Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

4.0 reviewscore • 9 reviews
H

Hotel in het centrum van Leeuwarden

Dat ze dit hotel een paleis noemen snap ik wel, wat een mansion zeg als je er voor staat!!! Het hotel heeft ook een prachtige ligging in Leeuwarden. De kamers zijn heel groot met fijne bedden en het personeel is zoals altijd heel vriendelijk. Ontbijt was uitgebreid en je stapt gewoon in het centrum met veel winkels en restaurants op loopafstand. Dus als je een stedentrip hebt gepland naar Leeuwarden is dit Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof echt een geweldige keuze om te overnachten. Ik kan niet anders dan 5 sterren rating geven over deze review!!!

Hellscream 25 mei 2022
Reageer
R

Paleis

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof maakt z'n naam helemaal waar. Het hotel is werkelijk een paleis. Prachtig oud gebouw. Ik had de koningssuite en het is een prachtige kamer. Misschien een beetje overdreven in m'n eentje, maar de prijs viel verassend genoeg erg mee en het past wel bij het gebouw. De kamer was erg mooi gedecoreerd, helemaal in de stijl van het gebouw. Ik had nog een leuk extra zitgedeelte en de luxe badkamer was erg fraai. Bed was ook goed en het personeel erg vriendelijk. Ik had er wel langer willen blijven. Misschien nog een andere keer.

Robin 20 apr 2022
Reageer
B

Indruk van slijtage en gebrek aan schoonmaak

De voornaamste troef van dit hotel is de perfecte ligging midden in het bruisende centrum van Leeuwarden. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het hotel loopt scheef. De kamers vertonen een opvallend verouderde uitstraling en geven een vieze indruk.

Na mijn talloze hotelbezoeken kan ik helaas concluderen dat dit hotel onderaan de lijst staat wat betreft netheid en de prijs/kwaliteitverhouding.

Bram 1 mrt 2022
Reageer
J

Niks mis mee

Het hotel is centraal gelegen in Leeuwarden. De kamers zijn verouderd, de vloerbedekking is aan vervanging toe, maar verder prima. Het bed was comfortabel. Het ontbijt was 's ochtends om 8 uur uitgebreid, maar de volgende dag toen we er rond kwart voor 10 waren, waren er geen croissantjes meer en weinig fruit.

Jonie van der Ham 21 aug 2021
Reageer
Z

Over het algemeen in orde

Het hotel geniet van een gunstige ligging midden in het hart van Leeuwarden. De kamers hebben een gedateerde uitstraling (vooral de vloerbedekking is duidelijk toe aan vernieuwing), maar zijn over het algemeen in orde. Het bed is uitstekend. Het ontbijt is zeer uitgebreid en wordt om 8 uur 's ochtends geserveerd. De volgende ochtend gingen we rond kwart voor 10 uur en tot onze teleurstelling waren er geen croissantjes meer beschikbaar en was er een beperkte keuze aan fruit.

Zayn 12 aug 2021
Reageer
M

Van uitstekende kwaliteit

De hotelkamer was van uitstekende kwaliteit. We hadden gekozen voor de comfortkamer. Het eten was ook prima. Wat echter niet vermeld wordt, is dat je de auto in een parkeergarage verderop in het centrum moet parkeren, wat enigszins jammer is. Bij het uitchecken dien je nog een bedrag van 13,50 euro te voldoen. Indien we van tevoren op de hoogte waren geweest, hadden we ergens anders geboekt. Het geheel gaf een ietwat onbeholpen indruk.

Mason 9 aug 2021
Reageer
L

Aangenaam en rustgevend

Dit hotel is uitstekend! Het heeft een ideale centrale locatie. Het personeel was bijzonder gastvrij en behulpzaam. De kamer was ruim en fraai ingericht, hoewel er geen airconditioning was, wat gezien de buitentemperatuur van 34 graden jammer was. Gelukkig was er wel een ventilator beschikbaar. Het ontbijt was heerlijk! De tuin was aangenaam en rustgevend. Het was wel te merken dat er een gebrek aan personeel was. We moesten steeds lang wachten.

Luna 19 jun 2021
Reageer
B

Prijs-kwaliteitverhouding was totaal niet in balan

Het hotel heeft een bijzondere locatie, namelijk in het hart van het schitterende Leeuwarden! Dit hotel is gehuisvest in een buitengewoon prachtig gebouw en het personeel is bijzonder vriendelijk. Het gebouw is duidelijk toe aan renovatie. De vloerbedekking is vies, het meubilair versleten en de verf begint af te bladderen. Kortom, het interieur is zeer gedateerd. Onze ervaring was dat we verbleven in een suite die niet was schoongemaakt. De prijs-kwaliteitverhouding was totaal niet in balans.

Boaz 26 mei 2021
Reageer
G

Prijs totaal niet in verhouding

Het hotel ligt op een unieke locatie, midden in het prachtige Leeuwarden! Het gebouw is prachtig, met vriendelijk personeel. Helaas is het pand toe aan een renovatie. De vloerbedekking is vies, het meubilair is versleten en de verf is afgebladderd, het is simpelweg zeer gedateerd! Wij verbleven in een niet-schoongemaakte suite. De prijs/kwaliteit verhouding is totaal niet in balans.

Greetje 16 mei 2021
A

Ik heb dezelfde ervaring, het is een mooi gebouw maar de kamer erg gehorig, en echt aan een opknapbeurt toe. Vieze vloerbedekking, er hing een erg muffe lucht en een zeer krappe, oude badkamer. Het geld niet waard.

Anna 22 apr 2023
Over Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hofplein 29 te Leeuwarden. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras en meer. In de omgeving van het hotel vind je Prinsentuin, Fries Museum en Aquazoo Leeuwarden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leeuwarden, Friesland
  • https://www.hotelstadhouderlijkhof.nl
  • info@hotelstadhouderlijkhof.nl