Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch

Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch

3.0 reviewscore • 15 reviews
H

Niet meer in het vervolg

Over het algemeen is dit een degelijk hotel met vriendelijk personeel, maar bij nadere inspectie lijkt het wel toe te zijn aan een renovatie. De badkamer vertoont tekenen van veroudering en is duidelijk aan vernieuwing toe. Indien je een kamer aan de snelwegzijde hebt, kan het behoorlijk lawaaiig zijn, zelfs wanneer het raam gesloten is. Er zijn enkele kleine zaken opgemerkt die reparatie behoeven, zoals gaten in de muur of het plafond, en kastjes die een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Bij een volgend verblijf geven we toch de voorkeur aan een iets moderner hotel, dat ook nog eens voordeliger blijkt te zijn.

Hannah 23 apr 2023
Reageer
L

Geen aanbeveling waard

Het is belangrijk om te vermelden dat Fletcher Hotels een beperkte mate van empathie toont en zich daarbij beroept op de algemene voorwaarden. Fletcher Hotels hanteert geen restitutiebeleid in geval van een onvoorziene en ingrijpende operatie die leidt tot noodzakelijke annulering. De benadering van Fletcher Hotels in deze situatie getuigt van een beperkte visie. Het is daarom geen aanbeveling waard, gezien het feit dat dergelijke omstandigheden iedereen kunnen overkomen.

Loek 23 okt 2022
Reageer
V

Achterterras niet beschikbaar tijdens ons verblijf

Als je op alle afbeeldingen prijkt met een schitterend terras aan het water, dien je dit ook waar te maken. Tijdens ons verblijf, dat samenviel met een periode van extreme hitte, konden we enkel plaatsnemen aan de voor- en zijkant van het hotel, waar zich de snelweg bevond. Helaas was het achterterras niet beschikbaar tijdens ons verblijf, wat wij als een grote teleurstelling hebben ervaren.

Vera 14 aug 2022
Reageer
T

Toch een teleurstelling

De foto's op internet waren prachtig, maar in de werkelijkheid viel het wat tegen. Wij waren tijdens een hittegolf bij jullie en konden alleen voor en naast het hotel zitten aan de snelwegkant. Het terras achter het hotel was niet opgebouwd. Dit was erg teleurstellend.

T.C.M. 6 aug 2022
Reageer
C

Mooie locatie

Dit hotel bevindt zich op een erg mooie locatie. Mooi groen, aan een meer en het terras is daardoor ook erg gezellig. Een hele goede eerste indruk. Dat zal je in eerste instantie niet denken omdat het vrij dicht bij de snelweg ligt, er feitelijk naast. McDonalds naast de deur, altijd goed hahaha.. Fletcher 's-Hertogenbosch deed mij een beetje denken aan een Van Der Valk hotel. Je zit nog wel een eindje van de binnenstad. Wij hadden de tweepersoonskamer luxe met bad en daar was niks mis mee. Helemaal top.

Cynthia 1 jun 2022
Reageer
D

Nog steeds aan het nagenieten

Heerlijke overnachting gehad bij Fletcher! Het begon bij binnekomst, netjes verwelkomd en heel vriendelijk. Toen zijn wij lekker het terras op gegaan en even heel eerlijk wat was dit lekker om te zitten zeg!
Nou dat eventjes zitten werd heel lang zitten, waarna we ook gelijk maar de menukaart hebben gevraagd om een lekker hapje te eten! Alles was heerlijk & de slaapkamer was perfect! Komen zeker een keer terug als we in deze buurt moeten zijn!

Dresmond 22 mei 2022
Reageer
X

Bijzonder gezellig

De ontvangst bij aankomst verliep vlekkeloos en was goed georganiseerd. Over onze kamer hadden we ook niets te klagen. De badkamer vertoonde enige tekenen van ouderdom, maar was nog steeds functioneel. De sfeer in de bar was bijzonder gezellig en de bediening was snel en attent. De culinaire ervaring in het restaurant zat er goed in, met smaakvolle gerechten die vers bereid waren en perfect op temperatuur geserveerd werden. Het personeel was uiterst vriendelijk en attent.

Xavi 13 feb 2022
Reageer
N

De laatste keer

Bij het betreden van het bed voor de nachtrust, merkte mijn partner op dat er twee aanzienlijke onreine vlekken aanwezig waren op het laken en het dekbed. Na het melden van het probleem via de telefoon, werd er binnen 15 minuten actie ondernomen en kregen we een nieuw dekbed met een frisse hoes ter vervanging. Tijdens het nemen van een douche merkte ik op dat het afvoerputje het water niet goed wegliet, waardoor er een laagje water op de vloer stond waar mijn voeten in stonden. We hebben in het verleden regelmatig verbleven in Fletcher hotels, waar we altijd positieve ervaringen hebben gehad. Echter, na ons verblijf in dit specifieke hotel, hebben we besloten dat dit de laatste keer was. Vriendelijke groeten, Niek, Heiloo.

