Fletcher Hotel Waalwijk

Fletcher Hotel Waalwijk

3.9 reviewscore • 13 reviews
N

Eten was lekker

Drie avonden hebben we doorgebracht in dit onderkomen. Een enigszins gedateerde accommodatie, echter wel hygiënisch en het bed was bevredigend. Ik ben zeer tevreden over de inzet van de chef-kok die mijn verzoek om een koolhydraatarme maaltijd op een creatieve manier heeft omgezet in een feestelijke eetervaring! De driegangenmaaltijden waren visueel aantrekkelijk en buitengewoon smaakvol!

Nena 14 feb 2023
Reageer
F

Geen eten gehad

Een "deluxe" accommodatie gereserveerd voor een gezelschap van twee personen. Het douchegordijn vertoonde sporen van schimmel. Op diverse locaties doorheen de ruimte waren er overal haren te vinden op de "tapijttegels". Bovendien waren er gele verkleuringen zichtbaar op de wanden. Uiteindelijk is ons een alternatieve kamer toegewezen, echter vertoonde die precies hetzelfde probleem. Het ontbijt liet te wensen over, er was geen adequate voorbereiding getroffen, alle zaken die gereed of bijgevuld hadden moeten zijn, waren op.

Febe 6 aug 2022
Reageer
J

Nabij centrum Waalwijk

Nabij het centrum van Waalwijk ligt dit Fletcher hotel. Ik ben er een keer geweest en het heeft op mij een goede indruk achtergelaten. Lage prijs, vriendelijk personeel en vlakbij het centrum. Mijn kamer was ook prima in orde en de douche was ook schoon. Ook nog een lekker ontbijtje gehad, helemaal in orde dus.

Jelle 31 jul 2022
Reageer
N

Uitstekend

Dit hotel bleek uitstekend te zijn met een personeelsbestand dat uitermate vriendelijk en ondersteunend was. Ik heb letterlijk en figuurlijk van elk moment genoten en ga er in het vervolg zeker weer naar toe. Wat me wel is opgevallen is dat de kamers niet 100% geluiddicht is. Maar ja, dit was voor mij geen punt omdat ik na een paar glaasjes niets meer hoor 😉

Nila 30 jul 2022
Reageer
J

Geld en moeite niet waard

We kwamen voorafgaand aan de reguliere check-in tijd aan en onmiddellijk werd er €15,- per bagagestuk in rekening gebracht. Tijdens de nachtelijke uren was er een gezelschap in het hotel dat nogal luidruchtig was met het sluiten van de deuren en het voeren van gesprekken in de gangen. Meerdere malen gedurende de nacht is het brandalarm geactiveerd geweest.

Jeppe 18 jun 2022
Reageer
K

Prima hotel op handige locatie

Je zal het niet geloven maar mijn man is helemaal fan van RKC. Zijn familie komt ook uit deze omgeving dus ik snap waar de liefde vandaan komt. Wij zijn zelf verhuisd naar Drenthe, een stukje rijden. Soms boeken we een hotelkamer in dit Fletcher hotel in Waalwijk als mijn man een wedstrijd wil bijwonen en dan maken we er dus een gezellig weekend van. Tot op heden kunnen we alleen maar positief zijn over dit hotel met prima kamers en heerlijk liggende bedden. Ontbijt is zoals je van een Fletcher hotel kan verwachten.

Ps. ook erg handig als je naar de Efteling gaat om dit hotel te boeken, is best wel dichtbij.

Karolien 27 apr 2022
Reageer
R

Onder de indruk

Ik had niet echt een idee wat ik kon anticiperen bij Restaurant Aubergine. Het maakt deel uit van de accommodatie genaamd Hotel Fletcher Waalwijk. We hebben echt genoten van de maaltijd hier. Persoonlijk was ik enorm onder de indruk. De selectie op de menukaart is niet overdreven uitgebreid, maar biedt desondanks voldoende opties om uit te kiezen.

Rhode 25 feb 2022
Reageer
B

Prima slaapplek

Na het doornemen van alle beoordelingen begaven we ons met een bescheiden verwachting naar het hotel. We brachten een enkele nacht hier door met als plan om de volgende dag naar de Efteling te gaan. Het heeft ons volledig verrast. De kamer was proper, weliswaar enigszins ouderwets maar acceptabel. De bedden waren comfortabel en het ontbijt bood een zeer ruime en smakelijke variëteit.

Billie 13 nov 2021
Reageer
E

Buitengewoon prettig

We hebben hier voor een enkele nacht verbleven, vanwege ons voornemen om de Efteling te bezoeken. Een buitengewoon prettig hotel. Onze accommodatie was een weelderige kamer voor drie personen. De kamer was keurig verzorgd. Een riant sanitair vertrek. Er is geen minibar of koffie- en theefaciliteit op de kamer aanwezig, hoewel we hiervan op de hoogte waren tijdens het boekingsproces.

