Fletcher Hotel Heidehof

Fletcher Hotel Heidehof

3.50/5.00 • 2 reviews
P

Gezellig hotel

Gezellig hotel en een vriendelijke ontvangst. Het personeel is erg behulpzaam en attent. Mijn complimenten! Ik vond de badkamer wel iets aan de kleine kant, maar voldeed wel aan alle eisen. De kamer zelf was prima. Je kunt er in ieder geval prima een paar dagen vertoeven. Het eten was ook erg lekker. Erg genoten ook van het verse ontbijt. De omgeving is leuk, maar hier moet je wel van houden. Ik ken namelijk ook mensen die er helemaal niet van houden. Tot deze groep behoor ik niet, want ik vind het wel mooi. Grote meren en uitgestrekte landerijen. Ik denk dat ik nog wel een keer terug ga komen.

Piet Korthuis 21 jul 2022
Reageer
S

Standaard kamer

Erg standaard kamer met oude meubels. Minikoelkast deed het niet en de tv was erg oud en klein. Het avondeten en ontbijt waren wel te doen. Wel een goede nachtrust gehad, want het bed was goed. Wifi werkte gelukkig wel goed en het personeel was vriendelijk. Dat is eigenlijk alles waar je rekening mee moet houden, wanneer je dit hotel boekt. Verwacht geen luxe kamers. Dit was onze ervaring en hopelijk heeft iemand hier wat aan.

Sven 8 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2022 in de omgeving van Heerenveen.

Over Fletcher Hotel Heidehof

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Golflaan 1 te Heerenveen. Het hotel beschikt over 42 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, beautysalon, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Drents- Friese Wold, Vlinderparadijs Papiliorama en AquaZoo Leeuwarden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Heerenveen, Friesland