slechte keuze....kamermeisje erg vriendelijk en behulpzaam .een pluim verdient .

berg 11 feb 2024
Reageer
M

Beschamend

De gordijnen die onhandig aan elkaar geknoopt zijn, talloze vlekken verspreid over de tapijtvloer, een onfrisse doucheruimte, en dit alles terwijl we de volledige prijs hebben betaald. Bij het aankaarten van het probleem wordt iedereen op de hoogte gebracht van toekomstige verbeteringen, maar ondanks dit besef wordt er geen actie ondernomen om daadwerkelijk verbeteringen door te voeren.

Mathias 15 jun 2023
Reageer
R

Uitstekende accommodatie!

Feitelijk een uitstekende accommodatie! De uiterst negatieve beoordelingen op Zoover vind ik ongerechtvaardigd. Het enige aandachtspunt is de verwaarloosde staat van onderhoud. Vooral de vloerbedekking trekt de aandacht. Het personeel is foutloos. Ze zijn uiterst vriendelijk en uitermate hulpvaardig. Het restaurant biedt een uitstekende ervaring in lijn met de verwachtingen. Het ontbijt is op dezelfde manier bevredigend. De kamer is ruim, met degelijke slaapvoorzieningen.

Riff 3 mei 2023
Reageer
S

Vermijden deze plek

Het is beter om deze plek te vermijden. Absoluut een vervallen toestand, tapijten in de gangen zijn in een zeer onhygiënische staat. De maaltijden voldoen niet aan de verwachtingen. Het merendeel van het personeel toont een gebrek aan vriendelijkheid en blijft op een afstandelijke wijze opereren.Alle betrokkenen hebben de moed opgegeven, inclusief Fletcher, die geen enkele investering doet in het verbeteren van de faciliteiten.

Samuel 31 dec 2022
Reageer
S

Beperkte mobiliteit

In de aangepaste kamer voor gasten met beperkte mobiliteit is één handgreep aanwezig bij het toilet. Eén handgreep is in mijn geval onvoldoende. Indien dit mij was medegedeeld tijdens mijn vraag bij het reserveren, had ik mijn boeking niet gemaakt. Het diner was qua smaak teleurstellend en het nagerecht voldeed niet aan de verwachtingen van een traditionele "dame blanche".

Stefan 27 dec 2022
Reageer
A

Minst bevredigende hotel

Dit is het minst bevredigende hotel dat we ooit hebben ervaren. Zowel in de ontvangsthal als in de gangen is er voortdurend een aanhoudende geur die doet denken aan rioolproblemen. Terwijl je richting je verblijf ging, bestond de mogelijkheid om buitenom te lopen, wat het gevoel opriep dat je je op een verouderde landelijke locatie bevond. Er was sprake van ongewenste plantengroei, onverzorgde bloembakken, verouderde matrassen en achtergelaten bouwresten. Het meubilair in het gehele hotel dateerde nog uit de decennia van de jaren '80 en '90.

Ayana 24 dec 2022
Reageer
F

Uitstraling van een ruime Drentse boerderij

Na het lezen van talloze ongunstige beoordelingen, maakten we ons op voor het ergste. Nou, dat heeft ons zeker positief verrast! De accommodatie bevindt zich in Lhee, een landelijk gebied nabij Dwingeloo. Het gebouw heeft de uitstraling van een ruime Drentse boerderij, compleet met passende inrichting zoals veel hout, olielampen en een imposante open haard.

Fallon 8 dec 2022
Reageer
P

Niet over te spreken

De kamer was slecht en niet schoon. Bij noodgevallen konden de ramen niet open, terwijl ze wel open zouden moeten kunnen. De toilet in de kamer spoelen niet goed door. Er was geen hygiëne, de mussen hadden vrij toegang tot het ontbijtbuffet.

P.L. 27 okt 2022
Reageer
T

Belachelijk

Er waren geen aspecten waar we positief over konden zijn. Hoewel de afbeeldingen aantrekkelijk ogen, verandert de perceptie eenmaal binnen. Het hotel heeft een sombere uitstraling en komt onverzorgd over. De gangen zijn voorzien van vuil tapijt. Zelfs in de kamer was het tapijt aangetast door smoezeligheid en de gordijnen leken al geruime tijd geen reiniging te hebben ondergaan.

