Fletcher Hotel Valkenburg

Fletcher Hotel Valkenburg

3.4 reviewscore • 14 reviews
J

Geweldige dagen!

Ik heb mijn korte zomervakantie gevierd van donderdag 22 juni tot en met maandag 25 juni 2022 op deze prachtige bestemming. De afgelopen dagen waren werkelijk fantastisch, en ik had het genoegen om in een schitterende kamer te verblijven. Mijn nachtrust was heerlijk, het bed was absoluut geweldig. Bovendien was het personeel buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Zowel het ochtendmaal als het avondmaal in het hotel waren voortreffelijk! Ik heb echt genoten van de culinaire hoogstandjes die werden geserveerd. Dit hotel is absoluut een aanbeveling waard als je op zoek bent naar een accommodatie buiten de drukte van het centrum van Valkenburg.

Jay 26 jun 2023
Reageer
S

Geen bezoek meer in het vervolg

Het personeel was behulpzaam. Het ontbijt was voortreffelijk en voldeed aan mijn verwachtingen. Echter, de schoonmaak liet te wensen over en de kamers hadden dringend behoefte aan onderhoud. Voor de geboden kwaliteit vond ik de prijs aan de hoge kant. Dit is waarom we denken dat we niet meer hier komen

Sil 3 dec 2022
Reageer
M

Gedateerde weergave

De geluidsoverlast was aanzienlijk in de kamer, en de vochtigheid was storend. De matrassen waren versleten en de badkamer was in zeer slechte staat, met zichtbare schimmel. Het verblijf liet te wensen over en was niet wat ik had verwacht. De prijs-kwaliteitverhouding was teleurstellend. Positief waren de uitstekende locatie en het heerlijke ontbijt. Het gebouw was prachtig, maar de binnenkant behoeft dringend een grondige renovatie om aan de verwachtingen te voldoen.

M 16 nov 2022
Reageer
L

Achterhaald tot en met

De buitenkant van het pand is absoluut indrukwekkend, maar binnen is een opknapbeurt noodzakelijk. De kamer was zeer compact en vertoonde tekenen van veroudering. De badkamer is uitgerust met een gecombineerde bad- en douchemogelijkheid, evenals een apart toilet. Er waren enkele ontbrekende voegen opgemerkt, en om dit op te lossen werden ze stevig opgevuld met kit. Dit is geen aanrader om te bezoeken.

Layla 14 nov 2022
Reageer
L

Renovatie nodig

Het hotel heeft een verouderde uitstraling en kampt met vochtproblemen, wat voor mensen met astma benauwdheid kan veroorzaken. De vloerbedekking en voegen vertoonden schimmel. Gelukkig was het ontbijt uitstekend en de locatie ideaal. Het hotel is dringend toe aan een uitgebreide renovatie. Het hotel heeft zeker potentie, maar deze zaken moeten aangepakt worden en dan kunnen wel de beste worden.

Lieve 13 nov 2022
Reageer
L

Slordige uitstraling

Bij het reserveren was het al duidelijk dat het hotel een wat verouderde uitstraling heeft, dus dat was geen verrassing. De kamer was keurig onderhouden en onlangs opnieuw geverfd. Het personeel was bijzonder vriendelijk en gastvrij. Het ochtend- en avondmaal waren uitstekend in orde. We hebben genoten van de culinaire hoogstandjes. Het enige minpuntje was dat de coax-kabel in de kamer niet netjes was weggewerkt in een kabelgootje. Dat gaf een slordige uitstraling.

Linn 5 nov 2022
Reageer
I

Beetje achterhaald

Bij het aanbreken van de zaterdagavond arriveerden we op onze bestemming. Bij de receptie troffen we een enigszins gereserveerde heer aan, wat het welkom niet bepaald hartelijk maakte.Het gebouw heeft een historische uitstraling, wat het juist zo charmant maakt. Het restaurant en de ontbijtruimte waren zeer aangenaam ingericht, en het ontbijt was voortreffelijk met een ruime selectie aan lekkernijen. Ik zou er weer naar toe willen.

Ilay 24 okt 2022
Reageer
F

Geen royale ervaring verwachten

De afbeeldingen op de website komen niet overeen met de werkelijkheid. Onze kamer in het hoofdgebouw (standaard met douche) had een groene sanitaire voorziening en tegels uit de jaren 80. De houten vloeren kraakten bij elke stap en er was een kapotte stoel en kledingkast. Je kunt duidelijk horen wanneer andere gasten zich verplaatsen over de vloer en de trap. Maar de kamer was netjes schoon en de bedden waren comfortabel. Er was helaas geen minibar aanwezig op de kamer. Bovendien was de receptie na 22.00 uur niet bemand, wat resulteerde in het ontbreken van een sleutel voor het fietsenhok. Desondanks was het ontbijt uitstekend en waren de medewerkers bijzonder vriendelijk.

