Fletcher Hotel Paasberg

Fletcher Hotel Paasberg

4.0 reviewscore • 14 reviews
N

Slordig

Hoewel er een label was dat aangaf dat de kamer grondig was gereinigd, troffen we een kleine verrassing aan in de vorm van een tijgernootje op de vloer. Verder waren er op diverse locaties opvallende sporen van stofophoping te zien, waaronder aanzienlijke stofdraden en stof op het hoofdbord, de lijsten en andere oppervlakken. Er is een aanzienlijke geluidsgevoeligheid, waarbij gesprekken van andere gasten duidelijk te horen zijn en deuren met kracht sluiten, wat de kwaliteit van de nachtrust negatief beïnvloedt.

Nadine 26 mrt 2023
Reageer
P

Helaas geen verblijf bij Fletcher

Wij hadden via voucher voor 2 dagen geboekt bij Fletcher Lochem. Helaas werd ik ziek en moesten we annuleren. Ja zei de dame aan de telefoon als u annuleert dan kunnen wij niets meer voor u doen,of u had dit eerder door moeten geven. Hoe ?
We kregen geen geld terug, maar er zijn dan verder ook geen kosten. HALLO......wij hebben 100.00 euro betaald en zien hier niets van terug. In januari zijn ze door de consumtenbond al flink op de vingers getikt, omtrent deze handelwijze, maar ze gaan hiermee gewoon door.
Voor 25.00 euro kun je de annuleringskosten verzekeren ongeacht de annulering. Maar die geldt niet voor de voucherhouders.
Bah.....wat een. Onsympathieke manier om geld binnen te harken.
Voor ons nooit geen Fletcher meer.

Peter 24 jan 2023
Reageer
N

Dit hotel heeft nog een lange weg te gaan

De positieve aspecten omvatten een prachtige kamer, een schitterende locatie en bijzonder attente medewerkers. Gedurende de Oud en Nieuw viering werd een speciaal diner georganiseerd met muzikaal entertainment. De sfeer die er hierbij werd gecreëerd was vredelievend en zalig. We zijn blij dat we dit alles bij dit hotel mochten ervaren.

Nela 1 jan 2023
Reageer
D

Helemaal tevreden

Wij zijn een paar dagen naar vrienden in Lochem geweest en we hebben overnacht in Fletcher Paasberg. Een mooi en gezellig hotel. We werden heel vriendelijk ontvangen en onze kamer was ook netjes. Het hotel is niet ver van waar onze vrienden wonen, dus dat was helemaal perfect. Ook is het hotel makkelijk bereikbaar met de auto.

Ook hebben we heerlijk genoten van het ontbijt. Het eten en drinken was lekker vers en goed geregeld. De bedden waren ook goed, dus eigenlijk niks te klagen.

Davina 4 jun 2022
Reageer
M

Positief over Hotel Paasberg

Vooraf wat reviews gelezen over dit hotel en er zijn op meerdere websites enkele reviews te lezen van 2022, niet heel veel dus ik wil graag onze ervaring delen met jullie. Onze mening is positief en we gaan hier zeker nog een keer heen als we weer een weekend naar Gelderland gaan. De gastvrijheid van het personeel was top en het ontbijt was voorzien van een ruime keuze aan gerechten. Kamers waren schoon en werden iedere ochtend meteen verschoond, dus vergeet niet een label aan je deur te hangen. Je hoort letterlijk niks van wat er buiten gebeurd omdat het in een rustige omgeving ligt met een mooi uitzicht.

Marc 29 mei 2022
Reageer
E

Ervaring teleurstellend

Helaas voldeed de Paasbrunch niet aan onze verwachtingen, met zeer droge broodjes en nog bevroren desserts. Lege borden werden niet tijdig weggehaald en over het algemeen was de ervaring teleurstellend en van matige kwaliteit. De kamers waren ontzettend warm en de bedden waren minder comfortabel. Dat bij elkaar heeft ertoe bijgedragen dat het voor ons geen prettig verblijf was.

