Hotel

Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg

Kerkrade, Limburg

3 reviews
67% positief
33% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Roda J.C. Ring 59 te Kerkrade. Het hotel beschikt over 80 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, brasserie, fitness, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Pretpark de Valkenier, GaiaZOO en Sprookjesbos.

Fletcher Hotel De Burghoeve is van alle hotels omstreeks Kerkrade de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel De Burghoeve


Reviews (3)

 • J

  Gratis parkeren

  Fletcher Parkstad Zuid Limburg beschikt over voldoende faciliteiten. De wifi is gratis en je kunt ook gratis parkeren. Dat is al een heel goed uitgangspunt. Natuurlijk wil je ook dat je kamer een beetje netjes en schoon is en in mijn geval was dit zeker het geval. Ik werd ook zeer vriendelijk ontvangen. In de fitnessruimte heb ik nog lekker kunnen sporten. Ik kon op het laatste moment nog bij dit hotel boeken wat ook een groot voordeel was. Gelukkig hadden ze nog plek. Als je in de buurt bent is dit zeker een goed hotel om de nacht door te brengen.

  James 18 jul 2022

 • J

  Minder hotel

  De kamer was niet 4 sterren waardig. Het bed en de douche waren stuk. Ook was het niet bepaald schoon te noemen. Je kon ook duidelijk ruiken dat er in de kamer gerookt was. Niet echt fris. Ik heb wel sterk het gevoel overgehouden dat ik meer betaald heb dan dat het waard is. Als je ergens een actieprijs betaald, zeker niet laten, maar voor de hoofdprijs had ik toch even wat anders gezocht. Personeel daarentegen was wel vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt in het stadion van Roda JC, alleen jammer dat er niks valt te zien van het stadion zelf. De omgeving is wel om aan te bevelen. Er valt genoeg te doen en je kunt zelfs naar Duitsland.

  Justin 3 jun 2022

 • M

  Goed Wifi bereik in het hele hotel

  Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg is een heel nieuw modern hotel kan ik wel zeggen. We hebben onze ogen uitgekeken. Overal in het hotel hadden we goed WiFi bereik wat wel nodig was omdat mijn man in de middag online meetings had. We hadden nog wel een probleem want bij aankomst was de vloer van onze kamer niet helemaal schoon, dit is uiteindelijk goed opgelost door de housekeeping die meteen ging poetsen toen we hierom vroegen. Bediening van het ontbijt en het ontbijt zelf was uitmuntend. Zeker een ruime voldoende overall.

  Marie en Wim 20 mei 2022