Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag

Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag

4.0 reviewscore • 4 reviews
A

Goedkoop weekend Den Haag

Dit hotel is niet duur en hier zit je praktisch in Den Haag. Hotel Leidschendam-Den Haag ligt bij een heel mooi overdekt winkelcentrum. Hier waren de winkels ook nog tot 20.00 uur open. Je hebt hier ook een bioscoop en diverse eetgelegenheden. Heel gezellig! Je zit ook zo in het centrum van Den Haag. Het kan wel wat chaotisch zijn met parkeren, maar je kunt ook prima de tram pakken vanaf het hotel. Ook wouden we nog even naar Scheveningen, want het was erg mooi weer, alleen was het zo druk dat we weer naar het hotel konden. Het was dan ook geen goed idee om met de auto te staan, want we hebben wel een uur in de file gestaan en alle parkeergarages waren ook dicht vanwege de drukte. We zagen ook dat de trams overvol zaten, dus op een mooie dag kun je het beste met de fiets. Bij het hotel kun je e-bikes huren en dat willen wij wel meegeven als tip. Huur een e-bike, want het verkeer in Den Haag is echt een drama.

Anton 20 jun 2022
Reageer
R

Lift staat met klap stil. Airco onhandig.

De lift in het hotel is echt vreselijk. Met een klap staat de lift stil, niet echt prettig. Voor de rest is het een keurig hotel. Alleen is het vervelend dat de airco automatisch aangaat. Die kan je wel uitzetten, maar dat duurt even. Niet echt handig, zeker niet in de winter!

Renee 27 dec 2022
Reageer
D

Grote verrassing

Wij hadden het voornemen om een paar dagen naar Den Haag te gaan maar wij wisten niet dat er zo'n mooi winkelcentrum naast de deur van het hotel is. Dit was een grote verrassing. We hadden ook niet echt gekeken wat er in de nabije omgeving is van het hotel. Uiteindelijk hebben we meer tijd doorgebracht in het winkelcentrum dan in de binnenstad van Den Haag. Je kunt hier heerlijk shoppen.

Daisy 22 jun 2022
Reageer
L

Westfield Mall of the Netherlands hotel

Dit hotel ligt pal naast Westfield Mall of the Netherlands. Het mooiste overdekte winkelcentrum van Nederland. Mijn moeder en ik wouden hier altijd al een keer heen sinds de opening, maar wij komen uit Groningen. Daarom dit hotel gepakt. Wij zijn 2 nachten gebleven, zodat we een dagje naar Westfield konden en een dagje naar Scheveningen. Scheveningen moesten wij met de auto doen, maar dat was prima te doen. Het hotel zelf is niet heel mooi, want het is al vrij oud, maar dat maakt ook niks uit. Wel is er een gezellig terras naast het water, erg leuk!! Wij hebben topdagen gehad! Zou het zo weer willen doen.

Liz 6 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Leidschendam-Voorburg.

Over Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is een 4-sterren hotel, gelegen aan Weigelia 22 te Leidschendam. Het hotel beschikt over 96 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Westfield Mall of the Netherlands, AFAS Circustheater en Duinrell.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leidschendam-Voorburg, Zuid-Holland