Fletcher Hotel Middelburg

Fletcher Hotel Middelburg

4.0 reviewscore • 13 reviews
L

kamers zijn netjes en goed verzorgd

Het hotel is uitstekend en heeft een gunstige ligging, vlakbij zowel het treinstation als het centrum. Aan de overkant van de straat is een betaalde parkeerplaats beschikbaar. De kamers zijn netjes en goed verzorgd. De badkamer is schoon en netjes onderhouden. Voor wat betreft mijn verblijf hier mag ik zeker niet klagen en heb ik me ook voorgenomen om in de toekomst weer eens een kamer te boeken.

Luca 8 jul 2023
Reageer
T

High tea

We dachten een leuke prijs te hebben gewonnen van de vriendenloterij,een high tea bij fletcherhotel Middelburg.
Nou dat is een behoorlijke domper hoor. Een bijeen geraapt zootje zoetigheden,zeer onsmakelijk opgedient,4 kaiserbolletjes met verlepte sla en zweetende kaas,alles vast een overblijfsel van het ontbijt. Scones die een hoopje ongerezen deeg was. Smerige theeglazen en zo een klein potje heet water dat het in één glas al op was.De meest goedkope bonbons die ze hadden. En dit alles kost normaal 35€ een schande en een aanfluiting. Bah nooit meer.Het personeel was erg vriendelijk.

Trudy Han 15 jul 2023
Reageer
M

enige voordeel is gunstige ligging

Dit was absoluut een eenmalige ervaring. De lift was buiten werking en tot onze verbazing bleek dit al wekenlang het geval te zijn. Daarnaast was de kamer ongelofelijk klein, waarbij we nauwelijks ruimte hadden om er omheen te lopen. Het uitzicht beperkte zich tot een oninteressant binnenplaatsje. Er was geen aanwezigheid van airconditioning, waardoor de temperatuur in de kamer zeer hoog was. Op de eerste avond werd er tongfilet geserveerd, maar eerlijk gezegd was het behoorlijk teleurstellend, aangezien het gerecht nog steeds de kop en staart van de vis bevatte. We hebben het gerecht niet opgegeten en helaas werd er geen compensatie aangeboden. Hierdoor zijn we 25 euro kwijtgeraakt. Bovendien heeft een Italiaanse serveerster aan haar collega gevraagd wat een graat is, waardoor we ons afvragen of we nog meer onaangename verrassingen zouden kunnen verwachten. Hoewel er weinig positiefs te melden is, is het enige voordeel dat het hotel gunstig gelegen is nabij het centrum, waar er diverse mogelijkheden zijn om lekker te dineren.

Mila 12 jun 2023
Reageer
P

Heel fijn hotel!

prima hotel. Ontbijt was inberekent. Ontbijt buffet was prima. Alles was er. Een -puntje was , dat de tafels niet snel werden afegruimd waardoor de mensen die wat later ontbeten geen schone tafel konden vinden.Parkeren was gratis ( waar vind je dat nog). Afstand naar de stad prima te doen..

Pjotr & Linda 12 aug 2022
Reageer
L

Hotel in Middelburg

Dit hotel van Fletcher ligt midden in Middelburg. Erg goede locatie als je centraal wilt wezen. De kosten vielen mij reuze mee. Mijn kamer had een mooi uitzicht en het ontbijt was lekker. Tegen betaling kun je parkeren, maar als je creatief bent kun je ook elders gratis parkeren. Dan moet je wel een stukje lopen. Het hotel heeft gratis wifi wat altijd handig is. Als je in Middelburg moet wezen kun je prima bij dit hotel overnachten.

Levi 21 feb 2022
Reageer
H

Iet wat gedateerd

De kamer was goed, maar de ligging was ongunstig aan een drukke weg waardoor het niet ideaal was om met open raam te slapen. Desondanks waren de bedden comfortabel en de kamer was functioneel, maar het sanitair was erg krap en niet goed onderhouden, hoewel wel schoon. De ligging aan de rand van de historische stad en dicht bij het station was wel ideaal. De stad is gemakkelijk bereikbaar te voet.

Henkie Jr 5 nov 2021
Reageer
S

enorm teleurgesteld

Dit hotel is absoluut ondermaats. Het lijkt eerder op een herberg dan een hotel. De kamers zijn enorm klein en de deuren sluiten niet rustig, maar knallen dicht. Er waren geen douchekapjes beschikbaar en er ontbraken handdoeken. Ondanks dat we een luxe kamer hadden geboekt, was het bed op slechts twee stappen afstand te bereiken. We werden enorm teleurgesteld door onze ervaring hier. Het voelde als verspilling van geld. In vergelijking met het Fletcher Hotel in Soest, dat absoluut een viersterrenkwaliteit heeft, kan dit hotel niet op hetzelfde niveau worden geplaatst.

