Fletcher Hotel Prinsen

Fletcher Hotel Prinsen

3.5 reviewscore • 4 reviews
P

Beleefd personeel

We hebben een reservering gemaakt voor een verblijf van twee avonden in het hotel.We hebben de warme ontvangst, beleefd personeel, heerlijke ochtendmaaltijd en verzorgde accommodatie kunnen ervaren. De aanwezigheid van andere bezoekers stoorde ons niet in het minst. Over het geheel genomen zijn we zeker van plan om in de toekomst opnieuw te bezoeken.

P.P 7 mei 2023
Reageer
K

Diep teleurgesteld

Tijdens ons bezoek aan dit hotel waren we diep teleurgesteld en onze verwachtingen werden niet ingelost; de eetervaring was ronduit matig en het eten liet veel te wensen over. Bovendien viel het ons op dat het personeel, vooral de dame die meerdere taken, waaronder de receptie, op zich nam, met enige moeilijkheden te kampen had. Desondanks kunnen we niet ontkennen dat haar vriendelijkheid en behulpzaamheid opmerkelijk waren.

Koen 27 apr 2023
Reageer
R

Gehorig hotel

Het is een erg gehorig hotel met een gedateerde badkamer. Verder is het wel prima. Goede bedden, genoeg ruimte en vriendelijk personeel. Je moet dus een beetje geluk hebben met je buren, anders kan het maar zo dat je de hele nacht wakker ligt. Dat wil je ook niet. Wij konden de buren wel horen, maar wij probeerden wel zacht te praten en dergelijke. Dit moet toch eigenlijk niet nodig zijn in een hotel waar je de volle mep voor betaald.

Roy 12 jul 2022
Reageer
G

Omgeving Vlijmen en Den Bosch genoeg te doen

Wij wonen in de buurt van Vlijmen en komen dus ook geregeld in het restaurant van dit Fletcher hotel, het eten is altijd verrukkelijk. Ook hebben we er meermaals een kamer geboekt, gewoon om even uit de dagelijks sleur te komen. Er is sowieso in de omgeving van Vlijmen veel te doen dus je bent niet heel veel in het hotel zelf maar zoals al eerder gezegd is het restaurant top. Je zit ook vrij dichtbij Den Bosch als je even naar de grote stad wilt gaan, dit kan op de fiets maar ook met het openbaar vervoer vrij eenvoudig. De bedden liggen trouwens heerlijk en de kamer was vrij groot, groter dan je vooraf zou denken.

Gina 9 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Vlijmen.

Over Fletcher Hotel Prinsen

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Hotel Prinsen op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Vlijmen, Noord-Brabant
  • https://www.hotelprinsen.nl
  • info@hotelprinsen.nl