Hotel

Fletcher Hotel Scheveningen

Den haag, Zuid-Holland

2 reviews
100% positief

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Gevers Daynootweg 95 te Scheveningen (Den Haag). Het hotel beschikt over 116 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant en meer. In de omgeving van het hotel vind je SEA LIFE, AFAS Circustheater en Mauritshuis.

Boulevard Hotel Scheveningen is van alle hotels omstreeks Den haag de beste keuze.

Bezoek Boulevard Hotel Scheveningen


Reviews (2)

 • Jorrit

  Gezelligste badplaats Nederland

  Scheveningen is verreweg de gezelligste badplaats van Nederland en daarom ook voor mij reden om hier regelmatig heen te gaan. Op zomerse dagen uiteraard. Zodoende ben ik al vaker in dit hotel neergestreken. 100 meter lopen en je staat op de befaamde boulevard. Hier is zoveel te doen. Leuke winkeltjes, heel veel strandtenten, restaurants en meer. Het is ook leuk om de pier op te gaan of bijvoorbeeld Sea Life te bezoeken. Het is er altijd gezellig in de zomer. Wel erg druk, daar moet je natuurlijk maar net tegen kunnen. Sommige mensen willen rust, maar hoe meer mensen, hoe meer vreugd, wat mij betreft! Tot zo ver mijn betoog over badplaats Scheveningen.

  Fletcher Hotel Scheveningen heeft moderne kamers, goede bedden en service en het eten is er altijd heerlijk. Badkamer is ook altijd netjes. Je hebt ook best een leuk uitzicht, omdat het altijd bruist van het leven in Scheveningen.

  Jorrit 30 mei 2022

 • Moos

  Niet aan de boulevard

  Zoals de titel al doet vermoeden ligt Fletcher Scheveningen niet aan de boulevard, maar het scheelt ook niet veel. Het zit wel in een gezellige straat waar altijd wat te doen is. Even de weg oversteken en je bent op de boulevard en dus ook het strand. Helaas geen uitzicht over de zee, maar je kunt ook niet alles hebben. Als je dat wilt, betaal je ook meer. Misschien als je helemaal boven zit, maar dat zaten wij niet. Scheveningen is altijd leuk en dit hotel was ook niks mis mee. Goed restaurant en een gezellige bar. Geen zwembad, sauna's en dergelijke, naar mijn weten, maar je zit midden in Scheveningen. Genoeg te doen dus en als je wilt zwemmen heb je de zee voor de deur.

  Moos 24 mei 2022