Niek 19 dec 2021
Reageer
L

Heb wel is betere hotels gehad...

Het begon slecht bij het inchecken. Er was geen mondkapje verplicht en er werd geen QR code gevraagd. De kamer had een muffe geur, de badkamer was vies. Het wastafelputje was verstopt, er waren spetters op de spiegel en het beddegoed was stoffig. De koffiekopjes hadden nog vieze randen. Het eten was wel lekker maar daar is alles wel mee gezegd.

Leontien I 1 dec 2021
Reageer
J

Prijs en kwaliteit van het hotel is onevenwichtig

Het hotel heeft een wat ouderwetse uitstraling en zou wel wat beter onderhouden kunnen worden. De gangen hebben een eenvoudige en wat sombere uitstraling. Ondanks dat we op papier een "luxe" kamer hadden, waren de faciliteiten beperkt. Bovendien liet de schoonmaak te wensen over, met vies glaswerk, een vieze douchewand en vuile kitranden, om maar wat voorbeelden te noemen. Gedurende ons verblijf was er een gebrek aan voldoende personeel beschikbaar (slechts één medewerker bij de receptie tijdens de drukste periode op vrijdag), wat resulteerde in opstoppingen en overvolle lobby. De ligging van het hotel bevindt zich nabij een druk verkeersknooppunt, wat hoorbaar is in de omgeving. De verhouding tussen prijs en kwaliteit van het hotel is onevenwichtig.

JK 31 okt 2021
Reageer
R

Minst bevredigende ervaring

Het ontbijt was van goede kwaliteit, maar de kamer zag er smerig uit. Er zat nog een plakkerige substantie op het nachtkastje/tafeltje naast het bed. Er zat nog een plakkerige substantie op het nachtkastje/tafeltje naast het bed. De binnenkant van de toiletpot vertoonde zwarte vlekken in het gedeelte bij de hals. De douche was bedekt met stof en er lag stof op de vloer onder de wastafel en bij de drempel. De vloerbedekking was vuil en was niet goed schoongemaakt. Dit was veruit de minst bevredigende ervaring die we hebben gehad bij een Fletcher hotel.

Rosa 25 okt 2021
Reageer
P

Niet prettig!

Het ontvangstteam bij de receptie bestond uit zeer vriendelijke en behulpzame jonge dames.
In de eerste kamer troffen we helaas zwarte schimmel aan, wat gepaard ging met een onaangename geur. Gelukkig kregen we zonder enige moeite een andere kamer toegewezen waar geen problemen waren. De tweede kamer had gelukkig geen onaangename geur, maar er ontbrak een afstandsbediening voor de televisie. We kregen een vervangende afstandsbediening, maar helaas werkte deze niet naar behoren. Dit was niet prettig!

Pepijn 21 okt 2021
Reageer
S

We houden het hierbij!

Positief punt: het avondmaal was uitstekend. Verbeterpunten: het ontbijt was niet op de juiste temperatuur. Hoe wordt de kameronderhoud uitgevoerd? Wordt er regelmatig schoongemaakt en wordt het beddengoed regelmatig verschoond? De praktijk zegt me anders! Er lagen een paar pantoffels onder het bed verstopt. Er waren sporen van bloed te zien op het beddengoed. Tot onze verbazing en ongemak werd de privacy van onze kamer onverwachts verstoord door twee heren die onaangekondigd de kamer betraden, elk met hun eigen bagage in de hand. We houden het hierbij!

Sepp 20 okt 2021
Reageer
L

Niet bijzonder

Gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg met goede toegangswegen. Parkeergelegenheid tegen betaling is niet expliciet vermeld in de informatie, maar bij aankomst dient er direct €5,- betaald te worden. De ontvangst was voldoende, maar niet bijzonder enthousiast. De kamers zijn eenvoudig en hebben een wat gedateerde uitstraling, maar wel schoon. Bij het diner word je op een locatie geplaatst die niet erg aantrekkelijk was, met de tafels dicht op elkaar. Het ontbijt met zelfgesneden brood was heerlijk, maar over het algemeen was het vrij eenvoudig. Niet helemaal de status van een 4-sterrenhotel.

Liva 26 sep 2021
Reageer
V

Ongewenste vlekken

Bij het betreden van de hotelkamer merkten we een onaangename geur op die uit de badkamer kwam. Bovendien waren er ongewenste vlekken te zien op de muren, het plafond en de lampenkappen. De badkamer vertoonde ook tekenen van gebrek aan properheid, met schimmel op de kitranden en kalkvlekken op het glas rondom het bad.

Veerle 24 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Rosmalen.

Over Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch is een 4-sterren hotel, gelegen aan Burgermeester Burgerslaan 50 te Rosmalen. Het hotel beschikt over 86 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, BBQ mogelijkheden, coffee corner en meer. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Rosmalen, Noord-Brabant
  • https://www.fletcherhotelshertogenbosch.nl
  • info@fletcherhotelshertogenbosch.nl