Fletcher Hotel Erica

Fletcher Hotel Erica

4.7 reviewscore • 3 reviews
T

Mooie omgeving vlakbij Nijmegen

Een hele mooie plek vlakbij Nijmegen. Het hotel is goed bereikbaar en je kunt er goed parkeren. Het personeel is heel fijn in de omgang en ze hadden leuke tips wat er te doen is in de omgeving. Het ontbijt was goed maar ik vond dat je niet veel keuze had bij het diner. De kwaliteit van het eten was wel goed.

Het was jammer dat de kamer niet even een waterkoker of koffiezetapparaat had. Je moet dan al naar het restaurant of terras, wat ze natuurlijk ook willen. Hier mogen ze wel iets klantvriendelijker in zijn.

Het beste van dit hotel is de omgeving. Het ligt dus vlakbij Nijmegen, maar ook Berg en Dal, wat wel bekend staat om zijn omgeving. In de omgeving heb je ook genoeg Musea te bezoeken. Je hoeft je hier echt niet te vervelen. Dat is een ding wat zeker is.

Theo 16 jun 2022
Reageer
P

Puur genieten

Wij hebben echt genoten van onze tijd in Berg en Dal. Zo'n mooie omgeving, het voelt niet als Nederland. Wij gaan hier dan ook zeker terugkomen. Naar hetzelfde hotel, want dit is erg goed bevallen. Onze kamer was groot en het bed was goed. Wij hadden nog een extra tafeltje, waar we konden eten. De badkamer zag er goed uit en was schoon. De mensen waren ook erg vriendelijk. In de omgeving is heel veel recreatie te vinden, maar ook veel natuur. De stad Nijmegen is ook heel dichtbij. Kortom heel veel te doen en wij zijn hier nog lang niet klaar.

Paula 7 mei 2022
Reageer
D

Dagje Nijmegen

Ik ben erg geïnteresseerd in de Romeinse tijd en zelfs in Nederland valt er genoeg te bezichtigen wat zijn oorsprong kent uit deze tijd. Nijmegen is zo'n stad, waar de Romeinen vroeger hebben gezeten. Museum Het Valkhof stond dan ook hoog op mijn lijstje. Wel heb ik een hotel genomen, want ik kom niet uit de buurt. Fletcher Hotel-Restaurant Erica, aan de rand van Nijmegen. Een rustig hotel die goed bereikbaar is met de auto. In de bossen rond Nijmegen voel je je net een beetje een Romeinse soldaat. Het is absoluut een goed hotel, met een mooi badhuis (zwembadje). Je kunt hier heerlijk vertoeven. Mijn eenpersoonskamer was prima, niks mis mee.

Daan 4 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Berg en Dal.

Over Fletcher Hotel Erica

Er zijn 3 reviews geschreven over Fletcher Hotel Erica op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Berg en Dal, Gelderland
  • https://www.hotelerica.nl
  • info@hotelerica.nl