Fletcher Hotel Langewold

Fletcher Hotel Langewold

4.0 reviewscore • 4 reviews
A

Drents Museum

Toen we aankwamen bij Fletcher Hotel Langewold werden we door de receptie vriendelijk ontvangen. De kamer zag er ook goed uit. Het was wel wat we er van hadden verwacht. Badkamer was schoon en het bed sliep goed. Het hotel zelf is gewoon goed. We kwamen voor de mooie omgeving. In de omgeving is er genoeg te doen. Je kunt per fiets hunebedden bezoeken, in de natuur wandelen of fietsen of diverse musea bezoeken. Wij zijn naar het Drents Museum geweest en dat is echt een aanrader. Alleen dat is al de moeite om een hotelovernachting voor te nemen. Wij zouden dit hotel wel aanraden. De omgeving is ook mooi dus je kunt hier prima een paar dagen vertoeven.

Adrie 29 jun 2022
Reageer
D

Drenthe en Groningen

Fletcher Hotel en Restaurant Langewold ligt vlakbij de grens van Drenthe en Groningen. Binnen een kwartiertje rijden zit je in de stad Groningen, maar toch is het nog in Drenthe, in het plaatsje Roden om precies te zijn. Veel te ontdekken in deze omgeving, daarom hebben wij voor dit hotel gekozen. We hebben een dagje in Drenthe doorgebracht en een dagje in Groningen. De eerste dag hebben we de natuur in Drenthe verkent en de tweede dag de stad Groningen. Over het hotel zijn we wel te spreken, vriendelijk ontvangen en goed geslapen. Wat wil je nog meer? Oh ja, ook een lekkere sauna. Heerlijk genoten!

Daphne 10 mei 2022
Reageer
H

Prima verblijf gehad

Het hotel biedt een rustige locatie en een goed ontbijt. Hoewel de kamer basic is en verouderd, is de omgeving mooi en biedt voldoende mogelijkheden voor ontspanning. Helaas was het bed niet optimaal..
Gelukkig gaf de rust en prachtige en rustige locatie ons de juiste voldoening en hebben wij het erg leuk gehad.

Hillie 26 mrt 2022
Reageer
M

Mooie locatie

Tijdens de dagen na Hemelvaart, ondanks de beperkingen vanwege Corona, werd er alles aan gedaan om het verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken door het personeel. Het diner kon besteld worden en werd netjes op de kamer geserveerd met een prima kwaliteit. Het ontbijt was een buffet waarvan de gasten het op de kamer konden nuttigen met een goede selectie. Het hotel ligt op tien minuten afstand van het centrum en de elektrische bus naar de stad Groningen stopt vlak voor de ingang.

Mevrouw Langerak 21 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Roden.

Over Fletcher Hotel Langewold

Fletcher Hotel-Restaurant Langewold is een 4-sterren hotel, gelegen aan Ceintuurbaan Noord 1 te Roden. Het hotel beschikt over 40 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, kegelbaan en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Zeehondencentrum Pieterburen, AquaZoo Leeuwarden en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Roden, Drenthe