Fletcher Hotel Heidehof

Fletcher Hotel Heidehof

3.3 reviewscore • 3 reviews
M

Achterhaald en niet goed

Deze accommodatie vertoont een zodanige veroudering dat het voor ons onbegrijpelijk is hoe het de waardering van 4 sterren heeft kunnen behouden, ondanks onze oprechte inspanningen om het te begrijpen. Om het niet te hebben over de kamers die helemaal niet praktisch zijn ingericht. Het zal misschien aan mij liggen, maar hier kom ik niet meer.

Milly 9 mei 2023
Reageer
P

Gezellig hotel

Gezellig hotel en een vriendelijke ontvangst. Het personeel is erg behulpzaam en attent. Mijn complimenten! Ik vond de badkamer wel iets aan de kleine kant, maar voldeed wel aan alle eisen. De kamer zelf was prima. Je kunt er in ieder geval prima een paar dagen vertoeven. Het eten was ook erg lekker. Erg genoten ook van het verse ontbijt. De omgeving is leuk, maar hier moet je wel van houden. Ik ken namelijk ook mensen die er helemaal niet van houden. Tot deze groep behoor ik niet, want ik vind het wel mooi. Grote meren en uitgestrekte landerijen. Ik denk dat ik nog wel een keer terug ga komen.

Piet Korthuis 21 jul 2022
Reageer
S

Standaard kamer

Erg standaard kamer met oude meubels. Minikoelkast deed het niet en de tv was erg oud en klein. Het avondeten en ontbijt waren wel te doen. Wel een goede nachtrust gehad, want het bed was goed. Wifi werkte gelukkig wel goed en het personeel was vriendelijk. Dat is eigenlijk alles waar je rekening mee moet houden, wanneer je dit hotel boekt. Verwacht geen luxe kamers. Dit was onze ervaring en hopelijk heeft iemand hier wat aan.

Sven 8 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Heerenveen.

Over Fletcher Hotel Heidehof

Er zijn 3 reviews geschreven over Fletcher Hotel Heidehof op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Heerenveen, Friesland
  • https://www.hotelheidehof.nl
  • info@hotelheidehof.nl