Fletcher Hotel Paasberg

Fletcher Hotel Paasberg

3.8 reviewscore • 4 reviews
D

Helemaal tevreden

Wij zijn een paar dagen naar vrienden in Lochem geweest en we hebben overnacht in Fletcher Paasberg. Een mooi en gezellig hotel. We werden heel vriendelijk ontvangen en onze kamer was ook netjes. Het hotel is niet ver van waar onze vrienden wonen, dus dat was helemaal perfect. Ook is het hotel makkelijk bereikbaar met de auto.

Ook hebben we heerlijk genoten van het ontbijt. Het eten en drinken was lekker vers en goed geregeld. De bedden waren ook goed, dus eigenlijk niks te klagen.

Davina 4 jun 2022
Reageer
P

Helaas geen verblijf bij Fletcher

Wij hadden via voucher voor 2 dagen geboekt bij Fletcher Lochem. Helaas werd ik ziek en moesten we annuleren. Ja zei de dame aan de telefoon als u annuleert dan kunnen wij niets meer voor u doen,of u had dit eerder door moeten geven. Hoe ?
We kregen geen geld terug, maar er zijn dan verder ook geen kosten. HALLO......wij hebben 100.00 euro betaald en zien hier niets van terug. In januari zijn ze door de consumtenbond al flink op de vingers getikt, omtrent deze handelwijze, maar ze gaan hiermee gewoon door.
Voor 25.00 euro kun je de annuleringskosten verzekeren ongeacht de annulering. Maar die geldt niet voor de voucherhouders.
Bah.....wat een. Onsympathieke manier om geld binnen te harken.
Voor ons nooit geen Fletcher meer.

Peter 24 jan 2023
Reageer
M

Positief over Hotel Paasberg

Vooraf wat reviews gelezen over dit hotel en er zijn op meerdere websites enkele reviews te lezen van 2022, niet heel veel dus ik wil graag onze ervaring delen met jullie. Onze mening is positief en we gaan hier zeker nog een keer heen als we weer een weekend naar Gelderland gaan. De gastvrijheid van het personeel was top en het ontbijt was voorzien van een ruime keuze aan gerechten. Kamers waren schoon en werden iedere ochtend meteen verschoond, dus vergeet niet een label aan je deur te hangen. Je hoort letterlijk niks van wat er buiten gebeurd omdat het in een rustige omgeving ligt met een mooi uitzicht.

Marc 29 mei 2022
Reageer
F

Weekend weg in fletcher hotel paasberg

In de Lochemse bossen ligt het fletcher hotel paasberg.. Heel mooi hotel waar wij afgelopen weekend zijn geweest.. medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam en de aparte ruimte voor ons grote gezelschap met veel speelse kleine kinderen was prima. De omgeving was geweldig, de slaapkamer en badkamer waren schoon en fijn.. het ontbijt was zeer compleet en lekker dus geen enkele klacht. We hadden al via andere recensies gelezen dat het ontbijt van dit hotel goed was dus daar hebben we extra op gelet en dit klopt zeker.

Fam. Pasen 20 feb 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Lochem.

Over Fletcher Hotel Paasberg

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg is een 3-sterren hotel, gelegen aan de Paasberg 2 te Lochem. Het hotel beschikt over 36 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: café/bar, restaurant, terras, e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, biljart/pooltafel en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kasteel Ruurlo, Lochemse Berg en Museum MORE.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Lochem, Gelderland
  • https://www.hotelpaasberg.nl
  • info@hotelpaasberg.nl