Fletcher Hotel Jan van Scorel

Fletcher Hotel Jan van Scorel

2.5 reviewscore • 6 reviews
S

High Tea bij Fletcher Jan van Scorel

Wij hebben een high tea gedaan bij de Jan van Schoorl. Dit deden we omdat we goede ervaring hadden bij een ander Fletcher hotel. Met de high tea was kwalitatief niets mis echter kwantitatief was het erg weinig. Je gaat met trek van tafel. Dit doorgegeven aan de serveerster die deed er niets mee, wij dachten misschien is er een toegift mogelijk. Niet dus, later contact opgenomen met Sander de restaurant chef en hij beweegt, ook na meerdere malen overnieuw vragen niet. Ik wil jullie waarschuwen doe hier geen high tea, Sander vindt het allemaal wel prima zo.

Sjaak Betjes 15 dec 2023
Reageer
d

Super slecht

De wijn word gewoon op tafel gezet zonder het uit te schenken...... Wachten duurt erg lang terwijl er genoeg personeel rondloopt, en personeel is kort af en totaal niet horeca vaardig! Super slecht en kom hier nooit meer! Ronduit super slecht
Het eten was karig en binnen een minuut op. Jammer had hier meer van verwacht.

douwe Janssen 30 apr 2023
Reageer
J

Prima hotel in Schoorl

Ik snap niet waarom sommige mensen zo negatief over dit hotel zijn. Wij zijn hier meerdere malen geweest en het was altijd goed geregeld. Mooie locatie, mooi/netjes hotel en vriendelijke personeel. Kortom, een prima hotel. Fletcher is ook nooit heel duur als je het vergelijkt met sommige andere hotels. Met een Fletcher hotel zit je altijd wel goed en daar is dit hotel echt geen uitzondering op.

J. Bouwman 6 mei 2022
Reageer
F

Goede ligging vriendelijk personeel

Interessant dat Fletcher hotel Jan van Scorel 2 negatieve reviews heeft en nog geen positieve. Onze mening is namelijk geheel anders. De ligging is sowieso erg mooi bij de Schoorlse duinen waar je fijn kunt lopen. Het personeel is zeer vriendelijk, zoals eigenlijk in ieder Fletcher hotel dit het geval is. De bedden waren zeer fijn en de kamer was zeer ruim. Enige nadeeltje was dat je moet betalen om je auto te parkeren, 7,50 euro per maand is nogal een bijkomende kost terwijl vrijwel iedereen in de auto aankomt bij een hotel, zeker in Schoorl. 4 sterren van ons!

Fam Kroeg 15 feb 2022
Reageer
R

Parkeerkosten

Wij hadden via hotelveilingen een kamer geboekt ,via e mail bevestiging gekregen en alle kosten waren voldaan .
Maar wat bleek bij aankomst ,de parkeerkosten moesten nog worden betaald .
Er komen kosten bij op bepaalde dagen,dat staat aangegeven in de voorwaarden en ook toeristenbelasting is bekend .Maar als een hotel hier ook nog geld voor durft te vragen,en dat men niet snapt dat de meeste mensen met de auto naar een hotel komen .Daar zakt mij de broek van af.

Reinder 22 okt 2021
Reageer
m

In verbouwing

Het ontbijt is goed, de ligging is goed. De douche in bad is slecht bijna geen water, de badkamer is klein er was geen bar, geen sauna en geen zwembad. Veel rommel rond het hotel. Het hotel is gedateerd. Veel verschil in prijzen voor de kamers en raar dat 7,50 per dag voor parkeren van de auto moet betalen. Hoe kom je anders bij het hotel, wij weten het niet

marc de Boer 27 jul 2021
S

Dat is mijn inziens wel een nadeel aan Fletcher hotels waar je vaak parkeergeld moet betalen bij het hotel. Ook mede natuurlijk omdat veel Fletcher hotels in centrums zitten. Als ik een hoteleigenaar zou zijn, zou dat mijn eerste ding zijn wat ik zou aanpassen, is wel het minste om je gasten gratis parkeren kan aanbieden. Of je iets regelt met de gemeente of dat je een eigen parkeergelegenheid realiseert... Keuzes genoeg.

Simar 27 jul 2021
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Schoorl.

Over Fletcher Hotel Jan van Scorel

Er zijn 6 reviews geschreven over Fletcher Hotel Jan van Scorel op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Schoorl, Noord-Holland
  • https://www.hoteljanvanscorel.nl
  • info@hoteljanvanscorel.nl