Fletcher Hotel Elzenduin

Fletcher Hotel Elzenduin

3.3 reviewscore • 13 reviews
R

Laatste keer in Elzenduin.

Prachtige locatie, maar ontvangst ronduit slecht. Geen vriendelijk personeel bij de receptie.
Bij aankomst op de kamer, die kaal en niet schoon/verzorgd oogt, kom ik erachter dat er geen losse douchekop is. Mijn vrouw wil niet met regendouche douchen, maar met losse kop, dus naar de receptie. Ik kon kiezen voor een haarkapje of niks. De losse douchekop was al jaren afgesloten en daar moesten we het maar mee doen. Andere kamers waren al bezet, dus helaas. Geen excuses oid.
Laatste keer in Elzenduin, m.i. slechtste hotel van Fletcher waar ik geweest ben!!!

Ronald Vink 11 nov 2023
Reageer
P

Ziet er flauw uit

De kamer vertoonde een zorgwekkende mate van vuil. Er waren diverse vlekken zichtbaar op de wanden. Ongelofelijk smerig. De vloer vertoonde schilfers en afbladdering. Ver onder het basisniveau. De raambedekking functioneerde niet naar behoren en hierdoor konden we niets doen tegen de zon die naar binnen scheen. Het ontbijt was absoluut niet voldoende, er waren zelfs mensen die klaagden dat ze niet hebben kunnen eten. Zeker niet in verhouding tot de prijs die ervoor gerekend werd, kan dit alles helemaal niet. Samengevat is het raadzaam om deze accommodatie te mijden. Het beste is om uit te kijken naar een hotel waar alles goed georganiseerd is.

Perry 9 aug 2023
Reageer
S

Onterechte 4 sterren hotel

Dit hotel zou eigenlijk moeten zijn bekroond met vier sterren, maar ik vermoed dat er drie van hen onterecht zijn toegekend. Voor één nacht betaalden we bijna 265 euro, dit aanzienlijke bedrag werd grotendeels veroorzaakt door onze wens voor een terras (waarop twee stoelen tegenover elkaar waren geplaatst). De kamer toonde duidelijke tekenen van langdurige slijtage, en bij aankomst zat er al zand op een deel van de vloer. Helaas ontdekte ik per ongeluk dat het er nog erger aan toe was toen ik onder het bed keek. De kamers worden niet goed onderhouden en het bed is ook niet geweldig.

Sommer 1 jun 2023
Reageer
M

Kamer ziet er helemaal niet goed uit

Prachtig gelegen, op slechts enkele passen van het strand, maar het lijkt erop dat ze voornamelijk op die troef teren. De kamer vertoonde ernstige gebreken, het bed was beschadigd, en de kamer was verre van hygiënisch. De handdoeken waren ook in slechte staat. Kortom, naar mijn mening voldeed het niet aan de standaarden die we van Fletcher verwachten. Het enige wat je aan dit hotel hebt, is dat het dicht bij een strand ligt. Als je meer wil hebben, zul je helaas dit niet vinden bij dit hotel. Dit alles werd zelfs niet gecompenseerd met het eten. Nooit meer voor ons.

Martijn 30 okt 2022
Reageer
M

Wel een goede locatie

De locatie is prachtig, met slechts 5 stappen sta je op het strand. Helaas leunt het hotel te veel op deze locatie. De kamer was zeer slecht, het bed was kapot, de kamer was helemaal niet schoon, de handdoeken waren kapot. Kortom, de kwaliteit van de kamer was niet in lijn met de standaard van Fletcher.

Martina 23 okt 2022
Reageer
H

Hotel aan de zee

De locatie van hotel Elzenduin is perfect. Kan niet beter. Veel dichter bij de zee kun je niet komen. Alleen was onze kamer niet helemaal perfect. Slecht reparatiewerk aan de muren, versleten vloer en kitranden die los laten. Het bed was ook niet helemaal geweldig. Normaal gesproken ben ik geen klager, maar dit kon echt wel beter. Ik laat mijn pret er echt niet door bederven, maar als de mensen van Fletcher dit lezen, is het wel iets om rekening mee te houden. De locatie maakt alles weer goed.

Henry 4 mei 2022
Reageer
K

Genieten van het strand

Bijna overnachten aan de kustlijn. Via de compacte lift arriveer je op de tweede verdieping waar zich de comfortabele kamer 226 bevindt. De lift vertoont echter enkele ongebruikelijke geluiden. Een accommodatie met de optie om twee ramen te openen. Het omgevingsgeluid van de straat is duidelijk hoorbaar. Voorbijgangers zijn duidelijk te horen in hun conversaties. Je kan je dus goed voorstellen dat een gesprek onder vier ogen niet mogelijk is. Verderop in dezelfde straat bevindt zich een plek voor amusement. Naar mijn mening is dit de blauwdruk van dit hotel. Er gaan namelijk veel mensen naar toe, omdat er een gezellige sfeer heerst.

