Fletcher Hotel Steenwijk

Fletcher Hotel Steenwijk

4.6 reviewscore • 12 reviews
M

Mooi hotel met een mooie ligging

Het hotel was prettig, met goede service. We hadden halfpension en alles was prima geregeld ondanks de maatregelen en we hebben lekker gegeten. Er was een Nespresso-apparaat op de kamer, maar ik had wel een waterkoker op de kamer willen hebben. De kamers waren schoon. We komen zeker nog eens terug!

Mootje 17 sep 2022
Reageer
I

Geen slechte keuze

Dit hotel in Steenwijk spreekt niet heel erg tot de verbeelding. Een vrij pover gebouw met vrij standaard hotelkamers. Desondanks is het wel een net hotel. Onze kamer was netjes en de badkamer schoon. Je hoeft geen luxe te verwachten in de badkamer. Het restaurant is wel gezellig en je kunt er heerlijk eten. Ook het ontbijt was erg goed te noemen. De prijs viel heel erg mee en dat was ook de voornaamste reden waarom wij voor dit hotel hebben gekozen. Geen slechte keuze achteraf.

Inge 28 aug 2022
Reageer
N

geen openbare televisiezenders

De kamer is bescheiden toch aangenaam, en het ontbijt is min of meer hetzelfde verhaal.De begroeting aan de receptie zou wat hartelijker kunnen zijn. Het is betreurenswaardig dat er geen openbare televisiezenders beschikbaar zijn. Als je in een hotel bent verwacht je tenminste dat dit moet kunnen. Ik denk dat ze hiernaar wel moeten kijken, omdat je soms de actualiteiten en sport graag wil checken.

Noud 31 jan 2022
Reageer
F

Wij komen zeker terug

De prijs-kwaliteitverhouding van de faciliteiten en het eten was goed. Het personeel was zeer vriendelijk. Helaas was de kamer enigszins verouderd. Het was jammer dat we op de kamer moesten eten. Maar dat is weer een goede reden om nog een keer terug te komen haha! Kijken er nu al naar uit!

Familie Middels 23 jul 2021
Reageer
H

Geweldig hotel!

Het hotel was geweldig, de bedden waren comfortabel, de badkamer was fijn en de douche was prima. Het personeel was vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten, hoewel alles op de kamer werd geserveerd. De oplossing voor het ontbijt was mooi, we konden het zelf gaan halen en op de kamer nuttigen. Kortom, we hebben genoten!

Hennie Weijers 29 mei 2021
Reageer
M

Plezierig verblijf

Dit hotel biedt een plezierig verblijf en uitstekende dienstverlening. Het arrangement met halfpension was uitstekend georganiseerd, ondanks de restricties, en we hebben bijzonder genoten van de smakelijke maaltijden. Er is een Nespresso-apparaat aanwezig op de kamer. Het zou handig zijn geweest als er een waterkoker beschikbaar was op de kamer. Niettemin waren de kamers schoon en netjes.

Milou 17 mei 2021
Reageer
S

Vegetarische gerechten beschikbaar

Het hotel geniet van een gunstige ligging in de buurt van de autosnelweg. Achter het hotel bevindt zich een prachtige en serene tuin, ideaal om heerlijk te ontspannen. De culinaire ervaring is uitstekend, waarbij er tevens een uitgebreide selectie aan vegetarische gerechten beschikbaar is. Daarnaast zijn er ook er ook tal van andere activiteiten die je kunt doen, om een gezellige tijd te hebben.

Sara 16 mei 2021
Reageer
L

Zeker nog eens terug

Hoewel de locatie niet bepaald aantrekkelijk is, bood het hotel een comfortabele, ruime en nette kamer met een heerlijk bed. Bovendien was het ontbijt smakelijk en het personeel vriendelijk en behulpzaam. We werden hartelijk verwelkomd bij aankomst, waar we een prachtige en ruime kamer kregen toegewezen. Zodra de COVID-19-pandemie achter ons ligt, zijn we van plan om zeker nog eens terug te komen.

Liv 10 mei 2021
Reageer
F

We hebben genoten

Zowel de voorzieningen als het gastronomische aanbod boden een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Hoewel de kamer een beetje minder modern uitzag, was het ok. Het was teleurstellend dat we genoodzaakt waren om in de kamer te dineren. Maar de eerlijkheid gebiedt om aan te geven dat we hebben genoten.

Fam Adam 10 mei 2021
Reageer
K

Volop kunnen genieten

Dit hotel is een waar genot met comfortabele bedden, een aangename badkamer en een uitstekende douche. Het personeel was bijzonder vriendelijk en gastvrij. Ondanks dat alle maaltijden op de kamer werden geserveerd, hebben we toch heerlijk gegeten. Het ontbijt werd op een handige manier opgelost. We mochten het zelf ophalen en op onze kamer nuttigen, wat een mooie oplossing was. Al met al was het een waar genoegen en hebben we volop kunnen genieten!

Kramer Zoe 29 apr 2021
Reageer
E

Heerlijke overnachting!

Het was spijtig dat we vanwege de COVID-19 maatregelen geen gebruik konden maken van de beschikbare faciliteiten. Desondanks konden we dankzij de schone kamer en comfortabele bedden toch genieten van een heerlijke overnachting! Tijdens de avonduren hebben mijn partner en ik de gelegenheid gehad om te genieten van een verrukkelijke fles champagne. Het was werkelijk een fantastische ervaring in dit hotel.

Evi 28 apr 2021
Reageer
A

Hartelijk ontvangen

We werden hartelijk ontvangen door het personeel. De COVID-19-maatregelen werden strikt nageleefd en opgevolgd. De kamer bood een prachtig uitzicht op de tuin, maar tijdens de zomermaanden was het inderdaad noodzakelijk om een ventilator te hebben. Zelfs met het zachte zonnetje van april was het al behoorlijk warm in de kamer! Bovendien was de deurdranger te scherp afgesteld, waardoor de deur met een knal in het slot viel. Het ontbijt was goed geregeld. De badkamer was ruim en keurig schoon

Anna 24 apr 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Steenwijk.

Over Fletcher Hotel Steenwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk is een 3-sterren hotel, gelegen aan Woldmeentherand 15 te Steenwijk. Het hotel beschikt over 36 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras, brasserie, fitness, jeu de boules en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Drents- Friese Wold, Landgoed De Eese en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Steenwijk, Overijssel
  • https://www.fletcherhotelsteenwijk.nl
  • info@fletcherhotelsteenwijk.nl