Fletcher Hotel Duinzicht

Fletcher Hotel Duinzicht

3.8 reviewscore • 5 reviews
A

Fletcher Hotel Duinzicht luxe comfort kamer review

De overige 2 reviews op Reviews.nl over Fletcher Hotel Duinzicht zijn positief en hier wil ik me ook graag bij aansluiten. Dit hotel heeft ook een restaurant in het gebouw waar je heerlijk kunt eten. Ik had gekozen voor de zeeduivel, heel eng! Ik wist niet wat het was dus had het gewoon maar besteld op de gok, was wel lekker maar het beestje zelf is echt een duivel. Lamsfilet was heerlijk! De medewerkers waren allemaal uitermate vriendelijk en we hadden een fantastische kamer, wel de luxe comfort kamer dus je mag er iets van verwachten, dit is wel helemaal uitgekomen. We hebben niet op de prijs gelet en gewoon gedaan wat we wilden, uiteindelijk waren we wel meer kwijt dan wat we hadden gedacht. Enige minpuntje van onze kant is dat het niet echt kindvriendelijk is, er is weinig waar kinderen even kunnen spelen.

Ans 4 jul 2022
Reageer
P

Geweldig

Het hotel ligt tegen de duinen aan de zee. Mooie fietspaden. Zeer vriendelijk personeel, schone kamer en geweldig lekker eten. Het ontbijt is prima met genoeg keuze. Voor het diner hadden wij een verrassing menu van de kok 😋👍👏. Dit hotel is een aanrader en de moeiten waard om nogmaals terug te gaan😎.

Peet 20 feb 2023
Reageer
D

Slecht restaurant

Een huwelijk en romantiek die niet van de grond kwam. Jarenlang geniet ik van het uit eten gaan in verschillende restaurants en vandaag verheugde ik mij op een bijzondere avond. Toen we het voorgerecht kregen had ik wel lichte vlinders in mijn buik. De service was vriendelijk en goed. Maar de romantiek werd ruw verstoord tijdens het hoofdgerecht. Twee verschillende gerechten die bestaan uit verscheidene componenten waarbij werkelijk niets goed was uitgevoerd. Naar een paar happen keken we elkander aan en besloten om beide gerechten terug te sturen. Hoewel het personeel aanbood dat we ook iets anders konden kiezen. Waren we dermate teleurgesteld dat we dat aanbod hebben afgeslagen. Niet omdat we de kok geen kans wilde geven maar het probleem zat hem in het palet van de kok. Dat een componenten niet lukt tot daaraan toe maar om twee mooie gerechten te verkloten.

Ik had van tevoren aangegeven dat ik zo wie zo zou betalen, ik heb daar nooit moeite mee. Maar het schoot mij in het verkeerde keelgat toe de serveerster zei we halen uw wijntjes eraf en komen u tegemoet. Hoezo tegemoet vroeg ik? Wel de kok had het geproefd en die vond dat er niets mis mee was – een slager die zijn eigen vlees keurde. Ik heb tegen de serveerster gezegd dat ik erop stond om ook mijn wijntjes te betalen want als je mij wil bedonderen dan wil ik ook goed bedonderd worden.

Als je naar een gaarkeuken wil dan zou dit misschien nog een optie kunnen zijn hoewel mij advies is om dan toch eerder een kant een klaar zakje te halen bij de supermarkt. Als je echt een avondje uit wil en lekker eten dan moet je hier niet zijn

David Civile 13 jan 2023
Reageer
P

Wat jammer voor jullie. Voor ons juist het tegenovergestelde geweldig lekker gegeten en zeer vriendelijk en alert personeel. Als wij weer boeken zullen wij zeker weer eten daar.

Peet 20 feb 2023
C

Genieten aan de kust

Wij hadden hier geboekt voor 2 nachten en hebben er echt van genoten met dank aan het vriendelijke personeel. Iedereen was vriendelijk tot het kamermeisje aan toe. Wij hadden een zeer mooie badkamer en een balkon.

Fletcher Duinzicht ligt vlakbij de zee. Ouddorp is een mooi plaatsje en zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen. Er zijn genoeg fiets en wandelroutes aanwezig. Het hotelpersoneel kan je hiermee verder op weg helpen.

Carola 27 jun 2022
Reageer
J

Schitterend hotel

Mijn vrouw en ik zijn echt verliefd geworden op dit schitterende hotel. Het ligt dan net niet aan het strand maar het scheelt niet veel. Het hotel bevindt zich in zo'n mooi pand, echt schitterend. Het is een paar minuten lopen naar het strand, je moet even de weg over, maar dan ben je er ook. Wat ons wel opviel is dat er veel vakantieparken nabij het hotel liggen. Hierdoor heb je veel toeristen. Dat was wel een beetje jammer. Verder echt een top hotel. Zeker de moeite waard.

John 9 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Ouddorp.

Over Fletcher Hotel Duinzicht

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oude Nieuwlandseweg 13 te Ouddorp. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied De Kwade Hoek, Vuurtoren Westhoofd en Deltapark Neeltje Jans.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Ouddorp, Zuid-Holland