Fletcher Hotel La Ville Blanche

Fletcher Hotel La Ville Blanche

3.8 reviewscore • 13 reviews
M

Geen keuze!

Met Momento giftbox kun je op 375 locaties genieten van een heerlijke lunch van een salade tot een wrap voor 2 personen.
Maar niet bij Fletcher in Thorn. " Toen ik belde voor een reservering kreeg ik eerst te horen dat ik mij zo niet kon aanmelden en vervolgens dat er geen keuze is. "Een twaalfuurtje" dat is alles. Maling aan het feit dat ik een dieet volg en op de website een lunchgerecht zie staan dat ik wel mag eten. Kan niet, zo werd gezegd. Absoluut niet klantgericht.

Martin 11 sep 2023
Reageer
O

Was weer fijn!

Deze accommodatie zou ik aanraden voor wie geen hoge verwachtingen heeft van de kamer, aangezien deze verouderd is en de badkamer grondig aan renovatie toe is. De tegels in de badkamer waren overgeverfd, maar dit maakte het er alleen maar slechter op en er was geen waterdruk. Echter, het personeel en het eten waren uitstekend en maakten veel goed. De bedden lagen comfortabel en alles was schoon. Hierdoor had ik uiteindelijk een fijn weekend weg. Bovendien is de locatie ook ideaal, naast de bekendste bakker in de omgeving.

Ouwehand 16 nov 2022
Reageer
N

30 jaar niet gerenoveerd

Het hotel heeft een zeer klassieke uitstraling, sommigen zouden het authentiek noemen, maar ik zou het eerder beschrijven als "al 30 jaar niet gerenoveerd". De kamer was erg compact en ingericht met meubels die leken te zijn verzameld uit verschillende kringloopwinkels. De bedden waren heerlijk zacht. Wat betreft de badkamer, deze kan wel wat vernieuwing gebruiken; er was een oud ijzeren koord om het licht aan te doen, er was roest in het bad en er hing een nylon douchegordijn. Onze kamer was gelegen op de tweede verdieping, en het was geen prettige ervaring vanwege de +27 graden zonder airconditioning. Het kleine raampje was voorzien van een onhandig gordijntje dat constant van de muur gleed elke keer dat we het probeerden te openen of te sluiten.

Noemi 21 okt 2022
Reageer
A

Restaurant kan beter

Niet een heel fijn hotel. Ongeïnteresseerd personeel. Totaal niet servicegericht, wat je wel mag verwachten. Ook nog eens lang moeten wachten op ons eten. Het eten zelf was ook niet om over naar huis te schrijven. Kon absoluut beter.
Een voordeel is wel dat dit hotel centraal is gelegen. Ook in een leuke en sfeervolle omgeving. Dat is het absolute hoogtepunt van dit hotel.

Anja 8 sep 2022
Reageer
O

Hier kom ik niet meer

Het hotel was zeer verouderd, sommigen zouden het wellicht authentiek noemen, maar ik beschouwde het als "al 30 jaar niets aan gedaan". De kamers waren erg klein en ingericht met meubels uit tweedehandswinkels. De bedden waren zacht. De badkamer had wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, met ouderwetse verlichting, roest in de badkuip, en een nylon douchegordijn. We verbleven op de tweede verdieping, wat bij warm weer geen aanrader is zonder airconditioning en een klein raam met een gordijn dat je steeds van de muur moest trekken om het open of dicht te doen. Het raam open zetten 's avonds of 's nachts was ook geen optie vanwege het lawaai van een café naast of tegenover het hotel en vroegtijdige leveringen bij de deur. Bovendien zat het hotel naast een kerk die elk half uur een melodietje speelde, dus als je denkt dat je lekker weg kunt zonder kinderen en uitslapen, dan is dat geen optie. Wel was alles schoon en was het personeel vriendelijk en het plaatsje was leuk.

Opel 12 aug 2022
Reageer
L

Receptie soms onbemand

Ik zou ten zeerste afraden om ooit een "kamer" op de tweede etage te boeken! We hebben voor één nacht in dit hotel verbleven en waren opgelucht dat we slechts voor één nacht hadden geboekt! We hebben een Early Check-in bijgeboekt voor €15, zodat we in plaats van om 15.00 uur al om 13.00 uur in onze kamer konden zijn. Toen we bij de receptie arriveerden, was er niemand aanwezig. Iemand van het bedienend personeel probeerde ons te helpen, maar helaas lukte dat niet goed.

