Fletcher Hotel Elzenduin

Fletcher Hotel Elzenduin

2.50/5.00 • 2 reviews
F

Unieke ligging

De locatie van het hotel is perfect. Dat was dan ook het enige positieve. Onze kamer was niet schoon en er ontbraken haakjes. De deur naar de badkamer was stuk en de muur niet goed afgewerkt. Ook was de tv erg verouderd, daar mag je in deze tijd toch wel iets meer van deze tijd voor verwachten. Wij vonden het de prijs die je betaald per nacht niet waard. Ik hoop dan ook dat ze wat met de kritiek doen, want in potentie kan het een geweldig hotel zijn. De ligging is uniek.

Frans 20 jun 2022
Reageer
H

Hotel aan de zee

De locatie van hotel Elzenduin is perfect. Kan niet beter. Veel dichter bij de zee kun je niet komen. Alleen was onze kamer niet helemaal perfect. Slecht reparatiewerk aan de muren, versleten vloer en kitranden die los laten. Het bed was ook niet helemaal geweldig. Normaal gesproken ben ik geen klager, maar dit kon echt wel beter. Ik laat mijn pret er echt niet door bederven, maar als de mensen van Fletcher dit lezen, is het wel iets om rekening mee te houden. De locatie maakt alles weer goed.

Henry 4 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2022 in de omgeving van Ter Heijde.

Over Fletcher Hotel Elzenduin

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is een 4-sterren hotel, gelegen aan Strandweg 18 te Ter Heijde. Het hotel beschikt over 27 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied Westduinpark, Westlands Museum en Museum Prinsenhof Delft.

  • Nog niet geverifieerd
  • Ter Heijde, Zuid-Holland