Fletcher Hotel Wings-Rotterdam

Fletcher Hotel Wings-Rotterdam

4.0 reviewscore • 3 reviews
I

Toppie!

Het hotel was een fijne plek om te verblijven, met comfortabele bedden en een rustige sfeer tijdens ons verblijf. De kamers waren koel en we hadden de mogelijkheid om onze bus te parkeren tegenover het hotel. We vonden het winkeltje beneden ook erg leuk, met veel lekkernijen en drankjes te koop en de optie om met een scan te betalen was een pluspunt voor de prijs.

Inge Kortekaas 12 aug 2022
Reageer
S

Een beetje mwha

Het hotel bood een mooie en keurige kamer met goede faciliteiten, zoals koffie- en theefaciliteiten. De ontvangst was vriendelijk. Het bed was comfortabel en de locatie is ideaal voor een overnachting voor of na een vlucht. Helaas was de kamer niet helemaal schoon, met wat haren in de badkamer en bewijs van eerdere gasten. Ook was de service in het restaurant matig, met een onvriendelijke bediening. Hoewel deze aspecten afbreuk deden aan de ervaring, zou ik het hotel wel opnieuw kiezen voor een overnachting.

Sky 3 jan 2023
Reageer
J

Verder uitstekend!

De kamer was prachtig, schoon en voorzien van een minimarket. Het personeel was zeer vriendelijk. Echter het matras en hoeslaken waren niet stabiel en moesten meerdere keren opnieuw opgemaakt worden voor een goede hygiëne. Over het algemeen een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar in dit leuke hotel!

Jesse P. 16 nov 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Rotterdam.

Over Fletcher Hotel Wings-Rotterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam is een 4-sterren hotel, gelegen aan Rotterdam Airportplein 55 te Rotterdam. Het hotel beschikt over 137 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, fitness en meer. In de omgeving van het hotel vind je Euromast Rotterdam, Markthal Rotterdam en Diergaarde Blijdorp.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Rotterdam, Zuid-Holland