Fletcher Hotel Frerikshof

Fletcher Hotel Frerikshof

3.7 reviewscore ā€¢ 14 reviews
V

We komen weer terug

Het hotel heeft een zeer gezellige en charmante inrichting, met leuke zithoekjes verspreid overal. Onze kamer, nummer 101, was lekker ruim en voorzien van een bad en een inloopdouche. We hadden geluk met het weer, waardoor we buiten op het terras konden ontbijten. Er was voldoende ruimte voor ons allemaal. Het enige kleine minpuntje is de beperkte ruimte waar je het ontbijt haalt, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de brede selectie van onder andere vers fruit en andere lekkernijen. Als er in de toekomst airconditioning op de kamers wordt geĆÆnstalleerd, zou het helemaal perfect zijn! Het personeel was ook erg vriendelijk. Kortom, we zouden hier graag nog eens terugkomen!

Valerie 12 jun 2023
Reageer
H

Geen aanrader

We hebben 1 nacht overnacht in het Fletcher Hotel Winterswijk.
De kamer was niet schoon, vette handen op de deur en schimmel in de badkamer. De onderlakens passen niet om de matrassen. Halverwege de nacht lig je op een onbedekt matras en is het laken verdwenen.
Tijdens het douchen liep het water niet weg. Meerdere keren de kraan dicht moeten draaien om verder te kunnen douchen. Toen we dit gingen melden aan de receptie was het antwoord: " dat weten we". Na de verbouwing zijn er problemen met de afvoer van de badkamer. Bijzonder dat je die kamer dan wel toewijst aan gasten en helemaal bijzonder dat er van te voren niet gemeld wordt dat deze problemen er zijn. Niet gastvriendelijk hotel.

Herma 4 okt 2023
H

Inmiddels hebben we alsnog excuses van Fletcher hotels gekregen en aanvaard. Fletcher hotels geeft aan dat ze de problemen serieus nemen en gaan aanpakken.

Herma 5 okt 2023
I

Modern en Prima hotel

Het hotel is echt prima en modern, met vriendelijk personeel en goede faciliteiten. Helaas waren de matrassen een beetje doorgezakt. Het ontbijt was prima, maar het diner was zeer matig. Als je een weekendje weg boekt, moet je er rekening mee houden dat je alleen een karig hoofdgerecht krijgt en dat je voor extra's zoals frietjes moet bijbetalen.

Ivar 22 feb 2023
Reageer
A

Voorbeeld nemen aan betere hotel

Bij aankomst hadden we het gevoel dat we per ongeluk in een gevangeniscel waren beland. De kamer was ontzettend klein en er was geen koffieapparaat aanwezig. Het was echt teleurstellend. De badkamer was wel goed, maar de handdoeken waren echt piepklein, er waren geen douchemutsen, shampoos, bodylotions, of washandjes aanwezig - kortom, alles was echt zeer karig. Is dit werkelijk een 4-sterrenhotel? Ze zouden een voorbeeld moeten nemen aan Van der Valk.

Amelia 13 dec 2022
Reageer
M

Geen herhaling van deze ervaring

Onze kamer was een standaardkamer en deze was opvallend eenvoudig ingericht. Het bed was comfortabel, maar in de kamer was er geen bureau, enkel een klein tafeltje. We hadden als nachtkastje twee kleine plankjes die zo klein waren dat je er niet eens een bril durfde op te leggen. De regendouche was prima, maar er waren geen flesjes douchegel of shampoo aanwezig, en er waren ook geen hygienezakjes voor de dames. Toen we dit aan de receptie meldden, kregen we verschillende reacties. De een zei dat het beleid was omwille van het milieu, terwijl de ander aangaf dat we een luxe kamer hadden moeten boeken als we dat wel wilden hebben. Al met al is het voor ons geen ervaring die we willen herhalen.

Miles 3 okt 2022
Reageer
N

Airco defect

Het personeel was uiterst vriendelijk, en het restaurant bood een uitstekende en gezellige ervaring. De rest van het hotel oogt enigszins verouderd, maar de kamer was in ieder geval schoon. Het was wel teleurstellend dat er geen airconditioning aanwezig was, vooral omdat het 35 graden was. Je kan je een beeld vormen hoe moeilijk we het hadden.

Nick 17 aug 2022
Reageer
W

Toppertje

Het hotel is recent gerenoveerd en heeft nu mooie kamers en een modern ingericht restaurant. In de middag is het heerlijk vertoeven op het terras. Winterswijk is een leuke plaats, de omgeving is rustig en er is mooi fietsen of wandelen. Het eten, wat belangrijk is, was goed.

