Fletcher Hotel Scheveningen

Fletcher Hotel Scheveningen

4.7 reviewscore • 3 reviews
J

Gezelligste badplaats Nederland

Scheveningen is verreweg de gezelligste badplaats van Nederland en daarom ook voor mij reden om hier regelmatig heen te gaan. Op zomerse dagen uiteraard. Zodoende ben ik al vaker in dit hotel neergestreken. 100 meter lopen en je staat op de befaamde boulevard. Hier is zoveel te doen. Leuke winkeltjes, heel veel strandtenten, restaurants en meer. Het is ook leuk om de pier op te gaan of bijvoorbeeld Sea Life te bezoeken. Het is er altijd gezellig in de zomer. Wel erg druk, daar moet je natuurlijk maar net tegen kunnen. Sommige mensen willen rust, maar hoe meer mensen, hoe meer vreugd, wat mij betreft! Tot zo ver mijn betoog over badplaats Scheveningen.

Fletcher Hotel Scheveningen heeft moderne kamers, goede bedden en service en het eten is er altijd heerlijk. Badkamer is ook altijd netjes. Je hebt ook best een leuk uitzicht, omdat het altijd bruist van het leven in Scheveningen.

Jorrit 30 jul 2022
Reageer
L

Lekker dagje strand

Aangezien de parkeerplaatsen helemaal overvol staan op mooie zomerse dagen in Scheveningen, hebben wij ervoor gekozen een paar nachten te slapen bij het Fletcher hotel in Scheningen. Je hoeft echt niet ver te lopen om van het hotel op het strand te komen. Wij hebben rond 10 uur heerlijk genoten van het ontbijt en op ons gemakje naar het strand gegaan. Heerlijk dagje op het strand gehad. In de avond heerlijk wat op de boulevard gegeten. Het voelde bijna on-Nederlands, vanwege de hoge temperaturen en de leuke sfeer die er hing. Het is ons heel goed bevallen en wij gaan dit zeker vaker doen.

Lisette 23 aug 2022
Reageer
M

Niet aan de boulevard

Zoals de titel al doet vermoeden ligt Fletcher Scheveningen niet aan de boulevard, maar het scheelt ook niet veel. Het zit wel in een gezellige straat waar altijd wat te doen is. Even de weg oversteken en je bent op de boulevard en dus ook het strand. Helaas geen uitzicht over de zee, maar je kunt ook niet alles hebben. Als je dat wilt, betaal je ook meer. Misschien als je helemaal boven zit, maar dat zaten wij niet. Scheveningen is altijd leuk en dit hotel was ook niks mis mee. Goed restaurant en een gezellige bar. Geen zwembad, sauna's en dergelijke, naar mijn weten, maar je zit midden in Scheveningen. Genoeg te doen dus en als je wilt zwemmen heb je de zee voor de deur.

Moos 24 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Den Haag.

Over Fletcher Hotel Scheveningen

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Gevers Daynootweg 95 te Scheveningen (Den Haag). Het hotel beschikt over 116 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant en meer. In de omgeving van het hotel vind je SEA LIFE, AFAS Circustheater en Mauritshuis.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Haag, Zuid-Holland