Reviews (1)

 • Memelink

  Slechte ervaring Fletcher hotel Waalwijk

  Onze negatieve ervaringen met het Fletcher hotel in Waalwijk.
  1. Kamer was om 15:00 uur nog niet klaar, pas ruim na 16:00 uur.
  2. Aangegeven was 2 éénpersoons bedden, die stonden er ook wel. Maar er lag een 2 persoons matras op met een 2 persoons overtrek. Dan wordt je nog steeds wakker als je partner zich omdraait.
  3. Kamer ontzettend gehorig, we konden woordelijk verstaan wat er op de kamer naast ons gezegd werd.
  4. We hadden een luxe kamer geboekt, maar er geen enkele luxe. Geen waterkoker, geen koffie op de kamer, geen koelkast, geen stopcontact bij de spiegel. Dus de föhn kon je niet gebruiken.
  5. Weinig ventilatie in de kamer die ook een beetje muf rook. Kennelijk vond de schoonmaakster dat ook, want toen we ’s middags tegen 5 uur weer bij onze kamer kwamen stond de kamerdeur wagenwijd open.
  6. Hele kleine douche van 70 x 75 cm, waarbij de 70 cm nog verminderd werd door een grote thermostatische mengkraan van tussen de 5 tot 10 cm. Daarbij hing er nog een douchegordijn, die dan constant tegen je aanplakt.
  7. Bij het sobere ontbijt, waar je wel € 12.50 voor betaalt, stonden er geen afvalbakjes op tafel.
  8. Bij het diner leken de prijzen normaal, tot dat je ontdekt dat je bij het hoofdgerecht hiervoor alleen het stukje vlees of vis krijgt. Wil je frietjes erbij, dan € 3,50 bijbetalen, hetzelfde geldt voor de groente. Bestel je een schnitzel, dan moet je oppassen dat je niet te hard blaast. Abnormaal klein.
  9. Op een van de avonden zag ik een muis langs de kant van het restaurant lopen. En als een muis langs de rand loopt terwijl er mensen in die ruimte zijn, dan kun je er van uitgaan dat er meerdere muizen zijn. Eén muis alleen doet dat niet.
  10. Om de fiets te stallen moet je door de hoofdingang voor de receptie langs, naar een vergaderruimte. En als je een beetje laat terug was, dan was die ruimte vol.

  Memelink 16 aug 2021