Hotel

Fletcher Hotel Mooi Veluwe

Putten, Gelderland

3 reviews
67% positief
33% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe is een 4-sterren hotel, gelegen aan Garderemseweg 154 te Putten. Het hotel beschikt over 86 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Dolfinarium, DierenPark Amersfoort en Apenheul.

Fletcher Hotel Victoria-Hoenderloo is van alle hotels omstreeks Putten de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Victoria-Hoenderloo


Reviews (3)

 • J

  mooi Veluwe niet zo mooi

  kleine kamer, maar was bekend.

  diner, moest allemaal snel snel snel
  en a la carte betekende wel bijbetalen.
  weinig aandacht voor lekker avondje uit.

  ontbijt zondag mega druk en geen aandacht voor gasten, te druk!

  extra kussen gevraagd, moest ik zelf maar op komen halen.

  kaartje op de kamer dat thuisbezorgd.nl niet mocht komen wel vreemd.... waarom zouden gasten dat willen? zie service bij diner

  kortom, bij Fletcher altijd wat, maar voorlopig voor ons niet meer.

  jaap 12 jun 2022

 • F

  Hotel op de Veluwe

  De benaming van dit hotel is zeer toepasselijk. De Veluwe is ook echt mooi als je van wandelen en fietsen houdt. Veel wandel en fietsroutes door dit uitgestrekte gebied. Een fantastisch "park" voor natuurliefhebbers. Wij komen hier dan ook elk jaar weer terug. Dan gaan we een paar dagen wandelen en fietsen. We gaan niet elk jaar naar hetzelfde hotel. Elk jaar kiezen we een ander Fletcher hotel uit op de Veluwe en er zijn gelukkig genoeg te vinden. Dit jaar zijn we naar Fletcher Hotel Mooi Veluwe geweest.

  Wij zijn niet de meest kritische personen, want we zijn als snel tevreden. Onze kamer was goed schoongemaakt. De kamer was ook groot genoeg voor ons tweeën. De mensen waren vriendelijk en het ontbijt was erg lekker. Toen wij er waren was het ook lekker rustig.

  Frits en Anja 26 mei 2022

 • D

  Hotel Koudhoorn

  Ik weet niet waarom dit hotel in Putten ligt want naar mijn idee ligt het veel meer in het plaatsje Koudhoorn. Doet er ook niet toe... Hotel Mooi Veluwe ligt aan de voet van een voor Nederlandse begrippen een gigantisch bos. Het Speulderbos om precies te zijn. In dit bos kun je heerlijk wandelen en fietsen. Hotel Mooi Veluwe ligt ook mooi in het bos, wel vlakbij Koudhoorn. Het leek ook wel een vrij nieuw hotel, maar misschien hebben ze het gerenoveerd. In Koudhoorn hebben wij geen supermarkt kunnen vinden, dus hiervoor moet je wel naar Putten. Dit zal ongeveer 3 kilometer fietsen zijn. In de auto ben je er uiteraard wel snel. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad.

  De Meijers 18 mei 2022