Fletcher Hotel Hellendoorn

Fletcher Hotel Hellendoorn

3.9 reviewscore • 13 reviews
S

buitengewoon comfortabele bedden

Tijdens onze fietsroute verkenden we de betoverende Sallandse heuvelrug en brachten we een nacht door in het charmante Fletcher hotel in Hellendoorn. We troffen een smetteloze kamer aan met buitengewoon comfortabele bedden en genoten van voortreffelijke maaltijden. Als gevolg van de coronamaatregelen werd alles op de kamer geregeld, wat een uitstekende en veilige oplossing bleek te zijn.

Sandra 8 jul 2023
Reageer
S

Ik zit onder de beten van bedwansen

Wat een smeuïge kamers. Wij hadden de kamers 206 t/m 210. Wij zaten allemaal onder de beten van bedwansen. Bij de receptie werden we gewoon niet geholpen. Ook was er geen manager aanwezig. Dit was 24 en 25 juni 2023. En nog steeds hebben wij niets van het hotel gehoord. Schandalig dat wij niet worden gecompenseerd voor deze ervaring. We moesten allemaal eerst naar de dokter.

Sav 9 jul 2023
Reageer
F

Avonturenpark Hellendoorn

Met de kids gaan we wel vaker naar verschillende pretparken in Nederland. Hier maken we vaak een dagje van met een hotelovernachting. De hotelovernachting deden we in dit geval bij Fletcher Hellendoorn. Toen we in Hellendoorn aankwamen, hebben we ingecheckt bij het hotel. Ze waren erg vriendelijk, even in de kamer gekeken en op die manier begon de dag al goed. Na een fantastisch dagje beleefd te hebben bij Avonturenpark Hellendoorn, keerden we weer terug naar het hotel, dat nog geen kilometer van het park afligt. Gelukkig hebben ze hele fijne bedden, want we waren wel moe. De kids sliepen heel snel. Wij hadden nog even gedouched, wat gegeten en toen naar bed. Ik nog even op mijn tablet en mijn man keek nog even tv. Volgende ochtend vroeg aan het ontbijt, wat top geregeld was en toen weer naar huis. Wij waren allemaal erg tevreden over dit avontuur!

Fleur 16 jun 2022
Reageer
P

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

Dagje Nationaal Park Sallandse Heuvelrug geweest. Schitterend natuurgebied en we verbleven in Fletcher Hotel Hellendoorn. Op de fiets moet je nog een klein eindje fietsen om bij het park te komen, maar het valt in principe reuze mee. Ik denk een paar kilometer. Het is gewoon een goed hotel met een gezellig terras. Het hotel bevindt zich in Hellendoorn, wat op zich niet heel veel aan is. Hellendoorn is ook vrij klein. De omgeving is daar in tegen wel weer mooi. Wij vinden het gewoon een normaal hotel.

Petra 23 mei 2022
Reageer
B

Matige score

Hoewel het personeel zeer vriendelijk was, valt er weinig positiefs te zeggen over dit hotel. De kamers, met name kamer 207, vertonen een verouderde uitstraling en hebben last van aanzienlijke geluidsoverlast. Bovendien is de inrichting minimaal en laat te wensen over. Wat betreft de bedden, deze zijn acceptabel, maar niet uitmuntend.

Het aangeboden ontbijtbuffet was teleurstellend en van zeer matige kwaliteit. Er waren geen verse broodjes beschikbaar, alleen dikke, slappe plakken wit- en bruin casinobrood die geen recht deden aan de suggestie van oerbrood. De jus d'orange had geen smaak en het "gebakken" spek was nauwelijks gebakken, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Het hotel is gunstig gelegen en biedt een prima locatie. De omgeving is ideaal voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten. Desondanks moeten we concluderen dat dit Fletcherhotel niet aan te bevelen is volgens onze ervaring.

Benny 13 sep 2021
Reageer
J

1 grote flop

We werden toegewezen aan kamer 305 dankzij de hotelbon. Hoewel ik besef dat we geen luxe kamer konden verwachten, overtrof de teleurstelling mijn verwachtingen. Bij binnenkomst werden we begroet door een absolute duisternis, gesloten gordijnen, een draaiende ventilator en een onaangename muffe geur. In het kort, deze kamer is uitzonderlijk klein, verstikkend heet en er is geen mogelijkheid om het koeler te maken, aangezien er geen airconditioning aanwezig is. Als gevolg daarvan hebben we erg slecht geslapen. Bovendien kan één van de ramen niet geopend worden. Wat betreft het diner, het is redelijk. De schnitzel was smakelijk, maar helaas was de kip droog en taai. Als je een glas wijn bestelt en daarbij om een glas kraanwater vraagt, is dat niet mogelijk; alleen flessenwater wordt tegen betaling geserveerd. Het ontbijt is over het algemeen prima, tenzij je om negen uur aanschuift. Op dat moment tref je slechts enkele verbrande spekreepjes aan naast een achtergebleven restje ei. Indien je verzoekt om versere items, krijg je te horen dat je te laat bent, ondanks dat het ontbijt tot 10.00 uur geserveerd wordt. Al met al werd wat een plezierige Vaderdag had moeten zijn, één grote flop.