WipWap 29 mei 2022
Reageer
F

Eten wel goed, maar geen herhaling

Dit hotel kan niet bepaald als geweldig worden beschouwd, maar gezien de prijs is het ook niet bijzonder slecht. De kamer was erg eenvoudig. Een opmerkelijke ervaring was dat ons onderlaken eigenlijk een dekbedovertrek was. Het paste eigenlijk nauwelijks, waardoor het steeds losraakte. De waterdruk in de douche was erg zwak en het meest vervelende was dat de douche slechts op maximaal 37 graden kon en ook nog eens wisselbaden gaf. Nee, we zullen dit hotel zeker niet nogmaals bezoeken. Het ontbijtbuffet was wel in orde en restaurant Duco is acceptabel.

Freya 14 apr 2022
Reageer
T

Hotel vlakbij Duitsland

Wij komen uit het westen en gaan regelmatig een dagje erop uit.. Vaak ergens langs de Duitse grens. Dit maal zijn wij een keer in Winterswijk geweest. Met 10 minuten in de auto zit je al in Duitsland. Leuke plaatsjes bezocht zoals Vreden en Stadtlohn.

Wij zijn al veel in Fletcher hotels geweest en dat is ook vaak onze eerste keuze. Je zit niet altijd langs een snelweg, zoals bij Van der Valk en je weet wat je kunt verwachten. De prijs valt buiten het seizoen om ook altijd reuze mee. Fletcher Frerikshof is wat dat betreft geen uitzondering.. Goed hotel met vriendelijk personeel.

Thea 8 apr 2022
Reageer
T

Geen herhaling voor ons

Dit hotel is zeker niet uitstekend, maar gezien de prijs ook niet slecht. De kamer was zeer eenvoudig. Wat echt vreemd was, was dat het onderlaken een dekbedovertrek was en niet paste waardoor het steeds los lag. De waterdruk in de douche was matig en het ergste was dat de douche alleen op maximaal 37 graden kon en wisselbaden had. Voor ons is een verblijf in dit hotel geen optie. Het ontbijtbuffet was goed en het restaurant Duco was ok.

Tan 4 apr 2022
Reageer
Z

Renovatiewerkzaamheden

Er zijn renovatiewerkzaamheden aan de gang bij verschillende kamers. Onze kamer op de tweede verdieping aan de voorkant kon ook wel wat renovatie gebruiken. De vloerbedekking was erg vies en vuil. We hebben gevraagd om een andere kamer, maar helaas zaten ze helemaal vol. Hierdoor was het niet echt een prettig verblijf voor ons meer.

Zakaria 28 sep 2021
Reageer
L

Gewoon niet te doen.

Bij aankomst zag het er veelbelovend uit, maar de kamer was niet wat het wezen moet. Er lag vuil op de vloer, met allerlei witte vlekken šŸ¤”. De spiegel achter de deur was in een afschuwelijke staat, en er waren haren in de badkamer. De hoekjes van de wc-pot waren kapot, om maar te zwijgen over de staat ervan. De bedden waren veel te laag, en de deur naar het balkon was vol met vlekken en vuil. Het vliegengaas was ondoorzichtig en er zat zelfs een gat in dat met een lange moer enigszins was afgesloten. Op het terras was er niets anders dan vogelpoep te zien. Gewoon niet te doen.

Lune 30 jun 2021
Reageer
J

Je moet er eens naar toe!

We hebben genoten van ons verblijf in dit prachtige en nette hotel, vooral omdat we een kamer hadden met een balkon. Hoewel het aan een drukkere weg lag, konden we toch ontspannen op het heerlijke terras, waar het personeel erg vriendelijk was. We hebben van elk moment kunnen genieten en we gaan zeker weer eens.

Joe 14 mei 2021
Reageer
V

Gezellige plek.

Het hotel heeft in de afgelopen jaren een grondige facelift ondergaan. De kamers zijn prachtig en het restaurant heeft een eigentijdse inrichting. Het is heerlijk vertoeven op het terras in de (na)middag. Het eten, wat uiteraard van groot belang is, was uitstekend. Toch wel een gezellige plek waar je ook tot rust komt.

Victor 29 apr 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Winterswijk.

Over Fletcher Hotel Frerikshof

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof is een 4-sterren hotel, gelegen aan Frerikshof 2 te Winterswijk. Het hotel beschikt over 69 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, voetbalveld, bowling, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Landschap Winterswijk, Het Land van Jan Klaassen en Wunderland Kalkar.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Winterswijk, Gelderland
  • https://www.hotelfrerikshof.nl
  • info@hotelfrerikshof.nl