Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

2.9 reviewscore • 16 reviews
G

Schandalig beleid

Al geruime tijd wil ik boeken, waar ik meerdere keren had verbleven, Fletcher hotel Roermond. Op de site staat dat het hotel tijdelijk niet te boeken is en ik maar denken dat het om een renovatie gaat! Schandalig dat jullie met meerdere hotels hieraan meedoen! Op kosten van de belastingbetaler#burgers en jullie laten jullie (trouwe) gasten zó in de steek!
"Fletcher hotel Roermond is vanaf 1 juli volledig verhuurd"

Grace Bok Lan Thung 25 mrt 2024
Reageer
E

niet te rechtvaardigen als zijnde een 4sterren

We verbleven in accommodatie 147, wat een enigszins verouderde toestand had. Dit is werkelijk onacceptabel, het valt niet te rechtvaardigen als zijnde een verblijfsoord van vier-sterren kwaliteit. De geluidsverstoring veroorzaakt door de afzuiginstallatie van het restaurant was buitengewoon hinderlijk. Het enige positieve aspect was dat het personeel buitengewoon vriendelijk bleek te zijn.

Erna 23 apr 2023
Reageer
C

Heel matig hotel

Verblijf in dit hotel viel erg tegen. Ruime kamer maar heel erg verouderd. Scheur en gat in de muur. Verf van de deurpost bij douche gebladerd. Kamer gehorig, je hoort de gasten in de kamer boven je lopen. Kamerraam naast de afvoerventilator van de keuken. Constant gezoem. Water van de douche komt uit een douchekop aan het plafond zoals je dat vaak op een camping ziet. Personeel was veel met elkaar bezig over privézaken. Wel heel vriendelijk. Eten in restaurant viel tegen. Kok had zijn dag niet. Boerenschnitzel veel te zout. Vooruit 1 goed ding: de patat was lekker...

Carol Timmrt 16 mrt 2023
Reageer
I

Royale en nette accommodatie

Aangenaam sojourn, royale en nette accommodatie. De sanitaire voorzieningen tonen enige ouderdom, echter bieden ze royaal ruimte en een zalige douchesensatie. Het personeel toont uitzonderlijke vriendelijkheid. Genoten van een smakelijke maaltijd, en het is prettig dat de bar gedurende een uitgebreide periode open blijft. Voor ons is dit de ideale positie om enkele trajecten van het Pieterpad te bewandelen.

Iris 11 mrt 2023
Reageer
A

Zeer slecht

Zeer gebrekkige service . Verouderd interieur .
Heel chaotisch en ongezellig en de tafeltjes zagen er gewoon vies uit. De kruimels lagen nog op de tafeltjes Vd vorige gasten . De vloer was niet schoon en t stonk daar enorm in de gangen . Geen aanrader helaas. Wel jammer want daar achter t hotel kan je best lekker wandelen en fietsen. Mooi natuur gebied.

Anne 27 dec 2022
Reageer
A

Niet-uitnodigende opzet

De inrichting vertoont overduidelijke sporen van ouderdom, en de service laat te wensen over. De bediening verloopt rommelig en de service is verre van sfeervol, met onaangename en niet-uitnodigende tafelopstellingen. In feite werd ons medegedeeld dat het restaurant nagenoeg geen gasten bediende, vanwege een kerstviering die aan de andere kant plaatsvond.

Annie 27 dec 2022
Reageer
A

Weinig geschikt voor kinderen

Gisteren hebben we de kerstbrunch hier ervaren, en het was werkelijk een teleurstelling. Er was weinig geschikt voor kinderen, voornamelijk visgerechten en alles was koud. We moesten zelfs de keuken vragen of er nog iets te eten was, en het personeel had geen idee. Het beperkte zich tot koffie, melk of sap drinken, en dit alles voor een prijs van €32,50 per persoon, wat echt frustrerend was.

Arie 25 dec 2022
Reageer
M

Gebrek aan coordinatie

Het was niet mogelijk voor ons om hier te dineren, vanwege een reeds vastgesteld kerstmaal. Na het reserveren van de kerstbrunch voor de volgende dag, ontstond er een vertraging van een uur. Er was een gebrek aan coördinatie met betrekking tot het buffet. Het bijvullen was minimaal en vaak was iets al op voordat het kon worden aangevuld. Er waren geen informatieve bordjes bij de gerechten, die vaak afgedekt waren.

MO 8 dec 2022
Reageer
F

Paar dagen Roermond

Wij hebben een paar leuke dagen in de omgeving van Roermond gehad. Dit Fletcher hotel ligt op een paar kilometer van Roermond aan de Duitse grens. Een hele leuke omgeving om eens te ontdekken. Wij boeken wel vaker spontaan ergens een Fletcher hotel en nemen de fietsen dan mee. In de omgeving van Roermond kun je echt prachtig fietsen. Wat dat betreft echt een aanrader. Het hotel zelf deed ook niet onder voor andere Fletcher hotels. Onze kamer was prima. Niks mis mee. De prijs per nacht viel ook erg mee. Dat was ook de reden waarom we naar dit hotel zijn gegaan. Het geld was het zeker waard.

