Fletcher Hotel La Ville Blanche

Fletcher Hotel La Ville Blanche

3.7 reviewscore • 3 reviews
O

Was weer fijn!

Deze accommodatie zou ik aanraden voor wie geen hoge verwachtingen heeft van de kamer, aangezien deze verouderd is en de badkamer grondig aan renovatie toe is. De tegels in de badkamer waren overgeverfd, maar dit maakte het er alleen maar slechter op en er was geen waterdruk. Echter, het personeel en het eten waren uitstekend en maakten veel goed. De bedden lagen comfortabel en alles was schoon. Hierdoor had ik uiteindelijk een fijn weekend weg. Bovendien is de locatie ook ideaal, naast de bekendste bakker in de omgeving.

Ouwehand 16 nov 2022
Reageer
A

Restaurant kan beter

Niet een heel fijn hotel. Ongeïnteresseerd personeel. Totaal niet servicegericht, wat je wel mag verwachten. Ook nog eens lang moeten wachten op ons eten. Het eten zelf was ook niet om over naar huis te schrijven. Kon absoluut beter.
Een voordeel is wel dat dit hotel centraal is gelegen. Ook in een leuke en sfeervolle omgeving. Dat is het absolute hoogtepunt van dit hotel.

Anja 8 sep 2022
Reageer
O

Hier kom ik niet meer

Het hotel was zeer verouderd, sommigen zouden het wellicht authentiek noemen, maar ik beschouwde het als "al 30 jaar niets aan gedaan". De kamers waren erg klein en ingericht met meubels uit tweedehandswinkels. De bedden waren zacht. De badkamer had wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, met ouderwetse verlichting, roest in de badkuip, en een nylon douchegordijn. We verbleven op de tweede verdieping, wat bij warm weer geen aanrader is zonder airconditioning en een klein raam met een gordijn dat je steeds van de muur moest trekken om het open of dicht te doen. Het raam open zetten 's avonds of 's nachts was ook geen optie vanwege het lawaai van een café naast of tegenover het hotel en vroegtijdige leveringen bij de deur. Bovendien zat het hotel naast een kerk die elk half uur een melodietje speelde, dus als je denkt dat je lekker weg kunt zonder kinderen en uitslapen, dan is dat geen optie. Wel was alles schoon en was het personeel vriendelijk en het plaatsje was leuk.

Opel 12 aug 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Thorn.

Over Fletcher Hotel La Ville Blanche

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche is een 3-sterren hotel, gelegen aan Hoogstraat 2 te Thorn. Het hotel beschikt over 23 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Groote Peel, Kasteel Horn en Toverland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Thorn, Limburg