Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag

Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag

3.1 reviewscore • 11 reviews
P

Gezellige winkelbuurt In mall of Netherlands

Vreselijke onbekwame ontvangst, zeer luxueuze kamer 220 met fantastisch uitzicht op meer, helemaal geen gezellige tijd in kerstperiode, grote parking zeer makkelijk bereikbaar, service kamer top, bediening kerstdiner een ramp, 3-gangen meer buikje gevuld dan 5-gangen, personeel voldoet qua taal o.a. niet aan service, zeer negatieve indruk en ervaring. Kies aub voor beleving en verblijf Nautisch kwartier : goedkoper, gezellig, fantastische bediening, prijs-kwaliteit !
Spijtig Fletcher Den Haag, nooit meer voor herhaling vatbaar !

PETRA V 25 dec 2023
Reageer
F

Slechtste hotelervaring ooit!

Het inchecken, ik had een ID mee moeten nemen, deze had ik als hoofdboeker niet bij me. In de reservering stond niet dat deze nodig was en ik had er niet bij stil gestaan. Heel gedoe, uiteindelijk was mijn screenshot toch voldoende. Daarna bleek de reservering niet goed in het systeem te staan, ze moesten snel de laatste beschikbare kamer dichtgooien. Zodat wij alsnog een plekje hadden. De kamer was niet goed schoon, plukken haar en viezigheid op de grond. En dan, een enorm penetrante lucht op de gang van de 1e etage. Gemeld, er waren al meer klachten over binnen gekomen. Medewerker balie vertelde geen idee te hebben waar de lucht vandaan komt, waarschijnlijk is er een leiding gesprongen, en de technische dienst zou er pas dinsdag weer zijn (op dit moment was het zaterdag). Ik kreeg hoodpijn en prikkende ogen door deze enorm heftige lucht. Dan het restaurant, zowel het avondeten als ontbijt waren echt matig. Een gekookt ei met een grijze dooier, niet gare scrumbled egg, droog brood, ‘vers’ fruit komt uit een blikje. Als toetje krijgen we in de ochtend bij het ontbijt nog een gesprek mee (aan de bar in het restaurant) tussen medewerkers van het hotel, die donderdag een personeelsuitje hadden en blijkbaar ‘helemaal naar de kl*te’ waren.. voor ons was dit hotelbezoek eens en nooit weer..

Femke 17 dec 2023
Reageer
F

Geen leidinggevende

Er was geen reeds opgeleid personeel aanwezig, en er werd een bedrag van 271.00 euro voldaan voor een enkele overnachting, waarbij alle faciliteiten waren inbegrepen. Een uitgebreid menu met keuze uit 3 gangen was beschikbaar, maar door de overweldigende drukte was de situatie uiterst chaotisch en haastig. Het was moeilijk om orde te scheppen, en na herhaaldelijk verzoek om te bestellen en een dessert te kunnen genieten, was de keuken helaas al gesloten. Er ontbreekt een leidinggevende figuur die de taken en activiteiten van het personeel coördineert.

Fenne 19 apr 2023
Reageer
V

Geen enkele bereidheid om tegemoet te komen

De geboden service en kwaliteit voldoen niet aan de verwachtingen die normaal gesproken geassocieerd worden met een vier-sterrenwaardering. Het is duidelijk dat het dringend behoefte heeft aan uitgebreid onderhoud en reparaties. We hadden een reservering gemaakt voor een uitgebreide middagthee. Het geheel vertoonde tekenen van veroudering en er was een gebrek aan voldoende voorzieningen. De service liet te wensen over, en er was geen enkele bereidheid om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant.

Vieve 31 mrt 2023
Reageer
S

Vloer was in een erbarmelijke staat

Helaas is er geen speciale ingang voor mensen met een rollator. De tafels waren onhygiënisch en duidelijk niet schoongemaakt. De vloer was in een erbarmelijke staat met overal ontbijtresten van de ochtend die niet waren opgeruimd. Het duurde een aanzienlijk lange tijd voordat ze onze bestelling wilden opnemen (zeker 10 tot 15 minuten). Uiteindelijk besloot ik naar de bar te gaan en te vragen of ze van plan waren om onze bestelling op te nemen voordat er eindelijk iemand kwam.

Sem 29 jan 2023
Reageer
M

Niet meer voor ons!

