Hotel

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

Roermond, Limburg

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond is een 4-sterren hotel, gelegen aan Maalbroek 102 te Roermond. Het hotel beschikt over 53 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden/paarden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Meinweg, Natuurgebied Het Leudal en Toverland.

Fletcher Hotel Weert is van alle hotels omstreeks Roermond de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Weert


Reviews (2)

 • S

  Dagje Roermond

  Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond ligt echt op de Nederlands Duitse grens. Een beetje in de middle of nowhere. Je verwacht veel bos gezien de naam, maar al het bos ligt op Duits grondgebied. Het is wel een mooi groot bos, maar je zult eerst de grens over moeten. Het hotel zelf ziet er een beetje als vergane glorie uit. Niet goed onderhouden. Dat valt gelijk op en dat is wel jammer want zo zag het er op de foto's niet uit. De kamer was wel netjes en het personeel vriendelijk. Het eten was normaal, niet slecht, maar ook niet bijzonder.

  Het hotel ligt op een paar kilometer van Roermond. Je zit dus niet midden in de stad. Het valt wel goed te doen met de auto. Wij hebben een leuke dag in Roermond gehad en nog stiekem even aan de andere kant van de grens gekeken. Roermond is een leuke stad, maar dat is weer een ander verhaal.

  Sem 29 jul 2022

 • C

  hotel fletcher bosrijk

  Ik had via bonnen goedkoop kunnen boeken. Een vriendelijke man vertelde dat we in leeuwarden niet terrecht konden met de bonnen maar wel in roermond. Ook goed wij wilden gewoon een weekend weg. Bij aankomst al 60 euro betaald moesten we nog 147 euro bij betalen. Het bleek dat de bonnen toch niet geldig waren. Dan denk je een mooie kamer te krijgen. Vieze vloerbedekking, niet schoon verouderd en gedateerd. De lift daar waren we blij als hij weer open ging. Het ontbijt was prima en de bedden waren goed. Een warme maaltijd was erg lauw toen we op onze kamer kwamen. Voor ons heeft fletcher afgedaan en het wel ietsje meer verwacht van zo'n grote naam.

  caroline 17 mei 2021