Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

4.3 reviewscore • 4 reviews
H

Hotel in het centrum van Leeuwarden

Dat ze dit hotel een paleis noemen snap ik wel, wat een mansion zeg als je er voor staat!!! Het hotel heeft ook een prachtige ligging in Leeuwarden. De kamers zijn heel groot met fijne bedden en het personeel is zoals altijd heel vriendelijk. Ontbijt was uitgebreid en je stapt gewoon in het centrum met veel winkels en restaurants op loopafstand. Dus als je een stedentrip hebt gepland naar Leeuwarden is dit Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof echt een geweldige keuze om te overnachten. Ik kan niet anders dan 5 sterren rating geven over deze review!!!

Hellscream 25 mei 2022
Reageer
R

Paleis

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof maakt z'n naam helemaal waar. Het hotel is werkelijk een paleis. Prachtig oud gebouw. Ik had de koningssuite en het is een prachtige kamer. Misschien een beetje overdreven in m'n eentje, maar de prijs viel verassend genoeg erg mee en het past wel bij het gebouw. De kamer was erg mooi gedecoreerd, helemaal in de stijl van het gebouw. Ik had nog een leuk extra zitgedeelte en de luxe badkamer was erg fraai. Bed was ook goed en het personeel erg vriendelijk. Ik had er wel langer willen blijven. Misschien nog een andere keer.

Robin 20 apr 2022
Reageer
J

Niks mis mee

Het hotel is centraal gelegen in Leeuwarden. De kamers zijn verouderd, de vloerbedekking is aan vervanging toe, maar verder prima. Het bed was comfortabel. Het ontbijt was 's ochtends om 8 uur uitgebreid, maar de volgende dag toen we er rond kwart voor 10 waren, waren er geen croissantjes meer en weinig fruit.

Jonie van der Ham 21 aug 2021
Reageer
G

Prijs totaal niet in verhouding

Het hotel ligt op een unieke locatie, midden in het prachtige Leeuwarden! Het gebouw is prachtig, met vriendelijk personeel. Helaas is het pand toe aan een renovatie. De vloerbedekking is vies, het meubilair is versleten en de verf is afgebladderd, het is simpelweg zeer gedateerd! Wij verbleven in een niet-schoongemaakte suite. De prijs/kwaliteit verhouding is totaal niet in balans.

Greetje 16 mei 2021
Reageer
A

Ik heb dezelfde ervaring, het is een mooi gebouw maar de kamer erg gehorig, en echt aan een opknapbeurt toe. Vieze vloerbedekking, er hing een erg muffe lucht en een zeer krappe, oude badkamer. Het geld niet waard.

Anna 22 apr 2023
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Leeuwarden.

Over Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hofplein 29 te Leeuwarden. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras en meer. In de omgeving van het hotel vind je Prinsentuin, Fries Museum en Aquazoo Leeuwarden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leeuwarden, Friesland
  • https://www.hotelstadhouderlijkhof.nl
  • info@hotelstadhouderlijkhof.nl