Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

3.5 reviewscore • 8 reviews
Z

Begroeting was buitengewoon hartelijk!

Nadat we de evaluaties over dit hotel hadden doorgenomen, bekruipt ons een gevoel van bezorgdheid over wat ons te wachten staat. Echter, wees gewaarschuwd. De begroeting in dit hotel was buitengewoon hartelijk en uiterst ontspannen. De accommodaties zijn uitstekend, zoals te verwachten in een hotel. Alles was piekfijn in orde. De lucht was aangenaam fris, en geluiden van buitenaf hebben we totaal niet opgemerkt.

Zakaria 12 jul 2023
Reageer
F

Slecht!

In het voorbije weekend hebben we getracht onze nachten hier te vertoeven, een periode van twee overnachtingen. Ons initiële verblijf bevond zich in het annex (op de hoogste verdieping). De kamer was uitzonderlijk compact, zonder enige plek om je tas weg te bergen. Bovendien met moeite in de douche staan vanwege de beperkte ruimte, en er hing een onaangename, bedompte geur die zeer onplezierig was.

Fam Banjo 30 mei 2023
Reageer
H

Geen boeking meer hier

We zijn doorgaans zeer tevreden gasten van Fletcher, maar we zijn nog nooit eerder een hotel tegengekomen dat zo teleurstellend was als deze. Toen we arriveerden, merkten we op dat er actieve insecten op de vloer rondliepen. De kamer zelf was al behoorlijk klein, maar in de badkamer was nauwelijks ruimte voor één persoon, laat staan meer. De geluidsisolatie van de kamers was zeer onvoldoende; gedurende beide nachten hebben we erg slecht geslapen.

Hidaya 24 mei 2023
Reageer
J

Kwaliteit eten niet beneden peil

We hebben onze avondmaaltijd genuttigd in het eetgedeelte. De geluidsdemping in de kamers liet sterk te wensen over. Bovendien was de vis in het restaurant zo taai dat het zelfs met de twee messen die we hadden, moeilijk was om erdoorheen te snijden. De salade die werd geserveerd was van goede kwaliteit, maar er was geen dressing bij. Daarnaast was de portie niet genoeg.

Jolien 23 feb 2023
Reageer
J

Had te maken met onaangename rioolgeur!

Dit hotel heeft dringend behoefte aan vernieuwing. Zowel de gang als de kamer hadden last van een onaangename rioolgeur, waardoor we genoodzaakt waren om met het raam open te slapen. De kamers waren erg gehorig en de ventilatie liet te wensen over. Gelukkig was het restaurant mooi opgeknapt en het eten en ontbijt waren van goede kwaliteit.

Joe 29 jan 2023
Reageer
P

Goed hotel

We werden heel vriendelijk ontvangen en we konden gelijk naar onze kamer. De kamer zag er prima uit en het belangrijkste was dat de kamer schoon was. De badkamer was ook schoon. Het was wel een beetje wat we er van verwacht hadden. We hebben ook heerlijk kunnen ontbijten. De omgeving is erg mooi. Echt een leuke locatie om een paar dagen naartoe te gaan. Heel bosrijk en als je van natuur houdt moet je hier echt een keer heen.

Pim 16 sep 2022
Reageer
A

Hotel in Beekbergen

Hotel het Veluwse Bos ligt in het dorpje Beekbergen ten zuiden van Apeldoorn. Net als Apeldoorn ligt het op de rand van de Veluwe. Het dorp uit en je staat in het bos. In Beekbergen heb je diverse leuke restaurantjes. Wij hebben in dezelfde straat gegeten bij De Pannekoek. Leuk Pannenkoeken restaurantje op loopafstand van het hotel.
Voor de prijs hadden wij alleen wel wat meer verwacht van het hotel. Van de buitenkant ziet het er wel imposant uit, maar onze kamer was aan de kleine kant. Dan heb ik het nog niet gehad over de badkamer. Dit mag best wat ruimer, want het voelde wel erg claustrofobisch. Het was gelukkig wel schoon en goed opgeruimd.

Anja 31 jul 2022
Reageer
F

Mooie omgeving Beekbergen

Het is een mooie omgeving daar in Beekbergen dus zeker de moeite waard om een hotel te pakken.. Dat heb ik wel gedaan en zo kon ik lekker vroeg in het bos zijn. In de buurt van Apeldoorn valt veel te zien betreft flora en fauna. Het is een van mijn favoriete plekken van Nederland.

Het hotel bevindt zich midden in het dorp. Niet echt een avontuurlijke locatie maar er was wel plaats en de prijs viel ook erg mee. Ik weet niet hoe dit midden in het vakantieseizoen is maar ik vond het erg meevallen. Het hotel is ook niet bijzonder groot. Dat is ook allemaal niet zo belangrijk vind ik. Zolang de kamers maar netjes zijn en dat was in mijn geval wel zo.

Fera 4 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Beekbergen.

Over Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

Er zijn 8 reviews geschreven over Fletcher Hotel Het Veluwse Bos op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Beekbergen, Gelderland
  • https://www.hotelhetveluwsebos.nl
  • info@hotelhetveluwsebos.nl