Fletcher Hotel Wolfheze

Fletcher Hotel Wolfheze

3.3 reviewscore • 3 reviews
L

Geen kerstbrunch hier

De brunch die we bij dit hotel hadden was erg teleurstellend. We hadden verwacht veel meer te zien in vergelijking met andere brunches waar we eerder waren geweest. Bij aankomst kregen we een glas bubbels, maar verder was het aanbod beperkt en niet waardevol voor de prijs die we moesten betalen. We hadden verwacht dat er tijdens de kerstdagen meer speciaals zou zijn.

Leonard 28 dec 2022
Reageer
J

Ja en nee gevoel van deze Fletcher

Prachtige locatie, echter niet waardig voor 4 sterren. De badkamer was slecht en onveilig. Wel een comfortabel bed. Het ontbijt was uitstekend, maar het diner à la carte was slecht. Ook nog eens ontzettend duur, en er moest extra betaald worden voor frietjes en salade. De presentatie was grof (brood in hompen als snack en aioli zonder knoflook) Fletcher teleurstelt vaak helaas.

J Bozig 28 jan 2022
Reageer
K

Niet heel sfeervol maar wel schoon gelukkig

Het hotel ligt prachtig in het bos, met goede fiets- en wandelmogelijkheden. Hoewel het hotel gedateerd is, was onze kamer op de tweede verdieping schoon en voorzien van een balkon. De kamers zijn echter niet groot en ontbreken basisfaciliteiten zoals een bar en waterkoker. De badkamer heeft een douche in bad, maar de douchegordijnen liggen op een glad oppervlak en het bed is klein met een breedte van 160 cm. De verwarming is gesitueerd in het plafond en er is een fietsenstalling beschikbaar. 's Avonds is de parkeerplaats slecht verlicht.

Kannis 12 nov 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Wolfheze.

Over Fletcher Hotel Wolfheze

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze is een 4-sterren hotel, gelegen aan Wolfhezerweg 17 te Wolfheze. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, tennis, binnenzwembad, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Kasteel Doorwerth en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wolfheze, Gelderland