Fletcher Hotel Epe-Zwolle

Fletcher Hotel Epe-Zwolle

3.8 reviewscore • 11 reviews
P

Een wat verouderd hotel in prachtige omgeving

Hotel mag nodig een opknapbeurt krijgen en met name de hotelkamer. Oud tapijt, plastic gordijnen met gaatjes, oude badkamer. We verbleven 1 nacht maar voor de kamer hadden we hier niet langer willen blijven.
Ook was er geen haarfohn aanwezig
Personeel is vriendelijk en behulpzaam
Omgeving is prachtig met wandelroutes meteen vanuit hotel te gaan
3 gangen diner was ok, niet echt bijzonder maar wel goed

P van Baarzel 31 jul 2023
Reageer
E

Niet wat het wezen moet

Op 30 december zijn we gearriveerd en hadden we een kamer geboekt die als luxe werd geadverteerd. Helaas bleek de kamer niet zo luxueus te zijn, alles stond op elkaar gepropt. We ontdekten spinnenwebben in de badkamer en het toilet, en de bekleding van de stoel was kapot. Bovendien was er schimmel in de badkamer. We hebben dit gemeld bij de receptie, maar hun reactie was simpelweg: "Het is geen kamer van 700 euro." Hij beloofde dat de kamer opnieuw schoongemaakt zou worden, maar dit is niet gebeurd. Op oudejaarsavond stond er op de website vermeld dat we een viergangendiner à la carte zouden krijgen, maar in werkelijkheid was het een buffet. Toen we dit aan de serveerster meldden, vertelde ze dat het buffet al 3 maanden bekend was bij hen. Het was allemaal erg vreemd. Bij het uitchecken hebben we nogmaals alles gemeld bij de receptie. De medewerker die op dat moment aanwezig was, bood zijn excuses aan en heeft vier drankjes van de rekening afgetrokken. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je krijgt waar je voor hebt geboekt. Alles bij elkaar genomen was het een teleurstelling. Het personeel daarentegen was over het algemeen erg vriendelijk. Dit hotel voldoet zeker niet aan de verwachtingen van een 4-sterrenaccommodatie.

Eddy 4 jan 2023
Reageer
R

Achterhaalde boel

Wij hebben oud en nieuw hier doorgebracht. Het hotel heeft een fantastische ligging op een adembenemende locatie. Het was heerlijk rustig tijdens de jaarwisseling. Echter, alles in het hotel is behoorlijk verouderd of zelfs echt oud. Dit geldt ook voor de andere gasten die er verbleven. Ondanks dat we zelf 46 jaar oud zijn, voelden we ons vitaal. Het leek alsof we ons in een seniorenresidentie bevonden, omringd door alleen maar ouderen. De kamer had dezelfde verouderde uitstraling als de rest van het hotel, maar was over het algemeen wel netjes verzorgd. De verlichting is gewoon vreselijk. Die felle witte lichten zijn echt een raadsel... Maar goed, als je van de nostalgische uitstraling van een rusthuis houdt, dan is dit hotel redelijk.

Raven 3 jan 2023
Reageer
A

Niet leuk

We hadden een kamer geboekt met extra comfort, maar de verlichting was verschrikkelijk. Alles was oud en duidelijk aan vernieuwing toe. Bovendien was er geen mogelijkheid om koffie of thee te maken op de kamer. Toen we hiernaar vroegen, kregen we te horen dat we dit hadden kunnen aanvragen tijdens het inchecken! We hadden ook een late check-out geboekt, zodat we na het sporten in het bos nog konden douchen. Het was vervelend dat de douchekop constant naar beneden viel, ook al was deze duidelijk oud. Bovendien werd er onnodig veel plastic gebruikt, zoals plastic bekers in een zakje voor het tandenpoetsen en een bakje op de ontbijttafel met een plastic zakje erin. De kamer voldeed niet aan onze verwachtingen, zeker gezien de prijs van €120 per nacht. Nadat we dit bij de receptie hadden laten weten, kregen we te horen dat ze het zouden doorgeven.

Ana 28 nov 2022
Reageer
I

Niet alles in orde

Het is buitengewoon teleurstellend dat een hotel op zo'n prachtige locatie kamers van deze kwaliteit durft aan te bieden. De kamers zijn verouderd, vies en muf. Van kapotte lampen tot antieke telefoons die met grote schroeven aan het meubilair zijn bevestigd, alles laat te wensen over. De tapijten verspreidden een onaangename geur en waren vies en sterk versleten. Er was geen waterkoker of koffiezetapparaat aanwezig. We voelden ons erg ongemakkelijk. Het is echt jammer, want dit hotel bevindt zich op een unieke locatie, midden in het betoverende bos. Het ontbijt was absoluut heerlijk. Helaas werd de ervaring overschaduwd door de teleurstellende kamer. Ik begrijp oprecht niet hoe Fletcher het aandurft om zoiets aan te bieden. Hoe beschouwen ze de gasten die ze willen verwelkomen? Afgezien van de hotelkamer, ziet het hotel er over het algemeen redelijk goed uit. De score van 2 voor hygiëne is uitsluitend gebaseerd op de kamer. Voor ons is dit een eenmalige ervaring, nooit meer.

