Fletcher Hotel Gilde

Fletcher Hotel Gilde

4.00/5.00 • 3 reviews
M

Historisch pand

Fletcher Hotel Gilde bevindt zich in een prachtig historisch pand, midden in het centrum van Deventer. Deventer is een prachtig stadje, waar je echt eens geweest moet zijn. Het heeft ook een rijke historie. De kamers had ik wel wat ouderwetser verwacht, iets wat bij het pand past. Geen moderne strakke muren, maar oude bakstenen muren. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Mijn kamer was ook aan de kleine kant. Prijs was wel goed, inclusief ontbijt. Desondanks is dit Fletcher hotel wel echt een aanrader.

Martijn 26 apr 2022
Reageer
A

Fletcher Hotel Gilde review

Fletcher Hotel Gilde bevind zich in een mooi oud pand. De kamers zijn wel wat aan de kleine kant en naar mijn mening mist er wat sfeer. Iets wat je wel zou verwachten bij zo'n mooi pand. De kamers matchen niet echt met de buitenkant van het gebouw. De kamers mochten wat mij betreft wel wat romantischer. Iets meer aandacht. De badkamer is helaas ook verouderd. Dat past gewoon niet meer bij deze tijd. De voegen waren ook aan de vieze kant.

De locatie van het hotel is wel erg goed. Je loopt zo het centrum van Deventer in. Wat wel goed was, is het ontbijt en het personeel. Zeer vriendelijke mensen. Wij hebben erg genoten van het ontbijt. Vers en je kon pakken wat je wou.

Een flinke opfrisbeurt van het hele hotel kan geen kwaad. De prijs/kwaliteit verhouding is op dit moment gewoon niet goed. Het heeft zeker potentie. Het gebouw is schitterend en de locatie is ook heel goed. Alleen de kamers mogen vernieuwd worden. Daarom geef ik het ook een voldoende.

Arthur 23 jun 2022
Reageer
R

Deventer leuke stad

Deventer is echt een leuke stad om een dagje naartoe te gaan. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Precies genoeg voor één dag.
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen bij de receptie. De kamer zag er in eerste oogopslag goed uit. De badkamer was ook schoon. Het matras was ook goed. Helemaal naar wens.

Rachel 11 jun 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2022 in de omgeving van Deventer.

Over Fletcher Hotel Gilde

Fletcher Hotel Gilde is een 3-sterren hotel, gelegen aan Nieuwstraat 41 te Deventer. Het hotel beschikt over 37 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, terras, wellness in de buurt en meer. In de omgeving van het hotel vind je Kinderpretpark Julianatoren, Avonturenpark Hellendoorn en Apenheul.

  • Nog niet geverifieerd
  • Deventer, Overijssel