Fletcher Hotel Langewold

Fletcher Hotel Langewold

3.9 reviewscore • 14 reviews
D

Vlekken te zien op de vloerbedekking

Ik kan me volledig vinden in de beoordeling van Noël. De kamer heeft een overduidelijk ouderwetse uitstraling. Er zijn vlekken te zien op de vloerbedekking, niet alleen in de kamer, maar ook op de gang, het trappenhuis en zelfs op de banken in de bar. Als ik het zo bekijk, lijkt het erop dat de laatste keer dat er een schilder in deze kamer is geweest, zo'n 40 jaar geleden moet zijn geweest. Er valt nog veel meer te vertellen, maar ik denk dat ik het hierbij maar laat. Ter afsluiting met een positieve noot: de omgeving is adembenemend en biedt een schitterend landschap om fantastische fietsroutes te verkennen!

Daniel 24 jul 2023
Reageer
L

Hotelkamer uit een afschuwelijke en enge film

Sinds de oprichting van dit hotel is er geen enkele inspanning geleverd om het te verbeteren. Misschien was het ooit een luxueuze plek, maar nu lijkt het eerder op een hotelkamer uit een afschuwelijke en enge film. Het overige gedeelte van het hotel is onbeschrijflijk teleurstellend. Het uitzicht toont niets anders dan garageboxen van een nabijgelegen woonwijk. Het is nu trouwen een onderkomen voor Oekraïense vluchtelingen.

Liyana 27 dec 2022
Reageer
A

Drents Museum

Toen we aankwamen bij Fletcher Hotel Langewold werden we door de receptie vriendelijk ontvangen. De kamer zag er ook goed uit. Het was wel wat we er van hadden verwacht. Badkamer was schoon en het bed sliep goed. Het hotel zelf is gewoon goed. We kwamen voor de mooie omgeving. In de omgeving is er genoeg te doen. Je kunt per fiets hunebedden bezoeken, in de natuur wandelen of fietsen of diverse musea bezoeken. Wij zijn naar het Drents Museum geweest en dat is echt een aanrader. Alleen dat is al de moeite om een hotelovernachting voor te nemen. Wij zouden dit hotel wel aanraden. De omgeving is ook mooi dus je kunt hier prima een paar dagen vertoeven.

Adrie 29 jun 2022
Reageer
D

Drenthe en Groningen

Fletcher Hotel en Restaurant Langewold ligt vlakbij de grens van Drenthe en Groningen. Binnen een kwartiertje rijden zit je in de stad Groningen, maar toch is het nog in Drenthe, in het plaatsje Roden om precies te zijn. Veel te ontdekken in deze omgeving, daarom hebben wij voor dit hotel gekozen. We hebben een dagje in Drenthe doorgebracht en een dagje in Groningen. De eerste dag hebben we de natuur in Drenthe verkent en de tweede dag de stad Groningen. Over het hotel zijn we wel te spreken, vriendelijk ontvangen en goed geslapen. Wat wil je nog meer? Oh ja, ook een lekkere sauna. Heerlijk genoten!

Daphne 10 mei 2022
Reageer
H

Prima verblijf gehad

Het hotel biedt een rustige locatie en een goed ontbijt. Hoewel de kamer basic is en verouderd, is de omgeving mooi en biedt voldoende mogelijkheden voor ontspanning. Helaas was het bed niet optimaal..
Gelukkig gaf de rust en prachtige en rustige locatie ons de juiste voldoening en hebben wij het erg leuk gehad.

Hillie 26 mrt 2022
Reageer
T

Prettig verblijf!

Uitstekende accommodatie, gunstig gelegen in een vredige omgeving en het ontbijt was voortreffelijk. De kamer is eenvoudig en zou een eigentijdse touch kunnen gebruiken. Helaas was het bed niet van de beste kwaliteit. Bovendien is de omgeving prachtig, met een overvloed aan kansen voor ontspanning en vermaak. Voor mij was het net genoeg om te kunnen praten van een prettig verblijf.

Thijmen 16 mrt 2022
Reageer
J

Verbijsterd dat het 4 sterren hotel is!

We werden gevraagd om een extra bijdrage te leveren vanwege de veronderstelling dat onze voucher oorspronkelijk bedoeld was voor een hotel met drie sterren. Na uitgebreid onderzoek, was de vierde ster onvindbaar. De kamer heeft een nostalgische charme met een klassieke badkamer die een opknapbeurt kan gebruiken. Gelukkig was het bed van uitstekende kwaliteit en zorgde voor een goede nachtrust!