Fam. Joosten 20 aug 2022
Reageer
I

Attent personeel

Een bijzonder fraai verblijfshuis op een voortreffelijke locatie. Gelegen op een afstand van 6 kilometer van de stad Roermond en het uitgestrekte winkelcentrum met outlets. Comfortabele matrassen en een nette sanitaire ruimte voorzien van een ligbad. Eenvoudig ochtendmaal. Attent personeel. Echter, een negatief aspect betrof de tapijtbekleding in de kamer. We plannen onze volgende trip weer hierheen.

Ingrid 13 aug 2022
Reageer
D

Vitrage in de kamers ontbreekt

Een nacht doorgebracht in een uitermate onaangename kamer van lage kwaliteit. Het verblijf voldoet absoluut niet aan de standaard van vier sterren. Bovendien ontbreekt er vitrage in de kamers. Na het informeren werd duidelijk dat het voorgaande jaar bij alle kamers de gordijnen waren verwijderd. De accommodatie was gelegen naast een levendige straat waar aan beide zijden grote vrachtwagens geparkeerd stonden.

Danitscha 2 aug 2022
Reageer
S

Dagje Roermond

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond ligt echt op de Nederlands Duitse grens. Een beetje in de middle of nowhere. Je verwacht veel bos gezien de naam, maar al het bos ligt op Duits grondgebied. Het is wel een mooi groot bos, maar je zult eerst de grens over moeten. Het hotel zelf ziet er een beetje als vergane glorie uit. Niet goed onderhouden. Dat valt gelijk op en dat is wel jammer want zo zag het er op de foto's niet uit. De kamer was wel netjes en het personeel vriendelijk. Het eten was normaal, niet slecht, maar ook niet bijzonder.

Het hotel ligt op een paar kilometer van Roermond. Je zit dus niet midden in de stad. Het valt wel goed te doen met de auto. Wij hebben een leuke dag in Roermond gehad en nog stiekem even aan de andere kant van de grens gekeken. Roermond is een leuke stad, maar dat is weer een ander verhaal.

Sem 29 jul 2022
Reageer
E

Eerst zaken op orde krijgen

Kamers met balkon gereserveerd, maar bij aankomst was er helaas geen enkele kamer met balkon meer beschikbaar. Er werden geen verontschuldigingen aangeboden door het receptiepersoneel. De bar was onbemand. De kamers hadden een minimale inrichting. Dit logement heeft dringend behoefte aan een opfrisbeurt, en hetzelfde geldt voor het personeelsbestand. Eerst deze zaken oppakken en dan zal het veel beter gaan.

Elena 6 apr 2022
Reageer
M

Kamers vielen tegen

Gelegen op een afgelegen locatie, en de verwachte bosrijke omgeving viel tegen. Middels een hotelvoucher geboekt, waarbij onterecht een extra betaling werd gevraagd voor een verblijf van vier personen. Het meubilair vertoonde tekenen van schade, er waren geen mogelijkheden voor koffie- en theezetfaciliteiten op de kamer, ook ontbrak een minibar. De douche en badkamer toonden ouderdom en er waren zichtbare beschadigingen.

Mw Bodeutsch 6 jan 2022
Reageer
F

Fletcher zou zich moeten schamen

De Fletcher keten zou zich moeten schamen voor het verhuren van dergelijke accommodaties. De kamer was verschrikkelijk, met gordijnen die niet gesloten konden worden, wat resulteerde in een aanzienlijke opening in het midden. De douchedeuren vertoonden schade en waren bedekt met schimmel en vuil. Bovendien waren de bedden doorgezakt. Kamer 145 bevond zich boven de keuken, wat resulteerde in aanzienlijke hinder van de afzuiging en daardoor lukte het niet om te slapen.

Fam Wood 17 sep 2021
Reageer
c

hotel fletcher bosrijk

Ik had via bonnen goedkoop kunnen boeken. Een vriendelijke man vertelde dat we in leeuwarden niet terrecht konden met de bonnen maar wel in roermond. Ook goed wij wilden gewoon een weekend weg. Bij aankomst al 60 euro betaald moesten we nog 147 euro bij betalen. Het bleek dat de bonnen toch niet geldig waren. Dan denk je een mooie kamer te krijgen. Vieze vloerbedekking, niet schoon verouderd en gedateerd. De lift daar waren we blij als hij weer open ging. Het ontbijt was prima en de bedden waren goed. Een warme maaltijd was erg lauw toen we op onze kamer kwamen. Voor ons heeft fletcher afgedaan en het wel ietsje meer verwacht van zo'n grote naam.

caroline 17 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Roermond.

Over Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond is een 4-sterren hotel, gelegen aan Maalbroek 102 te Roermond. Het hotel beschikt over 53 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden/paarden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Meinweg, Natuurgebied Het Leudal en Toverland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Roermond, Limburg
  • https://www.hotelbosrijkroermond.nl
  • info@hotelbosrijkroermond.nl