Eef 6 nov 2021
Reageer
E

Afgeraden om hier te komen

We hadden de reservering voor de verblijfsruimte gemaakt. Dit was absoluut de meest teleurstellende nachtverblijfervaring die ik ooit heb meegemaakt in een hotel. Er valt werkelijk niets positiefs over te vermelden. Alle aspecten die zeer onaangenaam waren in dit etablissement: - Ontbreken van een lift naar de tweede verdieping - Onaangename geur - Tegelvloer die kleverig aanvoelt - Ondanks de aanwezigheid van een keukenblok werkte niets ervan - Ongewone, onhygiënische vlekken overal, waarvan je de aard liever niet wilt weten - Vlekken van modder die zijn ingetrokken in de vloer van de badkamer.

Elodie 24 aug 2021
Reageer
V

Weer een minder ervaring bij Fletcher

We verbleven gedurende een periode van twee nachten, met inbegrip van ontbijt en avondmaaltijden. De kamer vertoonde een aanvaardbare staat, maar er was sprake van geluidsoverlast. De sanitaire voorziening vertoonde gematigde kwaliteit en er was sprake van een niet-functionerende douche waarvan de warm/koud afstelling niet werkte. De douchekop kan niet op verschillende hoogtes worden aangepast. De sanitaire voorzieningen vertonen een verouderd karakter.

Vinz 24 aug 2021
Reageer
M

Slechte ervaring Fletcher hotel Waalwijk

Onze negatieve ervaringen met het Fletcher hotel in Waalwijk.
1. Kamer was om 15:00 uur nog niet klaar, pas ruim na 16:00 uur.
2. Aangegeven was 2 éénpersoons bedden, die stonden er ook wel. Maar er lag een 2 persoons matras op met een 2 persoons overtrek. Dan wordt je nog steeds wakker als je partner zich omdraait.
3. Kamer ontzettend gehorig, we konden woordelijk verstaan wat er op de kamer naast ons gezegd werd.
4. We hadden een luxe kamer geboekt, maar er geen enkele luxe. Geen waterkoker, geen koffie op de kamer, geen koelkast, geen stopcontact bij de spiegel. Dus de föhn kon je niet gebruiken.
5. Weinig ventilatie in de kamer die ook een beetje muf rook. Kennelijk vond de schoonmaakster dat ook, want toen we ’s middags tegen 5 uur weer bij onze kamer kwamen stond de kamerdeur wagenwijd open.
6. Hele kleine douche van 70 x 75 cm, waarbij de 70 cm nog verminderd werd door een grote thermostatische mengkraan van tussen de 5 tot 10 cm. Daarbij hing er nog een douchegordijn, die dan constant tegen je aanplakt.
7. Bij het sobere ontbijt, waar je wel € 12.50 voor betaalt, stonden er geen afvalbakjes op tafel.
8. Bij het diner leken de prijzen normaal, tot dat je ontdekt dat je bij het hoofdgerecht hiervoor alleen het stukje vlees of vis krijgt. Wil je frietjes erbij, dan € 3,50 bijbetalen, hetzelfde geldt voor de groente. Bestel je een schnitzel, dan moet je oppassen dat je niet te hard blaast. Abnormaal klein.
9. Op een van de avonden zag ik een muis langs de kant van het restaurant lopen. En als een muis langs de rand loopt terwijl er mensen in die ruimte zijn, dan kun je er van uitgaan dat er meerdere muizen zijn. Eén muis alleen doet dat niet.
10. Om de fiets te stallen moet je door de hoofdingang voor de receptie langs, naar een vergaderruimte. En als je een beetje laat terug was, dan was die ruimte vol.

Memelink 16 aug 2021
Reageer
E

Geen fijn verloop

In het begin van juni hebben we voor een enkele nacht verbleven in het hotel van Fletcher. Om te beginnen moesten we een bedrag van 45,00 euro extra afrekenen vanwege het feit dat het weekend was en we verbleven in een hotel dat als een 4-sterren hotel wordt geclassificeerd? Wat betreft die vermeende 4-sterren classificatie, was er zelfs geen sprake van koffie of thee faciliteiten op de kamer. Ik snap er niets van…

Emilie 6 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Waalwijk.

Over Fletcher Hotel Waalwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk is een 4-sterren hotel, gelegen aan Burgemeester van der Klokkenlaan 55 te Waalwijk. Het hotel beschikt over 62 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Biesbosch, Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Hotels
  • Waalwijk, Noord-Brabant
  • https://www.fletcherhotelwaalwijk.nl
  • info@fletcherhotelwaalwijk.nl