Jansen 9 aug 2021
Reageer
H

Toppie

prima hotel, eten op de kamer prima, alleen lastig als je een heel gladde dienblad hebt met een bord soep die niet plat is aan de onderkant dat je soep bijna van het blad afglijd als je naar je kamer loopt, 2 trappen en nog een deur open doen , tip serveer de soep of in een soepkom of in een bord dat stabiel blijft staan of doe een bord met daarbij een kannetje soep dat je op je kamer kan uitschenken, erg prettig dat de kamer ook schoon werd gemaakt, ruime kamer, wel wat gehorig met de buren, zeker als ze ruzie hebben, maar prima bedden, kortom was een ruime voldoende.

Hansen 26 jul 2021
Reageer
J

Nice

Het hotel is uitstekend, het eten op de kamer is prima. Het enige probleem is dat het lastig wordt als je een zeer glad dienblad hebt met een soepkom die niet vlak aan de onderkant is. Hierdoor glijdt bijna de hele soep van het dienblad af wanneer je naar je kamer loopt. Om bij mijn kamer te komen, moest ik twee trappen op en nog een deur openen. Mijn suggestie is om de soep ofwel in een stabiele soepkom te serveren, of in een bord dat stevig blijft staan. Een alternatief zou zijn om een bord te serveren met een kannetje soep erbij, zodat ik de soep op mijn kamer kan uitschenken. Het is zeer gewaardeerd dat de kamer ook regelmatig werd schoongemaakt. De kamer zelf was ruim, hoewel er enige geluidsoverlast was van de buren, vooral als ze ruzie hadden. Gelukkig waren de bedden uitstekend. Over het algemeen kan gesteld worden dat de ervaring als ruim voldoende werd beoordeeld.

Jerome 16 mei 2021
Reageer
H

schitterend en perfect

Het personeel was uiterst attent. Aangezien we iets te vroeg waren, kregen we de mogelijkheid om eerder van de kamer gebruik te maken. Het hotel is gelegen in een vredige straat, vrij van enige geluidsoverlast van verkeer. De locatie is ideaal, direct aan het Pieterpad. De kamer is aangenaam en comfortabel. Het was mogelijk om het ontbijt op de kamer te nuttigen. De omgeving is werkelijk schitterend en perfect geschikt voor wandelingen.

Henkie 11 mei 2021
Reageer
C

aangename mogelijkheden om te wandelen

Het hotel is uitstekend, gelegen op een vredige locatie aan de rand van het dorp. De hotelkamers zijn keurig schoon en goed onderhouden. Vanuit het hotel zijn er aangename mogelijkheden om te wandelen, in de nabijheid van de prachtige Sallandse heuvelrug. Hoewel de lift buiten werking was, vormde dit geen enkel probleem gezien het beperkte aantal verdiepingen, namelijk slechts drie in totaal. Het eten was uitstekend verzorgd en zeer smakelijk. We hebben een bijzonder aangenaam verblijf gehad.

Charly 30 apr 2021
Reageer
W

buitengewone toewijding aan service

Ah, we zijn al geruime tijd vaste gasten bij Fletcher Hotel Hellendoorn. Het personeel van Fletcher Hotel Hellendoorn is steevast aanwezig en beschikbaar, en zeer vriendelijk. Ze tonen een buitengewone toewijding aan service. Het hotel bevindt zich te midden van een betoverend landschap, waar de natuur in al haar glorie te bewonderen is. De natuurliefhebbers zullen het hier zonder meer naar hun zin hebben.

Waterman 23 apr 2021
Reageer
E

hotel als perfecte hub

Voor ons diende het hotel als een perfecte hub om de omgeving te verkennen. We hadden de vrijheid om ons eigen ontbijt samen te stellen dankzij het buffetconcept. De diners, twee keer in totaal, waren uitstekend verzorgd. Vanwege de coronamaatregelen moesten we het ontbijt en diner ophalen en op onze kamer nuttigen. We ondervonden hier geen enkel probleem. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en hulpvaardig. Bovendien konden we kosteloos parkeren recht voor de deur.

Emma en gezin 17 apr 2021
Reageer
J

Meer dan voldoende

In deze bijzondere tijd wilden we graag even ontsnappen aan de dagelijkse routine. Aangezien we ook van plan waren om één of twee etappes van het Pieterpad te wandelen, was dit een perfecte gelegenheid om beide te combineren. Het hotel bevond zich precies tussen de gewenste locaties, dus dat was erg handig. Gelegen in een serene steeg, bood het hotel een kamer met een knus balkon. Voor ons was dit meer dan voldoende. De medewerkers waren zeer vriendelijk en het eten was van uitstekende kwaliteit. Echter, het ontbijt was beneden verwachtingen in termen van diversiteit en overvloed.

Julia 7 mrt 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Hellendoorn.

Over Fletcher Hotel Hellendoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn is een 3-sterren hotel, gelegen aan Johanna van Burenstraat 9 te Hellendoorn. Het hotel beschikt over 28 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, Publiekssterrenwacht Hellendoorn en Avonturenpark Hellendoorn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hellendoorn, Overijssel
  • https://www.hotelhellendoorn.nl
  • info@hotelhellendoorn.nl