Fletcher Hotel Middelburg

Fletcher Hotel Middelburg

4.3 reviewscore • 4 reviews
P

Heel fijn hotel!

prima hotel. Ontbijt was inberekent. Ontbijt buffet was prima. Alles was er. Een -puntje was , dat de tafels niet snel werden afegruimd waardoor de mensen die wat later ontbeten geen schone tafel konden vinden.Parkeren was gratis ( waar vind je dat nog).Afstand naar de stad prima te doen..

Pjotr & Linda 12 aug 2022
Reageer
L

Hotel in Middelburg

Dit hotel van Fletcher ligt midden in Middelburg. Erg goede locatie als je centraal wilt wezen. De kosten vielen mij reuze mee. Mijn kamer had een mooi uitzicht en het ontbijt was lekker. Tegen betaling kun je parkeren, maar als je creatief bent kun je ook elders gratis parkeren. Dan moet je wel een stukje lopen. Het hotel heeft gratis wifi wat altijd handig is. Als je in Middelburg moet wezen kun je prima bij dit hotel overnachten.

Levi 21 feb 2022
Reageer
H

Iet wat gedateerd

De kamer was goed, maar de ligging was ongunstig aan een drukke weg waardoor het niet ideaal was om met open raam te slapen. Desondanks waren de bedden comfortabel en de kamer was functioneel, maar het sanitair was erg krap en niet goed onderhouden, hoewel wel schoon. De ligging aan de rand van de historische stad en dicht bij het station was wel ideaal. De stad is gemakkelijk bereikbaar te voet.

Henkie Jr 5 nov 2021
Reageer
A

Helaas wel een minpuntje

Het hotel was mooi en alles was netjes. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie en de bedden waren comfortabel. Vanwege de Corona-maatregelen was er een goed georganiseerd ontbijtbuffet en konden we lekker buiten eten. Helaas viel het ontbijt echter tegen, de vleeswaren waren aan het zweten en de kaas was helemaal uitgedroogd. Er lag ook zalm, die eruitzag alsof hij vers was, maar ik durfde het uiteindelijk niet te nemen. Het personeel bij het ontbijt was ook niet de vriendelijkste. Personeel liep allemaal zonder masker, hoewel ze wel probeerden 1,5 meter afstand te houden. Het hotel ligt op 8 minuten lopen van het centrum van Middelburg.

Ans G. 20 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Middelburg.

Over Fletcher Hotel Middelburg

Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg is een 4-sterren hotel, gelegen aan Loskade 1 te Middelburg. Het hotel beschikt over 43 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. In de omgeving van het hotel vind je Mini Mundi, Reptielenzoo Iguana en Deltapark Neeltje Jans.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Middelburg, Zeeland