KFG 1 nov 2021
Reageer
J

Teleurstelling

Wat een teleurstelling! De handdoeken vertoonden schade met gaten erin. De muren waren bevuild en het stucwerk leek gewoon overgeplamuurd te zijn. De vloer gaf tekenen van langdurige slijtage. De badkamer toonde loslatende tegels en kitranden die niet meer vastzaten. De slaapmeubelen waren zeer laag en de matrassen vertoonden duidelijke tekenen van doorzakking. Het eten was niet lekker, slapen ging moeilijk, een plek met weinig sfeer en zo kan ik doorgaan met opsommen. Verdoe je tijd niet door een kamer hier te boeken. Schandelijk dat men geen goede service biedt voor zoveel geld. Hieraan moeten ze echt gaan werken.

Jol 16 okt 2021
Reageer
L

Prachtige nacht

De onovertroffen nabijheid tot het strand vormde absoluut een enorm attractiepunt! De aanwezigheid van een geplaveide doorgang die rechtstreeks naar het strand leidde, maakte de toegankelijkheid moeiteloos. Op het strand heerst er een gezellige sfeer en daarom is het hier volop genieten. Bovendien voldeed het culinaire aspect ruimschoots aan onze verwachtingen met een uitstekend georganiseerde eetervaring. We konden kiezen uit verschillende gerechten en stuk voor stuk waren ze allemaal overheerlijk. We hebben zelfs gevraagd wat hun geheim is achter het lekker eten. Als antwoord kregen we een kok die gerechten klaar maakt met het hart op de juiste plaats. Volgens mij klopt dit wel.

Loswijk 9 aug 2021
Reageer
L

Leuke fietspaden

Een gastvrij verblijf van drie dagen in het hotel heeft voor een buitengewone ervaring gezorgd. We hebben genoten van ons verblijf en hebben heerlijk gewandeld in de duinen en gefietst over leuke fietspaden, wat heeft geleid tot een totale staat van ontspanning. Het hotel heeft dit op een buitengewoon efficiënte manier mogelijk gemaakt. De voorzieningen van het hotel voorzagen hierin op een uitstekende wijze. De bedden van het hotel zien er prachtig idee en bad en toilet idem. Er is haast geen minpunt op te merken wat je niet kan zeggen van andere hotels.

Levensgenieter 25 mei 2021
Reageer
I

Actieve sport locatie

We waren op zoek naar een geschikte locatie om ons sportief en actief te kunnen uitleven. Onze accommodatie bood een aangename kamer met uitzicht op de duinen en het warme zonlicht dat door de raamdecoratie scheen, wat een uitstekend vertrekpunt vormde. Een warme ontvangst, een nabijgelegen parkeervoorziening, waardoor we snel konden inchecken en ons direct konden settelen. Het inchecken heeft wel een beetje lang geduurd, maar dit was buiten de schuld om van het hotel. Maar na het inchecken was het tijd om in onze kamer te gaan. We troffen een keurige kamer, waar je je helemaal thuis voelt. Daarnaast zal je ook nog kunnen genieten van overheerlijk eten.

Ivanovic 19 mei 2021
Reageer
H

Duidelijke visie tijdens Covid

Elzenduin Hotel presenteert zich als een charmant en compact verblijf, gelegen in een idyllisch dorpje met een charmante uitstraling. Bij aankomst werden we warm begroet, wat meteen een gevoel van oprechte gastvrijheid opriep. De kamer die we toegewezen kregen, bood voldoende ruimte en was keurig opgeruimd. Er hing tevens een aangename frisheid in de lucht. Het bed bood een comfortabele nachtrust! Tijdens een van de nachten had ik behoefte aan koud water, ik belde naar de receptie en dit werd heel snel naar me kamer gebracht. Ik had dit niet zien aankomen. Dit hotel heeft duidelijk een strategie bepaald hoe ze ondanks de covid periode hun gasten tegemoet kunnen komen.

Hoogland 17 mei 2021
Reageer
S

Top verblijf

Een voortreffelijke locatie. Eenmaal over de duinen heen en je bevindt je direct op het zandstrand. Vanwege de omstandigheden rondom de pandemie waren er enkele veranderingen, maar het culinaire aspect was uitstekend georganiseerd. De kamer is voorzien van een kleine eetplek met twee zitplaatsen, waar je de maaltijden kunt nuttigen die je eerst in het restaurant hebt opgehaald. In eerste instantie dachten we dat het helemaal niet leuk zou zijn met Covid, maar gelukkig zaten we ernaast. Het was reuzegezellig en dit hotel heeft alles op alles gedaan om haar gasten op een royale manier te behandelen. Na de Covid zal het alleen maar gezelliger worden.

Suxy 7 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Ter Heijde.

Over Fletcher Hotel Elzenduin

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is een 4-sterren hotel, gelegen aan Strandweg 18 te Ter Heijde. Het hotel beschikt over 27 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied Westduinpark, Westlands Museum en Museum Prinsenhof Delft.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Ter Heijde, Zuid-Holland
  • https://www.hotelelzenduin.nl
  • info@hotelelzenduin.nl