Fletcher Hotel Steenwijk

Fletcher Hotel Steenwijk

4.3 reviewscore • 4 reviews
I

Geen slechte keuze

Dit hotel in Steenwijk spreekt niet heel erg tot de verbeelding. Een vrij pover gebouw met vrij standaard hotelkamers. Desondanks is het wel een net hotel. Onze kamer was netjes en de badkamer schoon. Je hoeft geen luxe te verwachten in de badkamer. Het restaurant is wel gezellig en je kunt er heerlijk eten. Ook het ontbijt was erg goed te noemen. De prijs viel heel erg mee en dat was ook de voornaamste reden waarom wij voor dit hotel hebben gekozen. Geen slechte keuze achteraf.

Inge 28 aug 2022
Reageer
M

Mooi hotel met een mooie ligging

Het hotel was prettig, met goede service. We hadden halfpension en alles was prima geregeld ondanks de maatregelen en we hebben lekker gegeten. Er was een Nespresso-apparaat op de kamer, maar ik had wel een waterkoker op de kamer willen hebben. De kamers waren schoon. We komen zeker nog eens terug!

Mootje 17 sep 2022
Reageer
F

Wij komen zeker terug

De prijs-kwaliteitverhouding van de faciliteiten en het eten was goed. Het personeel was zeer vriendelijk. Helaas was de kamer enigszins verouderd. Het was jammer dat we op de kamer moesten eten. Maar dat is weer een goede reden om nog een keer terug te komen haha! Kijken er nu al naar uit!

Familie Middels 23 jul 2021
Reageer
H

Geweldig hotel!

Het hotel was geweldig, de bedden waren comfortabel, de badkamer was fijn en de douche was prima. Het personeel was vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten, hoewel alles op de kamer werd geserveerd. De oplossing voor het ontbijt was mooi, we konden het zelf gaan halen en op de kamer nuttigen. Kortom, we hebben genoten!

Hennie Weijers 29 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Steenwijk.

Over Fletcher Hotel Steenwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk is een 3-sterren hotel, gelegen aan Woldmeentherand 15 te Steenwijk. Het hotel beschikt over 36 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras, brasserie, fitness, jeu de boules en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Drents- Friese Wold, Landgoed De Eese en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Steenwijk, Overijssel
  • https://www.fletcherhotelsteenwijk.nl
  • info@fletcherhotelsteenwijk.nl