Fletcher Hotel Het Veerse Meer

Fletcher Hotel Het Veerse Meer

4.3 reviewscore • 3 reviews
D

Fantastisch uitzicht

Fletcher Het Veerse Meer beschikt over een fantastisch uitzicht over het Veerse meer. Voor zover wij hebben kunnen beoordelen, beschikken alle kamers over een fantastisch uitzicht. Dit uitzicht alleen maakt alles al goed. Niet dat de rest slecht wat, want het is een heel luxe hotel. Dat straalt het ook wel uit.
Receptie was ok, kamer was schoon, bed was goed en het eten was vers en goed bereid. Er is een gezellige bar en terras, waar je heerlijk een drankje kan doen. Het hotel heeft zelfs een eigen jachthaven, dus je ziet genoeg bootjes voorbij komen.

Driessen 14 jun 2022
Reageer
J

Prachtige ligging aan het meer

Het grootste pluspunt van Hotel Het Veerse Meer is dat het direct aan het water ligt. Je hebt ook voldoende plek om je bootje aan te meren. Elke kamer kijkt eigenlijk over het water uit en dat maakt het een heel interessant hotel. Van je hotelkamer hoef je niks spectaculairs te verwachten, maar verder ziet het hotel er goed uit van binnen. Best een luxe uitstraling. Als je wat gaat eten is de kans ook groot dat je een mooi uitzicht hebt. Van de faciliteiten heb ik geen gebruik gemaakt, zoals de fitnesszaal.

Joop 30 mei 2022
Reageer
C

Veerse meer

Paar nachten overnacht in dit hotel en we hadden een prima ervaring gehad. We hadden een prachtig uitzicht op het Veerse meer met een groot balkon. Lag her en der wel een klein beetje stof op de kamer. Ontbijt was op een klaar minuscule dingetjes na goed. Het personeel was attent. Verder is de omgeving natuurlijk prachtig. Wij hebben een hele fijne minivakantie gehad. Bij Kanoa kun je kano's huren, wat erg leuk is om te doen. Kanoa ligt vlakbij het hotel aan het Veerse meer.

Chantal 23 mrt 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Arnemuiden.

Over Fletcher Hotel Het Veerse Meer

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oranjeplaatweg 1 te Arnemuiden. Het hotel beschikt over 51 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, fitness, een eigen jachthaven en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Bevrijdingsmuseum Zeeland, Deltapark Neeltje Jans en Reptielenzoo Iguana.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Arnemuiden, Zeeland
  • https://www.hotelhetveersemeer.nl
  • info@hotelhetveersemeer.nl