Fletcher Hotel Langewold

Fletcher Hotel Langewold

3.8 reviewscore • 3 reviews
D

Vlekken te zien op de vloerbedekking

Ik kan me volledig vinden in de beoordeling van Noël. De kamer heeft een overduidelijk ouderwetse uitstraling. Er zijn vlekken te zien op de vloerbedekking, niet alleen in de kamer, maar ook op de gang, het trappenhuis en zelfs op de banken in de bar. Als ik het zo bekijk, lijkt het erop dat de laatste keer dat er een schilder in deze kamer is geweest, zo'n 40 jaar geleden moet zijn geweest. Er valt nog veel meer te vertellen, maar ik denk dat ik het hierbij maar laat. Ter afsluiting met een positieve noot: de omgeving is adembenemend en biedt een schitterend landschap om fantastische fietsroutes te verkennen!

Daniel 24 jul 2023
Reageer
A

Drents Museum

Toen we aankwamen bij Fletcher Hotel Langewold werden we door de receptie vriendelijk ontvangen. De kamer zag er ook goed uit. Het was wel wat we er van hadden verwacht. Badkamer was schoon en het bed sliep goed. Het hotel zelf is gewoon goed. We kwamen voor de mooie omgeving. In de omgeving is er genoeg te doen. Je kunt per fiets hunebedden bezoeken, in de natuur wandelen of fietsen of diverse musea bezoeken. Wij zijn naar het Drents Museum geweest en dat is echt een aanrader. Alleen dat is al de moeite om een hotelovernachting voor te nemen. Wij zouden dit hotel wel aanraden. De omgeving is ook mooi dus je kunt hier prima een paar dagen vertoeven.

Adrie 29 jun 2022
Reageer
D

Drenthe en Groningen

Fletcher Hotel en Restaurant Langewold ligt vlakbij de grens van Drenthe en Groningen. Binnen een kwartiertje rijden zit je in de stad Groningen, maar toch is het nog in Drenthe, in het plaatsje Roden om precies te zijn. Veel te ontdekken in deze omgeving, daarom hebben wij voor dit hotel gekozen. We hebben een dagje in Drenthe doorgebracht en een dagje in Groningen. De eerste dag hebben we de natuur in Drenthe verkent en de tweede dag de stad Groningen. Over het hotel zijn we wel te spreken, vriendelijk ontvangen en goed geslapen. Wat wil je nog meer? Oh ja, ook een lekkere sauna. Heerlijk genoten!

Daphne 10 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Roden.

Over Fletcher Hotel Langewold

Er zijn 3 reviews geschreven over Fletcher Hotel Langewold op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Roden, Drenthe
  • https://www.hotellangewold.nl
  • info@hotellangewold.nl