Ine 23 sep 2022
Reageer
R

Fantastische eravring

Natuurlijk heeft het hotel een zekere ouderdom, inclusief de kamer, maar... het was brandschoon, het bed was comfortabel en elke dag werd er schoongemaakt! Het ontwaken te midden van het bos was adembenemend, een ervaring om enthousiast over te worden.Het is teleurstellend dat elk Fletcher hotel dezelfde menukaart heeft, en het is bovendien erg beperkt, vooral als je een arrangement met een tweegangenmenu hebt. Als trouwe 'Fletcher'-supporter zou het prettig zijn als de aanbiedingen niet alleen gelden voor arrangementen 'op basis van' twee personen. Als soloreiziger wil ik graag een compliment geven aan het personeel van dit hotel. Ondanks het feit dat er eigenlijk een tekort aan personeel was, was er niets merkbaar. Ze waren altijd vriendelijk en behulpzaam, en de service was uitstekend!

Riielle 2 sep 2022
Reageer
G

Best wel aangenaam

In vergelijking met andere hotels van Fletcher, vonden wij dit exemplaar eigenlijk best wel meevallen. We hebben al meerdere Fletchers gehad die echt ondermaats waren. De kamer was niet bijster ruim, maar we waren tevreden met wat we kregen. Wel vonden we het vreemd dat sommige locaties wel een waterkoker op de kamer hadden en andere niet. Toen we erom vroegen, bleek dat we 5€ moesten betalen voor de thee of koffie die we erbij wilden hebben. De setting is werkelijk prachtig, omringd door weelderige bossen, een ideale plek om volledig tot rust te komen. Het personeel is buitengewoon hartelijk en gastvrij.

Gio 12 aug 2022
Reageer
I

Aangenaam verblijf gehad

Nachtje verbleven in dit Fletcher hotel. Prima verblijf gehad en mijn kamer was netjes. Ik verblijf wel vaker in Fletcher hotels en dit hotel voldoet zeker aan de Fletcher norm. Er is zelfs een welness gedeelte en sporten is ook geen probleem. Vriendelijk personeel en heerlijk ontbeten. Het hotel ligt in het bos en Epe is niet bepaald op loopafstand, Zwolle al helemaal niet. Dat zijn wel dingen waar je rekening mee moet houden, wanneer je voor dit hotel kiest.

Ilse 1 aug 2022
Reageer
N

Gezellig hotel in Epe

Het hotel bevindt zich midden in het bos, dus je kunt heerlijk even een rondje wandelen als je je verveelt op je hotelkamer. Fletcher Epe-Zwolle ligt meer in Epe, dan in Zwolle. Desondanks zit je zo op de A50 en dan ben je ook binnen mum van tijd in Zwolle.

Qua faciliteiten heb je ook niks te klagen bij dit Fletcher hotel. Er is een tennisbaan, bowlingbaan, binnenzwembad en nog meer. Heel uitgebreid dus en aangezien je midden in de bossen van de Veluwe zit, is het ook leuk dat je er e-bikes kunt huren. Daarnaast is er een restaurant, zoals je gewend bent van Fletcher hotels. Mijn kamer was netjes en verrassend ruim.

Ik kan dit Fletcher hotel in Epe van harte aanbevelen.

Nick 23 mei 2022
Reageer
M

Familiebezoek in Epe

Wij zijn op familiebezoek in Epe geweest en hebben hier overnacht. Fletcher is altijd goed, net als Van Der Valk en dat is ook de reden waarom wij voor dit Fletcher hotel hebben gekozen.
Het was gelukkig niet ver rijden van waar de familie van mijn man woont. Volgende ochtend hebben wij goed kunnen ontbijten om zo weer terug te rijden naar Rotterdam. Het hotel was gewoon normaal voor Fletcher begrippen en daarom geef ik het ook drie sterren. Niet extreem goed of slecht, gewoon een normaal Fletcher hotel, zoals je van Fletcher gewend bent.

Marjolein 3 mei 2022
Reageer
K

Trouwe gasten

Wij zijn al trouwe gasten sinds het prachtige jaar 1987. Gedurende al die jaren merk ik dat de benedenkamers nog steeds dezelfde badkamers hebben. Ze zijn klein en duidelijk toe aan vernieuwing. Het wordt steeds moeilijker om ze schoon te houden, de voegen en kitranden zien er onverzorgd uit. Fletcher laat haar hotels niet vaak opknappen, dat is een waarheid als een koe. Aan de andere kant is de prijs ook dienovereenkomstig. Via Zoweg zijn er altijd geweldige deals te vinden. Het ontbijt is uitstekend, de bedden zijn schoon en comfortabel, het personeel is vriendelijk en de locatie is ongeëvenaard prachtig. Als je een liefhebber bent van wandelen en fietsen, dan bevind je je hier in het hart van de betoverende bossen van de Veluwe. Dat is precies waarom we telkens weer terugkomen. Als je echter behoefte hebt aan meer luxe en comfort, zul je bereid moeten zijn om daar iets extra's voor te betalen.

Kees 26 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Epe.

Over Fletcher Hotel Epe-Zwolle

Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle is een 4-sterren hotel, gelegen aan Dellenweg 115 te Epe. Het hotel beschikt over 138 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, tennis, bowling, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Apenheul en Kinderpretpark Julianatoren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Epe, Gelderland
  • https://www.fletcherhotelepe.nl
  • info@fletcherhotelepe.nl