Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

3.3 reviewscore • 14 reviews
B

Zeer verouderd hotel

Gehorig, kleine kamers, té'lage wc, vloerbedekking lijkt nylon! zachte bedden, diner komt uit de magnetron vermoed ik, Zwembad rook niet fris, Sauna gesloten, Alles is ouderwets verouderd. Bar open om 5 uur, keuken ook. Geen warme snacks verkrijgbaar voor die tijd. Ontbijt buffet is ok. maar niet meer dan dat. Eetzaal kantine achtig, erg lawaaierig. Vloer voor de koffie unit was plakkerig en vol vlekken. Dineren kan alleen op afspraak. Positief punt is het personeel. Zeer aardig en vriendelijk.

Bosman 14 dec 2023
Reageer
L

Te weinig voor ziveel geld

Dit is mijn respons betreffende onze tijd van 28 februari tot 1 maart. De begroeting die we ontvingen van de gastvrouw was hartelijk en vriendelijk. Dit bleek nagenoeg het enige lichtpuntje tijdens onze periode daar te zijn. Na onze terugkeer in de namiddag van een uitje, troffen we een leidinggevende aan in gezelschap van twee jongens uit Spanje.

Lemonde 12 mrt 2023
Reageer
H

Je wil niet geloven

Er was geen beschikbare ruimte voor avondmaal! Hier bevind je je dan om half acht in de avond op de zondag. Er was ons geen mededeling gedaan over de noodzaak van een voorafgaande reservering! Dientengevolge, als individu dat te gast is bij dit hotel, was er geen beschikbare zitplaats aan de eettafel. Volstrekt onverstaanbaar!!! Zo zit je dan.

Henny 4 dec 2022
Reageer
M

Twijfelachtig hotel

De locatie van het hotel is fantastisch, dicht bij het strand en een perfecte uitvalsbasis voor fietstochten of autoritjes. Helaas is het hotel verouderd, de kamers zijn klein en de badkamer, douche en toilet zijn gedateerd. Hoewel dit niet direct een groot probleem is, omdat je niet 24 uur per dag in de kamer bent, zou een upgrade van de kamers en meer luxe het hotel een boost geven. Het ontbijt en diner waren voldoende, de bar ziet er leuk uit, maar het was saai en sloot om 22.00 uur al. De service was goed, maar een beloofde fles wijn die na ons verblijf zou worden gestuurd, is nooit geleverd, ondanks meerdere klachten. Hierdoor geven we een lage waardering voor de service.

Martin 27 sep 2022
Reageer
D

Perfecte locatie

Hotel Nieuwvliet Bad ligt eigenlijk op de perfecte locatie. Wij hebben hier ook zeker genoten. We lazen wel verhalen over achterstallig onderhoud e.d. en dit kunnen wij ook wel tot op zekere hoogte beamen, maar het heeft niet ons weekend verpest. Dat het hotel niet perfect strak in de lak zit, zal ons echt een zorg zijn. We hebben heerlijk gegeten en het personeel was erg vriendelijk. Wij hebben een fijn weekend gehad aan zee.

Danny 2 aug 2022
Reageer
I

Paar dagen uitwaaien

Heerlijk een paar dagen uitwaaien aan de Zeeuwse kust. Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad ligt aan de Zeedijk. Even de dijk over en je bent op het strand. Helaas geen uitzicht op de zee. Wel heerlijk rustig, maar wij waren er ook niet tijdens het hoogseizoen. Dat was de omgeving, nu het hotel. Aan het hotel mag nog wel het een en ander gebeuren. De kamer was oubollig, meubilair stoffig en vies. De kamer was ook aan de kleine kant. Jammer dat het zo verouderd is.

Irene 23 apr 2022
Reageer
W

Lijkt wel op een zinkende schip

Het verblijfshuis vertoont ernstige tekenen van ouderdom en behoeft met grote spoed een grondige vernieuwing. Defecte meubelstukken, besmeurde overblijfselen op de vloer achtergelaten door de voorgaande bezoekers, gescheurde muurbekleding, een badruimte die stamt uit de periode van de Koude Oorlog, en bedden die dringend moeten worden vernieuwd. Het eetgedeelte laat eveneens te wensen over. Tijdens het avondmaal werden we pas geholpen (na een aanzienlijke tijdsduur, gedurende welke sommige aanwezigen met minder geduld reeds opstonden) door een uitermate onervaren jongedame die overduidelijk geen enkele kennis bezat van gastvrijheidsbediening.