Sophie 23 aug 2021
Reageer
A

Helaas wel een minpuntje

Het hotel was mooi en alles was netjes. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie en de bedden waren comfortabel. Vanwege de Corona-maatregelen was er een goed georganiseerd ontbijtbuffet en konden we lekker buiten eten. Helaas viel het ontbijt echter tegen, de vleeswaren waren aan het zweten en de kaas was helemaal uitgedroogd. Het personeel bij het ontbijt was ook niet heel vriendelijk. Personeel liep allemaal zonder masker, hoewel ze wel probeerden 1,5 meter afstand te houden. Het hotel ligt op 8 minuten lopen van het centrum van Middelburg.

Ans G. 20 aug 2021
Reageer
N

twijfelachtige indruk

Dit hotel gaf ons een uiterst twijfelachtige indruk, vooral gezien de buitensporig hoge prijs in verhouding tot de geleverde service. De verleidelijke aanbiedingen die op de website worden getoond, stroken niet met de daadwerkelijk gefactureerde bedragen. We moesten €972,25 betalen voor een verblijf van 7 nachten op een benauwde zolderkamer van slechts 10m2, zonder airconditioning en zonder koelkast. Bij een voortijdig vertrek is er geen mogelijkheid tot restitutie, zelfs niet wanneer dit bij aankomst wordt gemeld. Wees voorzichtig voordat je hieraan begint. Deze ervaring heeft ons doen besluiten om nooit meer terug te keren.

Noah 9 aug 2021
Reageer
F

extra mooie herinnering

We hebben volop genoten van een fantastisch weekend in de prachtige provincie Zeeland. De schoonheid van Middelburg, met zijn pittoreske straten, liet ons sprakeloos achter. Het historische centrum bevond zich op een steenworp afstand, wat erg handig was. Bovendien hebben we volop genoten van het prachtige strand van Zoutelande, de charmante stad Zierikzee en de adembenemende natuur in het Oranjezon-natuurgebied. We hadden het geluk dat zelfs het weer meewerkte, wat zorgde voor een extra mooie herinnering aan ons verblijf!

Finn 17 mei 2021
Reageer
L

verblijf prima

Het horecateam was vriendelijk, behulpzaam en altijd klaar om te helpen. Voor het parkeren in de straat kun je gebruikmaken van een dagkaart, maar aan de overkant van het kanaal, achter het NS-station, is het gratis parkeren mogelijk. Ons verblijf was uitstekend en alles was goed georganiseerd, zelfs het diner op de kamer was goed verzorgd. De gangen waren enigszins chaotisch en deze situatie bleef gedurende ons verblijf onveranderd. Desalniettemin was de rest van ons verblijf prima in orde.

Liam 10 mei 2021
Reageer
L

perfecte basis is voor het verkennen van Zeeland

Ik zou dit hotel zeker aanbevelen aan anderen. Het diner werd stipt op tijd op de kamer bezorgd en we hebben elke avond genoten van een heerlijke maaltijd. Er werd een veelzijdig ontbijt aangeboden, dat 's ochtends opgehaald moet worden bij de bar. Het personeel is uiterst gericht op service. Ik heb bewust gekozen voor de meest voordelige kameroptie. Hoewel mijn kamer zich op de tweede verdieping bevond aan de straatkant, had ik totaal geen last van lawaai van passerend verkeer. De kamer was uitstekend ingericht en bood een comfortabele omgeving.Tijdens de namiddag drongen zonnestralen de kamer binnen, maar gelukkig kan het donkere gordijn worden gesloten om hinderlijke zonnestralen buiten te houden. In het geval van extreem warme temperaturen, zoals 40 graden Celsius, zou het hotel wellicht kunnen overwegen om een aircooler beschikbaar te stellen. Elke dag werd het bed keurig opgemaakt, en de badkamer was goed onderhouden. Over het algemeen kan ik terugkijken op een uitstekend verblijf in dit hotel. Bovendien heeft het een ideale ligging vlakbij zowel het treinstation als het busstation, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is voor het verkennen van Zeeland.

Lucas 25 apr 2021
Reageer
M

Voldeed aan de verwachtingen

De medewerkers van het hotel waren top en uiterst behulpzaam. Bij aankomst was het zonder enige moeite mogelijk om de kamer om te boeken. Let op: de kamer die als klein wordt aangeduid, is daadwerkelijk zeer beperkt in omvang. Vanwege de geldende coronamaatregelen werden alle maaltijden op de kamer geserveerd, wat uiteraard betekende dat de keuze bij het ontbijt beperkter was en zich voornamelijk beperkte tot een continentaal ontbijt zonder fruit. Het ontbijt voldeed aan de verwachtingen, maar was niet uitzonderlijk. Daarentegen was het diner op de kamer uitstekend georganiseerd, precies op tijd en buitengewoon smakelijk. Al met al bood het hotel een goede prijs-kwaliteitverhouding, met als extra bonus uiterst vriendelijk personeel.

Mees 1 mrt 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Middelburg.

Over Fletcher Hotel Middelburg

Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Loskade 1 te Middelburg. Het hotel beschikt over 43 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. In de omgeving van het hotel vind je Mini Mundi, Reptielenzoo Iguana en Deltapark Neeltje Jans.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Middelburg, Zeeland
  • https://www.fletcherhotelmiddelburg.nl
  • info@fletcherhotelmiddelburg.nl