Fletcher Hotel Langewold

Fletcher Hotel Langewold

4.00/5.00 • 2 reviews
A

Drents Museum

Toen we aankwamen bij Fletcher Hotel Langewold werden we door de receptie vriendelijk ontvangen. De kamer zag er ook goed uit. Het was wel wat we er van hadden verwacht. Badkamer was schoon en het bed sliep goed. Het hotel zelf is gewoon goed. We kwamen voor de mooie omgeving. In de omgeving is er genoeg te doen. Je kunt per fiets hunebedden bezoeken, in de natuur wandelen of fietsen of diverse musea bezoeken. Wij zijn naar het Drents Museum geweest en dat is echt een aanrader. Alleen dat is al de moeite om een hotelovernachting voor te nemen. Wij zouden dit hotel wel aanraden. De omgeving is ook mooi dus je kunt hier prima een paar dagen vertoeven.

Adrie 29 jun 2022
Reageer
D

Drenthe en Groningen

Fletcher Hotel en Restaurant Langewold ligt vlakbij de grens van Drenthe en Groningen. Binnen een kwartiertje rijden zit je in de stad Groningen, maar toch is het nog in Drenthe, in het plaatsje Roden om precies te zijn. Veel te ontdekken in deze omgeving, daarom hebben wij voor dit hotel gekozen. We hebben een dagje in Drenthe doorgebracht en een dagje in Groningen. De eerste dag hebben we de natuur in Drenthe verkent en de tweede dag de stad Groningen. Over het hotel zijn we wel te spreken, vriendelijk ontvangen en goed geslapen. Wat wil je nog meer? Oh ja, ook een lekkere sauna. Heerlijk genoten!

Daphne 10 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2022 in de omgeving van Roden.

Over Fletcher Hotel Langewold

Fletcher Hotel-Restaurant Langewold is een 4-sterren hotel, gelegen aan Ceintuurbaan Noord 1 te Roden. Het hotel beschikt over 40 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, kegelbaan en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Zeehondencentrum Pieterburen, AquaZoo Leeuwarden en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Roden, Drenthe