Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

2.5 reviewscore • 4 reviews
B

Zeer verouderd hotel

Gehorig, kleine kamers, té'lage wc, vloerbedekking lijkt nylon! zachte bedden, diner komt uit de magnetron vermoed ik, Zwembad rook niet fris, Sauna gesloten, Alles is ouderwets verouderd. Bar open om 5 uur, keuken ook. Geen warme snacks verkrijgbaar voor die tijd. Ontbijt buffet is ok. maar niet meer dan dat. Eetzaal kantine achtig, erg lawaaierig. Vloer voor de koffie unit was plakkerig en vol vlekken. Dineren kan alleen op afspraak. Positief punt is het personeel. Zeer aardig en vriendelijk.

Bosman 14 dec 2023
Reageer
L

Te weinig voor ziveel geld

Dit is mijn respons betreffende onze tijd van 28 februari tot 1 maart. De begroeting die we ontvingen van de gastvrouw was hartelijk en vriendelijk. Dit bleek nagenoeg het enige lichtpuntje tijdens onze periode daar te zijn. Na onze terugkeer in de namiddag van een uitje, troffen we een leidinggevende aan in gezelschap van twee jongens uit Spanje.

Lemonde 12 mrt 2023
Reageer
D

Perfecte locatie

Hotel Nieuwvliet Bad ligt eigenlijk op de perfecte locatie. Wij hebben hier ook zeker genoten. We lazen wel verhalen over achterstallig onderhoud e.d. en dit kunnen wij ook wel tot op zekere hoogte beamen, maar het heeft niet ons weekend verpest. Dat het hotel niet perfect strak in de lak zit, zal ons echt een zorg zijn. We hebben heerlijk gegeten en het personeel was erg vriendelijk. Wij hebben een fijn weekend gehad aan zee.

Danny 2 aug 2022
Reageer
I

Paar dagen uitwaaien

Heerlijk een paar dagen uitwaaien aan de Zeeuwse kust. Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad ligt aan de Zeedijk. Even de dijk over en je bent op het strand. Helaas geen uitzicht op de zee. Wel heerlijk rustig, maar wij waren er ook niet tijdens het hoogseizoen. Dat was de omgeving, nu het hotel. Aan het hotel mag nog wel het een en ander gebeuren. De kamer was oubollig, meubilair stoffig en vies. De kamer was ook aan de kleine kant. Jammer dat het zo verouderd is.

Irene 23 apr 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Nieuwvliet.

Over Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Hotel Nieuwvliet Bad op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nieuwvliet, Zeeland
  • https://www.hotelnieuwvlietbad.nl
  • info@hotelnieuwvlietbad.nl