Fletcher Hotel Valkenburg

Fletcher Hotel Valkenburg

4.3 reviewscore • 4 reviews
J

Geweldige dagen!

Ik heb mijn korte zomervakantie gevierd van donderdag 22 juni tot en met maandag 25 juni 2022 op deze prachtige bestemming. De afgelopen dagen waren werkelijk fantastisch, en ik had het genoegen om in een schitterende kamer te verblijven. Mijn nachtrust was heerlijk, het bed was absoluut geweldig. Bovendien was het personeel buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Zowel het ochtendmaal als het avondmaal in het hotel waren voortreffelijk! Ik heb echt genoten van de culinaire hoogstandjes die werden geserveerd. Dit hotel is absoluut een aanbeveling waard als je op zoek bent naar een accommodatie buiten de drukte van het centrum van Valkenburg.

Jay 26 jun 2023
Reageer
B

Fijne vakantie gehad

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in Valkenburg en omstreken. Valkenburg blijft toch een fantastische bestemming binnen Nederland. Het is een eindje rijden voor de meeste mensen, maar dan heb je ook wat. Wij vinden het ook fijn dat je gewoon in Nederland zit, terwijl je wel een beetje het gevoel krijgt dat je in het buitenland bent.

Dit Fletcher hotel in Valkenburg is een sfeervol hotel. Het ligt niet ver van het centrum. Even een stukje lopen, maar dan ben je er ook. Wij hebben erg genoten van het eten. Zowel het ontbijt als het avondeten. Wij hebben heerlijk gegeten in het restaurant. De bediening was ook erg goed.

Betty 6 jul 2022
Reageer
M

Liever Van Der Valk

Wij hadden iets hogere verwachtingen van dit hotel. Fletcher staat misschien niet bekend om hun luxueuze hotels, maar wij vonden onze kamer erg matig. De kamer was niet heel schoon en het personeel was wel erg zakelijk. Het eten kon ook wel wat beter. Normaal gesproken gaan wij naar Van Der Valk hotels en ik denk dat wij de volgende keer gewoon weer een Van Der Valk hotel nemen. De locatie van dit hotel is wel een stuk beter dan het gemiddelde Van Der Valk hotel, maar met de auto ben je toch overal heel snel.

Marcel 29 mei 2022
Reageer
K

Valkenburg altijd goed

Vakantie in Valkenburg is altijd goed. Hier kun je niet de mist mee ingaan. Valkenburg is altijd gezellig en de omgeving voelt echt als het buitenland. Daarom hebben wij geboekt in dit hotel. Fletcher Valkenburg ligt midden in de stad, want Valkenburg is volgens mij een stad en geen dorp, alleen was het wel even zoeken waar we de auto neer konden zetten. Valkenburg ligt ook vlakbij Maastricht als je echt een stad wilt bezoeken, maar het is eigenlijk veel gezelliger om in Valkenburg te blijven. Heerlijk overnacht en ontbeten. Alles was top geregeld en we zouden er zo weer heen gaan als het kon.

Kees 11 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Valkenburg.

Over Fletcher Hotel Valkenburg

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bosstraat 2 te Valkenburg. Het hotel beschikt over 37 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, wellness in de buurt en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZOO, Sprookjesbos en Fluweelengrot.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Valkenburg, Limburg
  • https://www.fletcherhotelvalkenburg.nl
  • info@fletcherhotelvalkenburg.nl