Fletcher Hotel Epe-Zwolle

Fletcher Hotel Epe-Zwolle

4.2 reviewscore • 4 reviews
P

Een wat verouderd hotel in prachtige omgeving

Hotel mag nodig een opknapbeurt krijgen en met name de hotelkamer. Oud tapijt, plastic gordijnen met gaatjes, oude badkamer. We verbleven 1 nacht maar voor de kamer hadden we hier niet langer willen blijven.
Ook was er geen haarfohn aanwezig
Personeel is vriendelijk en behulpzaam
Omgeving is prachtig met wandelroutes meteen vanuit hotel te gaan
3 gangen diner was ok, niet echt bijzonder maar wel goed

P van Baarzel 31 jul 2023
Reageer
I

Aangenaam verblijf gehad

Nachtje verbleven in dit Fletcher hotel. Prima verblijf gehad en mijn kamer was netjes. Ik verblijf wel vaker in Fletcher hotels en dit hotel voldoet zeker aan de Fletcher norm. Er is zelfs een welness gedeelte en sporten is ook geen probleem. Vriendelijk personeel en heerlijk ontbeten. Het hotel ligt in het bos en Epe is niet bepaald op loopafstand, Zwolle al helemaal niet. Dat zijn wel dingen waar je rekening mee moet houden, wanneer je voor dit hotel kiest.

Ilse 1 aug 2022
Reageer
N

Gezellig hotel in Epe

Het hotel bevindt zich midden in het bos, dus je kunt heerlijk even een rondje wandelen als je je verveelt op je hotelkamer. Fletcher Epe-Zwolle ligt meer in Epe, dan in Zwolle. Desondanks zit je zo op de A50 en dan ben je ook binnen mum van tijd in Zwolle.

Qua faciliteiten heb je ook niks te klagen bij dit Fletcher hotel. Er is een tennisbaan, bowlingbaan, binnenzwembad en nog meer. Heel uitgebreid dus en aangezien je midden in de bossen van de Veluwe zit, is het ook leuk dat je er e-bikes kunt huren. Daarnaast is er een restaurant, zoals je gewend bent van Fletcher hotels. Mijn kamer was netjes en verrassend ruim.

Ik kan dit Fletcher hotel in Epe van harte aanbevelen.

Nick 23 mei 2022
Reageer
M

Familiebezoek in Epe

Wij zijn op familiebezoek in Epe geweest en hebben hier overnacht. Fletcher is altijd goed, net als Van Der Valk en dat is ook de reden waarom wij voor dit Fletcher hotel hebben gekozen.
Het was gelukkig niet ver rijden van waar de familie van mijn man woont. Volgende ochtend hebben wij goed kunnen ontbijten om zo weer terug te rijden naar Rotterdam. Het hotel was gewoon normaal voor Fletcher begrippen en daarom geef ik het ook drie sterren. Niet extreem goed of slecht, gewoon een normaal Fletcher hotel, zoals je van Fletcher gewend bent.

Marjolein 3 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Epe.

Over Fletcher Hotel Epe-Zwolle

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Hotel Epe-Zwolle op Reviews.nl. Met een 4.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Epe, Gelderland
  • https://www.fletcherhotelepe.nl
  • info@fletcherhotelepe.nl