Fletcher Hotel Hellendoorn

Fletcher Hotel Hellendoorn

2.5 reviewscore • 4 reviews
R

Nooit meer een voucher van Fletcher

Nooit meer een voucher van Fletcher. Het is niet mogelijk meer dan 1 dag tegelijk te boeken. Dan zijn de beschikbare data altijd op.
Het lijkt aantrekkelijk, maar het is gewoon een toeristenval. Eerste dag goedkoop, daarna betaal je de hoofdprijs.
En meestal ook nog voor zeer matige hotels.
Ik heb er nog 3. Maak ze op en daarna nooit meer Fletcher.

Rik 18 jun 2024
Reageer
S

Ik zit onder de beten van bedwansen

Wat een smeuïge kamers. Wij hadden de kamers 206 t/m 210. Wij zaten allemaal onder de beten van bedwansen. Bij de receptie werden we gewoon niet geholpen. Ook was er geen manager aanwezig. Dit was 24 en 25 juni 2023. En nog steeds hebben wij niets van het hotel gehoord. Schandalig dat wij niet worden gecompenseerd voor deze ervaring. We moesten allemaal eerst naar de dokter.

Sav 9 jul 2023
Reageer
F

Avonturenpark Hellendoorn

Met de kids gaan we wel vaker naar verschillende pretparken in Nederland. Hier maken we vaak een dagje van met een hotelovernachting. De hotelovernachting deden we in dit geval bij Fletcher Hellendoorn. Toen we in Hellendoorn aankwamen, hebben we ingecheckt bij het hotel. Ze waren erg vriendelijk, even in de kamer gekeken en op die manier begon de dag al goed. Na een fantastisch dagje beleefd te hebben bij Avonturenpark Hellendoorn, keerden we weer terug naar het hotel, dat nog geen kilometer van het park afligt. Gelukkig hebben ze hele fijne bedden, want we waren wel moe. De kids sliepen heel snel. Wij hadden nog even gedouched, wat gegeten en toen naar bed. Ik nog even op mijn tablet en mijn man keek nog even tv. Volgende ochtend vroeg aan het ontbijt, wat top geregeld was en toen weer naar huis. Wij waren allemaal erg tevreden over dit avontuur!

Fleur 16 jun 2022
Reageer
P

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

Dagje Nationaal Park Sallandse Heuvelrug geweest. Schitterend natuurgebied en we verbleven in Fletcher Hotel Hellendoorn. Op de fiets moet je nog een klein eindje fietsen om bij het park te komen, maar het valt in principe reuze mee. Ik denk een paar kilometer. Het is gewoon een goed hotel met een gezellig terras. Het hotel bevindt zich in Hellendoorn, wat op zich niet heel veel aan is. Hellendoorn is ook vrij klein. De omgeving is daar in tegen wel weer mooi. Wij vinden het gewoon een normaal hotel.

Petra 23 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Hellendoorn.

Over Fletcher Hotel Hellendoorn

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Hotel Hellendoorn op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hellendoorn, Overijssel
  • https://www.hotelhellendoorn.nl
  • info@hotelhellendoorn.nl