Hotel

Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

Beekbergen, Gelderland

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Arnhemseweg 520-524 te Beekbergen. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, kinderpretpark Julianatoren en Burgers' Zoo.

Fletcher Hotel Apeldoorn is van alle hotels omstreeks Beekbergen de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Apeldoorn


Reviews (2)

 • Anja

  Hotel in Beekbergen

  Hotel het Veluwse Bos ligt in het dorpje Beekbergen ten zuiden van Apeldoorn. Net als Apeldoorn ligt het op de rand van de Veluwe. Het dorp uit en je staat in het bos. In Beekbergen heb je diverse leuke restaurantjes. Wij hebben in dezelfde straat gegeten bij De Pannekoek. Leuk Pannenkoeken restaurantje op loopafstand van het hotel.
  Voor de prijs hadden wij alleen wel wat meer verwacht van het hotel. Van de buitenkant ziet het er wel imposant uit, maar onze kamer was aan de kleine kant. Dan heb ik het nog niet gehad over de badkamer. Dit mag best wat ruimer, want het voelde wel erg claustrofobisch. Het was gelukkig wel schoon en goed opgeruimd.

  Anja 31 mei 2022

 • Fera

  Mooie omgeving Beekbergen

  Het is een mooie omgeving daar in Beekbergen dus zeker de moeite waard om een hotel te pakken.. Dat heb ik wel gedaan en zo kon ik lekker vroeg in het bos zijn. In de buurt van Apeldoorn valt veel te zien betreft flora en fauna. Het is een van mijn favoriete plekken van Nederland.

  Het hotel bevindt zich midden in het dorp. Niet echt een avontuurlijke locatie maar er was wel plaats en de prijs viel ook erg mee. Ik weet niet hoe dit midden in het vakantieseizoen is maar ik vond het erg meevallen. Het hotel is ook niet bijzonder groot. Dat is ook allemaal niet zo belangrijk vind ik. Zolang de kamers maar netjes zijn en dat was in mijn geval wel zo.

  Fera 4 mei 2022