Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch

Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch

4.0 reviewscore • 4 reviews
C

Mooie locatie

Dit hotel bevindt zich op een erg mooie locatie. Mooi groen, aan een meer en het terras is daardoor ook erg gezellig. Een hele goede eerste indruk. Dat zal je in eerste instantie niet denken omdat het vrij dicht bij de snelweg ligt, er feitelijk naast. McDonalds naast de deur, altijd goed hahaha.. Fletcher 's-Hertogenbosch deed mij een beetje denken aan een Van Der Valk hotel. Je zit nog wel een eindje van de binnenstad. Wij hadden de tweepersoonskamer luxe met bad en daar was niks mis mee. Helemaal top.

Cynthia 1 jun 2022
Reageer
T

Toch een teleurstelling

Als je in je foto's een prachtig terras aan het water laat zien, dan moet je ook zorgen dat het daadwerkelijk aanwezig is. Wij waren tijdens een hittegolf bij jullie en konden alleen voor en naast het hotel zitten aan de snelwegkant. Het terras achter het hotel was niet opgebouwd. Dit was erg teleurstellend.

T.C.M. 6 aug 2022
Reageer
D

Nog steeds aan het nagenieten

Heerlijke overnachting gehad bij Fletcher! Het begon bij binnekomst, netjes verwelkomd en heel vriendelijk.

Toen zijn wij lekker het terras op gegaan en even heel eerlijk wat was dit lekker om te zitten zeg!
Nou dat eventjes zitten werd heel lang zitten, waarna we ook gelijk maar de menukaart hebben gevraagd om een lekker hapje te eten!

Alles was heerlijk & de slaapkamer was perfect! Komen zeker een keer terug als we in deze buurt moeten zijn!

Dresmond 22 mei 2022
Reageer
L

Heb wel is betere hotels gehad...

Onze ervaring begon al bij het inchecken. Er werd geen mondkapje verplicht en er werd geen QR code gevraagd. De kamer had een muffe geur, de badkamer was vies. Het wastafelputje was verstopt, er waren spetters op de spiegel en het beddegoed was stoffig. De koffiekopjes hadden nog vieze randen. Het eten was wel lekker maar daar is alles wel mee gezegd.

Leontien I 1 dec 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Rosmalen.

Over Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch is een 4-sterren hotel, gelegen aan Burgermeester Burgerslaan 50 te Rosmalen. Het hotel beschikt over 86 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, BBQ mogelijkheden, coffee corner en meer. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Rosmalen, Noord-Brabant