Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

4.0 reviewscore • 8 reviews
T

Onnodig neagtief voor zo een Super Hotel

Ik vind het redelijk als Reviews.nl en andere reviewsites zouden besluiten om alle ongunstige beoordelingen van voor maart 2023 te verwijderen van hun platform. De accommodaties van Fletcher Loosdrecht zijn volledig vernieuwd en verkeren nu in uitstekende staat. Gebaseerd op vorige evaluaties, was ik bijna mijn reservering gaan annuleren, maar ik ben blij dat ik anders heb beslist. Uitstekende slaapplek, aangename sanitairruimte. Het enige wat er niet was is een gangbaar stopcontact in de toiletruimte voor de haardroger en/of tandenborstel.

Twan 10 jun 2023
Reageer
J

Reservering niet te wijzigen

Via Booking.com reservering gemaakt bij Fletcher Loosdrecht, maar vanwege ziekte gebeld om datum te verzetten (dus niet annuleren). Dat was niet mogelijk, waarbij verwezen werd naar voorwaarden waarmee we akkoord waren gegaan. Dat er op voorwaarden met wederzijdse instemming altijd uitzonderingen mogelijk zijn, is kennelijk geen mogelijkheid. Dit was de laatste keer dat ik bij Fletcher een kamer geboekt heb.

Jan 16 dec 2023
Reageer
J

Geen wijziging datum mogelijk

Via Booking.com reservering gemaakt bij Fletcher Loosdrecht, maar vanwege ziekte gebeld om datum te verzetten (dus niet annuleren). Dat was niet mogelijk, waarbij verwezen werd naar voorwaarden waarmee we akkoord waren gegaan. Dat er op voorwaarden met wederzijdse instemming altijd uitzonderingen mogelijk zijn, is kennelijk geen mogelijkheid. Dit was de laatste keer dat ik bij Fletcher een kamer geboekt heb.

Jan 16 dec 2023
Reageer
Y

Zeer aangenaam verblijf

Wij verbleven één avond in kamer 104, een riant vertrek met een regendouche als in een vorstelijk danspaleis. Alle vertrekken waren vlekkeloos, sanitair, raambekleding, vloer, zonder enig punt van kritiek. Ze zijn inderdaad volop bezig met het vernieuwingsproces. Ik heb samen met mijn gezin een heel aangenaam verblijf mogen beleven en hiervoor ben ik dit hotel echt dankbaar.

Younes 12 apr 2023
Reageer
K

Geen begrip voor negatieve reacties

Op dit moment ben ik in kamer 208 aanwezig. Met een dubbel gevoel ging ik erheen, rekening houdend met de minder positieve beoordelingen die ik recentelijk had gelezen. Deze kamer werd mij toegewezen, ondanks het feit dat ik gebruik maakte van een aanbieding. Toch kan ik mij niet vinden in de negatieve feedback. Deze kamer werd mij toegewezen, ondanks het feit dat ik gebruik maakte van een aanbieding. Toch ben ik niet eens met de negatieve feedback. Super schoon, groot en met standaard luxe - dat was mijn kamer (en naar mijn mening, de hele verdieping). Een uitstekend hotel!

Kian 9 mrt 2023
Reageer
L

Van elk moment genoten

Bij aankomst werden we hartelijk begroet en kregen we de gewenste gerenoveerde kamer toegewezen. Hoewel de gangen nog wat verouderd zijn, wordt er gewerkt aan het renoveren ervan, net zoals de kamers. Het ontbijt en diner waren uitstekend en heerlijk, en het personeel was bijzonder vriendelijk. We hebben van elk moment kunnen genieten.

Liyam 13 feb 2023
Reageer
R

Deuren sluiten

Nog nooit heb ik zo'n vieze en smerige hotelkamer gezien, dat staat vast. Een kamer zonder schimmel mag je op zijn minst verwachten voor deze prijs. Hoewel het eten buitensporig prijzig was, was het personeel gelukkig vriendelijk. Als dit hotel zo door gaat, dan ben ik bang dat ze op den duur hun deuren zullen moeten sluiten.

Rein 15 jan 2023
Reageer
M

Genoten aan het water

Heel erg aardig personeel. Kamer was prima in orde. Schoon en netjes, wat je ook mag verwachten van een Fletcher hotel. Het is wel wat gedateerd, maar dat is niet hinderlijk o.i.d. Heerlijk terras aan het water, waar ik erg van heb genoten. Eten was ook heerlijk. Helemaal niks te klagen over dit Fletcher hotel.

Micha 17 jun 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Loosdrecht.

Over Fletcher Hotel Loosdrecht-Amsterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oud-Loosdrechtsedijk 253 te Loosdrecht. Het hotel beschikt over 67 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, e-sloep, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, eigen jachthaven en meer. In de omgeving van het hotel vind je Beeld & Geluid Museum, Oud Valkeveen en ARTIS.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Loosdrecht, Utrecht
  • https://www.fletcherhotelloosdrecht.nl
  • info@fletcherhotelloosdrecht.nl