Fletcher Hotel Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel Nautisch Kwartier

3.8 reviewscore • 12 reviews
S

Bijzonder gezellig

Om de 75e verjaardag van mijn moeder te vieren, hebben we een overnachting gehad en gedineerd bij Marina. We hebben een fantastisch weekend beleefd! Het was ontzettend gezellig en warm, echt een knusse ervaring. We begonnen met koffie en gebak in de wijnlounge, wat heerlijk was! Het diner was bijzonder gezellig en het eten was verrukkelijk. Bovendien werd er speciale aandacht besteed aan de verjaardag van mijn moeder. Het was geweldig om te zien hoe attent ze waren en hoeveel zorg ze besteedden aan elk detail! We willen graag onze oprechte waardering uitspreken naar het bedienend personeel en chef-kok Leon! Vanuit onze kamer hadden we een prachtig uitzicht op het Gooimeer. We hebben ook genoten van het schilderachtige stadje Huizen en hebben Naarden bezocht. Na het ontbijt zijn we het bos ingegaan bij Lage Vuursche.

Saar 24 nov 2022
Reageer
S

behulpzame en gastvrije personeel

Het is moeilijk om de schoonheid van dit hotel in woorden te vatten! We werden verwend door het behulpzame en gastvrije personeel, het uitgebreide ontbijtaanbod en de comfortabele kamer. Het was zo ontspannend en er was zoveel te verkennen en te beleven in de omgeving, zowel te voet als op de fiets. Ik kan het absoluut aanbevelen!

Sophie 24 mei 2023
Reageer
O

schitterend uitzicht op het Gooimeer

Op 28 februari 2023 hadden we het genoegen om kamer 132 in het hoofdgebouw te betrekken, waar we werden getrakteerd op een schitterend uitzicht op het Gooimeer. Bovendien was er een zalige douche met een douchekop die een verfrissende regenbui nabootste. Het ontbijt was absoluut heerlijk en 's ochtends werden we getrakteerd op een buitengewoon smakelijke maaltijd. Daarnaast was het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam, wat onze ervaring nog beter maakte. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw terug te keren. Het was een plezierige ervaring voor ons. Met vriendelijke groet, James en Olivia Soelen uit Nieuwgein.

Olivia 2 mrt 2023
Reageer
Y

Gebrek aan voorraad merkbaar

Vanwege een festiviteit en een huwelijk waren alle kamers in het hotel bezet, waardoor we aanvankelijk te horen kregen dat onze reservering was geannuleerd. Na enige tijd werd er echter toch een kamer in een bijgebouw beschikbaar gesteld, maar helaas kampte deze met verschillende defecten. Hoewel het hoofdgebouw van het hotel een prachtig uitzicht bood, was het zicht vanuit de bijgebouwen helaas beperkt tot andere gebouwen in plaats van op het water. Bij aanvang van de volgende dag werd er een zeer beperkt ontbijt geserveerd, waarbij overduidelijk een gebrek aan voorraad merkbaar was en er geen rekening was gehouden met de volledige bezetting van het hotel/restaurant. Tijdens het uitchecken kregen we te horen dat onze kamer eigenlijk niet beschikbaar had mogen zijn voor verhuur, maar dat er helaas niets anders voor ons kon worden geregeld. Als ik het hotel was geweest, zou ik een tegemoetkoming hebben geboden in de vorm van een compromis over de kosten of zelfs een gratis koffie met gebak hebben aangeboden. Daarna hebben we besloten om op een andere locatie uitgebreid te genieten van een heerlijke lunch. Ik kan echter niet aanbevelen om daar naartoe te gaan. Ik raad het echter af om daar naartoe te gaan.

Yara 27 nov 2022
Reageer
C

Fantastisch verblijf gehad

Mijn moeder en ik verbleven een nacht in Marina ter ere van haar 75e verjaardag en we hebben een geweldig weekend gehad! Het was gezellig, warm en knus. We begonnen in de wijn lounge met koffie en gebak, heerlijk! Het eten was ontzettend gezellig en lekker en er werd ook aandacht besteed aan de verjaardag van mijn moeder, heel attent! Onze dank aan de bediening en chef-kok Leon! De kamer had een uitzicht op het Gooimeer, het plaatsje Huizen was leuk en we bezochten ook Naarden, na het ontbijt gingen we het bos in bij Lage Vuursche. Het was onvergetelijk.