Werner 6 feb 2022
Reageer
K

Geen eerste keus hotel

De ligging van het verblijfsoord is uitstekend, in de nabijheid van het zeegebied, en het fungeert als een voortreffelijke hub voor fiets- en autoreizen. Het logement vertoont tekenen van ouderdom, de kamer heeft beperkte afmetingen, en de sanitaire voorzieningen (bad, douche, toilet) zijn niet bij de tijd, maar dit feit op zich heeft geen immense impact, aangezien je geen volledige 24 uur in je kamer doorbrengt. Desondanks zou een toename in ruimte en een zekere dosis extra comfort het verblijfshuis aanzienlijk kunnen opwaarderen.

Karim 17 sep 2021
Reageer
R

Boven onze verwachting

De realiteit overtrof onze voorstellingen, de plek is betoverend en het personeel toont buitengewone vriendelijkheid. Vanwege de aanwezigheid van de pandemie waren niet alle voorzieningen beoordeelbaar. Onberispelijke kamer. Het personeel bij de receptie toont duidelijk een niveau dat uitsteekt boven de norm van Fletcher. Een buitengewone vijfsterrennotitie gaat naar Suzana. Na het inchecken in kamer 206 werd opgemerkt dat in kamer 204 kinderen voor aanzienlijk lawaai zorgden.

Reis nomaad 11 aug 2021
Reageer
H

Hotel onwaardig

Een accommodatie die duidelijk de tand des tijds heeft doorstaan! De ruimtes vertonen zeer beperkte afmetingen, en de bekleding op de vloer is buitengewoon vervuild. Het is werkelijk onacceptabel dat dermate aanzienlijke bedragen in rekening worden gebracht voor iets dat volledig achterhaald is. Serveersters lopen rond alsof het echt gaat om een top hotel. Niet is minder waar.

Hoogedoorn 6 aug 2021
Reageer
E

Output onvoldoende

De matrassen waren ongewoon zacht, de kamers hadden beperkte afmetingen en de tapijten waren opvallend vuil. De slaapervaring was verrassend zacht, hoewel de ruimtes compacter waren dan verwacht en de vloerbedekking een duidelijke schoonmaakbeurt nodig had. Ook was het niet echt genieten van de lunch. Voor al het geld dat je moet betalen, mag je wel verwachten dat je wat voor terug krijgt. In ieder geval niet dat wat ik heb ervaren.

Emmy 21 jun 2021
Reageer
J

Maximale inspanning

De nabijheid van het strand en de serene omgeving maken dit tot een uitzonderlijke plek om te verblijven. Ze doen er alles aan om aan je wensen te voldoen, met heerlijke maaltijden en genoeg ontspanningsopties. Ontdek de charmante binnenwegen van Biervliet Bad en je zult ontdekken wat je tot nu toe gemist hebt.

Jansen 9 mei 2021
Reageer
R

Badkamer brandschoon

Het personeel was bijzonder gastvrij en de kamer, inclusief de badkamer, was brandschoon. De diners werden uitstekend verzorgd en overtroffen verwachtingen. De vriendelijkheid van het personeel maakte het verblijf des te aangenamer, terwijl de netheid en het comfort van de kamer een prettige sfeer creëerden. De culinaire ervaring bij het diner was voortreffelijk verzorgd.

Rudolf 5 mei 2021
Reageer
A

Interne organisatie behoeft structuur

Een buitengewoon genoegen mogen ervaren tijdens mijn verblijf. Een personeelsbestand dat warmte uitstraalt, in de nabijheid van de kust gelegen. Echter, het ontbijt ondervond een kleine tekortkoming doordat de aanvulling ontbrak, waardoor de variëteit beperkt was. De accommodaties vertoonden een zekere ouderdom. Ik heb het gevoel dat de interne organisatie van dit hotel structuur behoeft.

Anna 3 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Nieuwvliet.

Over Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad is een 3-sterren hotel, gelegen aan Zouterik 2 te Nieuwvliet-Bad. Het hotel beschikt over 35 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, biljart en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Verdronken Zwarte Polder, Belfort van Sluis en Boudewijn Seapark.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nieuwvliet, Zeeland
  • https://www.hotelnieuwvlietbad.nl
  • info@hotelnieuwvlietbad.nl