Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Genoten aan het water

Heel erg aardig personeel. Kamer was prima in orde. Schoon en netjes, wat je ook mag verwachten van een Fletcher hotel. Het is wel wat gedateerd, maar dat is niet hinderlijk o.i.d. Heerlijk terras aan het water, waar ik erg van heb genoten. Eten was ook heerlijk. Helemaal niks te klagen over dit Fletcher hotel.

Micha 17 jun 2022
Reageer
O

Niet nog een keer

Het hotel heeft vriendelijk personeel en een mooi buitenterras met uitzicht op het water. De kamers zijn groot, maar wel toe aan een update en een grondige reiniging. Er waren kruisspinnetjes aan het plafond te zien en de bedden werden niet goed opgemaakt. Het balkon was ook niet goed onderhouden en zag er smerig uit.

O.P. Mang 28 okt 2021
Reageer
P

Voor kortverblijf is het prima

Het hotel is toe aan renovatie, zoals vele Fletcher hotels. De locatie is aan een drukke baan en de kuisploeg is niet nauwkeurig. Er waren overblijfselen van voorgangers in de kamers en een dikke laag stof op lichtarmaturen in de badkamers. Ook in de ontbijtzaal/restaurant (Marina Lounge) was er veel stof en vuil in de hoeken. Ontbijt en diner waren oké, maar er waren vliegen in deze ruimte, zelfs op de manden met broodjes. Tijdens ons verblijf van twee nachten sprong de TV automatisch aan om 4:50 's morgens. Het hotel is niet geschikt voor langere verblijven, er is niets te zien in de directe omgeving.

P Kistenmaker 18 sep 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Loosdrecht.

Over Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oud-Loosdrechtsedijk 253 te Loosdrecht. Het hotel beschikt over 67 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, e-sloep, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, eigen jachthaven en meer. In de omgeving van het hotel vind je Beeld & Geluid Museum, Oud Valkeveen en ARTIS.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Loosdrecht, Utrecht