Colinda 10 nov 2022
Reageer
M

Kamer niet adequaat schoongemaakt

Bij onze aankomst werden we naar een bijgebouw geleid waar we een uiterst kleine kamer kregen, niet veel groter dan een bezemkast. Bovendien vertoonde de kamer talrijke beschadigingen, zoals loskomend behang en een half losgeraakte lamp van de muur. We besloten terug te gaan naar de receptie omdat we eigenlijk een comfortkamer hadden geboekt. Gelukkig kregen we daarna een comfort plus kamer toegewezen in het hoofdgebouw, wat het probleem uitstekend oploste. Tot onze spijt was de kamer niet adequaat schoongemaakt, met een overvolle prullenbak in de badkamer die dingen bevatte waar je liever niet aan wilt denken, een vieze vloer in de badkamer, enzovoort. Het lijkt erop dat de schoonmakers niet op de hoogte zijn van de juiste taken. Bovendien hebben we in het restaurant en de bar lang moeten wachten op bediening. Hierdoor krijg je de indruk dat er een aanzienlijk personeelstekort is.

Milan 21 mei 2022
Reageer
D

Hotel Gooimeer

Hotel Nautisch Kwartier ligt pal aan het Gooimeer. Je kunt de bootjes zien liggen, erg gezellig!! Het hotel verspreid zich over verschillende gebouwen. Kamers zijn wel vrij basic. Uitgebreid ontbijt gehad en word ook goed bijgevuld. Wel moest ik in de rij staan bij het koffiezetapparaat. Misschien is het een idee, dat er een koffiezetapparaat bij komt. Personeel vriendelijk, wat natuurlijk heel belangrijk is.

Danielle 11 mei 2022
Reageer
N

Hygiene liet te wensen

We hadden de intentie om voor het diner iets te drinken. Helaas duurde het een tijdje voordat er iemand langskwam om onze bestelling op te nemen, en daarna moesten we opnieuw lang wachten voordat de drankjes werden geserveerd. De kamer in het bijgebouw was duidelijk verouderd en in slechte staat. De deur leek geforceerd te zijn geweest, met een loszittende strip. De voegen in de badkamer waren vies en de wc-pot was ook niet schoon. Bij aankomst bij onze kamer zagen we dat er buiten bij andere deuren overal borden met voedsel als afval waren achtergelaten. De hygiëne liet te wensen over en dit trok ongewenst ongedierte aan. Gelukkig was de service bij de receptie wel goed, evenals het ontbijt. Helaas hebben we besloten om het bij deze ene keer te laten.

Nora 27 mrt 2022
Reageer
T

Niet wat je zou verwachten van een Fletcher hotel

De kamer voldeed aan onze verwachtingen en de medewerksters bij de receptie waren bijzonder vriendelijk. Helaas was de ervaring in het restaurant verschrikkelijk, waarbij alles wat mis kon gaan ook daadwerkelijk misging, en de bediening was zeer teleurstellend. Dit is niet wat je zou verwachten van een Fletcher hotel. Als je graag een gezellige tijd wil beleven, dan is dit hotel niet de plek om dit te doen.

Tess 26 mrt 2022
Reageer
M

Deze locatie was de laatste keer voor ons

De kamer was matig en de medewerksters aan de receptie waren vriendelijk. Helaas was het restaurant echter slecht. Alles wat fout kon gaan, ging ook fout, en de service was slecht, het was echt niet op het niveau van Fletcher.
Hellaas is dit de laatste keer voor ons op deze locatie en zullen we voortaan uitwijken naar een andere vestiging.

Meneer van Elst 18 mrt 2022
Reageer
K

Was weer top!

Het hotel bevindt zich op een prachtige locatie en bestaat uit verschillende gebouwen. De kamer is sfeervol en luxe en is uiterst stil. De bedden en de douche zijn uitstekend. Er zijn heerlijke wandel- en fietstochten te maken in de omgeving, maar het eten in het restaurant was teleurstellend, iets wat ik niet had verwacht bij Fletcher.

Kevin Riet 23 sep 2021
Reageer
L

Schoonmaakpersoneel was onervaren

Het hotel was prachtig, het ontvangst bij de receptie en het personeel waren vriendelijk, de kamer en douche waren comfortabel, en de omgeving was adembenemend mooi. Op de tweede dag was de kamer niet schoongemaakt en waren er geen nieuwe handdoeken verstrekt. Nadat we het probleem hadden gemeld, werd er meteen actie ondernomen. De ramen waren erg vies met veel spinnen, vooral wanneer je ze opendeed. Het schoonmaakpersoneel was onervaren en er was veel verloop, wat resulteerde in herhaaldelijke uitleg van taken aan nieuwe medewerkers.

Levi 6 sep 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2023 in de omgeving van Huizen.

Over Fletcher Hotel Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier is een 4-sterren hotel, gelegen aan Mastspoor 1 te Huizen. Het hotel beschikt over 80 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, e-sloep, café/bar, restaurant, terras, wijnlounge, voetbalveld, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kasteel Muiderslot, Dierentuin Artis en Speelpark Oud Valkeveen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Huizen, Noord-Holland
  • https://www.hotelnautischkwartier.nl
  • info@hotelnautischkwartier.nl