Fletcher Hotel Waalwijk

Fletcher Hotel Waalwijk

4.0 reviewscore • 4 reviews
N

Eten was lekker

Drie avonden hebben we doorgebracht in dit onderkomen. Een enigszins gedateerde accommodatie, echter wel hygiënisch en het bed was bevredigend. Ik ben zeer tevreden over de inzet van de chef-kok die mijn verzoek om een koolhydraatarme maaltijd op een creatieve manier heeft omgezet in een feestelijke eetervaring! De driegangenmaaltijden waren visueel aantrekkelijk en buitengewoon smaakvol!

Nena 14 feb 2023
Reageer
J

Nabij centrum Waalwijk

Nabij het centrum van Waalwijk ligt dit Fletcher hotel. Ik ben er een keer geweest en het heeft op mij een goede indruk achtergelaten. Lage prijs, vriendelijk personeel en vlakbij het centrum. Mijn kamer was ook prima in orde en de douche was ook schoon. Ook nog een lekker ontbijtje gehad, helemaal in orde dus.

Jelle 31 jul 2022
Reageer
K

Prima hotel op handige locatie

Je zal het niet geloven maar mijn man is helemaal fan van RKC. Zijn familie komt ook uit deze omgeving dus ik snap waar de liefde vandaan komt. Wij zijn zelf verhuisd naar Drenthe, een stukje rijden. Soms boeken we een hotelkamer in dit Fletcher hotel in Waalwijk als mijn man een wedstrijd wil bijwonen en dan maken we er dus een gezellig weekend van. Tot op heden kunnen we alleen maar positief zijn over dit hotel met prima kamers en heerlijk liggende bedden. Ontbijt is zoals je van een Fletcher hotel kan verwachten.

Ps. ook erg handig als je naar de Efteling gaat om dit hotel te boeken, is best wel dichtbij.

Karolien 27 apr 2022
Reageer
M

Slechte ervaring Fletcher hotel Waalwijk

Onze negatieve ervaringen met het Fletcher hotel in Waalwijk.
1. Kamer was om 15:00 uur nog niet klaar, pas ruim na 16:00 uur.
2. Aangegeven was 2 éénpersoons bedden, die stonden er ook wel. Maar er lag een 2 persoons matras op met een 2 persoons overtrek. Dan wordt je nog steeds wakker als je partner zich omdraait.
3. Kamer ontzettend gehorig, we konden woordelijk verstaan wat er op de kamer naast ons gezegd werd.
4. We hadden een luxe kamer geboekt, maar er geen enkele luxe. Geen waterkoker, geen koffie op de kamer, geen koelkast, geen stopcontact bij de spiegel. Dus de föhn kon je niet gebruiken.
5. Weinig ventilatie in de kamer die ook een beetje muf rook. Kennelijk vond de schoonmaakster dat ook, want toen we ’s middags tegen 5 uur weer bij onze kamer kwamen stond de kamerdeur wagenwijd open.
6. Hele kleine douche van 70 x 75 cm, waarbij de 70 cm nog verminderd werd door een grote thermostatische mengkraan van tussen de 5 tot 10 cm. Daarbij hing er nog een douchegordijn, die dan constant tegen je aanplakt.
7. Bij het sobere ontbijt, waar je wel € 12.50 voor betaalt, stonden er geen afvalbakjes op tafel.
8. Bij het diner leken de prijzen normaal, tot dat je ontdekt dat je bij het hoofdgerecht hiervoor alleen het stukje vlees of vis krijgt. Wil je frietjes erbij, dan € 3,50 bijbetalen, hetzelfde geldt voor de groente. Bestel je een schnitzel, dan moet je oppassen dat je niet te hard blaast. Abnormaal klein.
9. Op een van de avonden zag ik een muis langs de kant van het restaurant lopen. En als een muis langs de rand loopt terwijl er mensen in die ruimte zijn, dan kun je er van uitgaan dat er meerdere muizen zijn. Eén muis alleen doet dat niet.
10. Om de fiets te stallen moet je door de hoofdingang voor de receptie langs, naar een vergaderruimte. En als je een beetje laat terug was, dan was die ruimte vol.

Memelink 16 aug 2021
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Waalwijk.

Over Fletcher Hotel Waalwijk

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Hotel Waalwijk op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Hotels
  • Waalwijk, Noord-Brabant
  • https://www.fletcherhotelwaalwijk.nl
  • info@fletcherhotelwaalwijk.nl