Hotel

Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch

Rosmalen, Noord-Brabant

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch is een 4-sterren hotel, gelegen aan Burgermeester Burgerslaan 50 te Rosmalen. Het hotel beschikt over 86 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, BBQ mogelijkheden, coffee corner en meer. In de omgeving van het hotel vind je Efteling, Safaripark Beekse Bergen en Attractiepark DippieDoe.

Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch is van alle hotels omstreeks Rosmalen de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch


Reviews (2)

 • Aaron

  Vieze kamer

  Kamer was niet heel schoon in dit hotel. Op de douchewand zat vuiligheid en er lag stof. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat doe ik niet. Inchecken ging wel goed. Werden vriendelijk te woord gestaan en hierna even aan de bar gezeten. Eten was ook goed, alleen dus jammer van de kamer. We waren wel blij met de wegwerk koffiebekers op de kamer, want die zijn tenminste wel schoon. Wel een leuke dag gehad en het bed sliep goed. Alleen jammer van de kamer. Mag wel wat schoner. Ik weet niet of dit bij iedereen zo is of dat wij gewoon pech hadden.

  Aaron 27 mei 2022

 • Cynthia

  Mooie locatie

  Dit hotel bevindt zich op een erg mooie locatie. Mooi groen, aan een meer en het terras is daardoor ook erg gezellig. Een hele goede eerste indruk. Dat zal je in eerste instantie niet denken omdat het vrij dicht bij de snelweg ligt, er feitelijk naast. McDonalds naast de deur, altijd goed hahaha.. Fletcher 's-Hertogenbosch deed mij een beetje denken aan een Van Der Valk hotel. Je zit nog wel een eindje van de binnenstad. Wij hadden de tweepersoonskamer luxe met bad en daar was niks mis mee. Helemaal top.

  Cynthia 2 apr 2022