Fletcher Hotel Wolfheze

Fletcher Hotel Wolfheze

3.2 reviewscore • 5 reviews
K

Niet alles in orde

We hebben op zich wel genoten van een paar aangename dagen met twee overnachtingen in Hotel Wolfheze. De locatie, middenin de bossen, is prachtig. Het restaurant is acceptabel, en het zwembad biedt een goede gelegenheid om wat baantjes te trekken. Spijtig genoeg is het hotel ongeschikt om op erg warme dagen 's middags in je kamer te blijven vanwege het ontbreken van airconditioning. Je bent dan beperkt tot het sluiten van alle gordijnen en de schuifpui om te wachten tot het 's avonds wat koeler wordt, voordat je de schuifpui kunt openen.

Karleen 11 sep 2023
Reageer
M

Teleurstelling

De ontvangst verliep nogal chaotisch, de medewerker maakte tot wel 3 keer toe een fout. De kamers zijn extreem verouderd en onhygiënisch.
Mijn verblijf was verstoord door een onaangename geur in de kamer, die blijkbaar afkomstig was van het dekbed. Helaas werd mijn klacht hierover de volgende dag op zeer onbevredigende wijze afgehandeld. Ik kreeg geen excuses aangeboden, maar werd in plaats daarvan meteen aangevallen omdat ik het eerder had moeten melden. Mijn uitleg dat ik op dat moment in bed lag en geen zin had om me weer helemaal aan te kleden om naar beneden te gaan om te klagen, werd niet begrepen.

Martijn 26 sep 2023
Reageer
H

Rustige omgeving

Ik heb hier 3 dagen doorgebracht met mijn dochter tijdens onze moeder-dochterdagen. De locatie is goed, er zijn voldoende parkeerplaatsen, maar helaas was er slechts één plek voor mindervaliden, wat een beetje teleurstellend was. Het personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam. Het was echter niet zo prettig dat we door het restaurant moesten lopen om bij de kamer te komen. Het hotel is enigszins verouderd en kan hier en daar wel een opfrisbeurt gebruiken, vooral het zwembad. Een sombere poster aan de lange muur draagt niet echt bij aan de vrolijkheid.

Harold 17 aug 2023
Reageer
J

Zeer slecht hotel

Vandaag hier aangekomen voor 2 nachten. Aangezien het al 265 euro was zonder ontbijt, hebben we geen ontbijt bijgeboekt. Bij aankomst al een zeer chagrijnige medewerker die ons inchecken, waarbij we een " familiekamer " nr.228 hadden geboekt voor ons gezin.

De muffe lucht op hing al op de gang en werd nog eens versterkt op de kamer. Daar wil je je hond nog niet eens in kwijt. Zeer kleine kamer, met een klein 2-persoons bed en een stapelbed, in een donkere kamer zonder licht van buiten. Er was duidelijk ook niet goed schoongemaakt, want er lagen nog haren op het bed. Ook het balkonnetje was zeer oud en slecht onderhouden. Ik ben gelijk naar de receptie gegaan, en gelukkig konden we naar het verderop gelegen Hotel De Buunderkamp in Wolfheze.

Wat een verschil is dat daar, schone kamer, ruim en netjes en vriendelijke ontvangst . Nee, Hotel Wolfheze moet je echt niet naar toe gaan, een no go zou ik zeggen!

John 8 aug 2023
Reageer
L

Waar genoegen!

Ons recente verblijf in dit hotel was een waar genoegen. Hoewel de kamer enigszins gedateerd was, was alles in uitstekende staat en het bed bood een goede nachtrust. 's Avonds besloten we te dineren in het restaurant en kozen voor het Fletcher keuzemenu. De maaltijd was eenvoudig maar smakelijk, en de porties waren royaal. Het ontbijt de volgende ochtend was even heerlijk, met meer dan genoeg keuzes om onze dag goed te beginnen.

Wat dit hotel echt onderscheidde, was het uiterst vriendelijke personeel. Ze maakten ons verblijf extra speciaal met hun gastvrijheid en glimlach. Kortom, een plezierige ervaring die we graag herhalen.

Letty 17 jan 2023
Reageer
Over Fletcher Hotel Wolfheze

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze is een 4-sterren hotel, gelegen aan Wolfhezerweg 17 te Wolfheze. Het hotel beschikt over 70 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, tennis, binnenzwembad, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Kasteel Doorwerth en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wolfheze, Gelderland
  • https://www.hotelwolfheze.nl
  • info@hotelwolfheze.nl