Fletcher Hotel Het Witte Huis

Fletcher Hotel Het Witte Huis

4.4 reviewscore • 2 reviews
H

Dagje Amersfoort

Uitstekend hotel. Mooie kamer in de vorm van vakantiehuisjes. Van binnen was het ook netjes, met een mooie badkamer. Hele goede service en vriendelijk personeel. Wij overwegen om nog een keer terug te komen. In de omgeving van Amersfoort valt ook genoeg te doen. Altijd leuk om een dagje naar de stad te gaan. Wij waren hier ook nog niet heel erg bekend. We overwegen nu om een dagje Utrechtse Heuvelrug te doen, met de fiets en wij denken dat je dan ook uitstekend dit hotel kunt nemen.

Henk 31 mei 2022
Reageer
R

Hele nette kamer

Wanneer je een hotel boekt, draait het eigenlijk alleen om de kamer. Onze kamer was erg schoon, netjes en het zag er gezellig uit. Wat ons betreft is het dan al geslaagd. Wij hadden geen ontbijt genomen, dat doen we liever altijd zelf, ergens buiten het hotel. Daar kan ik dus ook niet over oordelen, maar van de verhalen die ik gehoord heb, is dat altijd wel goed geregeld bij Fletcher hotels. Het bed was ook goed, lekker matras en goed kussen. Badkamer was ook goed, dus wat ons betreft, vijf sterren!

Rianne 5 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Soest.

Over Fletcher Hotel Het Witte Huis

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis is een 4-sterren hotel, gelegen aan Birkstraat 138 te Soest. Het hotel beschikt over 42 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Paleis Soestdijk, DierenPark Amersfoort en Nationaal Militair Museum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Soest, Utrecht
  • https://www.fletcherhotelhetwittehuis.nl
  • info@fletcherhotelhetwittehuis.nl