Hotel

Fletcher Landgoed Hotel Renesse

Renesse, Zeeland

1 review
100% positief

Fletcher Landgoed Hotel Renesse is een 4-sterren hotel, gelegen aan Stoofwekken 5 te Renesse. Het hotel beschikt over 44 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, jeu de boules en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Vuurtoren Westerlicht, Deltapark Neeltje Jans en Reptielenzoo Iguana.

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen is van alle hotels omstreeks Renesse de beste keuze.

Bezoek Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen


Reviews (1)

 • M

  Een groot kasteel nabij het strand

  Een kasteel! Ik herhaal, dit is een groot kasteel! Je kent wel van die films waarbij er een heel groot kasteel staat met water eromheen, waarbij je over een soort van brug moet rijden om bij het kasteel moet komen. Nou welkom bij Fletcher Landgoed Hotel Renesse. Op 5 minuten afstand van het Renesse strand trouwens en voor de rest omringt met een bosrijke omgeving. De sfeer in het hotel is zoals je kan verwachten van een kasteel. Het enige jammere is dat er wel wat achterstallig onderhoud was, we zagen wat schimmel in de badkamer. Personeel was vriendelijk en correct en we hebben ook heerlijk mogen genieten van een goed diner met een heerlijk glas wijn.

  Marco 30 apr 2022

  • C

   Er staat ook dat het een landgoed betreft. Wij zijn hier ook meermaals geweest en het is zeker een bezienswaardigheid ja. Iedereen moet eens in een kasteel hebben geslapen is mijn mening.

   Charlie 1 jun 2022