Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

3.1 reviewscore • 13 reviews
Z

Begroeting was buitengewoon hartelijk!

Nadat we de evaluaties over dit hotel hadden doorgenomen, bekruipt ons een gevoel van bezorgdheid over wat ons te wachten staat. Echter, wees gewaarschuwd. De begroeting in dit hotel was buitengewoon hartelijk en uiterst ontspannen. De accommodaties zijn uitstekend, zoals te verwachten in een hotel. Alles was piekfijn in orde. De lucht was aangenaam fris, en geluiden van buitenaf hebben we totaal niet opgemerkt.

Zakaria 12 jul 2023
Reageer
F

Slecht!

In het voorbije weekend hebben we getracht onze nachten hier te vertoeven, een periode van twee overnachtingen. Ons initiële verblijf bevond zich in het annex (op de hoogste verdieping). De kamer was uitzonderlijk compact, zonder enige plek om je tas weg te bergen. Bovendien met moeite in de douche staan vanwege de beperkte ruimte, en er hing een onaangename, bedompte geur die zeer onplezierig was.

Fam Banjo 30 mei 2023
Reageer
H

Geen boeking meer hier

We zijn doorgaans zeer tevreden gasten van Fletcher, maar we zijn nog nooit eerder een hotel tegengekomen dat zo teleurstellend was als deze. Toen we arriveerden, merkten we op dat er actieve insecten op de vloer rondliepen. De kamer zelf was al behoorlijk klein, maar in de badkamer was nauwelijks ruimte voor één persoon, laat staan meer. De geluidsisolatie van de kamers was zeer onvoldoende; gedurende beide nachten hebben we erg slecht geslapen.

Hidaya 24 mei 2023
Reageer
J

Kwaliteit eten niet beneden peil

We hebben onze avondmaaltijd genuttigd in het eetgedeelte. De geluidsdemping in de kamers liet sterk te wensen over. Bovendien was de vis in het restaurant zo taai dat het zelfs met de twee messen die we hadden, moeilijk was om erdoorheen te snijden. De salade die werd geserveerd was van goede kwaliteit, maar er was geen dressing bij. Daarnaast was de portie niet genoeg.

Jolien 23 feb 2023
Reageer
J

Had te maken met onaangename rioolgeur!

Dit hotel heeft dringend behoefte aan vernieuwing. Zowel de gang als de kamer hadden last van een onaangename rioolgeur, waardoor we genoodzaakt waren om met het raam open te slapen. De kamers waren erg gehorig en de ventilatie liet te wensen over. Gelukkig was het restaurant mooi opgeknapt en het eten en ontbijt waren van goede kwaliteit.

Joe 29 jan 2023
Reageer
P

Goed hotel

We werden heel vriendelijk ontvangen en we konden gelijk naar onze kamer. De kamer zag er prima uit en het belangrijkste was dat de kamer schoon was. De badkamer was ook schoon. Het was wel een beetje wat we er van verwacht hadden. We hebben ook heerlijk kunnen ontbijten. De omgeving is erg mooi. Echt een leuke locatie om een paar dagen naartoe te gaan. Heel bosrijk en als je van natuur houdt moet je hier echt een keer heen.

Pim 16 sep 2022
Reageer
M

Dwaalspoor

Men beweerde dat het hotel zich aan de rand van het bos bevindt, maar dit bleek niet het geval te zijn. Na een wandeling van 4 kilometer hebben we helaas geen enkel spoor van een bos kunnen ontdekken. Het hotel bevindt zich direct naast een drukke doorgaande weg. Het terras is slechts ongeveer 4 meter verwijderd van deze weg. De reguliere kamer die we toegewezen kregen was zeer beperkt van formaat en niet goed schoongemaakt, en er hing een onfrssie geur. De douche en het toilet waren erg krap en het geluid was overmatig hoorbaar.

