Hotel

Fletcher Hotel Nieuwegein-Utrecht

Nieuwegein, Utrecht

3 reviews
67% positief
33% negatief

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buizerdlaan 10 te Nieuwegein. Het hotel beschikt over 82 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, fitness, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nijntje Museum, Spoorwegmuseum en DierenPark Amersfoort.

Fletcher Hotel Het Witte Huis is van alle hotels omstreeks Nieuwegein de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Het Witte Huis


Reviews (3)

 • Mart

  Doorreis Limburg naar Noord-Holland

  Na een lange dag Limburg viel ik bijna in slaap achter het stuur. Ik moest nog een stukje omdat ik in de kop van Noord-Holland woon. Ik had besloten om maar een hotel te zoeken, dan nog door te rijden. Even de auto langs de weg gezet en zag dat ze in dit Fletcher hotel bij Nieuwegein nog plek hadden. Gelijk via mijn telefoon een kamer genomen. Ik was zo moe dat ik vrij weinig mee heb gekregen van het hotel zelf en dat interesseerde mij op dat moment ook niet echt. Wel heerlijk kunnen slapen en de volgende dag fris en fruitig naar huis gereden. Dat was mijn ervaring met Fletcher Hotel Nieuwegein Utrecht.

  Mart 7 mei 2022

 • Loek

  Slecht eten

  Ik heb hier één keer overnacht en was hier niet bijzonder goed over het eten te spreken helaas.
  De accommodatie wel, het verblijf en de plek waren prachtig.
  Ik heb er heerlijk geslapen en alles was schoon, alleen het eten vond ik er slecht.
  Dat kan een smaak kwestie zijn, maar voor mij was dit het gewoon niet.
  Dat vind ik erg jammer want daardoor kan ik het geen hoog cijfer geven sorry

  Loek 26 apr 2020

 • Anouk

  Fletcher hotel fan

  Wij gaan al jaren naar verschillende Fletcher Hotels in Nederland en zijn hier altijd wel fan van. Het valt qua kwaliteit en verzorging nooit tegen en we weten precies wat we er aan hebben. Mijn vriend en ik zijn allebei verzot op Utrecht, dat vinden wij zo’n mooie stad en het ligt lekker in het midden van Nederland dus waar je ook vandaan komt je bent er zo. Laatst hebben wij deze twee leuke dingen gecombineerd en hebben we een lang weekend in Utrecht doorgebracht en zijn hierbij blijven slapen in een Fletcher Hotel. Wat hebben we hier een heerlijke tijd gehad en wat hebben we genoten van de mooie stad met de gezellige sfeer die hier altijd heerst.

  Anouk 21 dec 2019