Fletcher Hotel Hellendoorn

Fletcher Hotel Hellendoorn

4.00/5.00 • 2 reviews
F

Avonturenpark Hellendoorn

Met de kids gaan we wel vaker naar verschillende pretparken in Nederland. Hier maken we vaak een dagje van met een hotelovernachting. De hotelovernachting deden we in dit geval bij Fletcher Hellendoorn. Toen we in Hellendoorn aankwamen, hebben we ingecheckt bij het hotel. Ze waren erg vriendelijk, even in de kamer gekeken en op die manier begon de dag al goed. Na een fantastisch dagje beleefd te hebben bij Avonturenpark Hellendoorn, keerden we weer terug naar het hotel, dat nog geen kilometer van het park afligt. Gelukkig hebben ze hele fijne bedden, want we waren wel moe. De kids sliepen heel snel. Wij hadden nog even gedouched, wat gegeten en toen naar bed. Ik nog even op mijn tablet en mijn man keek nog even tv. Volgende ochtend vroeg aan het ontbijt, wat top geregeld was en toen weer naar huis. Wij waren allemaal erg tevreden over dit avontuur!

Fleur 16 jun 2022
Reageer
P

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

Dagje Nationaal Park Sallandse Heuvelrug geweest. Schitterend natuurgebied en we verbleven in Fletcher Hotel Hellendoorn. Op de fiets moet je nog een klein eindje fietsen om bij het park te komen, maar het valt in principe reuze mee. Ik denk een paar kilometer. Het is gewoon een goed hotel met een gezellig terras. Het hotel bevindt zich in Hellendoorn, wat op zich niet heel veel aan is. Hellendoorn is ook vrij klein. De omgeving is daar in tegen wel weer mooi. Wij vinden het gewoon een normaal hotel.

Petra 23 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van oktober 2022 in de omgeving van Hellendoorn.

Over Fletcher Hotel Hellendoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn is een 3-sterren hotel, gelegen aan Johanna van Burenstraat 9 te Hellendoorn. Het hotel beschikt over 28 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, Publiekssterrenwacht Hellendoorn en Avonturenpark Hellendoorn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hellendoorn, Overijssel