Fletcher Hotel Het Veerse Meer

Fletcher Hotel Het Veerse Meer

2.9 reviewscore • 8 reviews
M

Zeer slecht

Kerstbrunch gedaan. Wat was het slecht de garnalen waren bevroren,de vis was niet gaar,pasteitjes waren koud. En dat voor 40euro pp. Laatste keer dat we hier zijn geweest. We hadden al veel slechte reviews gehoord maar dat het zo zou zijn had ik niet verwacht. De tafel en stoelen kon je niet aanzitten want die plakten gewoon.

Miertje 26 dec 2023
Reageer
T

Prijzen kloppen niet

Vandaag 14-11-2023 staat de tournedos op steen voor 24,50 op de website en op de kaart op de kamer.
Met 6 man aan tafel maar dan kost ie 34,50.
Navraag bij bediening gedaan en dan blijkt dat vanaf vandaag de prijs is veranderd en hebben we pech.
Daarbij is de service slecht en bediening onvriendelijk

Theo Groeneveld 14 nov 2023
Reageer
Y

Klacht niet gehoord

Je komt aan en krijgt een kamer die niet schoon is en op de badkamerdeur de afdrukken van vorige gasten laat zien.
Je krijgt gelijk een upgrade, bijzonder aardig, maar stijf van t schoonmaakmiddel alcaline staat want om narigheid te voorkomen waren ze toch nog even over de deuren gegaan met een poetslap en de gang lekker opgespoten waardoor je longen dicht klapten!
3 dagen zelf alles bij moeten vullen op de kamet voor koffie en ther gebruik en na aanvraag kwam de receptioniste nieuwe handdoeken brengen.
Een klagende restaurantmedewerker dat er mensen ziek waren en maar met twee mensen waren heeft ons doen besluiten 3x elders te gaan eten.
Leerlingen waren super aardig.
In één week in 3 hotels geweest, geef ons maar Van der Valk in Arnhem en Inntel in Rotterdam, die verstaan hun vak, ook in deze slechte tijd van personeelsbezetting!
We hebben Fletcher nu 3x een herkansing gegeven maar zelfs dat is geen optie. Advies: mooi hotel maar had beter niet gebouwd kunnen worden!

Yvonne Harmsen 17 okt 2023
Reageer
F

Slecht hotel

We hebben voor 1 nachje geboekt onze kamer zat vlak boven het terras veel herrie geveel geschreeuw tot 01;00. Dit hotel beveel ik niemand aan. Bediening ook niet vriendelijke en eten was ook slecht. We gaan vaak naar hotels maar dit was wel één om nooit om snel te vergeten

Frank 19 aug 2023
Reageer
J

Geen 4 sterren waard

We kunnen de slechte reviews hieronder alleen maar bevestigen. Vriendelijk personeel,maar totaal niet opgeleid en niet attent om af te ruimen of een bestelling aan te nemen. In drukke tijden veel te weinig personeel en het wordt één grote chaos. Het hotel ligt perfect en de kamers zijn prima. Het ontbijt is aardig maar blinkt zeker niet uit. Het avondeten ook prima maar verwacht niet te veel. De totaal niet-professionele instelling van de zogenaamde hotelmanager doet afbreuk aan het geheel en heeft ervoor gezorgd dat wij voortaan liever ons geld ergens anders uitgeven.

J. von Funcke 23 jul 2023
Reageer
D

Fantastisch uitzicht

Fletcher Het Veerse Meer beschikt over een fantastisch uitzicht over het Veerse meer. Voor zover wij hebben kunnen beoordelen, beschikken alle kamers over een fantastisch uitzicht. Dit uitzicht alleen maakt alles al goed. Niet dat de rest slecht wat, want het is een heel luxe hotel. Dat straalt het ook wel uit.
Receptie was ok, kamer was schoon, bed was goed en het eten was vers en goed bereid. Er is een gezellige bar en terras, waar je heerlijk een drankje kan doen. Het hotel heeft zelfs een eigen jachthaven, dus je ziet genoeg bootjes voorbij komen.

Driessen 14 jun 2022
Reageer
J

Prachtige ligging aan het meer

Het grootste pluspunt van Hotel Het Veerse Meer is dat het direct aan het water ligt. Je hebt ook voldoende plek om je bootje aan te meren. Elke kamer kijkt eigenlijk over het water uit en dat maakt het een heel interessant hotel. Van je hotelkamer hoef je niks spectaculairs te verwachten, maar verder ziet het hotel er goed uit van binnen. Best een luxe uitstraling. Als je wat gaat eten is de kans ook groot dat je een mooi uitzicht hebt. Van de faciliteiten heb ik geen gebruik gemaakt, zoals de fitnesszaal.

Joop 30 mei 2022
Reageer
C

Veerse meer

Paar nachten overnacht in dit hotel en we hadden een prima ervaring gehad. We hadden een prachtig uitzicht op het Veerse meer met een groot balkon. Lag her en der wel een klein beetje stof op de kamer. Ontbijt was op een klaar minuscule dingetjes na goed. Het personeel was attent. Verder is de omgeving natuurlijk prachtig. Wij hebben een hele fijne minivakantie gehad. Bij Kanoa kun je kano's huren, wat erg leuk is om te doen. Kanoa ligt vlakbij het hotel aan het Veerse meer.

Chantal 23 mrt 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Arnemuiden.

Over Fletcher Hotel Het Veerse Meer

Er zijn 8 reviews geschreven over Fletcher Hotel Het Veerse Meer op Reviews.nl. Met een 2.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Arnemuiden, Zeeland
  • https://www.hotelhetveersemeer.nl
  • info@hotelhetveersemeer.nl