Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

3.00/5.00 • 2 reviews
D

Perfecte locatie

Hotel Nieuwvliet Bad ligt eigenlijk op de perfecte locatie. Wij hebben hier ook zeker genoten. We lazen wel verhalen over achterstallig onderhoud e.d. en dit kunnen wij ook wel tot op zekere hoogte beamen, maar het heeft niet ons weekend verpest. Dat het hotel niet perfect strak in de lak zit, zal ons echt een zorg zijn. We hebben heerlijk gegeten en het personeel was erg vriendelijk. Wij hebben een fijn weekend gehad aan zee.

Danny 2 aug 2022
Reageer
I

Paar dagen uitwaaien

Heerlijk een paar dagen uitwaaien aan de Zeeuwse kust. Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad ligt aan de Zeedijk. Even de dijk over en je bent op het strand. Helaas geen uitzicht op de zee. Wel heerlijk rustig, maar wij waren er ook niet tijdens het hoogseizoen. Dat was de omgeving, nu het hotel. Aan het hotel mag nog wel het een en ander gebeuren. De kamer was oubollig, meubilair stoffig en vies. De kamer was ook aan de kleine kant. Jammer dat het zo verouderd is.

Irene 23 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2022 in de omgeving van Nieuwvliet.

Over Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad is een 3-sterren hotel, gelegen aan Zouterik 2 te Nieuwvliet-Bad. Het hotel beschikt over 35 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, biljart en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Verdronken Zwarte Polder, Belfort van Sluis en Boudewijn Seapark.

  • Nog niet geverifieerd
  • Nieuwvliet, Zeeland