Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

5.00/5.00 • 2 reviews
R

Paleis

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof maakt z'n naam helemaal waar. Het hotel is werkelijk een paleis. Prachtig oud gebouw. Ik had de koningssuite en het is een prachtige kamer. Misschien een beetje overdreven in m'n eentje, maar de prijs viel verassend genoeg erg mee en het past wel bij het gebouw. De kamer was erg mooi gedecoreerd, helemaal in de stijl van het gebouw. Ik had nog een leuk extra zitgedeelte en de luxe badkamer was erg fraai. Bed was ook goed en het personeel erg vriendelijk. Ik had er wel langer willen blijven. Misschien nog een andere keer.

Robin 20 apr 2022
Reageer
H

Hotel in het centrum van Leeuwarden

Dat ze dit hotel een paleis noemen snap ik wel, wat een mansion zeg als je er voor staat!!! Het hotel heeft ook een prachtige ligging in Leeuwarden. De kamers zijn heel groot met fijne bedden en het personeel is zoals altijd heel vriendelijk. Ontbijt was uitgebreid en je stapt gewoon in het centrum met veel winkels en restaurants op loopafstand. Dus als je een stedentrip hebt gepland naar Leeuwarden is dit Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof echt een geweldige keuze om te overnachten. Ik kan niet anders dan 5 sterren rating geven over deze review!!!

Hellscream 25 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2022 in de omgeving van Leeuwarden.

Over Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hofplein 29 te Leeuwarden. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras en meer. In de omgeving van het hotel vind je Prinsentuin, Fries Museum en Aquazoo Leeuwarden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Leeuwarden, Friesland