Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg

Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg

3.6 reviewscore • 5 reviews
J

Relax omgeving

De beschikbare ruimte in de kamer was ruim voldoende, en de faciliteiten die werden geboden, waren van uitstekende kwaliteit. Het ontbijt voldeed volledig aan onze verwachtingen, en het personeel onderscheidde zich door hun bijzonder gastvrije houding. Onze tevredenheid over de kamer werd nog versterkt doordat we gelukkig de ramen op een kier konden zetten, een voorrecht dat de meeste andere gasten niet hadden. Bovendien viel het op dat er een overvloed aan eetgelegenheden en diverse winkels direct binnen handbereik waren. Deze omvatten sportwinkels, de Albert Heijn, een bioscoop, Ballorig en zelfs een Hornbach vestiging.

Jansen 23 apr 2023
Reageer
R

Niet echt schoon

Kamer op zich was niet slecht ingericht maar was niet schoon.
Sokken van de vorige hotelgast lagen onder het bed.
Badkamer ronduit smerig met in de douchehoek overal schimmel.
Zouden twee nachten blijven maar zijn na een nacht vertrokken.
Zal voortaan toch wel twee keer nadenken om nog een Fletcher hotel te boeken.

Rudolf 26 sep 2022
Reageer
J

Gratis parkeren

Fletcher Parkstad Zuid Limburg beschikt over voldoende faciliteiten. De wifi is gratis en je kunt ook gratis parkeren. Dat is al een heel goed uitgangspunt. Natuurlijk wil je ook dat je kamer een beetje netjes en schoon is en in mijn geval was dit zeker het geval. Ik werd ook zeer vriendelijk ontvangen. In de fitnessruimte heb ik nog lekker kunnen sporten. Ik kon op het laatste moment nog bij dit hotel boeken wat ook een groot voordeel was. Gelukkig hadden ze nog plek. Als je in de buurt bent is dit zeker een goed hotel om de nacht door te brengen.

James 18 jul 2022
Reageer
J

Minder hotel

De kamer was niet 4 sterren waardig. Het bed en de douche waren stuk. Ook was het niet bepaald schoon te noemen. Je kon ook duidelijk ruiken dat er in de kamer gerookt was. Niet echt fris. Ik heb wel sterk het gevoel overgehouden dat ik meer betaald heb dan dat het waard is. Als je ergens een actieprijs betaald, zeker niet laten, maar voor de hoofdprijs had ik toch even wat anders gezocht. Personeel daarentegen was wel vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt in het stadion van Roda JC, alleen jammer dat er niks valt te zien van het stadion zelf. De omgeving is wel om aan te bevelen. Er valt genoeg te doen en je kunt zelfs naar Duitsland.

Justin 3 jun 2022
Reageer
M

Goed Wifi bereik in het hele hotel

Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg is een heel nieuw modern hotel kan ik wel zeggen. We hebben onze ogen uitgekeken. Overal in het hotel hadden we goed WiFi bereik wat wel nodig was omdat mijn man in de middag online meetings had. We hadden nog wel een probleem want bij aankomst was de vloer van onze kamer niet helemaal schoon, dit is uiteindelijk goed opgelost door de housekeeping die meteen ging poetsen toen we hierom vroegen. Bediening van het ontbijt en het ontbijt zelf was uitmuntend. Zeker een ruime voldoende overall.

Marie en Wim 20 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Kerkrade.

Over Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg

Er zijn 5 reviews geschreven over Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Kerkrade, Limburg
  • https://www.fletcherhotelparkstad.nl
  • info@fletcherhotelparkstad.nl