Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

3.9 reviewscore • 12 reviews
K

Geen begrip voor negatieve reacties

Op dit moment ben ik in kamer 208 aanwezig. Met een dubbel gevoel ging ik erheen, rekening houdend met de minder positieve beoordelingen die ik recentelijk had gelezen. Deze kamer werd mij toegewezen, ondanks het feit dat ik gebruik maakte van een aanbieding. Toch kan ik mij niet vinden in de negatieve feedback. Deze kamer werd mij toegewezen, ondanks het feit dat ik gebruik maakte van een aanbieding. Toch ben ik niet eens met de negatieve feedback. Super schoon, groot en met standaard luxe - dat was mijn kamer (en naar mijn mening, de hele verdieping). Een uitstekend hotel!

Kian 9 mrt 2023
Reageer
T

Onnodig neagtief voor zo een Super Hotel

Ik vind het redelijk als Reviews.nl en andere reviewsites zouden besluiten om alle ongunstige beoordelingen van voor maart 2023 te verwijderen van hun platform. De accommodaties van Fletcher Loosdrecht zijn volledig vernieuwd en verkeren nu in uitstekende staat. Gebaseerd op vorige evaluaties, was ik bijna mijn reservering gaan annuleren, maar ik ben blij dat ik anders heb beslist. Uitstekende slaapplek, aangename sanitairruimte. Het enige wat er niet was is een gangbaar stopcontact in de toiletruimte voor de haardroger en/of tandenborstel.

Twan 10 jun 2023
Reageer
Y

Zeer aangenaam verblijf

Wij verbleven één avond in kamer 104, een riant vertrek met een regendouche als in een vorstelijk danspaleis. Alle vertrekken waren vlekkeloos, sanitair, raambekleding, vloer, zonder enig punt van kritiek. Ze zijn inderdaad volop bezig met het vernieuwingsproces. Ik heb samen met mijn gezin een heel aangenaam verblijf mogen beleven en hiervoor ben ik dit hotel echt dankbaar.

Younes 12 apr 2023
Reageer
L

Van elk moment genoten

Bij aankomst werden we hartelijk begroet en kregen we de gewenste gerenoveerde kamer toegewezen. Hoewel de gangen nog wat verouderd zijn, wordt er gewerkt aan het renoveren ervan, net zoals de kamers. Het ontbijt en diner waren uitstekend en heerlijk, en het personeel was bijzonder vriendelijk. We hebben van elk moment kunnen genieten.

Liyam 13 feb 2023
Reageer
R

Deuren sluiten

Nog nooit heb ik zo'n vieze en smerige hotelkamer gezien, dat staat vast. Een kamer zonder schimmel mag je op zijn minst verwachten voor deze prijs. Hoewel het eten buitensporig prijzig was, was het personeel gelukkig vriendelijk. Als dit hotel zo door gaat, dan ben ik bang dat ze op den duur hun deuren zullen moeten sluiten.

Rein 15 jan 2023
Reageer
O

Klacht niet serieus genomen

Van 20 september tot en met 22 september hebben we verbleven in het Fletcher-Loosdrecht hotel. Het was ons bekend dat het hotel wat gedateerd is, wat mogelijk tot achterstallig onderhoud zou kunnen leiden. Bij aankomst op onze kamer (nummer 124) ontdekten we dat de schoonmaak zeer slecht was uitgevoerd. Na het indienen van een klacht bij de receptie, werd er niet meteen op ingespeeld.

Omer 16 okt 2022
Reageer
M

Service upgraden

Er werd ons high tea aangeboden. De geleverde artikelen komen niet overeen met de beschrijving op de website, en er is absoluut geen sprake van service en bereidwilligheid om dit op te lossen. Het is een echte teleurstelling, dus het is beter om het niet te bezoeken. Eerst maar hun service naar gasten toe upgraden.

Maxim 26 sep 2022
Reageer
J

Hotel onwaardig

Op vrijdag 5 augustus hebben we ingecheckt bij het Fletcher hotel in Loosdrecht. Nadat we hadden ingecheckt, klommen we via een oude, stoffige trap vol met spinnenwebben naar onze kamer. Op de eerste verdieping bevindt zich kamer 134, een luxe tweepersoonskamer met een bad en een balkon dat uitkijkt over de prachtige Loosdrechtse plassen. Met een prijs van 175,80 euro voor 2 personen, inclusief ontbijt, mag je zeker bepaalde verwachtingen hebben. Het is niet aan te raden om hier naartoe te gaan; het is het niet waard allemaal.

Julan 15 aug 2022
Reageer
D

Slecht hotel

Na een vriendelijke ontvangst loop je echter door een volledig versleten gang naar je kamer. De vloerbedekking vertoonde talloze vlekken. In de kamer bevonden zich eveneens loshangende gordijnen, terwijl het balkon vol zat met spinnenwebben en een asbak gevuld was met peuken. Het bed was comfortabel, maar de lakens die om het matras zaten, waren veel te klein, waardoor het instoppen niet lukte. Slecht hotel.

D. Jort 8 aug 2022
Reageer
M

Genoten aan het water

Heel erg aardig personeel. Kamer was prima in orde. Schoon en netjes, wat je ook mag verwachten van een Fletcher hotel. Het is wel wat gedateerd, maar dat is niet hinderlijk o.i.d. Heerlijk terras aan het water, waar ik erg van heb genoten. Eten was ook heerlijk. Helemaal niks te klagen over dit Fletcher hotel.

Micha 17 jun 2022
Reageer
O

Niet nog een keer

Het hotel heeft vriendelijk personeel en een mooi buitenterras met uitzicht op het water. De kamers zijn groot, maar wel toe aan een update en een grondige reiniging. Er waren kruisspinnetjes aan het plafond te zien en de bedden werden niet goed opgemaakt. Het balkon was ook niet goed onderhouden en zag er smerig uit.

O.P. Mang 28 okt 2021
Reageer
P

Voor kortverblijf is het prima

Het hotel is toe aan renovatie, zoals vele Fletcher hotels. De locatie is aan een drukke baan en de kuisploeg is niet nauwkeurig. Er waren overblijfselen van voorgangers in de kamers en een dikke laag stof op lichtarmaturen in de badkamers. Ook in de ontbijtzaal/restaurant (Marina Lounge) was er veel stof en vuil in de hoeken. Ontbijt en diner waren oké, maar er waren vliegen in deze ruimte, zelfs op de manden met broodjes. Tijdens ons verblijf van twee nachten sprong de TV automatisch aan om 4:50 's morgens. Het hotel is niet geschikt voor langere verblijven, er is niets te zien in de directe omgeving.

P Kistenmaker 18 sep 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Loosdrecht.

Over Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oud-Loosdrechtsedijk 253 te Loosdrecht. Het hotel beschikt over 67 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, e-sloep, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, eigen jachthaven en meer. In de omgeving van het hotel vind je Beeld & Geluid Museum, Oud Valkeveen en ARTIS.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Loosdrecht, Utrecht
  • https://www.fletcherhotelloosdrecht.nl
  • info@fletcherhotelloosdrecht.nl