Jelte 27 nov 2021
Reageer
N

Dit was het!

We verbleven twee nachten in dit hotel, maar we waren behoorlijk verrast door de slechte staat van het hotelgedeelte. Zodra je het hotel binnenstapt, word je al geschokt door de staat van het trappenhuis. Het tapijt op de trap vertoont aanzienlijke sporen van vuil en slijtage. Op de gang, grenzend aan onze hotelkamer, was het niet veel beter, aangezien er ook flinke, vieze vlekken in het tapijt te zien waren. Dit was een unieke ervaring voor ons, maar we kiezen er zeker niet voor om het nogmaals te doen!

Noel 9 aug 2021
Reageer
B

Kamers ouderwets en karig ingericht!

We verbleven hier twee nachten vanwege zakelijke doeleinden. Het hotel is prachtig gelegen en de buitenkant ziet er uitstekend uit. Helaas zijn de kamers nogal ouderwets en karig ingericht. Er is geen airconditioning aanwezig, en er ontbreekt ook een waterkoker om een kopje koffie of thee te zetten. Bovendien zijn de meubels verouderd en is de vloerbedekking versleten. Een herhaaldelijk bezoek aan deze plek staat niet hoog op mijn lijstje.

Bodi 4 aug 2021
Reageer
M

Mooie locatie

Tijdens de dagen na Hemelvaart, ondanks de beperkingen vanwege Corona, werd er alles aan gedaan om het verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken door het personeel. Het diner kon besteld worden en werd netjes op de kamer geserveerd met een prima kwaliteit. Het ontbijt was een buffet waarvan de gasten het op de kamer konden nuttigen met een goede selectie. Het hotel ligt op tien minuten afstand van het centrum en de elektrische bus naar de stad Groningen stopt vlak voor de ingang.

Mevrouw Langerak 21 mei 2021
Reageer
J

Genieten en nogmaals genieten!

Tijdens de periode na Hemelvaart, toen we te maken hadden met de beperkingen vanwege de omstandigheden rondom Corona, heeft het personeel zich onvermoeibaar ingezet om ons verblijf zo plezierig en comfortabel mogelijk te maken. Het avondmaal kon worden besteld en keurig aan onze kamer bezorgd worden om daar te genieten. De kwaliteit van het diner was uitstekend.

Jamie 18 mei 2021
Reageer
R

Organisatie was uitstekend verzorgd!

De kamer was tiptop in orde. Het was heerlijk om van een ontspannend bad te genieten. Vanwege de maatregelen rondom Corona moesten we ons diner op de kamer nuttigen. De organisatie was uitstekend verzorgd. Het eten was smakelijk en prachtig opgemaakt. We hebben gevraagd om onze complimenten aan de chef-kok over te brengen. Onze nachtrust was uitstekend. Kortom, we hebben een aangenaam weekend gehad in hotel Langewold.

Robin 10 mei 2021
Reageer
D

Competent en vriendelijk personeel

De medewerkers waren zeer competent en vriendelijk. Hoewel de keuken over het algemeen goed was, vonden we het jammer dat hetzelfde menu driemaal werd geserveerd, dat zorgde voor een beetje een eentonige ervaring. De culinaire meester heeft zich buitengewoon ingezet om ons te verrassen met een voortreffelijke maaltijd. We zijn blij met deze ervaring en sporen iedereen aan om dit eens ook mee te maken.

Damian 4 mei 2021
Reageer
L

Algemeen goed!

Over het algemeen was het hotel best goed, de receptionisten waren erg vriendelijk, het ontbijtbuffet was redelijk, maar het diner was echt teleurstellend. Naar mijn mening was het eten niet lekker en het feit dat ze een beperkte Corona-menukaart hadden, maar toch de volledige prijs vroegen, vond ik niet netjes.

Lex 3 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Roden.

Over Fletcher Hotel Langewold

Fletcher Hotel-Restaurant Langewold is een 4-sterren hotel, gelegen aan Ceintuurbaan Noord 1 te Roden. Het hotel beschikt over 40 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, kegelbaan en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Zeehondencentrum Pieterburen, AquaZoo Leeuwarden en Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Roden, Drenthe
  • https://www.hotellangewold.nl
  • info@hotellangewold.nl