Fletcher Hotel Mooi Veluwe

Fletcher Hotel Mooi Veluwe

2.6 reviewscore • 8 reviews
D

3 nachten

zeer mooie ligging hotel . de kamers zijn klein. ventileren is niet mogenlijk of je moet de buitendeur openzetten, snachts niet zo handig ivm ongedierte enzo.
geen koelkastje op de kamer en met warme dagen echt wel nodig voor een flesje water
ook maar een enkel stopcontactje maar niet eens naast het bed.
vloerbedekking is op de gang wel erg smerig.
personeel is zeer vriendelijk .
verder prima hotel maar erg oubollig

Dirk en Tanja 17 sep 2023
Reageer
E

High tea

Woensdag 30 augustus gingen wij met een voucher van social deal een high tea gebruken in hotelmooi veluwe te putten.
Dat was slecht een pittige tosti paar cake en 2 broodjes met zal en kipfilet waar denk ik de sla op moest berg sla erop. Bak fruit na.
Dit was GEEN HIGH TEA MAAR een veredelde lunch. Nog 2 jus dorange afgerekend 9,40.
Ik heb jullie emails gestuurd daar reageren jullie niet op.Dus doe ik het nu via dze weg.
Ik raad aan om daar geen hightea te gebruiken via social deal.
Het is een schande weggegooit geld.
Teleurgestelde kant die niet serieus wordt genomen

Els Raterman 6 sep 2023
Reageer
S

Waardeloos. Vliegen in en op het eten

Vies hotel. Geen stopcontact naast bed. Geen airco veel te warm met 30 graden. Muizen lopen er ook. Vliegen op het eten en in de pudding en op het brood wat open ligt zonder afgedekt te zijn. Smerige vloerbedekking. Te klein douche. Je zit bijna bij de buren op de stoep. Lijkt wel een verzorgingshuis zo is het ingericht. Totaal geen smaak.
Erg oud bollig maar vooral erg vies. Te kleine kamers. Voor deze prijs veel te duur!

Sterra 10 jul 2023
Reageer
A

Locatie maakt het goed!

Mooie locatie maar een oudbollig hotel. Gedateerd ongezellig. Badkamer gedateerd. Geen opberg mogelijkheden voor toiletartikelen. Vloerkleed en stoel onder de vlekken. De kamers zijn gehorig.

Ontvangst dame receptie was hooghartig en koud. Dit ontvangst was geen toeval. Twee jaar geleden ook een kamer geboekt. Wij hadden de zelfde ervaring als deze keer. Heel jammer.
Locatie is prachtig. Je loopt vanuit hotel de bossen in.

Am Besters 11 feb 2023
Reageer
M

Oubollig

Erg oubollig allemaal, overal vieze vloerbedekking , en vieze stoelen. We hadden een comfort 2 persoons kamer geboekt, maar t was klein en het leek wel of we terug in de jaren 70 waren. Er mag ook wel lekkere doucheschuim ofzo komen en mischien renoveren? Et is ook een heerlijk terras bij je kamer, met alle vieze beestjes er gratis bij.
Je krijgt niet echt een hotel gevoel, 't is meer een oude center Parc huisjes aan elkaar.
Sorry, maar zonde van mijn geld

Massop 14 okt 2022
Reageer
j

mooi Veluwe niet zo mooi

kleine kamer, maar was bekend.

diner, moest allemaal snel snel snel
en a la carte betekende wel bijbetalen.
weinig aandacht voor lekker avondje uit.

ontbijt zondag mega druk en geen aandacht voor gasten, te druk!

extra kussen gevraagd, moest ik zelf maar op komen halen.

kaartje op de kamer dat thuisbezorgd.nl niet mocht komen wel vreemd.... waarom zouden gasten dat willen? zie service bij diner

kortom, bij Fletcher altijd wat, maar voorlopig voor ons niet meer.

jaap 12 jun 2022
Reageer
F

Hotel op de Veluwe

De benaming van dit hotel is zeer toepasselijk. De Veluwe is ook echt mooi als je van wandelen en fietsen houdt. Veel wandel en fietsroutes door dit uitgestrekte gebied. Een fantastisch "park" voor natuurliefhebbers. Wij komen hier dan ook elk jaar weer terug. Dan gaan we een paar dagen wandelen en fietsen. We gaan niet elk jaar naar hetzelfde hotel. Elk jaar kiezen we een ander Fletcher hotel uit op de Veluwe en er zijn gelukkig genoeg te vinden. Dit jaar zijn we naar Fletcher Hotel Mooi Veluwe geweest.

Wij zijn niet de meest kritische personen, want we zijn als snel tevreden. Onze kamer was goed schoongemaakt. De kamer was ook groot genoeg voor ons tweeën. De mensen waren vriendelijk en het ontbijt was erg lekker. Toen wij er waren was het ook lekker rustig.

Frits en Anja 26 mei 2022
Reageer
D

Hotel Koudhoorn

Ik weet niet waarom dit hotel in Putten ligt want naar mijn idee ligt het veel meer in het plaatsje Koudhoorn. Doet er ook niet toe... Hotel Mooi Veluwe ligt aan de voet van een voor Nederlandse begrippen een gigantisch bos. Het Speulderbos om precies te zijn. In dit bos kun je heerlijk wandelen en fietsen. Hotel Mooi Veluwe ligt ook mooi in het bos, wel vlakbij Koudhoorn. Het leek ook wel een vrij nieuw hotel, maar misschien hebben ze het gerenoveerd. In Koudhoorn hebben wij geen supermarkt kunnen vinden, dus hiervoor moet je wel naar Putten. Dit zal ongeveer 3 kilometer fietsen zijn. In de auto ben je er uiteraard wel snel. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad.

De Meijers 18 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Putten.

Over Fletcher Hotel Mooi Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe is een 4-sterren hotel, gelegen aan Garderemseweg 154 te Putten. Het hotel beschikt over 86 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Dolfinarium, DierenPark Amersfoort en Apenheul.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Putten, Gelderland
  • https://www.fletcherhotelmooiveluwe.nl
  • info@fletcherhotelmooiveluwe.nl