Tycho 30 aug 2022
Reageer
A

tapijtvloer was vervuild

De tapijtvloer was vervuild. De eetruimte was gehuld in een donkerbruine tint. De tafels op het buitenterras waren onrein. De prijs-kwaliteitverhouding van de maaltijden was zeer teleurstellend. Ik zal hier nooit meer terugkeren. Iedereen die op zoek is naar een fijn verblijf, hier niet komen! Je zal er goed aan doen om een ander verblijf op te zoeken.

Aydin 30 jul 2022
Reageer
K

Terras, dat helaas niet in nette staat verkeerde

Een gezellige high tea genoten op deze plek. Bij aankomst moesten we op zoek naar het bedienend personeel. We hebben een high tea genuttigd op het terras, dat helaas niet in nette staat verkeerde. De high tea-ervaring zelf was teleurstellend voor ons beiden. Alles leek voorgefabriceerd. De ober vertoonde totaal geen betrokkenheid en verscheen zelfs niet meer om te zien of er extra wensen waren, zoals bijvoorbeeld voor een drankje. Gasten op het terras moesten zelf naar binnen gaan om een bestelling te doen of af te rekenen.

Kyara 8 jul 2022
Reageer
D

Nationaal Park Dwingelderveld

Dat het meubilair en aankleding enigszins verouderd is, was voor ons geen probleem. Wij waren tevreden met wat we kregen. De bedden waren goed en het personeel vriendelijk. Helaas waren er geen e-bikes te huur. Veel Fletcher hotels bieden deze service aan, maar dit hotel aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld vreemd genoeg niet. Dit is toch juist een locatie om e-bikes te verhuren, zal je zeggen.. De omgeving is erg mooi. Het hotel is gevestigd in een klein dorpje, vlakbij Dwingeloo. Het is een bosrijke omgeving met veel wandel en fietspaden. Desondanks dat wij geen fietsen hadden, hebben wij wel veel kunnen wandelen in deze mooie omgeving.

Dolf 6 mei 2022
Reageer
M

Review over Fletcher Landhotel De Borken

Het hotel van Fletcher in Dwingeloo, genaamd De Borken lijkt in eerste instantie op een soort boerderij. De lobby is heel sfeervol en er staat zo'n grote open haard waar je omheen kunt zitten. Er valt niet heel veel te doen rond Dwingeloo / Meppel dus het is wel fijn dat het hotel een binnenzwembad heeft met sauna en een whirlpool. We hebben twee keer gegeten in het restaurant die echt heerlijk voor ons had gekookt. Ook had mijn vrouw met haar vriendin een high tea gereserveerd, dit was zeer geslaagd zeiden ze, werden ook heerlijke hapjes geserveerd. In de middag een wandeling gemaakt in de buurt en toen we terug kwamen hadden we nog een heerlijk kopje koffie besteld. Dit hotel heeft de charme van een gezellig hotel en toch de functionaliteiten van het luxe leven.

Menso 22 apr 2022
Reageer
M

Kamer vrij oud en vies

Van buiten zag het hotel er mooi uit, maar de kamer viel helaas tegen. Er waren vlekken in het tapijt, de kozijnen waren vies en oud, de kast was verouderd en de bedden waren doorgezakt. De badkamer had wel een grondige schoonmaakbeurt kunnen gebruiken, er was schimmel op de tegels en alles was oud en aan vervanging toe. We sliepen op de eerste verdieping. Het zwembad was wel een pluspunt. Het ontbijt was echter wel prima.

Manneke 18 jul 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Dwingeloo.

Over Fletcher Landhotel De Borken

Fletcher Landhotel De Borken is een 4-sterren hotel, gelegen aan Lhee 76 te Dwingeloo. Het hotel beschikt over 42 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, Plopsa Indoor Coevorden en Attractiepark Slagharen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Dwingeloo, Drenthe
  • https://www.hoteldeborken.nl
  • info@hoteldeborken.nl