Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht

Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht

4.0 reviewscore • 4 reviews
A

Klasse!

Ruim open en mooi hotel, wel gelegen aan drukke weg. Ontvangst hartelijk gastvrij je voelt je welkom. Zitjes bar om wat te drinken meer dan voldoende , personeel vriendelijk en goedlachs. Restaurant mooi, bediening uitstekend eten ook uitstekend..
Kamer ruim goed verzorgd, Hotel is zeker 4⭐ waard zeker ook de lampen (glasbolletjes) die beneden overal hangen. Personeel 5⭐😉. Wij komen hier graag terug!
Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen

Anja 28 aug 2023
Reageer
M

Doorreis Limburg naar Noord-Holland

Na een lange dag Limburg viel ik bijna in slaap achter het stuur. Ik moest nog een stukje omdat ik in de kop van Noord-Holland woon. Ik had besloten om maar een hotel te zoeken, dan nog door te rijden. Even de auto langs de weg gezet en zag dat ze in dit Fletcher hotel bij Nieuwegein nog plek hadden. Gelijk via mijn telefoon een kamer genomen. Ik was zo moe dat ik vrij weinig mee heb gekregen van het hotel zelf en dat interesseerde mij op dat moment ook niet echt. Wel heerlijk kunnen slapen en de volgende dag fris en fruitig naar huis gereden. Dat was mijn ervaring met Fletcher Hotel Nieuwegein Utrecht.

Mart 7 mei 2022
Reageer
L

Slecht eten

Ik heb hier één keer overnacht en was hier niet bijzonder goed over het eten te spreken helaas.
De accommodatie wel, het verblijf en de plek waren prachtig.
Ik heb er heerlijk geslapen en alles was schoon, alleen het eten vond ik er slecht.
Dat kan een smaak kwestie zijn, maar voor mij was dit het gewoon niet.
Dat vind ik erg jammer want daardoor kan ik het geen hoog cijfer geven sorry

Loek 26 apr 2020
Reageer
A

Fletcher hotel fan

Wij gaan al jaren naar verschillende Fletcher Hotels in Nederland en zijn hier altijd wel fan van. Het valt qua kwaliteit en verzorging nooit tegen en we weten precies wat we er aan hebben. Mijn vriend en ik zijn allebei verzot op Utrecht, dat vinden wij zo’n mooie stad en het ligt lekker in het midden van Nederland dus waar je ook vandaan komt je bent er zo. Laatst hebben wij deze twee leuke dingen gecombineerd en hebben we een lang weekend in Utrecht doorgebracht en zijn hierbij blijven slapen in een Fletcher Hotel. Wat hebben we hier een heerlijke tijd gehad en wat hebben we genoten van de mooie stad met de gezellige sfeer die hier altijd heerst.

Anouk 21 dec 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Nieuwegein.

Over Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buizerdlaan 10 te Nieuwegein. Het hotel beschikt over 82 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, fitness, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nijntje Museum, Spoorwegmuseum en DierenPark Amersfoort.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nieuwegein, Utrecht
  • https://www.fletcherhotelnieuwegein.nl
  • info@fletcherhotelnieuwegein.nl