Hotel

Fletcher Hotel Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn is een 3-sterren hotel, gelegen aan Johanna van Burenstraat 9 te Hellendoorn. Het hotel beschikt over 28 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Korenmolen De Hoop, Rijssens Museum en Avonturenpark Hellendoorn.

Fletcher Hotel Gilde is van alle hotels omstreeks Hellendoorn de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Gilde


Reviews (2)

 • Fleur

  Avonturenpark Hellendoorn

  Met de kids gaan we wel vaker naar verschillende pretparken in Nederland. Hier maken we vaak een dagje van met een hotelovernachting. De hotelovernachting deden we in dit geval bij Fletcher Hellendoorn. Toen we in Hellendoorn aankwamen, hebben we ingecheckt bij het hotel. Ze waren erg vriendelijk, even in de kamer gekeken en op die manier begon de dag al goed. Na een fantastisch dagje beleefd te hebben bij Avonturenpark Hellendoorn, keerden we weer terug naar het hotel, dat nog geen kilometer van het park afligt. Gelukkig hebben ze hele fijne bedden, want we waren wel moe. De kids sliepen heel snel. Wij hadden nog even gedouched, wat gegeten en toen naar bed. Ik nog even op mijn tablet en mijn man keek nog even tv. Volgende ochtend vroeg aan het ontbijt, wat top geregeld was en toen weer naar huis. Wij waren allemaal erg tevreden over dit avontuur!

  Fleur 24 mei 2022

 • Petra

  Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

  Dagje Nationaal Park Sallandse Heuvelrug geweest. Schitterend natuurgebied en we verbleven in Fletcher Hotel Hellendoorn. Op de fiets moet je nog een klein eindje fietsen om bij het park te komen, maar het valt in principe reuze mee. Ik denk een paar kilometer. Het is gewoon een goed hotel met een gezellig terras. Het hotel bevindt zich in Hellendoorn, wat op zich niet heel veel aan is. Hellendoorn is ook vrij klein. De omgeving is daar in tegen wel weer mooi. Wij vinden het gewoon een normaal hotel.

  Petra 23 mei 2022