Musa Zeeuw 7 aug 2022
Reageer
M

Enigszins ondermaats

De locatie van het hotel is ideaal voor het verkennen van prachtige fietspaden. De hygiëne van de kamer die we kregen was enigszins ondermaats en had beter gekund. Op ons terras stond een tafel die ik eerst moest schoonmaken omdat deze plakkerig was. Bovendien was er een asbak met een sigaret erin, wat niet prettig was bij aankomst. De bedden hebben duidelijk hun beste tijd gehad en zijn toe aan vervanging. Ik vermoed dat de kamer ook wel een opknapbeurt kan gebruiken, vooral het tapijt dat vol vlekken zit. Het personeel liet ons op ons gemak voelen en we hebben heerlijk gedineerd in het restaurant.

Mylo 31 jul 2022
Reageer
A

Hotel in Beekbergen

Hotel het Veluwse Bos ligt in het dorpje Beekbergen ten zuiden van Apeldoorn. Net als Apeldoorn ligt het op de rand van de Veluwe. Het dorp uit en je staat in het bos. In Beekbergen heb je diverse leuke restaurantjes. Wij hebben in dezelfde straat gegeten bij De Pannekoek. Leuk Pannenkoeken restaurantje op loopafstand van het hotel.
Voor de prijs hadden wij alleen wel wat meer verwacht van het hotel. Van de buitenkant ziet het er wel imposant uit, maar onze kamer was aan de kleine kant. Dan heb ik het nog niet gehad over de badkamer. Dit mag best wat ruimer, want het voelde wel erg claustrofobisch. Het was gelukkig wel schoon en goed opgeruimd.

Anja 31 jul 2022
Reageer
R

Teleurstellende ervaring

Het spijt me zeer om te moeten zeggen dat ons verblijf in dit hotel allesbehalve aangenaam was. Het personeel, behalve in het restaurant, was onvriendelijk en de hotelkamer en het restaurant waren verre van schoon. Bovendien was het erg gehorig en had de badkamer een onaangename geur. Er was ook gebrek aan service. Een teleurstellende ervaring.

Riv 18 mei 2022
Reageer
F

Mooie omgeving Beekbergen

Het is een mooie omgeving daar in Beekbergen dus zeker de moeite waard om een hotel te pakken.. Dat heb ik wel gedaan en zo kon ik lekker vroeg in het bos zijn. In de buurt van Apeldoorn valt veel te zien betreft flora en fauna. Het is een van mijn favoriete plekken van Nederland.

Het hotel bevindt zich midden in het dorp. Niet echt een avontuurlijke locatie maar er was wel plaats en de prijs viel ook erg mee. Ik weet niet hoe dit midden in het vakantieseizoen is maar ik vond het erg meevallen. Het hotel is ook niet bijzonder groot. Dat is ook allemaal niet zo belangrijk vind ik. Zolang de kamers maar netjes zijn en dat was in mijn geval wel zo.

Fera 4 mei 2022
Reageer
B

Beperkte privacy

Inchecken verliep soepel en we werden op een vriendelijke manier geholpen. De kamer was compact, maar voor één nacht was het absoluut goed te doen. De mate van privacy was beperkt, aangezien de badkamer een glazen deur had die niet volledig kon worden afgesloten, laat staan op slot kon worden gedaan. De afmetingen van de kamer waren ongeveer een meter bij anderhalf. Het was erg klein en het was vrijwel onmogelijk om je daar om te kleden.

Berend 25 okt 2021
Reageer
N

Geen prettige nachtrust

Het diner in het restaurant was werkelijk verrukkelijk. Echter, ik zou dit hotel absoluut niet aanraden. Wij zijn wat groter van gestalte en we hadden nauwelijks ruimte om ons om te draaien, laat staan fatsoenlijk te douchen of naar het toilet te gaan. Bovendien merkten we op dat er overal kitranden loslieten en dat onze kamer duidelijk dringend aan renovatie toe was. De bedden waren totaal niet comfortabel, waardoor we twee nachten niet goed hebben geslapen.

Nowi 30 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2023 in de omgeving van Beekbergen.

Over Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Arnhemseweg 520-524 te Beekbergen. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Apenheul, kinderpretpark Julianatoren en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Beekbergen, Gelderland
  • https://www.hotelhetveluwsebos.nl
  • info@hotelhetveluwsebos.nl