Fletcher Hotel Prinsen

Fletcher Hotel Prinsen

4.0 reviewscore • 3 reviews
G

Omgeving Vlijmen en Den Bosch genoeg te doen

Wij wonen in de buurt van Vlijmen en komen dus ook geregeld in het restaurant van dit Fletcher hotel, het eten is altijd verrukkelijk. Ook hebben we er meermaals een kamer geboekt, gewoon om even uit de dagelijks sleur te komen. Er is sowieso in de omgeving van Vlijmen veel te doen dus je bent niet heel veel in het hotel zelf maar zoals al eerder gezegd is het restaurant top. Je zit ook vrij dichtbij Den Bosch als je even naar de grote stad wilt gaan, dit kan op de fiets maar ook met het openbaar vervoer vrij eenvoudig. De bedden liggen trouwens heerlijk en de kamer was vrij groot, groter dan je vooraf zou denken.

Gina 9 mei 2022
Reageer
R

Gehorig hotel

Het is een erg gehorig hotel met een gedateerde badkamer. Verder is het wel prima. Goede bedden, genoeg ruimte en vriendelijk personeel. Je moet dus een beetje geluk hebben met je buren, anders kan het maar zo dat je de hele nacht wakker ligt. Dat wil je ook niet. Wij konden de buren wel horen, maar wij probeerden wel zacht te praten en dergelijke. Dit moet toch eigenlijk niet nodig zijn in een hotel waar je de volle mep voor betaald.

Roy 12 jul 2022
Reageer
H

Prima maar kan beter

Een prima hotel, echter de entree luifel was beschadigd en vies, wat een verkeerde eerste indruk geeft. De kamer was goed en het eten en ontbijt waren ook prima. Een tip zou zijn om de buitengevel en de luifel opnieuw te schilderen.
Wel een dikke pluim voor de mensen achter de receptie. Wat hebben die een geduld en zijn ze heel erg behulpzaam.

Hillie 7 mrt 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Vlijmen.

Over Fletcher Hotel Prinsen

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen is een 3-sterren hotel, gelegen aan Julianastraat 21 te Vlijmen. Het hotel beschikt over 29 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Biesbosch, Safaripark Beekse Bergen en Efteling.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Vlijmen, Noord-Brabant