Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

2.8 reviewscore • 5 reviews
F

Paar dagen Roermond

Wij hebben een paar leuke dagen in de omgeving van Roermond gehad. Dit Fletcher hotel ligt op een paar kilometer van Roermond aan de Duitse grens. Een hele leuke omgeving om eens te ontdekken. Wij boeken wel vaker spontaan ergens een Fletcher hotel en nemen de fietsen dan mee. In de omgeving van Roermond kun je echt prachtig fietsen. Wat dat betreft echt een aanrader. Het hotel zelf deed ook niet onder voor andere Fletcher hotels. Onze kamer was prima. Niks mis mee. De prijs per nacht viel ook erg mee. Dat was ook de reden waarom we naar dit hotel zijn gegaan. Het geld was het zeker waard.

Fam. Joosten 20 aug 2022
Reageer
C

Heel matig hotel

Verblijf in dit hotel viel erg tegen. Ruime kamer maar heel erg verouderd. Scheur en gat in de muur. Verf van de deurpost bij douche gebladerd. Kamer gehorig, je hoort de gasten in de kamer boven je lopen. Kamerraam naast de afvoerventilator van de keuken. Constant gezoem. Water van de douche komt uit een douchekop aan het plafond zoals je dat vaak op een camping ziet. Personeel was veel met elkaar bezig over privézaken. Wel heel vriendelijk. Eten in restaurant viel tegen. Kok had zijn dag niet. Boerenschnitzel veel te zout. Vooruit 1 goed ding: de patat was lekker...

Carol Timmrt 16 mrt 2023
Reageer
A

Zeer slecht

Zeer gebrekkige service . Verouderd interieur .
Heel chaotisch en ongezellig en de tafeltjes zagen er gewoon vies uit. De kruimels lagen nog op de tafeltjes Vd vorige gasten . De vloer was niet schoon en t stonk daar enorm in de gangen . Geen aanrader helaas. Wel jammer want daar achter t hotel kan je best lekker wandelen en fietsen. Mooi natuur gebied.

Anne 27 dec 2022
Reageer
S

Dagje Roermond

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond ligt echt op de Nederlands Duitse grens. Een beetje in de middle of nowhere. Je verwacht veel bos gezien de naam, maar al het bos ligt op Duits grondgebied. Het is wel een mooi groot bos, maar je zult eerst de grens over moeten. Het hotel zelf ziet er een beetje als vergane glorie uit. Niet goed onderhouden. Dat valt gelijk op en dat is wel jammer want zo zag het er op de foto's niet uit. De kamer was wel netjes en het personeel vriendelijk. Het eten was normaal, niet slecht, maar ook niet bijzonder.

Het hotel ligt op een paar kilometer van Roermond. Je zit dus niet midden in de stad. Het valt wel goed te doen met de auto. Wij hebben een leuke dag in Roermond gehad en nog stiekem even aan de andere kant van de grens gekeken. Roermond is een leuke stad, maar dat is weer een ander verhaal.

Sem 29 jul 2022
Reageer
c

hotel fletcher bosrijk

Ik had via bonnen goedkoop kunnen boeken. Een vriendelijke man vertelde dat we in leeuwarden niet terrecht konden met de bonnen maar wel in roermond. Ook goed wij wilden gewoon een weekend weg. Bij aankomst al 60 euro betaald moesten we nog 147 euro bij betalen. Het bleek dat de bonnen toch niet geldig waren. Dan denk je een mooie kamer te krijgen. Vieze vloerbedekking, niet schoon verouderd en gedateerd. De lift daar waren we blij als hij weer open ging. Het ontbijt was prima en de bedden waren goed. Een warme maaltijd was erg lauw toen we op onze kamer kwamen. Voor ons heeft fletcher afgedaan en het wel ietsje meer verwacht van zo'n grote naam.

caroline 17 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Roermond.

Over Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond is een 4-sterren hotel, gelegen aan Maalbroek 102 te Roermond. Het hotel beschikt over 53 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden/paarden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Meinweg, Natuurgebied Het Leudal en Toverland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Roermond, Limburg