Fam Oijer 1 sep 2022
Reageer
L

Niet goed onderhouden

De kamer was niet goed schoongemaakt, en de badkamer had last van schimmelvorming aan het plafond. Bovendien bleef het toilet voortdurend doorspoelen. Dit hotel is niet geschikt voor mensen die kampen met ademhalingsproblemen, zoals astma. De kamers hebben last van vochtigheid omdat er geen dubbele beglazing aanwezig is. Hierdoor komen we tot de conclusie dat we niet meer terug zullen keren naar dit hotel.

Lott 12 aug 2022
Reageer
L

Toilet werkte niet optmaal

De hygiëne liet te wensen over in zowel de kamer als de badkamer. De badkamer had last van schimmelvorming aan het plafond. Het doorspoelmechanisme van het toilet bleef constant werken, wat duidt op veroudering van de voorziening. Voor mensen met ademhalingsproblemen, zoals astma, is het geen aanrader vanwege de vochtige kamers. Ons verblijf was helaas niet naar wens en we hebben besloten om niet meer terug te keren naar deze locatie.

Lois 8 aug 2022
Reageer
B

Fijne vakantie gehad

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in Valkenburg en omstreken. Valkenburg blijft toch een fantastische bestemming binnen Nederland. Het is een eindje rijden voor de meeste mensen, maar dan heb je ook wat. Wij vinden het ook fijn dat je gewoon in Nederland zit, terwijl je wel een beetje het gevoel krijgt dat je in het buitenland bent.

Dit Fletcher hotel in Valkenburg is een sfeervol hotel. Het ligt niet ver van het centrum. Even een stukje lopen, maar dan ben je er ook. Wij hebben erg genoten van het eten. Zowel het ontbijt als het avondeten. Wij hebben heerlijk gegeten in het restaurant. De bediening was ook erg goed.

Betty 6 jul 2022
Reageer
M

Liever Van Der Valk

Wij hadden iets hogere verwachtingen van dit hotel. Fletcher staat misschien niet bekend om hun luxueuze hotels, maar wij vonden onze kamer erg matig. De kamer was niet heel schoon en het personeel was wel erg zakelijk. Het eten kon ook wel wat beter. Normaal gesproken gaan wij naar Van Der Valk hotels en ik denk dat wij de volgende keer gewoon weer een Van Der Valk hotel nemen. De locatie van dit hotel is wel een stuk beter dan het gemiddelde Van Der Valk hotel, maar met de auto ben je toch overal heel snel.

Marcel 29 mei 2022
Reageer
K

Valkenburg altijd goed

Vakantie in Valkenburg is altijd goed. Hier kun je niet de mist mee ingaan. Valkenburg is altijd gezellig en de omgeving voelt echt als het buitenland. Daarom hebben wij geboekt in dit hotel. Fletcher Valkenburg ligt midden in de stad, want Valkenburg is volgens mij een stad en geen dorp, alleen was het wel even zoeken waar we de auto neer konden zetten. Valkenburg ligt ook vlakbij Maastricht als je echt een stad wilt bezoeken, maar het is eigenlijk veel gezelliger om in Valkenburg te blijven. Heerlijk overnacht en ontbeten. Alles was top geregeld en we zouden er zo weer heen gaan als het kon.

Kees 11 mei 2022
Reageer
S

Valt nog net mee

De buitenkant van het pand is werkelijk prachtig. Echter, van binnen heeft het een verouderde uitstraling, met krakende vloeren en veel geluidsoverlast.Het interieur is enigszins gedateerd, maar de bedden en de badkamer met douche zijn fantastisch. Hoewel het hotel geen luxe uitstraling heeft, zijn de prijzen dan ook in overeenstemming daarmee. Het personeel was echter bijzonder vriendelijk en gastvrij. Het huishoudelijk personeel voert hun taken uit. De badkamer heeft een eigenzinnige groene uitstraling, maar het functioneert goed.

Silke 1 mrt 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Valkenburg.

Over Fletcher Hotel Valkenburg

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bosstraat 2 te Valkenburg. Het hotel beschikt over 37 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, wellness in de buurt en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZOO, Sprookjesbos en Fluweelengrot.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Valkenburg, Limburg
  • https://www.fletcherhotelvalkenburg.nl
  • info@fletcherhotelvalkenburg.nl