Fletcher Hotel Erica

Fletcher Hotel Erica

3.9 reviewscore • 8 reviews
W

Aangename tijd gehad bij Fletcher Hotel Erica

Het verblijf was uitstekend, met een gastvrije ontvangst op een prachtige locatie. Het is begrijpelijk dat sommige gasten, met name pensionado's, klagen over een beetje veroudering, maar er wordt actief aan gewerkt. Laten we wat meer genieten en minder klagen. Alleen op die manier kun je een aangename tijd ervaren.

Willy 3 mei 2023
Reageer
M

Fletcher Erica viel flink tegen

Ik ben absoluut niet onder de indruk van wat ik daar heb gezien! Je kunt duidelijk zien dat sommige verflagen afbladderen. Het geheel doet sterk denken aan het gezonken schip Titanic. Het is gewoon teleurstellend om te zien hoe alles erbij staat! Normaal vind ik Fletcher prima dus had dit niet verwacht.

Michel 27 apr 2023
Reageer
J

Dit gaan we niet nog een keer doen...

De kamer was absoluut niet schoon! Het voelde alsof we verbleven op een vuilnisbelt. De kozijnen waren volledig beschimmeld en de muren, gordijnen en douchegordijn waren allemaal bevlekt! Er zaten overal spinnenwebben. We zullen hier nooit meer terugkomen! Het is echt teleurstellend dat je hier totaal geen waar voor je geld krijgt. We hadden gehoopt op een leuke en gezellige tijd, maar dat werd helaas tenietgedaan.

Jacob Fork 25 feb 2023
Reageer
T

Mooie omgeving vlakbij Nijmegen

Een hele mooie plek vlakbij Nijmegen. Het hotel is goed bereikbaar en je kunt er goed parkeren. Het personeel is heel fijn in de omgang en ze hadden leuke tips wat er te doen is in de omgeving. Het ontbijt was goed maar ik vond dat je niet veel keuze had bij het diner. De kwaliteit van het eten was wel goed.

Het was jammer dat de kamer niet even een waterkoker of koffiezetapparaat had. Je moet dan al naar het restaurant of terras, wat ze natuurlijk ook willen. Hier mogen ze wel iets klantvriendelijker in zijn.

Het beste van dit hotel is de omgeving. Het ligt dus vlakbij Nijmegen, maar ook Berg en Dal, wat wel bekend staat om zijn omgeving. In de omgeving heb je ook genoeg Musea te bezoeken. Je hoeft je hier echt niet te vervelen. Dat is een ding wat zeker is.

Theo 16 jun 2022
Reageer
P

Puur genieten

Wij hebben echt genoten van onze tijd in Berg en Dal. Zo'n mooie omgeving, het voelt niet als Nederland. Wij gaan hier dan ook zeker terugkomen. Naar hetzelfde hotel, want dit is erg goed bevallen. Onze kamer was groot en het bed was goed. Wij hadden nog een extra tafeltje, waar we konden eten. De badkamer zag er goed uit en was schoon. De mensen waren ook erg vriendelijk. In de omgeving is heel veel recreatie te vinden, maar ook veel natuur. De stad Nijmegen is ook heel dichtbij. Kortom heel veel te doen en wij zijn hier nog lang niet klaar.

Paula 7 mei 2022
Reageer
D

Dagje Nijmegen

Ik ben erg geïnteresseerd in de Romeinse tijd en zelfs in Nederland valt er genoeg te bezichtigen wat zijn oorsprong kent uit deze tijd. Nijmegen is zo'n stad, waar de Romeinen vroeger hebben gezeten. Museum Het Valkhof stond dan ook hoog op mijn lijstje. Wel heb ik een hotel genomen, want ik kom niet uit de buurt. Fletcher Hotel-Restaurant Erica, aan de rand van Nijmegen. Een rustig hotel die goed bereikbaar is met de auto. In de bossen rond Nijmegen voel je je net een beetje een Romeinse soldaat. Het is absoluut een goed hotel, met een mooi badhuis (zwembadje). Je kunt hier heerlijk vertoeven. Mijn eenpersoonskamer was prima, niks mis mee.

Daan 4 mei 2022
Reageer
F

Een must voor wandelliefhebbers

Het hotel bevindt zich op een prachtige, weelderige locatie, te midden van groen. Vanuit het hotel zijn er leuke wandelroutes door het bos en een unieke, langere N70-wandeling naar de Duivelsberg. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam! We hadden het genoegen om een zeer ruime kamer te hebben, met comfortabele matrassen en handige leeslampjes. Er was ook een zithoek met twee comfortabele fauteuils, een tafel en een bureau. We hadden zelfs een klein balkon, waar we erg van hebben genoten. In de toekomst kan dit hotel veel groter worden. Het enige kleine minpuntje was dat er geen waterkoker aanwezig was. Desondanks kijken we ernaar uit om nog een keer terug te komen!

Frank 16 mei 2021
Reageer
J

Heerlijk geslapen, lekker eten, gunstige ligging

De kamer was prettig en het bed was goed. Hoewel het een beetje gehorig was, was het niet storend. Het ontbijt was lekker. Op het terras moet je wel wat geduld hebben. We hebben echt genoten en het helemaal naar onze zin gehad. De ervaring was zo positief dat we zeker een volgende keer terug zullen komen.

Jarno 10 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Berg en Dal.

Over Fletcher Hotel Erica

Fletcher Hotel-Restaurant Erica is een 4-sterren hotel, gelegen aan Molenbosweg 17 te Berg en Dal. Het hotel beschikt over 60 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Museum het Valkhof, Afrika Museum en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Berg en Dal, Gelderland
  • https://www.hotelerica.nl
  • info@hotelerica.nl