L &A 24 aug 2021
Reageer
Y

Personeel onkundig

We hebben plaatsgenomen op een leuk terrasje, maar we hebben er niet overnacht. De service liet veel te wensen over; het personeel miste duidelijk inzicht en vaardigheden. We kregen hulp van drie medewerkers, maar alles verliep te traag. We bestelden koffie met appelvlaai. De koffie die we bestelden was al na 15 minuten op. Pas na een tijdje, zo'n 20 minuten later, kregen we eindelijk de appelvlaai geserveerd, maar deze was helaas niet lekker. Het zou beter zijn als beide items tegelijkertijd werden geserveerd.

Yahya 5 aug 2021
Reageer
N

Helemaal naar wens

Ons verblijf verliep uitstekend. Het eten was heerlijk en als er iets onduidelijk was, werd het snel opgehelderd en opgelost. Het enige kleine minpuntje was het schilderwerk aan het buitenraam en het feit dat de verf op de tegels in de badkamer begon los te laten. Ik zou het zeker aanraden om hier nog eens terug te komen. Het hotel is gelegen aan een gezellig pleintje met leuke terrassen.

Novee 18 mei 2021
Reageer
B

Heerlijk ontbijt, kamer moeten geupgrade worden

Dit prachtige Fletcher hotel bevindt zich in het hart van het charmante stadje Thorn, omringd door vele karakteristieke witte huizen. (Gratis parkeergelegenheid bevindt zich vlak achter het hotel.) Als gevolg van de coronamaatregelen, moesten we ons 3-gangen diner op onze kamer nuttigen. Als gevolg van de coronamaatregelen, moesten we ons 3-gangen diner op onze kamer nuttigen. We hebben enorm genoten van het heerlijke diner, en de organisatie was ook uitstekend. Voor elke gang hoefden we alleen maar naar de receptie te bellen om aan te geven dat we klaar waren, en ze belden ons dan terug zodra de volgende gang klaar was.

Bruno 10 mei 2021
Reageer
Y

Ook tijdens Corona gezellig

Een uitstekend hotel met gratis parkeergelegenheid, gunstig gelegen in het hart van Thorn. Vanwege de coronamaatregelen konden we niet in het restaurant dineren, maar we hebben wel heerlijk samen kunnen genieten van een diner op onze kamer, met een prachtig uitzicht op de Abdij. Het diner was voortreffelijk en ruim voldoende. We genoten ook van een uitgebreid ontbijt op de kamer, waarin voor ieder wat wils zat (hoewel we geen keuze hadden, was het toch divers). Een minpuntje was wel de verouderde badkamer.

Yasmine 22 mrt 2021
Reageer
Z

Verblijf zeer aangenaam

Wat hebben we genoten van deze prachtige locatie! De kamer en sfeer waren geweldig en we voelden ons helemaal op ons gemak. Helaas konden we vanwege de coronamaatregelen niet in het restaurant plaatsnemen, maar het zag er erg sfeervol uit. Desondanks was ons verblijf zeer aangenaam en we kijken ernaar uit om in de toekomst weer terug te komen!

Zaya 21 mrt 2021
Reageer
A

Nette omgeving

Ondanks de uitdagingen die de coronamaatregelen met zich meebrachten, hebben we uitstekend kunnen genieten van ons diner op de kamer. Het diner, elke gang ervan, werd keurig naar onze kamer gebracht. Hoewel het een uitdagende situatie was, konden we toch genieten van een verfrissend biertje. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Adriana 19 mrt 2021
Reageer
L

Unieke ervaring

Gratis parkeergelegenheid, gunstig gelegen in het hart van de stad, vlakbij wandelroutes. De bar is gezellig en het personeel is zeer attent. Het diner op de kamer was een unieke ervaring, met elke gang apart en van uitstekende kwaliteit. De kamers hebben een klassieke uitstraling, maar zijn wel goed onderhouden en schoon. Als je aan de straatkant slaapt, is dat gezellig maar ook enigszins gehorig vanwege het enkelglas.

Len 1 feb 2021
Reageer
Over Fletcher Hotel La Ville Blanche

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche is een 3-sterren hotel, gelegen aan Hoogstraat 2 te Thorn. Het hotel beschikt over 23 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Groote Peel, Kasteel Horn en Toverland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Thorn, Limburg
  • https://www.hotellavilleblanche.nl
  • info@hotellavilleblanche.nl