Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel

Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel

2.9 reviewscore • 8 reviews
D

Boek geen high tea hier!!!

Wij hebben vandaag een high tea gedaan met 24 personen. We hadden een aantal personen met allergie maar helaas was dit niet goed door gekomen(terwijl we alles op mail konden laten zien dat we het toch echt door gegeven hadden) en kreeg 1 persoon met allergie haar eten een kwartier later. Ook was de kwaliteit uitermate teleurstellend. Ik begreep dat als je via social deal bonnen besteld(wat wij dus hadden) je een andere high tea krijgt als normaal. Dat staat er niet bij omschreven. Er staan hele andere dingen omschreven als wat we kregen. De dingen die we kregen waren niet eens zelf gemaakte gerechten maar droge broodjes en bv mini worstenbroodjes uit een pak van de supermarkt.... waarde van een high tea was gok ik nog geen 3 euro pp!! thee water moesten we elke keer zelf gaan halen bij de bar anders was er helemaal geen thee. Voor ons in ieder geval geen 2de keer! Ook omdat er geen enkel alternatief aan ons werd geboden voor deze teleurstellende middag.

Debbie 7 apr 2024
Reageer
P

Schaamteloos slechte high tea Fletcher Uden

Een familiedag voor m’n ouders werd schaamteloos om zeep geholpen door Fletcher Hotel Teugelen-Uden.
Hoewel we onze komst hadden aangekondigd (en deze was bevestigd door het hotel) begon de dag met steenkoude, gewoon bevroren, appeltaart. De high tea die volgde leek in niets op de foto’s zoals die op de website worden getoond.
Om het mild te zeggen: een stapel deels opgewarmde, deels (vrijwel) ontdooide prefab hapjes die zo uit de Lidl lijken te komen, voorafgegaan door tomatensoep in een glas met een fluttertje rucola sla (!) erop: overduidelijk uit een zo’n zak Unox soep, ik ken de smaak. Dit werd vergezeld van 8 thermosflessen warm water (het betrof immers een high tea…).
Laat helder zijn dat nog de presentatie, noch de smaak van het geleverde acceptabel was.

De totale kostprijs schat ik op € 40,—. We hebben betaald 15 * € 32,50,— = € 487,50.
Schaamteloos voor zo’n gerenommeerde hotelketen!

Ik heb hierover op drie verschillende manieren met Fletcher geprobeerd te communiceren. Niet omdat ik m’n geld terug wil óf omdat ik een gratis lunch wil voor mijn bejaarde ouders, maar omdat ik zou willen dat Fletcher haar eigen waar zou auditeren en voorkomt dat opnieuw families teleurgesteld worden. Helaas geen of geen passende reactie. Dan maar dit review: Schaamteloos slechte high tea in Fletcher Hotel Teugelen-Uden.

Patrick Vink 29 dec 2023
Reageer
D

Kerstdiner Teugel Uden-Veghel 2023

Het vijf gangen kerstdiner was van slechte kwaliteit en karig dat was erg jammer.
Hopelijk is het volgend jaar eventueel verbeterd
De rest in het hotel was prima de kamers en het ontbijt was goed en de activiteiten in sportbar waren voldoende.en de omgeving wat ook schitterend
Met vriendelijke groet,
Dick

D.Barghoorn 27 dec 2023
Reageer
E

Kamer

De kamer was goed, het bed ook, wat ons wel verbaasd is dat op de tweepersoonskamer maar een stoel is de ander moet dan maar op bed zitten, is niet erg comfortabel. Mooie wastafel wel erg onhandig. Een flesje water kan niet gevuld worden maar dit schrijf ik alleen omdat ik te weinig woorden had gebruikt.

Ellen Jansen 10 sep 2023
Reageer
M

Geen reactie op klacht

In mijn verzoeken had ik vermeld dat ik vergezeld zou worden door mijn dochter die in verwachting is. Ik vroeg of het mogelijk was om hier rekening mee te houden, bijvoorbeeld door geen ongekookt vlees te serveren. Onze culinaire avontuur begon met een ongelukkig gekarameliseerd voorgerecht. Daarna verscheen een assortiment van knapperige deegwaren op de tafel, zonder enige toelichting over de samenstelling ervan. Er werd ons overgelaten om te speculeren over de inhoud van het brood. Helaas ontbrak er een verrukkelijk gebakje of iets vergelijkbaars. Ik stuurde een bericht naar het hotel over dit onderwerp, maar helaas bleef een reactie uit.

Madelief 25 jan 2023
Reageer
L

Prima kamer met balkon

Hotel Teugel Uden-Veghel is een goed hotel en wij hadden een prima kamer met balkon. Onze kamer was schoon en netjes. Niks op aan te merken. De prijs viel ook wel mee en het personeel was ons goed gestemd. Wifi was ook goed en makkelijk te gebruiken. Wij hebben een aangenaam verblijf gehad bij dit hotel. Als we weer eens in de buurt zijn, zullen we het zeker weer overwegen om hier een nachtje te verblijven.

Lucas 8 nov 2022
Reageer
H

Een aanrader

Dit is een mooi en redelijk nieuw hotel. Je kunt vanuit hier goede fietstochten ondernemen die door het hotel zijn samengesteld. Onze kamer was helemaal naar wens. We verbleven 3 nachten dus dan is een fijne kamer wel belangrijk. We hadden een regendouche en het bed was lekker groot. De airconditioning werkte ook heel goed en dat was niet geheel onbelangrijk, omdat het best warm was buiten. De prijs viel ons ook reuze mee. Wij zijn wel eens naar een vakantiepark geweest, maar dan is dit toch beter te betalen. We waren ook voornamelijk buiten, vanwege het mooie weer. Het hotel is zeker aan te raden wat ons betreft.

Hanneke 20 jun 2022
Reageer
S

Geen roomservice

Bij aankomst kregen we een goede eerste indruk. We werden ook vriendelijk ontvangen bij de receptie. Het was ons niet gelukt om de roomservice te bellen op de kamer. Het telefoonnummer op het kaartje werkte niet. Uiteindelijk maar naar de receptie gelopen. Kamer kon schoner. Er waren een paar vieze dingetjes die we zelf maar schoon hebben gemaakt. De volgende keer zoeken we maar een ander hotel, denk ik.

Sandra 18 mrt 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Uden.

Over Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bedafseweg 22 te Uden. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, beautysalon, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Dierenpark Zie-ZOO, Museum Krona en Kasteel Heeswijk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Uden, Noord-Brabant
  • https://www.hotelteugel.nl
  • info@hotelteugel.nl