Fletcher Hotel De Witte Raaf

Fletcher Hotel De Witte Raaf

3.8 reviewscore • 4 reviews
F

Ons weekend kon niet stuk

Een mooi hotel met grote buitenterrassen waar je heerlijk kan zitten als er een zonnetje schijnt. Wij zijn er van zaterdag op zondag geweest en we hebben genoten. We zagen nog wel iets geks, zal vast eenmalig zijn want wij waren er zelf maar 1 dag maar je moet reserveren om aan het ontbijt deel te mogen nemen. Echter controleert er niemand bij de ingang dus iedereen kan gewoon doorlopen volgens mij. Het diner was in een grote ronde zaal en het eten was uitstekend gekookt door de kok, die ook nog even langs kwam om te vragen of alles naar wens was, keurig! Je loopt trouwens zo vanaf het hotel in de bossen en duinen dus ons weekend kon letterlijk niet stuk!

Frits en Silvia 25 mei 2022
Reageer
M

Opgrate

Uiterst tevreden oplossing nadat wij een kamer toegewezen hadden gekregen met grommend en monotoom zoemend geluid, naar een andere kamer. Uiterst vriendelijke receptioniste naar absolute volle tevredenheid en nog wel op een extra drukke weekendtas. Top. Nogwel met voucher. Niets dan geweldig. Had een eerdere opmerking geplaatst, maar is naar tevredenheid opgelost

Maria 24 dec 2022
Reageer
M

Mixed Feelings over Fletcher hotel de witte raaf

Vooropgesteld, de locatie van Fletcher hotel de witte raaf is geweldig. Het is niet ver van het strand en mooie plaatsen als Noordwijk en Katwijk zijn om de boek waar je leuk kunt winkelen en een terrasje kunt pakken. We vonden de kamer van het hotel wat klein en er was geen minibar aanwezig. De badkamer voelde ook wat gedateerd. Blijkt dus dat de comfortkamer een stuk beter is wat we zagen (we liepen toevallig langs zo'n kamer waar de deur open stond), goed om te onthouden voor een eventueel volgende keer. Het restaurant is erg mooi en het eten was ook lekker dus mixed feelings.

Moorenburg 19 jun 2022
Reageer
R

Sfeervol hotel

Fletcher Hotel De Witte Raaf is een heel mooi en sfeervol hotel. Het grenst aan het duingebied dus je zit vlakbij de zee. Als je een strandvakantie wilt zit je in dit hotel heel goed. Je hebt geen uitzicht op de zee, maar je loopt wel zo door het bos en duinen naar de zee. Het is ongeveer een kilometer lopen, maar dan loop je wel door een heel mooi gebied. Het restaurant heeft echt een prachtig terras, waar je heerlijk in de zomer kunt zitten. Het eten is lekker en het personeel vriendelijk. Ik heb een paar hele fijne dagen gehad bij Fletcher Hotel De Witte Raaf.

Ria 24 feb 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Noordwijk.

Over Fletcher Hotel De Witte Raaf

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf is een 4-sterren hotel, gelegen aan Duinweg 117 te Noordwijk. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Duinrell, Madurodam en Vogelpark Avifauna.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Noordwijk, Zuid-Holland