Op de voorbije dinsdag hebben we één nacht doorgebracht in dit hotel, maar het voldeed niet aan onze verwachtingen. We zijn gewend aan luxe hotels en verblijven meestal niet onder de 4-sterren, maar dit hotel was verre van wat we verwachtten, en verdiende absoluut niet het label van 4-sterren. De eetruimte voelde kil aan door verschillende luchtstromen veroorzaakt door gaten in het plafond en de deuren/ramen. Er was slechts één lift, en deze was zo verouderd dat de telefoon met plakband bij elkaar werd gehouden. Het personeel was voornamelijk gefocust op Engelstalige gasten. Niet meer voor ons.

Max 26 jan 2023
Reageer
K

Geen gastvrijheid

Onlangs hebben we hier genoten van een high tea voor twee personen, waarbij we gebruik hebben gemaakt van een actie van AH, waarbij het tweede kaartje gratis was. Hoewel het smakelijk was, is de gebruikelijke prijs voor deze ervaring €49 voor twee personen. Er is ongeveer €10 aan spullen op een paar plankjes te vinden. Dankzij een actie hebben we slechts €24,50 betaald, maar het blijft ongelooflijk weinig wat we hiervoor krijgen. Bovendien moest je zelf het bestek meenemen en zelf om drinken vragen.

K.M 3 jan 2023
Reageer
R

Lift staat met klap stil. Airco onhandig.

De lift in het hotel is echt vreselijk. Met een klap staat de lift stil, niet echt prettig. Voor de rest is het een keurig hotel. Alleen is het vervelend dat de airco automatisch aangaat. Die kan je wel uitzetten, maar dat duurt even. Niet echt handig, zeker niet in de winter!

Renee 27 dec 2022
Reageer
D

Grote verrassing

Wij hadden het voornemen om een paar dagen naar Den Haag te gaan maar wij wisten niet dat er zo'n mooi winkelcentrum naast de deur van het hotel is. Dit was een grote verrassing. We hadden ook niet echt gekeken wat er in de nabije omgeving is van het hotel. Uiteindelijk hebben we meer tijd doorgebracht in het winkelcentrum dan in de binnenstad van Den Haag. Je kunt hier heerlijk shoppen.

Daisy 22 jun 2022
Reageer
A

Goedkoop weekend Den Haag

Dit hotel is niet duur en hier zit je praktisch in Den Haag. Hotel Leidschendam-Den Haag ligt bij een heel mooi overdekt winkelcentrum. Hier waren de winkels ook nog tot 20.00 uur open. Je hebt hier ook een bioscoop en diverse eetgelegenheden. Heel gezellig! Je zit ook zo in het centrum van Den Haag. Het kan wel wat chaotisch zijn met parkeren, maar je kunt ook prima de tram pakken vanaf het hotel. Ook wouden we nog even naar Scheveningen, want het was erg mooi weer, alleen was het zo druk dat we weer naar het hotel konden. Het was dan ook geen goed idee om met de auto te staan, want we hebben wel een uur in de file gestaan en alle parkeergarages waren ook dicht vanwege de drukte. We zagen ook dat de trams overvol zaten, dus op een mooie dag kun je het beste met de fiets. Bij het hotel kun je e-bikes huren en dat willen wij wel meegeven als tip. Huur een e-bike, want het verkeer in Den Haag is echt een drama.

Anton 20 jun 2022
Reageer
L

Westfield Mall of the Netherlands hotel

Dit hotel ligt pal naast Westfield Mall of the Netherlands. Het mooiste overdekte winkelcentrum van Nederland. Mijn moeder en ik wouden hier altijd al een keer heen sinds de opening, maar wij komen uit Groningen. Daarom dit hotel gepakt. Wij zijn 2 nachten gebleven, zodat we een dagje naar Westfield konden en een dagje naar Scheveningen. Scheveningen moesten wij met de auto doen, maar dat was prima te doen. Het hotel zelf is niet heel mooi, want het is al vrij oud, maar dat maakt ook niks uit. Wel is er een gezellig terras naast het water, erg leuk!! Wij hebben topdagen gehad! Zou het zo weer willen doen.

Liz 6 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Leidschendam-Voorburg.

Over Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is een 4-sterren hotel, gelegen aan Weigelia 22 te Leidschendam. Het hotel beschikt over 96 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Westfield Mall of the Netherlands, AFAS Circustheater en Duinrell.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland
  • https://www.fletcherhoteldenhaag.nl
  • info@fletcherhoteldenhaag.nl