Hotel

Fletcher Hotel Duinzicht

Ouddorp, Zuid-Holland

3 reviews
100% positief

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oude Nieuwlandseweg 13 te Ouddorp. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Natuurgebied De Kwade Hoek, Vuurtoren Westhoofd en Deltapark Neeltje Jans.

Fletcher Hotel De Zalm is van alle hotels omstreeks Ouddorp de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel De Zalm


Reviews (3)

 • Ans

  Fletcher Hotel Duinzicht luxe comfort kamer review

  De overige 2 reviews op Reviews.nl over Fletcher Hotel Duinzicht zijn positief en hier wil ik me ook graag bij aansluiten. Dit hotel heeft ook een restaurant in het gebouw waar je heerlijk kunt eten. Ik had gekozen voor de zeeduivel, heel eng! Ik wist niet wat het was dus had het gewoon maar besteld op de gok, was wel lekker maar het beestje zelf is echt een duivel. Lamsfilet was heerlijk! De medewerkers waren allemaal uitermate vriendelijk en we hadden een fantastische kamer, wel de luxe comfort kamer dus je mag er iets van verwachten, dit is wel helemaal uitgekomen. We hebben niet op de prijs gelet en gewoon gedaan wat we wilden, uiteindelijk waren we wel meer kwijt dan wat we hadden gedacht. Enige minpuntje van onze kant is dat het niet echt kindvriendelijk is, er is weinig waar kinderen even kunnen spelen.

  Ans 31 mei 2022

 • Carola

  Genieten aan de kust

  Wij hadden hier geboekt voor 2 nachten en hebben er echt van genoten met dank aan het vriendelijke personeel. Iedereen was vriendelijk tot het kamermeisje aan toe. Wij hadden een zeer mooie badkamer en een balkon.

  Fletcher Duinzicht ligt vlakbij de zee. Ouddorp is een mooi plaatsje en zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen. Er zijn genoeg fiets en wandelroutes aanwezig. Het hotelpersoneel kan je hiermee verder op weg helpen.

  Carola 27 mei 2022

 • John

  Schitterend hotel

  Mijn vrouw en ik zijn echt verliefd geworden op dit schitterende hotel. Het ligt dan net niet aan het strand maar het scheelt niet veel. Het hotel bevindt zich in zo'n mooi pand, echt schitterend. Het is een paar minuten lopen naar het strand, je moet even de weg over, maar dan ben je er ook. Wat ons wel opviel is dat er veel vakantieparken nabij het hotel liggen. Hierdoor heb je veel toeristen. Dat was wel een beetje jammer. Verder echt een top hotel. Zeker de moeite waard.

  John 9 mei 2022