Fletcher Hotel Frerikshof

Fletcher Hotel Frerikshof

4.0 reviewscore • 3 reviews
W

Toppertje

Het hotel is recent gerenoveerd en heeft nu mooie kamers en een modern ingericht restaurant. In de middag is het heerlijk vertoeven op het terras. Winterswijk is een leuke plaats, de omgeving is rustig en er is mooi fietsen of wandelen. Het eten, wat belangrijk is, was goed.

WipWap 29 mei 2022
Reageer
T

Hotel vlakbij Duitsland

Wij komen uit het westen en gaan regelmatig een dagje erop uit.. Vaak ergens langs de Duitse grens. Dit maal zijn wij een keer in Winterswijk geweest. Met 10 minuten in de auto zit je al in Duitsland. Leuke plaatsjes bezocht zoals Vreden en Stadtlohn.

Wij zijn al veel in Fletcher hotels geweest en dat is ook vaak onze eerste keuze. Je zit niet altijd langs een snelweg, zoals bij Van der Valk en je weet wat je kunt verwachten. De prijs valt buiten het seizoen om ook altijd reuze mee. Fletcher Frerikshof is wat dat betreft geen uitzondering.. Goed hotel met vriendelijk personeel.

Thea 8 apr 2022
Reageer
T

Geen herhaling voor ons

Dit hotel is zeker niet uitstekend, maar gezien de prijs ook niet slecht. De kamer was zeer eenvoudig. Wat echt vreemd was, was dat het onderlaken een dekbedovertrek was en niet paste waardoor het steeds los lag. De waterdruk in de douche was matig en het ergste was dat de douche alleen op maximaal 37 graden kon en wisselbaden had. Voor ons is een verblijf in dit hotel geen optie. Het ontbijtbuffet was goed en het restaurant Duco was ok.

Tan 4 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Winterswijk.

Over Fletcher Hotel Frerikshof

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Frerikshof 2 te Winterswijk. Het hotel beschikt over 69 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, voetbalveld, bowling, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Landschap Winterswijk, Het Land van Jan Klaassen en Wunderland Kalkar.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Winterswijk, Gelderland
  • https://www.hotelfrerikshof.nl
  • info@hotelfrerikshof.nl