Elliot 18 apr 2022
Reageer
F

Weekend weg in fletcher hotel paasberg

In de Lochemse bossen ligt het fletcher hotel paasberg.. Heel mooi hotel waar wij afgelopen weekend zijn geweest.. medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam en de aparte ruimte voor ons grote gezelschap met veel speelse kleine kinderen was prima. De omgeving was geweldig, de slaapkamer en badkamer waren schoon en fijn.. het ontbijt was zeer compleet en lekker dus geen enkele klacht. We hadden al via andere recensies gelezen dat het ontbijt van dit hotel goed was dus daar hebben we extra op gelet en dit klopt zeker.

Fam. Pasen 20 feb 2022
Reageer
E

Dit is wat een 3 sterren is

De kamer met terras die we hadden gereserveerd, bleek helaas niet beschikbaar bij aankomst, wat ons enigszins teleurstelde. Bij onze aankomst ontvingen we geen informatie over het feit dat de kamer niet zou worden schoongemaakt vanwege de huidige situatie (Corona). Evenmin kregen we enige details over eventuele mogelijkheden voor het wisselen van handdoeken. Hierdoor was er sprake van een gemiste gelegenheid.

Ensar 9 aug 2021
Reageer
I

Inaccuraat

Hoe was ons verblijf? Nou, binnen 40 minuten na aankomst besloten we alweer huiswaarts te keren. Tijdens het telefonisch reserveren had ik aangegeven dat we met twee kinderen van respectievelijk 5 en 3 jaar oud zouden komen. Er werd mij verzekerd dat de kamer voorzien was van airconditioning en dat er voldoende activiteiten voor de kinderen in het hotel zouden zijn.

Issa 2 aug 2021
Reageer
P

Verblijf was uitstekend

Ons verblijf was uitstekend in een kamer op de eerste etage, met een aangenaam uitzicht op de tuin. We konden de ramen prettig openzetten en ze waren voorzien van horren, waardoor we geen last hadden van insecten. De accommodatie vertoont een eigentijdse uitstraling en is vlekkeloos schoon, terwijl de bedden zeer comfortabel zijn.

Philippa 28 jul 2021
Reageer
Z

Medewerkers waren buitengewoon vriendelijk

De medewerkers waren buitengewoon vriendelijk, echter was de kamer erg problematisch qua vochtigheid. Via een kleine trap naar beneden, waar een onaangename muffe geur hing en een val voor knaagdieren onderaan de trap was geplaatst! Er was geen optie voor enige vorm van vergoeding. Dit is geen situatie die we in de toekomst opnieuw zouden willen ervaren.

Zumra 19 jul 2021
Reageer
A

Toewijding bij het personeel

Het team in het hotel zet zich volledig in om het verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Het personeel doet er alles aan om de gasten te verwelkomen en tevreden te stellen tijdens hun verblijf. Hun inzet en toewijding dragen zeker bij aan een positieve ervaring in de accommodatie.

Asel 15 jun 2021
Reageer
T

Kenan

De culinaire aangeboden gerechten en wijnen in het restaurant zijn van uitstekende kwaliteit en zijn prachtig gepresenteerd. De omringende natuur is adembenemend en biedt de mogelijkheid om de charmante steden Zutphen en Deventer te verkennen. De eetervaring en de aantrekkelijke omgeving maken dit verblijf des te plezieriger. De kamers waren ook top.

Twee besties 10 mei 2021
Reageer
L

Uitstekend comfortabel bed

Uitstekend comfortabel bed, heerlijk ontspannen, voorzien van alle benodigdheden voor een nachtje weg. Een kwestie van aandacht was dat er nu een tarief in rekening wordt gebracht voor de gebruikelijke faciliteit van koffie en thee op de kamer. Zodra de situatie weer volledig genormaliseerd is en alle faciliteiten open zijn, kijk ik er zeker naar uit om terug te komen en te genieten van de sfeer op het terras.

Lyo 9 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van oktober 2023 in de omgeving van Lochem.

Over Fletcher Hotel Paasberg

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg is een 3-sterren hotel, gelegen aan de Paasberg 2 te Lochem. Het hotel beschikt over 36 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: café/bar, restaurant, terras, e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, biljart/pooltafel en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kasteel Ruurlo, Lochemse Berg en Museum MORE.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Lochem, Gelderland
  • https://www.hotelpaasberg.nl
  • info@hotelpaasberg.nl