Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel

Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel

4.0 reviewscore • 3 reviews
H

Een aanrader

Dit is een mooi en redelijk nieuw hotel. Je kunt vanuit hier goede fietstochten ondernemen die door het hotel zijn samengesteld. Onze kamer was helemaal naar wens. We verbleven 3 nachten dus dan is een fijne kamer wel belangrijk. We hadden een regendouche en het bed was lekker groot. De airconditioning werkte ook heel goed en dat was niet geheel onbelangrijk, omdat het best warm was buiten. De prijs viel ons ook reuze mee. Wij zijn wel eens naar een vakantiepark geweest, maar dan is dit toch beter te betalen. We waren ook voornamelijk buiten, vanwege het mooie weer. Het hotel is zeker aan te raden wat ons betreft.

Hanneke 20 jun 2022
Reageer
L

Prima kamer met balkon

Hotel Teugel Uden-Veghel is een goed hotel en wij hadden een prima kamer met balkon. Onze kamer was schoon en netjes. Niks op aan te merken. De prijs viel ook wel mee en het personeel was ons goed gestemd. Wifi was ook goed en makkelijk te gebruiken. Wij hebben een aangenaam verblijf gehad bij dit hotel. Als we weer eens in de buurt zijn, zullen we het zeker weer overwegen om hier een nachtje te verblijven.

Lucas 8 nov 2022
Reageer
S

Geen roomservice

Bij aankomst kregen we een goede eerste indruk. We werden ook vriendelijk ontvangen bij de receptie. Het was ons niet gelukt om de roomservice te bellen op de kamer. Het telefoonnummer op het kaartje werkte niet. Uiteindelijk maar naar de receptie gelopen. Kamer kon schoner. Er waren een paar vieze dingetjes die we zelf maar schoon hebben gemaakt. De volgende keer zoeken we maar een ander hotel, denk ik.

Sandra 18 mrt 2022
Reageer
Over Fletcher Hotel Teugel Uden-Veghel

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bedafseweg 22 te Uden. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, beautysalon, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Dierenpark Zie-ZOO, Museum Krona en Kasteel Heeswijk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Uden, Noord-Brabant